2021-2022学年新教材高中英语 课时过程性评价十一 Unit 4 Looking good feeling good Grammar and usage .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时过程性评价十一 Unit Looking good feeling Grammar and usage 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 过程
- 资源描述:
-
1、十一Unit 4Grammar and usage & Integrated skills【基础全面练】. 单句语法填空1. The reason why he is late is that there was a breakdown on the railway. 2. Its on the festival occasions when the family get together that he misses his late father. 3. He has reached the point where he can solve almost every software pr
2、oblem. 4. The film brought the hours back to me when I was taken good care of in that far-away village. 5. Students should involve themselves in community activities where they can gain experience for growth. 6. He didnt tell me the reason why he was so excited. 7. We visited the car factory where m
3、y uncle once worked three years ago. 8. Maria has written two novels, both of which have been made into television series. 9. Do you still remember the day when we met on the train for the first time? 10. The Second World War during which millions of people were killed ended in 1945. . 完成句子1. We are
4、 living in an age when many things are done on the computer. 我们生活在许多事情可以在电脑上做的时代。2. After graduation he returned to the small town where/in which he grew up. 毕业以后, 他回到那个他长大的小镇上。3. This is the house where they lived a week ago. 这是一个星期前他们住过的房子。4. The reason why I dont trust him is that he often tells
5、lies. 我不信任他的原因是他常常撒谎。5. Physical and mental health contribute to longevity. 身心健康有助于长寿。6. The Dragon Boat Festival is in memory of a Chinese poet. 端午节是为了纪念中国的一位诗人。7. Thanks to your help, we accomplished the task ahead of schedule. 多亏了你们的帮忙, 我们才提前完成了任务。8. The agreement should have very positive result
6、s in the long term. 从长远来看, 这个协议将会产生非常积极的影响。9. The reason why he could not go there was that he was ill in bed. 他不能到那里去的原因是他卧病在床。10. Ill never forget the days when I worked together with you. 我永远也不会忘记和你一起工作的日子。【综合应用练】. 阅读理解(2021黄山高一检测)Who is your role model? Normally the answer to this question would
7、 be anyone around you who you find truly inspiring. It could also be someone like J. K. Rowling or Martin Luther King. Jr. , who have proven to be strong and intelligent people. However, in todays world, stars are regarded as role models along with the heroes listed above, despite their intentions o
8、r actions. Teens attempt to imitate their actions for two major reasons. Firstly, to be fashionable and accepted by popular culture, and secondly because stars actions are so well documented by the media that it seems to grab our attention and turns it to following stars lives. Much of the reports a
9、bout stars is shocking and exhibits bad morals or lifestyles that arent right for teenagers. In addition, almost everything stars do is described beyond truth to make a shocking story by taking it to the next level. However, teens must take responsibility for their actions. We cant always blame star
10、s for influencing us. Only you have control over yourself and only you choose to do something. Our bodies and actions are in the hands of no one else. Now, who ever said stars are role models? Whether they choose to be or not, stars set examples as soon as they step into the spotlight. With reporter
11、s following and recording every move they make, it is impossible not to be watched and then be imitated. These people influence teens whether or not they want to. Why should someone who doesnt want to be setting an example set one? So, should we look up to them or to people who are true and good rol
12、e models? Its our responsibility as teens to know right from wrong, and its time for us to take responsibility for our actions. In doing so, we will lean toward those inspiring people that want to be setting an example, and follow in their steps to be like them. 【文章大意】文章属于夹叙夹议文, 现在很多青少年容易受到明星的影响而追求时
13、尚, 同时作者呼吁青少年要对自己的行为负责。1. According to the first paragraph, _ can usually be role models. A. political leadersB. wealthy writersC. people inspiring othersD. people with great intelligence【解析】选C。 细节理解题。根据第一段第二句Normally the answer to this question would be anyone around you who you find truly inspiring
14、. 可知能够激励别人的人通常可以成为别人的榜样。故C项正确。2. What are the major reasons for the teens to imitate stars? A. Interest in stars life and expectation of getting rich. B. Motivation for being fashionable and inspiration from popular examples. C. Intentions to gain acceptance and encouragement from stars lifestyle. D
15、. Desires to be stylish and great influence from the mass media. 【解析】选D。 推理判断题。根据第二段二、三句可知, 青少年模仿明星有两个原因, 一是希望变得时尚; 二是受到了大众媒体的影响。故D项正确。3. The author writes the passage mainly to advise the teenagers to _. A. have a control over their own bodies and actionsB. be responsible for their own choices and
16、behaviorsC. follow fashionable stars steps to be more popularD. choose right role models according to different reports【解析】选B。 细节理解题。根据第三段前三句However, teens must. . . do something. 和文章最后两句Its our responsibility. . . to be like them. 可知, 作者想让青少年对自己的言行负责。因为控制我们的是我们自己, 不是别人。故B项正确。4. It can be inferred f
17、rom the passage that _. A. stars have the responsibility for teenagers actionsB. not all famous stars choose to influence teenagersC. teenagers choose those inspiring people as their role modelsD. stars set examples immediately they stepped into the spotlight【解析】选B。 推理判断题。根据最后一段Whether they choose t
18、o be or not, stars set examples as soon as they step into the spotlight可知, 有的明星选择做榜样, 而有的没有。再根据最后一段第四句These people influence teens whether or not they want to. 可知的确不是明星自己选择做别人的榜样的。故B项说法正确。. 完形填空My son Joey was born with disability. The doctors1 us that with treatment he would be able to walk normall
19、y but would never run very well. The first three years of his life were spent in 2 with the help of casts (石膏)and braces (支架). By the time he was eight, you wouldnt know he had a problem when you saw him walk. The children in our 3 ran around as most children do during game play, and Joey would 4 an
20、d run and play, too. We never told him the 5 that he probably wouldnt be able to run as well as other children. In seventh grade he 6 his mind to go out for the cross-country team. Every day he trained with the team. He made great efforts and ran more than any of the others perhaps he 7that the abil
21、ities that seemed to come naturally to so many others did not come naturally to him. The entire team ran. 8, only the top seven runners had the chance to score points for the school. We didnt tell him he probably would never make it. He9running four to five miles every day even the day he had a high
22、 fever. After school, I found him 10 by himself. I asked him how he felt. “Okay, ” he said. The sweat 11 down his face and his eyes were glassy from his fever. Yet he looked straight ahead and kept running. We never told him he couldnt run four miles with a high fever, either. Two weeks later, the n
23、ames of the team runners were12. Joey was number six on the list. Joey had 13. He was in seventh grade the other six team members were all eighth graders. We never told him he shouldnt 14 to make it. We never told him he couldnt do it. With the strong 15 , you can achieve your dream. 【文章大意】这是一篇记叙文。本
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385781.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
河北省兴隆县半壁山中学七年级语文下册《丑小鸭》课件2 新人教版.ppt
