2020版新素养同步人教版高中英语必修三练习:UNIT 2 HEALTHY EATING 课时作业 6 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新素养同步人教版高中英语必修三练习:UNIT HEALTHY EATING 课时作业 WORD版含答案 2020 素养 同步
- 资源描述:
-
1、课时作业 6.单句语法填空1I believe that we can achieve more with limited (limit) resources.2The disease, combined (combine) with hunger, has killed thousands of people in that area.3Frankie looked out of the window and sighed (sigh) deeply.4One day later, I found the whole thing very boring (bore)5A(n) balance
2、d (balance) diet contains lots of fruit and green vegetables.6Children have a natural curiosity (curious) about the world around them.7Thinking that crying was a sign of weakness (weak), the little boy stopped crying.8At the beginning of a new lesson, it can be beneficial (benefit) to see what stude
3、nts have already known.9They expressed their thanks to their hostess (host) for such a wonderful party when saying goodbye to her.10Neither he nor his classmates know the answer to that problem.阅读理解“The world should help Africa invest (投资) in the health and education of Africas younger generation to
4、 help fight poverty,” said Bill Gates, whose foundation released its annual report on Tuesday. The report measured progress towards achieving UN povertyreducing goals in 2030. The report tracks 18 data points on UN development goals, including child deaths, HIV, extreme poverty, and so on.While the
5、poverty rate is decreasing globally, the fast population growth in Africa could delay that progress. Therefore, it could even rise, the report warns. “If those investments were made properly, young Africans will help develop the economy and the population growth will fall, as has been the case in ot
6、her countries,” said the report.The report showed that by 2050, over 40% of extremely poor people in the world will live in just two countries: Congo and Nigeria. “The challenge of population growth in Africa leads to a simple idea that the world should help Africa invest in the health and the educa
7、tion of this young generation in Africa,” Gates told journalists. Asked how to meet the growing population and poverty challenge, Gates said improving access to birth control was the key.In its family planning section, the report called on policymakers to enable women to have the right to choose the
8、 number of children they have, and when they have them. According to UN data, Africa will account for over half of the worlds population growth by 2050. Yet if every woman in Africa could decide the number of their children, the population increase could be 30% smaller. This would also enable more g
9、irls and women to stay in school longer, get married and have children later. Smaller families tend to be healthier and more productive.The report also mentioned great progress from Brazil on nutrition, Indonesia for family planning and Vietnam for the quality of education.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了盖茨基金
10、会发布的一篇关于帮助投资非洲年轻一代的健康和教育,以消除非洲贫困的报告。1The purpose of releasing the report is to _.Atell us about UN povertyreducing goalsBcall on the world to help Africa fight povertyCintroduce ways to develop the economy worldwideDstate the progress made in health and education last year答案与解析:B推理判断题。根据第一段的“The wor
11、ld should help Africa invest in the. whose foundation released its annual report on Tuesday.”可知,盖茨基金会发布这篇报告主要是为了号召全球一起帮助非洲摆脱贫困。2What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refer to?AThe poverty rate.BThe population of Africa.CThe income of Africans.DThe progress of education.答案与解析:A词义猜测题。根据第二段
12、的“While the poverty rate is decreasing globally, the fast population growth in Africa could delay that progress. could even rise.”可知,虽然世界范围内的贫困率正在逐渐降低,但是非洲人口的快速增长可能会延迟这一进展。因此,贫困率可能会再次上升。3What does Bill Gates think is an effective way to fight poverty in Africa?AControlling the population birth rate.
13、BAllowing girls to be educated in school longer.CGiving young people more chances to study abroad.DEncouraging young people to make more investments.答案与解析:A细节理解题。根据第三段的“Asked how to meet the growing population and poverty challenge, Gates said improving access to birth control was the key.”可知,比尔盖茨认为
14、消除贫困最关键是要控制人口出生率。.七选五How to build good relationships with people from other cultures? Actually, it is important to learn some skills to communicate with them. Armed with the knowledge of how to communicate effectively, you can make things easier. _1_Learn about the culture beforehand. _2_ So if you
15、have time before going abroad or meeting with someone from another culture, try to take time to learn the basic “dos and donts” of that culture. You can find information on this from the Internet sources such as those provided by the National Center for Cultural Competence.Be respectful and tolerant
16、 (宽容的). _3_ Signs of these may appear when you communicate with people from other cultures. However, it is not the time to judge people based on these differences during basic communication. Instead, respect them for what they are, and tolerate them. You may even learn something new.Speak clearly an
17、d slowly if necessary. But do not shout at others even if they dont understand you. _4_ Instead, it can be seen as rude. Likewise, even if there are difficulties in communicating with people from other cultures, do not treat other people as though they were unintelligent. _5_ In some cultures, looki
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440137.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
