2020-2021学年高中英语 Module 5 Great people and Great Inven Language Points (Ⅱ)(Integrating Skills .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Great people and Inven Language Points Integrating Skills 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Module 5 Great people and Great Inven课时分层作业(十)语言知识练习固基础.单句语法填空1In my opinion,honesty (honest) is the most important part of friendship,because I hate being cheated.2He has made an important contribution(contribute) to the companys success.3I dont believe that John can remember what the robber was li
2、ke.Youre quite wrong.I know it was dark,but he did see the robbers face Im sure of it!4They were in the middle of an argument(argue) but broke off when someone came into the room.5Many roads are in bad condition and accidents are frequent.6She is excellent in every subject,but she never seemed to be
3、 proud of her achievement.7. Ive come to the conclusion(conclude) that he is not the right person for the job.8Because they both made the same mistake,he is no more careful (careful) than his brother.9Wood,coal,oil and gas are different kinds of fuels (fuel)10They have set up a useful nature park in
4、 Sichuan,which is called “Pandas Home”.单句改错1We are proud of that we have achieved and are prepared to do a better job.thatwhat2To conclusion,I would like to say how much I have enjoyed myself today.ToIn3You can use my computer in condition that you return it to me on time.inon4The museum where we wi
5、ll visit next week is not far from here.wherethat/which或去掉where5I thought him to be nice and honest for the first time I met him.去掉for高考题型练习提能力.阅读理解AWilliam Kamkwamba lives in Malawi,Africa,where most people have to grow their own food and have no electricity or running water.In 2001,when he was 14
6、years old,there was a terrible drought (干旱)and most families,including Williams,couldnt grow enough food.Because of the drought,Williams family couldnt afford to send him to school anymore.So one day,William went to the library near his home to study.He found a science book called Using Energy,which
7、 included instructions for building a windmill(风车)Windmills are good sources of electricity,and they can bring water up from underground.William didnt know much English,and he wasnt able to understand most of the book,but it was full of pictures.Looking at the pictures,William thought he could build
8、 a windmill for his family.When William started building his windmill,a lot of people laughed at him,including his mother.But William saw the photos of the windmill in the book.That meant someone else was able to build it,so he knew he could build it,too.He didnt have the parts and equipment that he
9、 saw in the books pictures.So he looked for parts in junkyards to build his machine.William changed his design little by little.First,the windmill powered only one light bulb(灯泡)Finally,it powered four lights.Then there was enough electricity for four lights and a radio.No one laughed at William aft
10、er that,and people in his town started to come to his house to get power for their cell phones.Later,William built a second windmill.This one brought water up from underground.After that,William began to teach other people how to build windmills.Now he uses his website,movingwindmills org,to educate
11、 and give hope to people.His main message is this:“To the Africans and the poor who are struggling (挣扎)with your dreams.trust yourself and believe.Whatever happens,dont give up.”【语篇解读】本文是记叙文。文章介绍了做风车的马拉维少年William Kamkwamba。1What was Williams primary purpose of building a windmill?ATo set up a family
12、 business.BTo do a science experiment.CTo realize his childhood dream.DTo bring electricity to his family.D推理判断题。由第一段中的“have no electricity or running water”可知,威廉生活的地方非常苦;再由第二段解释风车的作用“good sources of electricity”以及第四段描述威廉设计的第一个风车的功效“powered .lights”可知,他做风车的初衷是给家里发电。2What was Williams mothers attitud
13、e toward his building a windmill at first?AHopeful.BWorried.CDoubtful. DUninterested.C推理判断题。由第三段中的“a lot of people laughed at him,including his mother”可知,一开始妈妈不看好威廉能做出风车。3What can we learn about Williams first windmill?AIt was sold at a high price.BIt was made of thrownaway things.CIt could bring wa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389504.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
