2020新教材高中英语 Unit 4 SPACE EXPLORATION Section D Reading for Writing .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020新教材高中英语 Unit SPACE EXPLORATION Section Reading for Writing 2020 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.They may only have a (limit) amount of time to get their points across.答案limited2.He provided them all kinds of information they needed to survive.答案with3.John (admit) into the college,as we had expected.答案was admitted4.We used
2、 to see each other (regular),but I havent heard from him since last year.答案regularly5.When I opened my book,I found a beautiful card (attach) to the first page,giving me best wishes.答案attached.短语填空(注意动词的适当形式)as a result,provide.for,in closing,result in,a number of1.His car alarm had been going off f
3、or two days and,the battery was flat.答案as a result2.Experts say its an invaluable social practice that big benefits.答案results in3.them have admitted that despite their success,they arent happy.答案A number of4.Many animal welfare organisations care and adoption services homeless animals.答案provide;for5
4、.,I want to thank all our sponsors and supporters for what they have done for us.答案In closing.完成句子1.他们不得不停了下来,因为他们的汽油用完了。They had to stopped because the petrol had .答案run out2.众所周知,勤奋才能导致成功。As is known to all,hard work success.答案results in3.我姐姐给我发了一份邮件,里面附有一张照片。My sister sent me an email last night
5、with a photo it.答案attached to4.他们争论这件事情浪费了很多时间。They wasted a lot of time the matter.答案arguing about5.他昨天没来上课是因为病了。He was absent from class yesterday his illness.答案because of能力提升.阅读理解My name is Charlotte Kelly,11,in fifth grade in Virginia Beach,Virginia.My dad is astronaut Scott Kelly.He is on a yea
6、rlong mission in space aboard the International Space Station.As a special TFK Kid reporter,I will tell what it is like to have a dad in space.On March 24,2015,I headed to Baikonur,Kazakhstan,with my sister,Samantha,and family friends.It would be my last opportunity to see my dad before he blasted o
7、ff for the International Space Station.This is my dads fourth time in space but my first time at a Russian launch.Three days before the launch,I got to see the Russian rocket my dad would travel on emerge from the hangar(飞机库).The air was a bitter-cold -18F.I wasnt quite sure how I would feel about s
8、eeing my dad sitting on top of a rocket,getting ready to blast off into space for an entire year.I had heard that it would be a roller coaster of emotions.The truth is,that was my dad sitting in that tiny capsule,fixed atop a giant rocket in the middle of a desert in Biakonur! It was terrifying.Yet
9、as the rocket launched in the far distance,it lit up the desert with such beauty.It was hard not to think of my dad while looking at the astonishing brilliance of lights and feeling the great vibrations piercing(刺穿) my body.This was himleaving Earth.I almost didnt realise that my sister was squeezin
10、g my hand about 10 seconds into the launch.I am still not quite sure how to describe how I felt.I was happy and excited for my dad but sad to see him go,knowing he would be away for such a long time.I was fascinated by the beauty and wonder of it all.【语篇解读】凯丽是TFKKid的特约小记者,她的爸爸要到国际空间站工作一年。文章中讲述了她和家人一
11、起到俄罗斯发射场观看爸爸进入太空的情景。1.Why did Kelly go to Baikonur on March 24?A.Because her father was about to flying into space.B.Because she wanted to see the Russian rocket.C.Because she was interested in space.D.Because she wanted to experience flying herself.答案A解析细节理解题。根据第二段的第一句可知,凯丽、姐姐和朋友们在爸爸飞往国际空间站之前去看望他,由
12、此可知,A项正确。B项“她想看俄罗斯的火箭”,C项“她对太空感兴趣”,D项“她自己想体验一下飞行”,都与原文不符。2.When Kelly saw her father sitting in the tiny capsule,.A.she felt very excitedB.she was proud of himC.she was very scaredD.she felt very content答案C解析细节理解题。根据第三段中的“thatwasmydadsittinginthattinycapsule”和“Itwasterrifying.”可知,凯丽看到爸爸坐在小小的火箭发射舱内,感
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-590114.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
