2022版新教材英语译林版选择性必修第一册提升训练:UNIT 4 EXPLORING POETRY 高考练 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022版新教材英语译林版选择性必修第一册提升训练:UNIT 4EXPLORING POETRY 高考练 WORD版含解析 2022 新
- 资源描述:
-
1、五年高考练.阅读理解(2020全国新高考,A,)POETRY CHALLENGEWrite a poem about how courage, determination, and strength have helped you face challenges in your life.Prizes3 Grand Prizes:Trip to Washington, D.C. for each of three winners, a parent and one other person of the winners choice. Trip includes round-trip air
2、tickets, hotel stay for two nights, and tours of the National Air and Space Museum and the office of National Geographic World.6 First Prizes:The book Sky Pioneer:A Photobiography of Amelia Earhart signed by author Corinne Szabo and pilot Linda Finch.50 Honorable Mentions:Judges will choose up to 50
3、 honorable mention winners, who will each receive a T-shirt in memory of Earharts final flight.RulesFollow all rules carefully to prevent disqualification.Write a poem using 100 words or fewer. Your poem can be any format, any number of lines.Write by hand or type on a single sheet of paper. You may
4、 use both the front and back of the paper.On the same sheet of paper, write or type your name, address, telephone number, and birth date.Mail your entry to us by October 31 this year.1.disqualification n.取消资格2.format n.形式;版式3.entry n.参赛作品1.How many people can each grand prize winner take on the free
5、 trip?A.Two.B.Three.C.Four.D.Six.2.What will each of the honorable mention winners get?A.A plane ticket.B.A book by Corinne Szabo.C.A special T-shirt.D.A photo of Amelia Earhart.3.Which of the following will result in disqualification?A.Typing your poem out. B.Writing a poem of 120 words.C.Using bot
6、h sides of the paper. D.Mailing your entry on October 30.语法填空(2020全国新高考,)Many people have the hobby of collecting things, e.g. stamps, postcards or antiques. In the 18th and 19th centuries, 1 (wealth) people travelled and collected plants, historical objects and works of art. They kept their collect
7、ion at home until it got too big 2 until they died, and then it was given to a museum. The 80,000 objects collected by Sir Hans Sloane, for example, 3(form) the core collection of the British Museum 4 opened in 1759.The parts of a museum open to the public 5(call)galleries or rooms. Often, only a sm
8、all part of a museums collection 6(be) on display. Most of it is stored away or used for research. Many museums are lively places and they attract a lot of visitors. As well as looking at exhibits, visitors can play with computer simulations (模拟) and imagine 7 (they)living at a different time in his
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-726843.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
