2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE4 SANDSTORMS IN ASIA READING WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版高中英语必修3课时作业:MODULE4 SANDSTORMS IN ASIA READING WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版 高中英语 必修 课时 作业
- 资源描述:
-
1、Module 4 Sandstorms in Asia.阅读理解As most people know, in the past few years, sandstorms have swept across many cities and areas of North China, polluting the air and disturbing daily lives of human beings.People look dirty and suffer many kinds of illnesses, such as breath difficulty.The sandstorm is
2、 such a serious problem that it has not only undermined the industrial and agricultural development of our country but also caused a lot of trouble to the living conditions of the Chinese people.It is expected that effective (有效的) measures should be taken as soon as possible through our joint effort
3、s to limit its occurrence.So what should we do with the frightening sandstorms? Some experts put forward practical suggestions as follows:For one thing, more funds (基金) ought to be put into tree planting and forest protection so as to keep more water resources within the surface of the earth.For ano
4、ther, governments of all countries should make laws on environmental protection, for example, banning the use of throwaway chopsticks and punishing illegal tree cutting.Scientists should also study and find ways to cut down the degree of its destruction and to improve the whole environment.How peopl
5、e look forward to sunny days with little breeze (微风) touching their faces now and forever! Nevertheless, I am fully confident that the golden days can come back so long as everyone tries his best to protect natural environment from today on.本文讲述的是沙尘暴对我们的工农业和生活的影响,分析了我们能够采取的多种措施。1The underlined word
6、“undermined” (in Paragraph 1) means .Aweakened Bencouraged Ckept Dmade答案:A解析:词义猜测题。根据画线词所在句可知,沙尘暴不仅仅削弱了工农业的发展,还带来很多生活方面的困难,故该词与“weakened”意思相同。2From the first paragraph, we can infer .AChina has taken no measures to prevent sandstormsBsandstorms can cause much damage to human beings and their daily l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393192.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
