新教材2020-2021学年人教版英语高中选择性必修三课件:课时素养评价 UNIT 5 LEARNING ABOUT LANGUAGE .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021学年人教版英语高中选择性必修三课件:课时素养评价 UNIT 5LEARNING ABOUT LANGUAGE 新教
- 资源描述:
-
1、十四 Unit 5Learning About Language【语用训练】.用所给词的适当形式填空1.As the current most ancient drama form,Kunqu Opera is one of the original three of the worlds largest ancient _(drama).2.Children in this _(nurse)are taken good care of.3.The fly does not care whether it is a king or clown whom he _(tease).4.My gar
2、den was covered with so many _(butterfly)that I could hardly see the flowers.5.We got up early and found breakfast _(await)us.dramasnurseryteasesbutterfliesawaiting6.Because the entire village _(revolve)around the fishing industry,a volunteer rescue team was needed in case of emergency.7.Behind them
3、 were _(shelf)stacked with supplies and goods.8.He tried to give a _(sympathy)ear to the patient.9.He plowed the land and then _(sow)the seeds.10.Peace was the _(dominance)theme of the conference.revolvedshelvessympatheticsoweddominant.选词填空nursery rhyme,cherry blossoms,attempt to,quite a few,(be)clo
4、se to,focus on,(be)sure about,carry out,be known to,fall in love with,have an influence on,to the point1.Familiarize yourself with the new equipment before you _use it.2.He does not speak English,but he knows _English words.3.They must _improving the quality of the products.4.I am quite _getting the
5、 scholarship.5.People visit Wuhan University to admire _in spring and red lotus flowers that dot lakes and ponds in summer.attempt toquite a fewfocus onsure aboutcherry blossoms6.There seems to be no objection to _the plan.7.This table is too _the door;it gets in the way.8.The teacher requested him
6、to compose a piece based on a _that every child knew by heart.9.How he became a model worker _us all.10.He says the mid-term elections could _his decision.11.In the Minnesota north woods,its easy to _sled dogs.12.His writing is elegant,ordered,finished,and _.carrying outclose tonursery rhymeis known
7、 tohave an influence onfall in love withto the point.用定语从句完成下列句子1.He told me the people and interesting things _in America.他告诉我他在美国见到的人和有趣的事情。2.He is one of the foreign experts _.他是懂中文的外国专家之一。3.In the old house,Tom washed the ten windows,_hadnt been cleaned for years.在旧房子里,汤姆清洗了十扇窗户,其中大部分已经多年没清洗了。th
8、at he had seenwho know Chinesemost of which4.Alice is the only one of the students in our school _to take part in the poetry contest.爱丽丝是我们学校唯一被选中参加诗歌比赛的学生。5.The boss _Mr King worked called at the hospital.金先生工作单位的老板到医院来探视。6.He was suddenly grateful for someone _about it.对能叫他说说这件事的人,他突然感到非常感激。7.Livi
9、ng in a house _would be horrible.住在玻璃做的墙的房子里很可怕。who has been chosenin whose departmentto whom he could talkwhose walls were made of glass8.The Crescent Moon is perhaps the most famous collection of childrens poems,_in China.新月也许是中国最著名的儿童诗集了。which is known to people【主题阅读】.阅读理解In middle school,reading
10、 requirements go up in all subject areas,including history,math,and science.In English or language arts classes,students will be introduced to great works of literature,including biographies,short stories,folktales,poetry,and plays.They will spend time,in class and in homework,analyzing these works
11、and studying the complex elements of plot,setting,and character development.The goal is to help them develop a true love of reading,which will,in turn,build vocabulary,comprehension,fluency,and knowledge.Unfortunately,not all middle school students enjoy reading.Some read only when they have to comp
12、lete school assignments,rarely picking up a book for pleasure.One job of the middle school teacher is to turn reluctant readers into proficient readers by offering them access to a wide range of materials from which they can choose according to their own interests.These might include mysteries,biogr
13、aphies,science fiction,and fantasies,as well as magazines and newspapers.For struggling readers,teachers might offer books at their independent levelbooks they can read successfully.Good teachers also provide students with strategies to improve their comprehension and fluency.“When studentsare offer
14、ed strategies that bond them to books and stimulate thinking and wondering,it plants the seeds that germinate lifelong readersreaders who turn to books because of the knowledge,pleasure,and entertainment that reading brings to their lives,”says Laura Robb,a teacher and author.Parents,too,should prov
15、ide their child with a rich selection of reading materials at homeand share and discuss what they read with their child.Laura Robb asks her students parents to read the same books as their children,and exchange thoughts and opinions.“Parents say it really opens doors and stimulates communication,”sa
16、ys Robb.“Sharing a magazine or newspaperarticle helps build a childs background knowledge and range of experience,which will ultimately make him better equipped to learn,”she adds.【文章大意】本文是一篇议论文。在中学,阅读的重要性越来越大,老师和家长要给孩子提供好的图书,以增加孩子的读书兴趣,养成阅读的好习惯。1.Why are great literature works introduced to the stu
17、dents?A.To stimulate students love of reading.B.To make their study more interesting.C.To help students grasp the language.D.To encourage students to carry on tradition.【解析】选A。细节理解题。根据第一段中“The goal is to help them develop a true love of reading,”可知,在中学引入经典文学作品的目的是培养学生对阅读的热爱。2.What is the probable me
18、aning for the underlined word“germinate”in Paragraph 3?A.Grow into.B.Make up.C.Stand for.D.Belong to.【解析】选A。词义猜测题。此句比喻给学生阅读策略就如同播下种子,这些学生就会像种子发芽一样成长为终生阅读者。3.What is mainly talked about in the last paragraph?A.How to share thoughts.B.Where to find books.C.Who benefit from reading.D.What parents shoul
19、d do.【解析】选D。段落大意题。根据最后一段中第一句话“Parents,too,should provide their child with a rich selection of reading materials at homeand share and discuss what they read with their child.”可知本段主要讲述家长应当做什么来帮孩子爱上阅读。.完形填空(2020福州高二检测)William Butler Yeats,a famous Irish writer,was born in Dublin in 1865.He inherited(继承
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396863.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
