2020高考英语新课标地区专用版提分大二轮提分练:题型组合练(二) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020高考英语新课标地区专用版提分大二轮提分练:题型组合练二 WORD版含解析 2020 高考 英语 新课 地区 专用版 提分大 二轮 提分练 题型 组合 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、题型组合练(二).完形填空It was Australia Day.We had spent the afternoon 1 with friends.When we arrived home,the message bank on my mobile phone was flashing.It was our 2 ,Annabel,who had just been left at a boarding school over 500 kilometers away.Annabels 3 voice greeted us:“Hi,Mum and Dad,Ive 4 my phone!” Af
2、ter just four days at school her main means of 5 had gone missing at an Australia Day celebration.We realised the chance of finding the phone were 6 for we hadnt installed(安装) the Find My Phone app.The next morning,my mobile beeped(发出哔哔声) loudly.When I replayed the 7 ,a kind voice announced that she
3、 had something that 8 my daughter and hoped I could call her back.Annabel had 9 my number on the inside of her phones casea 10 thinking!“Ill take it to work 11 you see if anyone can pick it up,” she kindly offered after I 12 that my daughter was at boarding school and I lived a sixhour drive away.Af
4、ter contacting the people I 13 who lived nearby,I was out of luckno one was able to 14 the phone.Later I decided to ask our angel(天使) to post the 15 to my daughter.But to my 16 ,this angel,who had already spent a busy day at work,was making a twohour round trip on a Saturday night,especially to 17 a
5、 phone to a complete stranger.I gave her 18 and she delivered the phone into the hands of my daughter.The only word of an explanation was:“Ive got four 19 of my own.I know how a mother 20 .”语篇解读本文是记叙文。文章讲述了作者的女儿丢失手机后,一位好心人不辞辛苦送还手机的故事。1A.working BtrainingCtraveling Dcelebrating答案D解析结合上文中的“Australia D
6、ay”和下文中的“an Australia Day celebration”可知,澳大利亚国庆日那天下午,“我们”和朋友一起庆祝(celebrate)节日。2A.daughter BfriendCneighbor Dteacher答案A解析根据下文中的“Hi,Mum and Dad”以及第二段中的“my daughter”可知,Annabel是“我们”的女儿(daughter)。3A.tired BexcitedCrelaxed Dconcerned答案D解析根据下文中的“We realised the chance of finding the phone were.for we hadnt
7、 installed(安装) the Find My Phone app.”可知,女儿用忧心的(concerned)声音告诉我们她的手机丢了(lose)。4A.fixed BlostCdamaged Dreceived答案B解析见上题解析。5A.escape BtransportCexpression Dcommunication答案D解析根据下文中的“finding the phone”可知,女儿丢失的是她最主要的通讯(communication)工具。6A.slim BfairCunique Dimportant答案A解析根据下文中的“we hadnt installed(安装) the
8、Find My Phone app”可知,“我们”意识到找到手机的可能性不大(slim)。7A.game BvideoCmessage Dconversation答案C解析结合上文中的“my mobile beeped(发出哔哔声) loudly”和下文中的“a kind voice announced.”可知,“我”重放了一遍收到的信息(message)。8A.moved BchangedCbelonged to Dappealed to答案C解析根据下文中的“Annabel had.my number on the inside of her phones case”可知,发信息的人捡到了
9、属于(belong to)“我”女儿的手机。9A.called BwrittenCchecked Dobtained答案B解析女儿把“我”的电话号码写(write)在手机壳上了真是个好(good)主意。10A.good BcriticalChonest Dquick答案A解析见上题解析。11A.until BsinceCwhile Dunless答案C解析“Ill take it to work”发生在“you see if anyone can pick it up”期间,故此处填while。12A.suggested BexplainedCpredicted Dpromised答案B解析“
10、my daughter was at boarding school and I lived a sixhour drive away”是“我”向捡到手机的那位好心人解释(explain)的内容。13A.knew BrespectedCinvited Dappreciated答案A解析此处表示“我”联系那些自己认识(know)的住在附近的人去帮忙取回手机。14A.pay for Bgive upCpick up Dlook for答案C解析根据上文中的“you see if anyone can pick it up”和“I was out of luck”可知,没人能去取(pick up)手
11、机。15A.gift BphoneCletter Dsuitcase答案B解析根据上文中的“I was out of luckno one was able to.the phone”可知,“我”打算让捡到手机的这位好心人把手机(phone)寄给女儿。16A.satisfaction BreliefCdisappointment Dsurprise答案D解析根据下文中的“this angel,who had already spent a busy day at work,was making a twohour round trip on a Saturday night,especiall
12、y to.a phone to a complete stranger”可知,“我”对此感到惊讶(surprise)。17A.introduce BmailCreturn Ddevote答案C解析根据下文中的“she delivered the phone into the hands of my daughter”可知,好心人把手机归还(return)给了“我”的女儿。18A.support BdirectionsCpermission Drewards答案B解析结合上文中的“a complete stranger”和下文中的“she delivered the phone into the
13、 hands of my daughter”可知,“我”把女儿所在学校的方位(direction)告诉给她。19A.children BstudentsCvisitors Dpassengers答案A解析这位好心人唯一的解释是:“我自己有四个孩子(children),所以我知道(这种情况下)作为母亲会有多担心(worry)。”20A.wishes BangersCregrets Dworries答案D解析见上题解析。.语法填空Celebrities like Olivia Munn,as well as many fashion houses,are among those 21. have
14、taken a stand against wearing animal fur.Now,San Francisco has become the 22. (large) city in the USA to ban retailers(零售商) from selling new fur to their consumers.Thus,23. strong message is sent to the fur industry that the 24. (cruel) these animals suffer for the purpose of becoming clothing is no
15、t consistent with the values of the city.In 2011 West Hollywood became the first American city 25. (forbid) the sale of new fur items,and Berkeley passed a ban 26. the sale of fur clothes last year.Additionally,in 2000,the UK led that charge,27. (follow) by Australia in 2004.The Netherlands,the Euro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-594792.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
