2020-2021学年人教版必修二课时作业:UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES READING1 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版必修二课时作业:UNIT THE OLYMPIC GAMES READING1 WORD版含解析 2020 2021 学年 人教
- 资源描述:
-
1、Unit 2 The Olympic Games reading课时作业.阅读理解ADear Mary,It was so nice to read your letter the other day. I have always dreamed about having a pen friend. Hopefully, we can learn from each other and grow to be the very best of friends. It is my wish that our letters will let us get to know each other an
2、d share parts of our lives.Your horse Shannon sounds beautiful. I am very jealous (羡慕的) that you get to live on a farm. I cannot imagine how much fun it is to ride a horse through endless fields and I would love to come and visit you one day. Your siblings (兄弟姊妹) also sound lovely. I am an only chil
3、d, so I can only imagine what it is like to have older brothers and sisters.Life in New York is so busy and it is difficult to find the time to get to know people. Even becoming close to my classmates has proved to be quite difficult over the years. However, at times it can be the most amazing city
4、in the whole wide world. At night it is so bright and lively and the whole place is full of things to do.I love reading too! I have never read any books by your favorite author Enid Blyton though. I will have to go to my local library and find some. I also enjoy dancing and often enter competitions.
5、 My other favorite hobby is ice skating. In winter, I skate in Central Park. In the other seasons, I go to an indoor rink (溜冰场). I am hoping to start entering ice skating competitions next year.Anyway, I have to go now and do my homework. I really hope that I hear from you soon!Lots of love,Megan语篇解
6、读:本文是一篇应用文。作者通过这封信向对方介绍了一些自己的情况并表示非常高兴能和对方成为好朋友。1What can we infer from the letter?AMegan has pen friends all over the world.BMary plans to visit Megan in New York.CMegan has been writing to Mary for years.DMary and Megan have just become friends.解析:选D推理判断题。由第一段中的“It is my wish that our letters will
7、 let us get to know each other and share parts of our lives.”可知,玛丽和梅甘是刚刚结识的一对朋友,故选D项。2What is mainly described in Paragraph 3?AMarys family.BMegans hobbies.CMarys life in New York.DMegans opinion of New York.解析:选D段落大意题。梅甘在本段中主要谈论了自己对纽约这个城市的看法,故选D项。3How is Mary similar to Megan?AShe likes reading.BSh
8、e loves horse riding.CShe has an older brother.DShe lives in the countryside.解析:选A细节理解题。由第四段中的“I love reading too!”可知,玛丽和梅甘都喜欢读书,故选A项。4What do we know about Megan?AHer favorite author is Enid Blyton.BShe goes ice skating all year round.CSome of her classmates are her best friends.DShell enter a danc
9、ing competition next year.解析:选B细节理解题。由倒数第二段中的“My other favorite hobby is ice skating. In winter, I skate in Central Park. In the other seasons, I go to an indoor rink(溜冰场)”可知,梅甘一年四季都去滑冰,故选B项。B(2018成都摸底测试)“Hungary?”I looked at my school headmaster in confusion.“I never mentioned wanting to go to Hung
10、ary.” And with that, my adventure started.My name is Jonathan Diamond and I just finished an amazing school exchange year in Hungary.Going on an exchange had always been my dream.When my high school offered an allyear program, I jumped at the opportunity.It would pay for almost everything and all I
11、had to do was buy a plane ticket.I knew where I wanted to go: Spain, the country of dancers wearing flowing red dresses.So when I heard that I was going to Hungary, I was pretty shocked.But I decided to make the best of it, since it was, after all, a onceinalifetime opportunity.Before I knew it, I w
12、as on the airplane, leaving for Budapest Ferenc Liszt International Airport, Hungary.I had difficult times when I almost gave up.Hungarian is the hardest language on the planet. Cultural differences occasionally embarrassed both my peers and me.I had to give up eating carrots, my beautiful favorite,
13、 for Hungarians think carrots are rubbish in their country.The change in the landscape was amazing, looking nothing like skyscrapers, bullet trains, cars, and people in tiny houses that I had been accustomed to.Gradually, I fell in love with the relaxing lifestyle, the warmhearted people, and gettin
14、g home at 2:30 pm.at the latest from school.And I was sad to leave on my very last day.Having the host family who took me as one of their own members was the best thing Ive ever experienced.From my little sisters, I learned how to embrace life to its fullest.From my brothers I learned that its OK fo
15、r a boy to run around the house.From my host parents I learned to stay positive, to smile and that when you pick the right people and take their hands, suddenly, you become friends.5How did Jonathan feel when he was told to go to Hungary?AExcited and satisfied.BConfused and shocked.CAmazed and embar
16、rassed.DDelighted and interested.解析:选B细节理解题。根据首段中的“I looked at my school headmaster in confusion.”可知,作者听到这个消息很迷惑;再结合第三段中的“So when I heard that I was going to Hungary, I was pretty shocked.”可知,选项B正确。6Why did Jonathan still decide to go to Hungary instead of Spain?AHe didnt like Spain.BHe wanted to le
17、arn Hungarian.CIt was a rare chance.DGoing to Hungary was much cheaper.解析:选C细节理解题。根据第三段中的“But I decided to make the best of it, since it was, after all, a onceinalifetime opportunity.”可知,作者决定充分利用这次机会,因为毕竟这是一次千载难逢的机会,所以选项C正确。a rare chance“一次罕见的机会”。7What can we learn about Jonathan during his stay in
18、Hungary?AHe fell in love with eating carrots.BHe couldnt wait to leave.CHe was surprised by the landscape.DHe quickly got used to the life there.解析:选C推理判断题。根据第四段中的“The change in the landscape was amazing”可知选项C正确。8According to Jonathan, the host family _.Achanged him completelyBtaught him how to danc
19、e wellCtreated him as equally as a studentDshowed him the good things of life解析:选D推理判断题。根据最后一段内容可知,作者从寄宿家庭那里学到了很多人生哲学,他们向作者展现了生活中美好的事情,故选项D正确。CMy friend Emily has three amazingly wellbehaved children.They put their toys away when she tells them to, go to bed without making any noise, and even settle
20、 their own disagreements or quarrels.I actually witnessed her 3yearold son John calmly asking for a truck back from a friend who had pulled it out of his hands suddenly.Emily admits that her children have their moments “They are kids after all!” but she says that real discipline (纪律) challenges are
21、not very often.“Whats your secret?” I once asked, hoping she could impart some muchneeded wisdom.“Do you threaten them with punishment, give them timeouts or praise them with prizes?” I asked.Emily shook her head and said, “Nothing like that.If Ive done anything right, its that Ive made it clear wha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-575641.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四川省成都市第七中学网校2015-2016学年外研版英语选修8课件:MODULE 5 THE CONQUEST OF THE UNIVERSE READING PRACTICE BY XGH(共14张PPT) .ppt
