2020-2021学年译林版(2019)高中英语 必修一学案: UNIT 4 LOOKING GOODFEELING GOOD 课时分层作业12 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年译林版2019高中英语 必修一学案: UNIT LOOKING GOODFEELING GOOD 课时分层作业12 WORD版含解析 2020 2021 学年 译林版 2019
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十二).阅读理解AWe spend around one third of our lives in bed,and the body does a lot of its repair work as we sleep,so enough good quality sleep is very important to our health.It doesnt stop there,thoughsome sleep positions are healthier than others.So which sleep position is the healthiest?Sleepi
2、ng on your back is the healthiest sleep position.Health benefits include avoiding back and neck pain.Because the head is raised above the stomach when you sleep on your back,this position is best for people who suffer from nighttime acid reflux(胃酸逆流) as well.Around 80% of heartburn(胃灼热) sufferers ha
3、ve problems during the night,so sleeping on their back could help a lot of people to enjoy a good nights sleep.If the sleep position alone is not enough to alleviate the condition,try raising the head of the bed by up to 4 inches by placing blocks under it.When you sleep on your back,your face is in
4、 a natural position.This means less wrinkles(皱纹)If you really cant face sleeping on your back,another healthy sleep position is the side sleep.Its almost as good as the back position,and its better for people who snore(打鼾) and their partners.Whichever sleep position you choose,use a pillow that supp
5、orts the head and the neck without raising the head unnaturally,as this can bring neck pain.【语篇解读】本文介绍了两种对健康有益的睡眠姿势。1Which is NOT one of the benefits of sleeping on the back?AIt can avoid acid reflux.BIt makes people look younger.CIt helps people get rid of stomach pain.DIts good for heartburn suffe
6、rers.C细节理解题。从第二段内容可知仰卧对胃灼热的人有益,但没说可以医治胃病。2The underlined word “alleviate” in Paragraph 2 probably means “_”Amake people enjoyBmake people forgetCmake it less usefulDmake it less seriousD词义猜测题。从前半句“If the sleep position alone is not enough .”及后面的“.try raising the head of the bed by up to 4 inches.”可推
7、知,如果只这样做还不够(不能缓解不适症状),则可以试着把床头加高四英寸。故选D项。3What does the text mainly talk about?AWays to keep us healthy.BThe importance of sleep.CHealthy positions of sleep.DSleeps repairing functions.C主旨大意题。从第一段“some sleep positions are healthier than others.So which sleep position is the healthiest?”及全文的描述可知选C项。4
8、Which part of a magazine may the article appear in?AScience fiction.BSports.CHealth.DFashion.C文章出处题。本文主要介绍了两种对健康有益的睡眠姿势。故最有可能出现在杂志上与“健康”相关的部分中。BWhen school started on that warm August day,I threw myself into everything I did,including playing volleyball.I decided to become beautiful,or at the very l
9、east,skinny.I stopped eating completely.Soon I began losing weight,which thrilled me,and I even grew to love the tiredness and lightheadedness(头晕) that came with my poor diet,for those feelings meant that I was winning.As the season progressed,things had become tense between my head volleyball coach
10、,Coach Smith,and me.She felt that something was wrong with my health.She talked with me about my eating and was angry that I wouldnt listen to her when she tried to make me eat.She tried to persuade me in a determined way and so we fought constantly.Then my hunger started to affect my performance.I
11、was so tired that practice and games were becoming a struggle.One afternoon,with hurt in her eyes,Coach Smith asked me what I had eaten and I told her nothing yet.She looked at me,disappointment in her eyes,knowing she couldnt make me stop,and walked away.A couple of weeks later I attended a formal
12、dinner for our volleyball team.I stood there as my coach managed to say something nice about me.I realized then that I had ruined my senior year by being disrespectful,and I had probably ruined hers as well.So that evening I wrote her a letter apologizing and thanking her.Then one Saturday,as I was
13、reading in the library,I felt someone gently take my arm and say softly,“Lynn Jones,how are you doing?” I looked up and saw the familiar face.“Thanks for the letter,” she said.“It meant a lot.” When I think of a coach,I think of someone above me,someone who gives instructionnot a friend.But Coach Sm
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392473.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
第4单元 语文园地四.ppt
