分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型2021版高考英语(外研版)一轮复习限时规范练38(选修7 MODULE 2) WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:626713
  • 上传时间:2025-12-12
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:28.38KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021版高考英语外研版一轮复习限时规范练38选修7MODULE 2 WORD版含解析 2021 高考 英语 外研版 一轮 复习 限时 规范 38 选修 MODULE WORD 解析
    资源描述:

    1、限时规范练38(选修7Module 2)核心素养关键词:培养学生人与社会、热爱音乐的素养能力意识一、阅读理解AAndrew Feldman is a student at Lawrence Woodmere Academy (LWA) in Woodmere,New York.On June 25,he took home the top prize at the National High School Musical Theatre Awards (全美高中生音乐剧奖) at Broadways Minskoff Theatre.Also known as the Jimmy Awards

    2、,the awards were named to remember James M.Nederlander,a theater owner and Broadway producer who died in 2016.Feldman won the award for Best Performance by an Actor for playing Frank Abagnale Jr.in LWAs production of “Catch Me If You Can”. He and Rene Rapp each received a $10,000 scholarship.Rapp fr

    3、om Charlotte,North Carolina,is the winner of the Best Performance by an Actress award.The other remaining seventy-eight finalists received $3,000 scholarships.The finalists received a week of training at the New York University Tisch School of the Arts (TSOA) before the awards event.Instructors from

    4、 Broadway taught them basic skills of performing arts.Feldman also won the Carnegie Mellon Pre-College Scholarship.Carnegie Mellon University,based in Pittsburgh,was founded in 1900 by Andrew Carnegie.Feldman received an additional $7,500 to attend the universitys six-week summer play program.He has

    5、 been a Broadway lover since seeing “Beauty and the Beast” when he was young.And then he performed in his first play,a production of “Annie”, at eight.The shock of winning has still not disappeared.“Winning the Jimmy Award is not something I even imagined,” Feldman said.“I didnt think it could actua

    6、lly happen! Its now been about a week and a half and I still dont believe it.”In 2014,Feldman created a theater company called Zneefrock Productions.The company is run totally by teens.It was set up to raise money for NEXT for Autism,an organization helping to support autism programs.1.What did Feld

    7、man do during the week before June 25?A.He performed at the Minskoff Theatre.B.He visited Carnegie Mellon University.C.He traveled around Pittsburgh.D.He received training at TSOA.2.What did Feldman say about winning the prize?A.He was certain of it.B.He was not expecting it.C.It took him a lot of e

    8、ffort.D.It was not a great achievement.3.Why did Feldman create Zneefrock Productions?A.To support an organization.B.To raise money for a theater.C.To help teenage Broadway lovers.D.To remember a Broadway producer.4.What is the text mainly about?A.A group of Broadway lovers.B.A theater company run b

    9、y teens.C.The winner of the Jimmy Awards.D.The influence of the Jimmy Awards.BThe idea of turning recycled plastic bottles into clothing is not new.During the last five years,a large number of clothing companies,businesses,and environmental organizations have started turning plastics into fabric (织物

    10、) to deal with plastic pollution.But theres a problem with this method.Research now shows that microfibers could be the biggest source of plastic in the sea.Dr Mark Browne in Santa Barbara,California,has been studying plastic pollution and microfibers for 10 years now.He explains that every time syn

    11、thetic (合成的) clothes go into a washing machine,a large number of plastic fibers fall off.Most washing machines cant collect these microfibers.So every time the water gets out of a washing machine,microfibers are entering the sewers (下水道) and finally end up in the sea.In 2011,Browne wrote a paper sta

    12、ting that a single piece of synthetic clothing can produce more than 1,900 fibers per wash.Browne collected samples from seawater and freshwater sites around the world,and used a special way to examine each sample.He discovered that every single water sample contained microfibers.This is bad news fo

    13、r a number of reasons.Plastic can cause harm to sea life when eaten.Studies have also shown that plastic can absorb other pollutants.Based on this evidence,it may seem surprising that companies and organizations have chosen to turn plastic waste into clothing as an environmental “solution”. Even tho

    14、ugh the science has been around for a while,Browne explains that hes had a difficult time getting companies to listen.When he asked well-known clothing companies to support Benign by Design his research project that seeks to get clothes that have a bad effect on humans and the environment out of the

    15、 market Browne didnt get a satisfying answer.Only one womens clothing company,Eileen Fisher,offered Browne funding.5.What has happened during the past five years?A.Fabric has become much stronger.B.Plastic pollution has been less serious.C.Many plastics have been reused.D.Microfibers have been great

    16、ly improved.6.What does Browne think of washing synthetic clothes?A.It is adding microfibers to the clothes.B.It is worsening environmental problems.C.It is making synthetic clothes last longer.D.It is doing great damage to washing machines.7.What can be inferred about Brownes Benign by Design resea

    17、rch project?A.It has achieved great success.B.It hasnt got anything done.C.It is known to very few people.D.It is facing some difficulties.8.Whats the best title for the text?A.Its important to learn to recycleB.Its never easy to solve pollution problemsC.Recycled plastic clothing:solution or pollut

    18、ion?D.Are human beings moving forward or backward?二、完形填空Alonzo Johnson stopped.He decided to help a(n)1 elderly man down an escalator (自动扶梯) in a Massachusetts shopping mall last week,2 the 23-year-old could never have predicted that his simple,random act of kindness would win him the 3 of thousands

    19、 of people online.An old man4 at the top of an escalator and a few people started gathering 5 to get on.It was clear he was feeling 6 as to whether to step on to the escalator or not.Johnson spotted the senior citizen hesitating and 7 the simplest kindness.He reached out a(n) 8 and asked with a smil

    20、e on his face,“Can I help you,sir?”The old man quietly started to9 to the young man that he had gotten stuck on an escalator once and was a little 10.The young man gently offered his assurance,they 11 each other eye to eye for just a moment and the old man 12 his arm.Everyone else remained 13 and wa

    21、ited.Paula Picard and a friend were standing nearby and 14 to take a touching photo of the pair linking arms as they 15 the escalator together.She posted the 16 on Facebook and it spread 17 with more than 420,000 likes and 25,000 comments in just a few hours.Johnson said he never18 his actions would

    22、 reach so many people.“He looked very afraid and I thought maybe I could19,” Johnson said.“My mom always tells us to be nice and do the 20 thing.Its really the way I was brought up and how I was raised.”1.A.busyB.frightenedC.injuredD.blind2.A.soB.ifC.butD.because3.A.praiseB.blameC.happinessD.anger4.

    23、A.stoppedB.workedC.readD.fell5.A.runningB.pushingC.shoutingD.waiting6.A.hopefulB.convenientC.unsureD.uncomfortable7.A.offeredB.soldC.wantedD.took8.A.eyeB.armC.ropeD.stick9.A.promiseB.proveC.apologizeD.explain10.A.excitedB.surprisedC.scaredD.disappointed11.A.argued withB.listened toC.looked atD.ran i

    24、nto12.A.acceptedB.shookC.refusedD.left13.A.anxiousB.patientC.interestedD.worried14.A.managedB.avoidedC.askedD.failed15.A.talked aboutB.walked towardsC.went downD.searched for16.A.messageB.CommentC.exampleD.photo17.A.differentlyB.quicklyC.strangelyD.completely18.A.meantB.admittedC.understoodD.expecte

    25、d19.A.helpB.followC.seeD.smile20.A.easyB.famousC.rightD.perfect三、短文改错When asking about my mother,I often reply that she is perhaps the only one can understand my feelings without any exchange of words.To my view,theres nothing strong than her love for me.She knows how to make me smile and at the sam

    26、e time knows how to make me behave me.Most important,she always does what she can to help me particularly when I am in the trouble.On a sad day I will always become happier,just by see her loving eyes and encouraged smile.My mother was,is and will always be my first and best friends forever.限时规范练38(

    27、选修7Module 2)一、【篇章导读】本文是记叙文。Andrew Feldman 获得了2018年度全美高中生音乐剧奖的最佳表演奖。1.D推理判断题。由第四段中的“The finalists received a week of training.(TSOA) before the awards event.”可推断,在颁奖仪式之前,Feldman和其他决赛选手一起在帝势艺术学院接受了一周的培训。2.B细节理解题。由倒数第二段中的“Winning the Jimmy Award is not something I even imagined”可知,Feldman并没有想到自己会获得吉米奖。

    28、3.A细节理解题。由最后一段可知,Feldman创办公司是为了在资金上支持某慈善组织。4.C主旨大意题。通读全文可知,本文报道了2018年全美高中生音乐剧奖获得者Andrew Feldman。【篇章导读】本文是议论文。回收旧塑料用来制成衣物,这到底是环保还是破坏环境?5.C细节理解题。由第一段中的“During the last five years.to deal with plastic pollution.”可知,塑料这些年被回收利用以制成布料。6.B推理判断题。由第二段中的“So every time the water.end up in the sea.”可知,洗衣服带来的超细纤维

    29、最终进入大海,污染水体。7.D推理判断题。最后一段中提到只有一家公司对这个研究项目进行了资助,其他机构都不认同,由此可知这一项目面临许多困难。8.C标题归纳题。回收塑料制成衣物这个一直被认为很环保的行为最近被发现对环境有危害,本文主要就此话题进行了讨论。C项作标题最能概括文章主旨。二、【篇章导读】本文是记叙文。一位老人不敢乘坐自动扶梯,一位年轻人伸出援手,热心帮忙。1.B由最后一段中的“He looked very afraid”可知,Johnson看到老人时,老人看起来非常“害怕(frightened)”。2.CJohnson帮助老人下扶梯,这一小小的善举获得了网友的广泛关注,这是他始料未及

    30、的,该空前后两句话存在语义上的转折关系,故填but。3.A由下文“more than 420,000 likes and 25,000 comments”可知,Johnson扶老人下扶梯的照片获得大量的“点赞”与评论,他的善举赢得了人们的“称赞(praise)”。4.A由下文“a few people started gathering”以及“whether to step on to the escalator or not”可知,老人没有走上扶梯,他身后已经聚集了一些人,由此可推断,老人此时“停(stopped)”在扶梯顶端。5.D下文“Everyone else.and waited”是

    31、提示,老人停在扶梯顶端时,一些人在他后面“等待(waiting)”上扶梯。6.C由下文“whether to step on to the escalator or not”及“the senior citizen hesitating”可知,老人“不确定(unsure)”要不要走上扶梯。7.AJohnson注意到老人犹豫不前,“主动提供(offered)”帮助。8.B下文his arm是提示。9.D下文“he had gotten stuck on an escalator once and.”是老人对自己犹豫不前的“解释(explain)”。10.C因为老人曾经被扶梯卡住过,因此他有点“害

    32、怕(scared)”。11.C下文eye to eye是提示,他们互相“望着(looked at)”对方。12.A由下文老人和Johnson一起下扶梯可知,这时他“接受了(accepted)”Johnson的帮助。13.B由本句中的waited可知,在Johnson与老人交流这段时间,其他人“耐心(patient)”等待着。14.A由下文照片被上传到社交媒体上可知,Paula Picard和朋友“成功(managed)”拍到了照片。15.C由上文中的“down an escalator”和“at the top of an escalator”可知,这张照片展示了Johnson扶老人“下(we

    33、nt down)”扶梯的情景。16.DPaula Picard把这张“照片(photo)”上传到了社交媒体上,它(照片)传播“很快(quickly)”,几个小时的时间便获得大量的“点赞”和评论。17.B见上题解析。18.D由第一段中的“the 23-year-old could never have predicted that.”可知,Johnson没有“预料到(expected)”他的举动会被这么多人知道。19.AJohnson在老人犹豫不前时提供了“帮助(help)”。20.C由Johnson的母亲教导他要善良可推断,要他做“对的(right)”事。三、第一句:askingasked;can前加who/that第二句:ToIn;strongstronger第三句:第三个memyself第四句:importantimportantly;去掉the第五句:seeseeing;encouragedencouraging第六句:friendsfriend

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021版高考英语(外研版)一轮复习限时规范练38(选修7 MODULE 2) WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-626713.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合题).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合题).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(精练).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(精练).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(突破训练).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(突破训练).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(研优卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(研优卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(最新).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(最新).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(新).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(新).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(巩固).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(巩固).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(实用).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(实用).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(完整版).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(完整版).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(夺分金卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优B卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优B卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优A卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优A卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(名师推荐).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(名师推荐).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(典型题).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(典型题).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(B卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(B卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(A卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(A卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案解析.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案解析.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【黄金题型】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【黄金题型】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【达标题】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【达标题】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【轻巧夺冠】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【能力提升】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【能力提升】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【考试直接用】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【考试直接用】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合题】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合题】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合卷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合卷】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【突破训练】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【突破训练】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【研优卷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【研优卷】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【满分必刷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【满分必刷】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1