2019-2020学年人教版英语必修一练习:UNIT 5 SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语必修一练习:UNIT 5SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2019 2020 学年 人教
- 资源描述:
-
1、 品句填词1Michaels parents sat in his dormitory and cried sadly, begging him not to drop out of school.2I remember crying for her as I thought about the cruelty(残酷) and coldness that had led to her death.3Lots of things, including clothes and blankets,have been sent to the town hit by the earthquake.4To
2、ny is a(n) educated child and always polite to others.5When she suddenly heard someone crying outside, she turned white in terror6The police offered a(n) reward(奖金) for any information about the robbery.7He was released(释放) from prison after serving his sentence.8His brother was sentenced(判) to five
3、 years in prison for attacking others.9When the earthquake happened, the teacher chose to protect her students instead of escaping(逃跑) first.10When Hitler came to power(权力), Einstein had to leave his motherland.11Some students are not willing to share their opinions(看法) with others.12One of my relat
4、ives(亲戚) works in an insurance company and she has persuaded me to buy fire insurance for my apartment. 选词填空as a matter of fact; be sentenced to; in trouble; turn to; out of work; lose heart; blow up; come to power1James failed to start a business, but he didnt lose heart and tried a second time.2Pe
5、ople have lived a peaceful life since the new political party came to power3The thief was sentenced to two years in prison because he stole the things in a shop when he was out of work.4When in trouble, they had to beg for food from their relatives or friends.5He refused my request without a second
6、thought when I turned to him for help.6Mr Green became out of work because his factory was closed down several days ago.7The soldiers blew up the bridge just as the train was about to come.8Many people think it good to buy a gift.As a matter of fact, your gift will be more meaningful if you make it
7、yourself. 完成句子1面对学校暴力问题,我不会以暴制暴,反而会从老师和家长那里寻求帮助。In the face of violence at school, I will not answer violence with violenceInstead, I will turn to my teachers and parents for help.2到那时埃里克才懂得生活没那么容易。Only then did Eric understand that life was not so easy.3亨利大学一毕业就在伦敦成立了自己的公司。As soon as Henry graduate
8、d from university, he set up his own company in London.4过去十年我们国家已经在很多领域发生了巨大的变化。The last ten years have seen great changes in many fields in our country.5既然咱家离电影院只有一英里路,我们可以走着去那。Since our home is only one mile away from the cinema, we can walk there.6他本来应该早上九点到达火车站。He should have arrived at the rail
9、way station at 9 in the morning. 单句语法填空1Now many people move into cities in order to have their children receive better education (educate)2There is no way to escape doing(do) the work.3She immediately started ringing round her friends and relatives(relative)4People still have different opinions(opi
10、nion) on whether students can bring cell phones to school.5His father was sentenced(sentence) to five years in prison for stealing.6The first time I visited(visit) that land, I decided to settle there.7It is the fifth time that the students in Trinity College have visited(visit) our school.8Though h
11、e has met with many difficulties over the past two years, he is still hopeful(hope)9When a person is in trouble, talking with others often helps him feel better.10The baby has reached the stage where he can stand up. 阅读理解In the state of Maryland, a girl was born into slavery in 1820.Her parents name
12、d her Araminta Harriet Ross.She was to become Harriet Tubman.She was one of about one million Africans in slavery in the United States.From the age of five, Harriet Tubmans owners made her work very hard.First, she cared for the child of the farm owner.Then, she did hard work on large farms.Although
13、 she could not read or write, Tubman learned from her parents to do what was right.Through her whole life, Tubman put herself in danger to help other people.One such act changed her life when she was 13 years old.Because she helped another slave, her owner threw a piece of metal at her and it hit he
14、r on the head.She was badly hurt.For the rest of her life, Tubmans head wound caused problems for her.When she was about 25 years old, Harriet married a free black man named John Tubman.But she was still a slave.Her life was so difficult that she decided to escape.She travelled for 145 kilometres, a
15、nd finally crossed into the North.Tubman became a free woman.But Tubman could not leave her family enslaved in the South.So she travelled back to help them escape as well.Then, she made many trips and guided about 300 slaves to freedom.Tubman also fought bravely in the American Civil War and in 1865
16、 slavery was not allowed in the US.Harriet Tubman died in 1913.Her memory brings hope to many peopleespecially to those who fight for justice (正义)She encouraged people to never give up.“If you want a taste of freedom, keep going.”【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了美国杰出的黑人废奴主义运动家哈莉特塔布曼。1What do we know about Harr
17、iet Tubman?AShe was born a slave.BShe was born in Africa.CShe was taken to the US. by a slave trader.DShe was sold to a farm owner when she was born.A解析:细节理解题。根据第一段中的a girl was born into slavery可知,Harriet Tubman出生于奴隶家庭,也就意味着她一出生就是奴隶。2When she was 13 years old, Tubman _Aplanned to run awayBhelped a s
18、lave escapeCfought bravely against her ownerDwas seriously wounded in her headD解析:细节理解题。根据第四段中的when she was 13 years old和her owner threw a piece of metal at her and it hit her on the head.She was badly hurt.可知,Tubman在13岁的时候,头部受到重创。3We can infer from the text that Tubman was _Ahonest and friendlyBstr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434668.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高三英语金太阳答案434C.pdf
