分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2020_2021学年高中英语Unit7ArtLesson1Masterpieces作业探究含解析北师大版必修第三册20210224275.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:584900
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:40.11KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 高中英语 Unit7ArtLesson1Masterpieces 作业 探究 解析 北师大 必修 第三 20210224275
    资源描述:

    1、UNIT7ARTSECTIONATOPICTALK&LESSON1课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.Trust is a vital (组成部分) in any relationship.答案component2.The painting needs more light and (阴影部分).答案shade3.The (氛围) over dinner was warm and friendly.答案atmosphere4.This was the first time she appeared on the (舞台).答案stage5.Mozart early showed a remar

    2、kable (天赋) for music.答案talent6.I could see the (人形) of a woman against the window.答案figure7.She refused to allow the (展览) of her husbands work.答案exhibition8.The magician performed his tricks with (专业的) skill.答案professional9.The pictures were all bright,positive and (令人振奋的).答案uplifting10.Many tourist

    3、s enjoy feeling the warm sand (在下方) their feet.答案beneath.单句语法填空1.Walking has a good (affect) on our health.答案effect2.He was lucky to get out of the (burn) car successfully.答案burning3.His boss told him to be present at the (month) meeting.答案monthly4.Its going to be a tough competition but Im (mental)

    4、 prepared for it.答案mentally5.TheEmpireofLight is a series of paintings Belgian artist Ren Magritte.答案by6.He also painted the massive circles of white and yellow (race) across the sky.答案racing7.It shows a beautiful house (light) by lights from inside, (surround) by the darkness of night.答案lit;surroun

    5、ded8.The stars and the moon hang bright in the night sky.Beneath this (amaze) sky,we see a (sleep) village and a dark,lonely tree.答案amazing;sleeping.完成句子1.产品处于设计阶段。The product is at .答案the design stage2.这些变化将会如何影响我们?How will these changes ?答案affect us3.他还服用了一种药,能让人看到黄点,就像星夜里的星星一样。He also that can ma

    6、ke people see yellow spots,just like the stars in TheStarryNight.答案took a drug4.这些叶子的顶部有黄点。The leaves have on the top.答案yellow spots5.看到那条蛇,那个女孩发出尖叫声。The girl at the sight of the snake.答案let out a scream6.她是一位非常引人注目的年轻女子。She is a very .答案striking young woman7.医生记录的死亡原因是心脏衰竭。The doctor recorded as .答

    7、案the cause of death;heart failure8.他是画街景的画家。He is a painter of.答案street scenes9.电视广告主要依赖视觉效果。 on TV mainly depend on .答案Advertisements;visual effects10.事情的发生都会有它的前因后果。Everything that happens has a .答案cause and effect.用方框中所给单词的适当形式完成句子band;shade;drama;figure;massive;costume;comedy;classical;calligrap

    8、hy;masterpiece1.Hamlet is one of Shakespeares .答案masterpieces2.She has four changes during the play.答案costume3.We must make efforts to improve things.答案massive4.I like because they can make people laugh.答案comedies5.They are a teenage made up of four cool boys.答案band6.The trees provide for the animal

    9、s in the summer.答案shade7.He settled down at his desk to work out the exact .答案figure8.Beethoven is regarded as one of the masters of music.答案classical9.The Elizabethan period was the golden age of English .答案drama10. is the art of producing beautiful handwriting using a brush or a special pen.答案Call

    10、igraphy.选词填空1.fail;failureI in my attempt to persuade her.In a word,his in the final exam did not surprise me.答案failed;failure2.view;viewerThe programme attracted millions of .People came from all over the world to her work.答案viewers;view3.mystery;mysteriousIt is one of the great unsolved of this ce

    11、ntury.He was being very about where he was going.答案mysteries;mysterious4.react;reactionThey conducted a survey to find out local to the building of a new airport.I honestly dont know how I will the next time I meet a potentially dangerous situation.答案reaction;react5.scene;sceneryThe after the accide

    12、nt is terrible.The best part of the trip is the ;it is fantastic.答案scene;scenery6.perform;performer;performanceThe will begin at 8:00 pm.And then,I wanted to be on stage,and I wanted to be a .Although she had never been interviewed on TV before,she well.答案performance;performer;performed7.exhibit;exh

    13、ibitionShe will have an of her pictures.His works in the best galleries in America,Europe and Asia.答案exhibition;are exhibited.用合适的名词性从句的引导词完成句子1.A warm thought suddenly came to me I might use my pocket money to buy some flowers for my mothers birthday.答案that2.I have no idea the journalist could have

    14、 got his information from.答案where3.There still exists some doubt the little girl is suitable to do such heavy work.答案whether4.Some people are born with the belief they are masters of their own while others feel they are at the mercy of others.答案that;that5.Do you have any idea is actually going on in

    15、 the classroom?答案what6.It is said Peter will have a chance to travel abroad next month.答案that7. he managed to survive in the forest interested everyone present.答案How8. impresses me about his painting is the colours he uses.答案What9.some students are not aware of is difficult life can be if they are n

    16、ot devoted to their study.答案What;how10. you described in the book made children interested.答案What11.Before a problem can be solved,it must be obvious the problem itself is.答案what12.It is by no means clearthe president can do to end the strike.答案what13.The Great Wall,the Palace Museum and the friendl

    17、y people are many foreigners like Beijing.答案why14.I cant imagine excited she was when she received your letter and presents.答案how15.Is it true that Mike refused an offer from Yale University yesterday?Yeah,but I have no idea he did it;thats one of his favorite universities.答案why素养提升.阅读理解AAmerican co

    18、untry music is also known as country western music.It has a very long history.It comes from the folk songs of immigrants (移民) from Britain. Country music uses simple music and words to express everyday feelings such as loneliness,love,and sadness.That is to say,country music describes life.It talks

    19、about friends and enemies,trucks and roads,farm and crops.People in many parts of the world like country music,because everyone can understand what the music is about.Country western music became popular first among cowboys (牛仔) in the American west countryside.Cowboys had to take care of cows day a

    20、nd night.When they were alone with the cows,they often sang beautiful and peaceful songs to calm the animals and to overcome their own fear.They were not well-educated and so they sang about their daily life in very simple words.They played guitars,violins and other instruments.In the south of Ameri

    21、ca,many people added instruments from their homes,like bottles and spoons.When cowboys visited their friends and families on holidays like Thanksgiving,they usually sang and played country western music.In recent years,many musicians have made country western music a little different from the one in

    22、 the past.These changes make the songs sound even better.Today singers such as Carth Brooks,Reba McEntire,Emmylou Harris,Lyle Lovett,Eddie Rabbitt,LeAnn Rimes,Randy Travis and a group called Alabama are singing and playing in different styles.They have brought country western music more and more fan

    23、s from all over the world.【语篇解读】本文是记叙文,描述了乡村音乐的起源、发展以及其影响。1.According to the passage,people like American country music because . A.it has a long historyB.it comes from EuropeC.it is sung by cowboysD.it is easy to understand答案D解析根据第二段中的“Peopleinmanypartsoftheworldlikecountrymusic,becauseeveryonecanu

    24、nderstandwhatthemusicisabout”可知大家喜欢乡村音乐是因为它通俗易懂。2.The underlined words “calm the animals” here mean “make the animals become ”.A.sad and lonelyB.quiet and relaxedC.angry and wildD.upset and scared答案B解析根据第三段中的“peacefulsongs”和“overcometheirownfear”可知选B项。3.Which of these is mentioned in the passage?A.E

    25、arly immigrants lived a very simple life.B.Many country music singers are not well-educated.C.Cowboys usually played country western music on holidays.D.In the west of America,cowboys added instruments from their homes.答案C解析根据倒数第二段中的“WhencowboysvisitedtheirfriendsandfamiliesonholidayslikeThanksgivin

    26、g,theyusuallysangandplayedcountrywesternmusic”可知选C项。4.The best title (标题) for the passage is .A.Americans Love American Country MusicB.The History of American Country MusicC.Singers and Fans of American Country MusicD.All Kinds of American Music,Yesterday and Today答案B解析本文描述了美国乡村音乐的历史和发展,因此B项最佳。BBenj

    27、amin West,the father of American painting,showed his talent for art when he was only six years of age.But he did not know about brushes before a visitor told him he needed one.In those days,a brush was made from camels hair.There were no camels nearby.Benjamin decided that cat hair would work instea

    28、d.He cut some fur from the family cat to make a brush.The brush did not last long.Soon Benjamin needed more fur.Before long,the cat began to look ragged(蓬乱).His father said that the cat must be sick.Benjamin was forced to admit what he had been doing.The cats lot was about to improve.That year,one o

    29、f Benjamins cousins,Mr.Pennington,came to visit.He was impressed with Benjamins drawings.When he went home,he sent Benjamin a box of paint and some brushes.He also sent six engravings (版画) by an artist.These were the first pictures and first real paint and brushes Benjamin had ever seen.In 1747,when

    30、 Benjamin was nine years old,Mr.Pennington returned for another visit.He was amazed at what Benjamin had done with his gift.He asked Benjamins parents if he might take the boy back to Philadelphia for a visit.In the city,Mr.Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings.The boy began

    31、a landscape (风景) painting.William Williams,a well-known painter,came to see him work.Williams was impressed with Benjamin and gave him two classic books on painting to take home.The books were long and dull.Benjamin could read only a little,having been a poor student.But he later said,“Those two boo

    32、ks were my companions by day,and under my pillow at night.” While it is likely that he understood very little of the books,they were his introduction to classical paintings.The nine-year-old boy decided then that he would be an artist.【语篇解读】本文是记叙文,讲述了美国知名画家本杰明韦斯特的故事以及他的绘画之路。5.What is the text mainly

    33、 about?A.Benjamins visit to Philadelphia.B.Williams influence on Benjamin.C.The beginning of Benjamins life as an artist.D.The friendship between Benjamin and Pennington.答案C解析文章从本杰明在六岁时自制画笔作画写起,到后来利用专业工具作画,再到知名画家送给本杰明书籍,都是在讲述本杰明是如何一步步走上艺术之路的。6.What does the underlined sentence in Paragraph 3 suggest

    34、?A.The cat would be closely watched.B.The cat would get some medical care.C.Benjamin would leave his home shortly.D.Benjamin would have real brushes soon.答案D解析由前文可知,本杰明在没有专业画笔之前是用猫的毛制作画笔的。画线句的字面意思是“猫的命运将会得到改善”。由该段后文可知,本杰明的表兄送给了他专业的颜料和画笔。由此可推知D项与画线句的意思相符。7.What did Pennington do to help Benjamin deve

    35、lop his talent?A.He took him to see painting exhibitions.B.He provided him with painting materials.C.He sent him to a school in Philadelphia.D.He taught him how to make engravings.答案B解析短文第四段提到“HewasamazedatwhatBenjaminhaddonewithhisgift”,接着下一段又谈到“.Mr.PenningtongaveBenjaminmaterialsforcreatingoilpain

    36、tings”,由此可知,潘宁顿送给本杰明绘画材料来帮助他发展艺术才能,故选B项。8.Williams two books helped Benjamin to .A.master the use of paintsB.get to know other paintersC.appreciate landscape paintingsD.make up his mind to be a painter答案D解析由文章最后两句“Whileitislikelythatheunderstoodverylittleofthebooks,theywerehisintroductiontoclassical

    37、paintings.Thenine-year-oldboydecidedthenthathewouldbeanartist.”可知,这两本书是他通往古典绘画的引路石,也帮助他下定决心成为一名画家,故选D项。.七选五1 People use money to buy food,furniture,books,bicycles and hundreds of other things they need or want.When they work,they usually get paid in money.Most of the money today is made of metal or

    38、paper.2 One of the first kinds of money was shells.Shells were not the only things used as money.In China,cloth and knives were used.In the Philippine Islands,rice was used as money for a long time.Elephant tusks,monkey tails and salt were used as money in parts of Africa.The first metal coins were

    39、made in China.They were round and had a square hole in the centre.3Different countries have used different metals and designs for their money.4 Sweden and Russia used copper to make their money.Later some countries began to make coins of gold and silver.But even gold and silver were inconvenient if

    40、you had to buy something expensive.Again the Chinese thought of a way to improve money.5 The first paper money looked more like a note from one person to another than the paper money used today.Money has had an interesting history from the days of shell money until today.A.The first coins in England

    41、 were made of tin (锡).B.But people used to use all kinds of things as money.C.No one knows for certain when people began to use money.D.People strung (串连) them together and carried them from place to place.E.Money,as we know,is all made of paper.F.They began to use paper money.G.Today anyone will accept money in exchange for goods and services.答案与解析【语篇解读】本文是说明文,阐述了钱的演变和历史。1.G空格后的句子体现的是人们可以用钱买到的东西。也就是可以交换货物或服务。2.B此空和空前的句子形成对比,现在的钱都是用金属和纸做的,但是以前用作钱的东西有很多。3.D前文描述的是圆形方孔钱,结合常识可知这种钱人们往往用绳子串成一串。4.A空格前的句子是本段的主题句。描述不同国家钱的质地,故选A项。5.F由后文的“Thefirstpaper”可知,此空需要引出纸币这个话题,因此选F项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年高中英语Unit7ArtLesson1Masterpieces作业探究含解析北师大版必修第三册20210224275.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-584900.html
    相关资源 更多
  • 人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价五(无答案).docx人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价五(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价二(无答案).docx人教版九年级上册 第六单元 碳和碳的氧化物 评价二(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第六单元 实验活动2二氧化碳的实验室制取与性质实验报告.docx人教版九年级上册 第六单元 实验活动2二氧化碳的实验室制取与性质实验报告.docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 课题3 化学方程式的计算 课上快练(无答案).docx人教版九年级上册 第五单元 课题3 化学方程式的计算 课上快练(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 课题1 如何理解化学变化教学设计.docx人教版九年级上册 第五单元 课题1 如何理解化学变化教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第五单元 化学方程式 课题2 如何正确书写化学方程式 导学案.docx人教版九年级上册 第五单元 化学方程式 课题2 如何正确书写化学方程式 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元:我们周围的空气 单元测试题.docx人教版九年级上册 第二单元:我们周围的空气 单元测试题.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题1 空气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题1 空气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气——高锰酸钾制取氧气 说课稿.docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气——高锰酸钾制取氧气 说课稿.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 学案(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 学案(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 习题(附答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题3 制取氧气 第2课时 习题(附答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx人教版九年级上册 第二单元 课题2.1 空气 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 课题1空气 导学案(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 课题1空气 导学案(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 课题2 氧气 导学案(有答案).docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 课题2 氧气 导学案(有答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 知识要点(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 知识要点(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 实验活动1 氧气的实验室制取与性质 导学案.docx人教版九年级上册 第二单元 我们周围的空气 实验活动1 氧气的实验室制取与性质 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 实验活动1氧气的实验室制取与性质 实验报告.docx人教版九年级上册 第二单元 实验活动1氧气的实验室制取与性质 实验报告.docx
  • 人教版九年级上册 第二单元 培优训练(无答案).docx人教版九年级上册 第二单元 培优训练(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx人教版九年级上册 第二单元我们周围的空气 课题2 氧气 知识点归纳.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构(第四课时)教案.docx人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构(第四课时)教案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构教案.docx人教版九年级上册 第三单元课题2原子的结构教案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价二(无答案).docx人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价二(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价三(无答案).docx人教版九年级上册 第三单元 物质构成的奥秘 评价三(无答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题3元素 教学设计.docx人教版九年级上册 第三单元 课题3元素 教学设计.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题3 元素 导学案.docx人教版九年级上册 第三单元 课题3 元素 导学案.docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题2原子结构 第1课时 原子的构成和原子核外电子的排布 同步测试(有答案).docx人教版九年级上册 第三单元 课题2原子结构 第1课时 原子的构成和原子核外电子的排布 同步测试(有答案).docx
  • 人教版九年级上册 第三单元 课题2 原子结构(课时2:离子 相对原子质量)同步测试.docx人教版九年级上册 第三单元 课题2 原子结构(课时2:离子 相对原子质量)同步测试.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1