2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING LEARNING ABOUT LANGUAGE(2) WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版选修六课时作业:UNIT GLOBAL WARMING LEARNING ABOUT LANGUAGE2 WORD版含答案 2020 2021 学年 人教版 选修 课时
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Global warming Learning about language课时作业第一节 阅读 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ASummer of Culture“What is your teen doing this summer?”Welcome a student from France or Spain into your family!Host a student from Spain or France and experience his/her life and culture.Exchange students from S
2、pain and France are looking for welcoming, warm, fun and loving hosts who will share life and culture with them for a few weeks in June, July and August. Stays can be from 3 to 6 weeks.What to do with your exchange student:Movies/Museums/Beaches/Cooking/Baking/Community projects/Volunteering/Hanging
3、 out/Shopping/Disneyland/anything you can think of .Requirements to host:Loving, active, outgoing familyOne stay-at-home, or part-time host parentTeen in the home within 4 years of age of the exchange studentWilling to take students to places of interest once a week(maybe visiting them next summer i
4、n their home countries)If you are interested and would like more information, please contact:Shirley Wentzell90967151. Exchange students from France or Spain will possibly stay for in host families. A. 10 daysB. 5 weeksC. 2 monthsD. 1 year解析:细节理解题。根据文中“Stays can be from 3 to 6 weeks.”可知,来自法国或西班牙的交换生
5、可能停留在寄宿家庭的时间为三至六周。故选B。答案:B2. According to the passage, we can learn that . A. exchange students will come back next summerB. exchange students have to cook dinner by themselvesC. parents in a host family should have full-time jobsD. teens in host families can experience different cultures解析:细节理解题。根据
6、文中“Exchange students from Spain and France are looking for welcoming, warm, fun and loving hosts who will share life and culture with them .”可知,交换生正在寻找可以与他们分享生活和文化的主人,寄宿家庭的青少年可以体验不同的文化。故选D。答案:D3. The text above is probably a . A. letterB. noticeC. posterD. diary解析:推理判断题。根据文中“Welcome a student from F
7、rance or Spain into your family!”以及文末的联系方式可知,本文在呼吁人们欢迎来自法国或西班牙的学生加入自己的家庭,可能是海报。故选C。答案:CB In the deadly wildfires that broke out in California this summer, an unusual friendship was formed between a cat and a chicken that stayed together to survive the fire.According to their Facebook post, the Grass
8、 Valley firefighters found the pair on their second day of cleaning up during the wildfire in a neighbourhood near Redding. “The animals had survived one of the most serious fires in memory, finding comfort in each other in the doorway of a home,” Grass Valley Fire Chief Mark Buttron wrote on the de
9、partments Facebook page.The cat and the chicken were both burned and needed treatment for their injuries. Firefighters quickly found water and called the Society for the Prevention of Cruelty to Animals. The animals shared one animal carrier so they could wait together until being taken to receive m
10、edical treatment.Niko Kuyper, the owner of the chicken, didnt know what had happened until a neighbour saw his animal on the news and called him. Kuyper recognised the chicken as the most energetic of the six hens he owned. He was even more surprised to see his chicken lying close to Whiskers, anoth
11、er neighbours cat.Though Whiskers has to visit the hospital every day to deal with her injuries, and her whiskers(胡须) were burned by the fire, she has been sent to her family. Kuyper took the chicken to his parents house where it is being introduced to a new group of hens. Both animals are expected
12、to recover from their injuries.The pairs friendship provided small hope for those affected by the wildfires. “Everyone in our area lost their homes,” Kuyper told TODAY. “Its nice to see something good like this shining through.”4. What happened to a cat and a chicken?A. They lived together peacefull
13、y.B. They caused a big fire together.C. They survived a big fire together.D. They hid together to avoid firefighters.解析:细节理解题。根据第一段中的“that stayed together to survive the fire”可知,这两只小动物聚在一起,在火灾中生存下来。答案:C5. How did Kuyper know the news about the two animals?A. He was told by a neighbour.B. He read it
14、in the newspaper.C. He met with them in the hospital.D. He got in touch with the firefighter.解析:细节理解题。根据第四段首句“Niko Kuyper, the owner of the chicken, didnt know what had happened until a neighbour saw his animal on the news and called him.”可知,这只母鸡主人的邻居看到了新闻,并且联系了他。答案:A6. What is happening to the chic
15、ken?A. She is still in hospital.B. She lives with other hens.C. She has recovered completely.D. She lives together with her owner.解析:细节理解题。根据第五段第二句“Kuyper took the chicken to his parents house where it is being introduced to a new group of hens.”可知,这只母鸡现在被主人带到他父亲(母亲)的家里,与新的母鸡群生活在一起。答案:B7. How is the
16、 news according to Kuyper?A. It is encouraging. B. It is interesting.C. It is moving.D. It is lovely.解析:推理判断题。根据最后一段内容可知,Kuyper认为在这场大火给人们带来巨大灾难的时候能有这样一个积极的新闻是振奋人心的。答案:ACAs a little girl, one of my favourite family traditions was held on the first day of May. Along with my sister, my mother and I wou
17、ld make simple flower baskets by making paper into cones(圆锥形). Then, we filled the bottom of the cone with small candies before putting some flowers into it. With our May Day baskets in hand, my sister and I became anonymous gift-givers. After hanging a basket on the front door of a neighbour or fri
18、end, we rang the doorbell and ran away. The goal was to remain secret givers. Historically, the first day of May, often referred to as “May Day”, has been recognised as a celebration of spring, of life and growth. Parades(游行) and dances are ways that the day has beenand continues to becelebrated in
19、many parts of the world. Although formal May Day celebrations may be less common now, it is always worth celebrating. Here are some simple and lovely ways to celebrate May Day in our homes and with those we love:Making a May Day basket is always a great choice. Although the May Day basket we made as
20、 children was simple, the making of the basket was a joy in itself. Consider making or buying some flowers for friends. Fill the basket with a few sweets and write a note thanking your friend or neighbour for their kindness, their presence, and their love. On May Day, we also take flowers to a local
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-575872.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
基于Z评分模型的上市公司信用风险研究.pdf
