分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2022届高三人教版英语一轮复习考点规范练 3 TRAVELLING AROUND 旅行 WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:678956
  • 上传时间:2025-12-12
  • 格式:DOCX
  • 页数:4
  • 大小:25.51KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022届高三人教版英语一轮复习考点规范练 3TRAVELLING AROUND 旅行 WORD版含答案 2022 三人 英语 一轮 复习 考点 规范 TRAVELLING WORD 答案
    资源描述:

    1、考点规范练3Travelling Around 旅行.单句语法填空1.Dali is an (extreme) beautiful place which is well worth a visit.2.Have you got ready the coming maths examination?3.Is this the very reason he refused your invitation?4.The UK is made of England, Scotland, Whales and Northern Ireland.5.In most cases, you have to p

    2、ay for your accommodation before you check .6.Thanks a lot for your comments my composition.7.It is (amaze) that there are so many temples in India.8.I have been looking forward to hearing you since your departure.9.Some adults worry that youre more interested in the screen in front of you the world

    3、 around you.10.The fact is many of todays teenagers are better educated and more creative than past generations.选词填空apply fortake control ofother thanmake upin detailcheck outview.as.catch sight ofbe unique tolead.to.1.What you believe that she had deleted the paper on the computer by mistake?2.I ha

    4、ve been you my good friend as well as my adviser.3.When I got to the hotel the two guests had already .4.I had no choice to give in to his decision at that time.5.Would you please describe to us the whole incident ?6.It was obvious that you are an excuse for your absence from todays meeting.7.I was

    5、about to close the window when I a little bird.8.It is very important for you to your own feelings when you are disappointed.9.Many graduates are the position, so I have little hope of getting the chance.10.You may find many animals and plants that Australia when you travel in this country.金句默写1.正是因

    6、为这个原因, 西班牙语是秘鲁主要的官方语言。for this reason Spanish is the main of Peru.2.尤其令人称奇的是印加人的干式石头搭砌的建造方法。is the Incas dry stone method of building.3.爸爸和我都期待着参观陕西历史博物馆。My dad and I are both the Shaanxi History Museum.4.每个俑像的相貌都不相同, 这让研究人员认为每座俑像都是一名真实士兵的形象。 Each statue has a different face,that each one is a copy

    7、of a real soldier. 5.我想去体验一些中国的文化, 看看那儿的自然景色, 但是我的主要目的是弄明白我最适合上哪所大学。I want to and see the natural beauty there, but my main goal is is the best for me to attend.阅读理解What makes babies laugh? It sounds like one of the most fun questions a researcher could investigate, but theres a serious scientific r

    8、eason why Caspar Addyman wants to find out.Hes not the first to ask this question. The great psychologist(心理学家) of human development, Jean Piaget, thought that babies laughter could be used to see into their minds. Studying when babies laugh might therefore be a great way of gaining insight into how

    9、 they understand the world, he reasoned. Although he suggested this in the 1940s, this idea remains to be properly tested. Despite the fact that some very famous investigators have studied the topic, it hasnt been given enough attention by modern psychology.Addyman, of Birkbeck, University of London

    10、, is out to change that. He believes we can use laughter to get at exactly how babies understand the world. Hes completed the worlds largest and most comprehensive survey of what makes babies laugh, presenting his initial results at the International Conference on Infant Studies, Berlin, last year.

    11、Via his website he surveyed more than 1,000 parents from around the world, asking them questions about when, where and why their babies laugh.The results are heart-warming. A babys first smile comes at about six weeks, their first laugh at about three and a half months. Peekaboo(躲猫猫) is a sure-fire

    12、favourite for making babies laugh, but tickling(挠痒痒) is the single most reported reason why babies laugh.Importantly, from the very first chuckle(低声轻笑), the survey responses show that babies are laughing with other people, and at what they do. The mere physical sensation of something being ticklish

    13、isnt enough. Nor is it enough to see something disappear or appear suddenly. Its only funny when an adult makes these things happen for the baby. This shows that way before babies walk, or talk, theyand their laughterare social. If you tickle a baby they apparently laugh because you are tickling the

    14、m, not just because they are being tickled.Whats more, babies dont tend to laugh at peoples falling over. They are far more likely to laugh when they fall over, rather than someone else, or when other people are happy, rather than when they are sad or unpleasantly surprised. Although parents report

    15、that boy babies laugh slightly more than girl babies, both genders(性别) find mummy and daddy equally funny.In spite of the scientific potential, baby laughter is “strangely ignored”, according to Addyman. Part of the reason is the difficulty of making babies laugh reliably in the lab, although he pla

    16、ns to deal with this in the next stage of the project. But partly the topic has been ignored, he says, because it isnt viewed as a subject for “proper” science to look into. This is a prejudice Addyman hopes to overturnfor him, the study of laughter is certainly no joke.1.The psychologist Jean Piage

    17、t held the belief that .A.even a good joke could not be got across to babiesB.his theory about laughter would be proved in the endC.studying babies laughter helped to know how they understand the worldD.babies laughter could be used to find out whether their brains functioned well2.The underlined wo

    18、rd “that” in paragraph 3 refers to .A.the present situation of BirkbeckB.the study conducted by Jean PiagetC.thinking little of modern psychologyD.ignoring the research into babies laughter3.The result of the survey undertaken by Addyman shows that .A.babies are likely to laugh at peoples falling ov

    19、erB.babies are very fond of being tickledC.babies first laugh comes at six weeksD.babies and their laughter are social in a way4.From the last paragraph, it can be concluded that for Addyman, .A.babies laughter is well worth studyingB.nobody should play jokes on babiesC.babies laughter is not a real

    20、 science subjectD.scientists can get reliable information only in the lab答案:.1.extremely2.for3.why4.up5.in6.on7.amazing8.from9.than10.that.1.led;to2.viewing;as3.checked out4.other than5.in detail6.making up7.caught sight of8.take control of9.applying for10.are unique to .1.It is; that; official lang

    21、uage2.Especially amazing3.looking forward to going to4.leading researchers to believe5.experience some Chinese culture; to find out which university.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了对于“婴儿为什么会笑” 这一受到忽视的课题, Addyman进行了研究, 发现婴儿的笑是带有一定社会性的行为, 并且最后强调对于这一现象的研究是值得的。1.C细节理解题。根据第二段第二、三句可知选C项。2.D词义猜测题。根据第三段首句 “Addyman, o

    22、f Birkbeck, University of London, is out to change that.” 可知指示代词that所指应是前文内容, 即第二段末尾句: Despite the fact that some very famous investigators have studied the topic, it hasnt been given enough attention by modern psychology., 由此可以推理出,“that” 指婴儿的笑, 这一现象并没有得到现代心理学的足够重视。故选D项。3.D细节理解题。根据第五段中 “This shows that way before babies walk, or talk, theyand their laughterare social.” 可知选D项。4.A推理判断题。根据题干定位到文章最后一段最后一句 “This is a prejudice Addyman hopes to overturnfor him, the study of laughter is certainly no joke.” 可知, 对于他来说, 研究婴儿的笑这一现象是值得的。故选A项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022届高三人教版英语一轮复习考点规范练 3 TRAVELLING AROUND 旅行 WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-678956.html
    相关资源 更多
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版(3).docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版(3).docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版(2).docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版(2).docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版(10).docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版(10).docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版 (11).docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)9的乘法口诀_冀教版 (11).docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)8的乘法口诀4_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)8的乘法口诀4_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀8_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀8_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀7_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀7_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀6_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀6_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀4_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀4_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀3_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀3_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀2_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀2_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀1_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀1_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀10_冀教版.docx二年级上数学教案表内乘法和除法(二)7的乘法口诀10_冀教版.docx
  • 二年级上数学教案简单的排列_人教新课标.docx二年级上数学教案简单的排列_人教新课标.docx
  • 二年级上数学教案第三单元 第1课时有多少块糖 北师大版.docx二年级上数学教案第三单元 第1课时有多少块糖 北师大版.docx
  • 二年级上数学教案第七单元 第2课时分苹果 北师大版.docx二年级上数学教案第七单元 第2课时分苹果 北师大版.docx
  • 二年级上数学教案第一单元第2课时秋游 北师大版.docx二年级上数学教案第一单元第2课时秋游 北师大版.docx
  • 二年级上数学教案第一单元第1课时谁的得分高 北师大版.docx二年级上数学教案第一单元第1课时谁的得分高 北师大版.docx
  • 二年级上数学教案看魔术 几个几相加_青岛版.docx二年级上数学教案看魔术 几个几相加_青岛版.docx
  • 二年级上数学教案看杂技表内乘法(一)_青岛版.docx二年级上数学教案看杂技表内乘法(一)_青岛版.docx
  • 二年级上数学教案直角的初步认识_人教新课标.docx二年级上数学教案直角的初步认识_人教新课标.docx
  • 二年级上数学教案用2~5的乘法口诀求商_北京版.docx二年级上数学教案用2~5的乘法口诀求商_北京版.docx
  • 二年级上数学教案用乘法解决问题_人教新课标.docx二年级上数学教案用乘法解决问题_人教新课标.docx
  • 二年级上数学教案用乘法的意义解决问题_人教新课标.docx二年级上数学教案用乘法的意义解决问题_人教新课标.docx
  • 二年级上数学教案用三角板拼角_人教新课标.docx二年级上数学教案用三角板拼角_人教新课标.docx
  • 二年级上数学教案根据四则运算的意义解决问题_人教新课标.docx二年级上数学教案根据四则运算的意义解决问题_人教新课标.docx
  • 二年级上数学教案整理和复习_人教新课标.docx二年级上数学教案整理和复习_人教新课标.docx
  • 二年级上数学教案整理和复习3_人教新课标.docx二年级上数学教案整理和复习3_人教新课标.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1