分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型Module 6 Period One.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779109
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:54.37KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Module Period One
    资源描述:

    1、As the worlds largest terrestrial carnivore(陆地食肉动物),the polar bear is the king of the great white north.Adult males can measure more than 9 feet in length and weigh between 770 and 1,430 pounds.The polar bear has a strong body while their heads are narrow with small,rounded ears.Polar bears can be f

    2、ound in northern Canada,Greenland,Norway and Russia,and there have been reports that polar bear tracks have been found as far north as the North Pole.The 5,000,000-square-mile range of the polar bear circles the Arctic and contains pieces of open water where seals are easily caught.Polar bears live

    3、on the Arctic sea ice that provides a platform from which they can hunt.They hunt seals on the sea ice.With their sharp sense of smell,polar bears can sense the breathing holes of seals beneath the snow and ice.As the southern edge of the Arctic ice cap melts in summer,polar bears are forced to stay

    4、 on land and spend their summers fasting(禁食),living off body fat stored from hunting in spring and winter.With about 22,000 polar bears living in the wild,the species is not endangered at the moment,but its future is far from certain.Climate change is causing the disappearance of sea ice from which

    5、polar bears hunt seals.Sea ice in the Arctic is melting earlier and forming later each year.People have reached an agreement that controls the hunting of polar bears and directs each nation to protect their habitats,but it does not protect the bears against the biggest man-made threat to their survi

    6、val:global warming.If current warming trends continue,scientists believe that polar bears may disappear within 100 years.根据短文判断正(T)误(F)1.Polar bears can be found in both the North Pole and the South pole.(F)2.Polar bears may die out as a result of climate change.(T)Period OneIntroduction & Reading.重

    7、点单词1.endanger vt.使处于险境;危及danger n.危险dangerous adj.危险的2.reserve n.保护区;保护圈reservation n.预订;保留3.extinct adj.灭绝的;绝种的extinction n.灭绝;废止4. struggle n.挣扎;斗争5.protect vt.保护protection n.保护6.ideal adj.理想的7.worth adj.值钱worthy adj.有价值的8.spot n.(某事发生的)准确地点;现场9.condition n.(-s)环境;情况10.meanwhile adv.同时.重点短语1.thank

    8、s to由于;多亏2.put down放下;写下3.give ones life to为献身4.at a time一次5.on the spot在现场e into fashion开始流行7.get tough with对采取强硬措施.重点句式1.状语从句的省略Although surprised,the poachers had an advantage there were more of them.偷猎者虽然感到惊慌,但他们有一个优势他们人多。2.“介词关系代词”引导定语从句Sometimes there were gunfights,like the one in which Jiesa

    9、ng Suonandajie was killed.有时,还会发生枪战,就像杰桑索南达杰牺牲的那次枪战。3.seem to be doing.好像正在做But today the government seems to be winning the battle.但是现在政府好像正要赢得这场战斗。.根据课文,判断正(T)误(F)1.On a cold day, Jiesang Suonandajie was looking for a group of lost tourists.(F)2.A large number of antelopes have been killed for the

    10、ir meat.(F)3.Shawls made from the antelope wool came into fashion in the 1980s.(F)4.Little progress has been made in protecting the antelopes.(F)5.International co-operation on protecting antelopes is also progressing.(T).课文阅读理解1.Why was Jiesang looking for the poachers?A.To fight with them.B.To joi

    11、n them in hunting.C.To stop them from killing the antelopes.D.To ask them to hunt.答案C2.The poachers were surprised at .A.Jiesangs order to ask them to put down their gunsB.Jiesangs quick movementC.Jiesangs braveryD.being found by Jiesang答案C3.The quick decrease of the antelopes is due to .A.the freez

    12、ing and bad living conditionsB.their expensive woolC.the illegal export of the shawlsD.the killing from the poachers答案D4.What has the Chinese government done to protect the antelopes in the past years?A.The government has passed laws to ban the trade of the wool from the antelopes.B.The government h

    13、as set up nature reserves.C.The government has caught the poachers and confiscated their vehicles.D.All of the above.答案D5.Which of the following statements is NOT the reason for the increase of the antelopes?A.The Chinese government has won the battle against the poachers.B.The Chinese government ha

    14、s taken an active part in protecting the antelopes.C.Many volunteers come from all over the country to help.D.The co-operation between the countries.答案A.课文难句分析1.Often working at night,the poachers shoot whole herds of antelopes at a time,leaving only the babies,whose wool is not worth so much.句式分析本句

    15、是一个复合句。Often working at night是现在分词作伴随状语;leaving only the babies是现在分词作结果状语;whose 引导非限制性定语从句,修饰the babies。自主翻译那些偷猎者常常是在夜里出动,一次就捕杀掉整群的藏羚羊,只留下那些毛不怎么值钱的幼崽。2.The small group of officials who work in the reserve are helped by volunteers who come from all over the country,and who are ready for the difficult

    16、 conditions of life at 5,000 metres.句式分析本句中含有三个who引导的定语从句,第一个从句修饰officials,第二个和第三个从句由并列连词and连接,修饰volunteers,who在从句中都作主语。自主翻译工作在保护区的一小群政府官员们得到了来自全国各地的、愿意忍受海拔5 000米以上恶劣生活环境的志愿者们的支持。重点词汇1.The Chinese and Russian governments have created the reserve to help save the tigers natural habitat.中俄政府已经建立了自然保护区

    17、来帮助挽救老虎的自然栖息地。(1)reserve n.保护区;保护圈;vt.预订;保留;贮藏reserve sth. for sb. 为某人保留某物be reserved for.留作;(专)供之用in reserve储备;备用(2)reservation n.预订;保留(1)Id prefer to reserve my judgement until I know all the facts.在了解全部事实之前我不想发表意见。(2)Id like to reserve a table for three for seven oclock.我想预订一张7点钟供三个人使用的桌位。(3)He s

    18、pent some of his money and kept the rest in reserve.他花了一部分钱,余款存了起来。(4)Ive made a reservation(reserve) for you on the morning flight.我为你预订了早上的航班。单句改错(5)I found my mother sitting by the table for honored guests.2.But the Siberian tiger is not the only endangered species.但西伯利亚虎不是唯一的濒危物种。(1)endanger vt.

    19、使处于险境;危及(2)endangered adj.濒临灭绝的(3)dangerous adj.危险的(4)danger n.危险in danger处于危险中in danger of.有的危险out of danger脱离危险(1)You will endanger your health if you work so hard.你工作太卖力的话会危害你的健康。(2)Dangerous(danger) driving may cause a terrible accident .危险驾驶可能会造成严重的事故。(3)A kind woman came up to help me out of d

    20、anger.一位好心的女士走过来,帮我脱离了危险。单句改错(4)If you dont accept his advice,you will be in danger of in no time.3.What can we do to help them in their struggle for survival?我们能做什么来帮助它们生存下去呢?struggle n.& v.挣扎;斗争in the struggle against/with.在与的斗争中struggle against/with.与斗争struggle for.为而斗争;努力争取struggle to do sth. 努力

    21、做某事struggle to ones feet挣扎着站起来(1)There is a long way to go in the struggle against pollution.在与污染的斗争中还有很长的一段路要走。(2)We have to struggle against/with all kinds of difficulties from home and abroad.我们必须和来自国内外的各种困难作斗争。(3)Shes struggling to bring(bring) up a family on a very low income.她正努力靠很低的收入养活全家人。(4

    22、)Bravely,Mary struggled to her feet and kept on moving forward.玛丽勇敢地挣扎着站起来,继续前行。单句改错(5)Some young people left their hometown and went to work in cities, to increase their income.4.He shouted to the poachers to put down their guns.他大声喊叫着让偷猎者放下他们的枪。put down放下;写下;镇压;让乘客下车put.away把收起来put aside储存;把放一边;不考

    23、虑put back放回;推迟put forward提出put up 举起;张贴;建造put off推迟put out扑灭;出版,发行put up with忍受(1)It is a good idea to put aside some money every month.每个月存些钱是个好主意。(2)It was the old man that put forward this good idea.是这位老人提出了这个好主意。(3)The sports meeting has been put off because of the heavy rain.因为大雨,运动会被推迟了。写出下列黑体

    24、词的汉语意思(4)Put me down at the next corner,please.让乘客下车(5)The girl is trying to put down what the old woman said.记下(6)It took the government two hours to put down the rebellion.镇压5.Often working at night,the poachers shoot whole herds of antelopes at a time,leaving only the babies,whose wool is not wor

    25、th so much.那些偷猎者常常是夜里出动,一次就捕杀掉整群的藏羚羊,只留下那些毛不怎么值钱的幼崽。易混辨析worth,worthy,worthwhileworth常用的结构:钱(价值数量词)值多少钱be worth 值得做(动名词的主动形式 doing 表示被动意义。表示“很值得”用well,不用very)worthy常用的结构:be worthyworthwhile常用的结构:Its worthwhile做某事是值得的(1)The book is worth 20 yuan.这本书值20元。(2)The film is worth seeing(see) again.这部电影值得再看一

    26、遍。(3)The Great Wall is worthy to be visited/of being visited(visit).长城值得参观。(4)Its worthwhile to help/helping(help) the disabled.帮助残疾人是值得的。单句改错(5)In my opinion,his advice is worth discussing.6.The animals are skinned on the spot and the wool taken to India,where it is made into the shawls.这些被猎杀的藏羚羊被就

    27、地剥皮,羊毛被运送到印度,在那里被织成披肩。spot v.发现;认出;弄上污点;n.污渍;地点;现场spot sb. doing sth. 发现某人正在做某事on the spot当场;在现场(1)I easily spotted him in the crowd because he was very tall.因为他个子非常高,我在人群中很容易就认出了他。(2)I spotted Jack wandering(wander) in the street.我发现杰克在街上闲逛。(3)The thief was caught on the spot.小偷被当场抓住了。7.In the 1990

    28、s the Chinese government began to take an active part in protecting the antelopes in the Hoh Xil Nature Reservethe huge national park on the Qinghai-Tibetan Plateau,which is the main habitat of the antelopes.20世纪90年代,中国政府开始积极开展可可西里自然保护区藏羚羊的保护工作可可西里自然保护区是青藏高原的一个大型国家公园,是藏羚羊的主要栖息地。(1)protect vt.保护prote

    29、ct sb. /sth. from/against.保护某人/某事使不受;使某人/某事免于(2)protection n.保护under the protection of 在的保护下(3)protective adj.保护的(1)You should put on more clothes to protect yourself from/against the cold.你需要多穿几件衣服御寒。(2)Why do you think environmental protection(protect) is important in America?你认为为什么环境保护在美国很重要呢?(20

    30、19浙江)(3)As a mother,she is too protective(protect) toward her daughter.作为一位母亲,她对女儿保护过度了。单句改错(4)Some steps have been taken to protect the forest from destroyed.8.The small group of officials who work in the reserve are helped by volunteers who come from all over the country,and who are ready for the

    31、difficult conditions of life at 5,000 metres.工作在保护区的一小群政府官员们得到了来自全国各地的、愿意忍受海拔5 000米的恶劣生活环境的志愿者们的支持。conditions n.C (居住、工作或做事情的)环境;情况;条件working/living conditions工作/生活环境condition n.U 状态;状况in good/bad/poor condition状况好/不好/糟糕;身体健康/不健康/糟糕out of condition状况不好;身体不适on condition that.只要(1)The working conditio

    32、ns of the company attract many university graduates.该公司的工作环境吸引了很多大学毕业生。(2)Do more exercise,or you will be out of condition/in bad condition.多做锻炼,否则你会身体不好的。(3)You can use my bike on condition that you return it tomorrow.你可以用我的自行车,只要明天归还就行。单句改错(4)The bike is in a good condition,looking like the newly

    33、bought one.9.Meanwhile,in those countries where the shawls are sold,police are getting tough with the dealers.同时,在那些出售藏羚羊毛披肩的国家,警方开始严厉打击藏羚羊毛披肩的贩卖者。meanwhile(meantime) adv.同时;其间;n.其时,其间in the meanwhile(in the meantime)在此期间;与此同时注意meanwhile不是连词,因而不能引导状语从句。meanwhile所在的句子要用句号或分号与前句分开,也可以用逗号加and。(1)Meanwh

    34、ile you have to prepare the next question depending on what the person says.在此期间你得根据对方的叙述准备下一个问题。(2)Mother went shopping;in the meanwhile/meantime,I cleaned the house.妈妈去买东西,与此同时,我打扫房间。单句改错(3)The conference will begin in an hour, meanwhile lets have coffee.经典句式Although surprised,the poachers had an

    35、advantagethere were more of them.偷猎者虽然感到惊慌,但他们有一个优势他们人多。Although surprisedAlthough they were surprised是让步状语从句的省略。状语从句的主语同主句主语一致或从句的主语是it,且从句的谓语动词含有动词be时,可将从句的主语和动词be一起省略。用了引导让步状语从句的从属连词后,不能再同时用并列连词but,但可用still,yet等词加强语气。(1)Although treated unfairly,he still worked hard.尽管受到不公正待遇,他仍然努力工作。(2)Even thou

    36、gh invited(invite),I wont go to the party.即使受到邀请,我也不去参加这个聚会。(3)While walking(walk),she heard her name called.她正走着的时候听到有人叫她的名字。句型转换(4)She came earlier than she had been expected.She came earlier than expected.(5)If it is possible,Ill call on you tomorrow.If possible,Ill call on you tomorrow.单句语法填空1.W

    37、hen first introduced(introduce) to the market, these products enjoyed great success.2.The fireman gave his life to protect the girl from being hurt(hurt).3.The middle-aged man was killed in the accident, leaving(leave) his wife and his son. 4.Its time to get tough with drunk drivers.5.A lot of small

    38、 towns in this area are well worth visiting(visit).6.You have to wear a life jacket for protection(protect) in case you fall into the river.7.We should do our best to save endangered(endanger) species.8.The children talked so loudly at dining table that I had to struggle to be heard(hear).9.We hope

    39、to build an ideal habitat for the antelopes in the world.10.His health seems to be improving(improve) little by little.完成句子11.他从不和别人说话,除非别人和他说。He never speaks to others unless (he is) spoken to.12.我发现他正在教室里吸烟。I spotted him smoking in the classroom.13.大火持续了一整夜,造成了巨大损失。The fire lasted a whole night,ca

    40、using huge losses/great damage.14.他们现在似乎正在办公室里谈话。They seem to be talking in the office now.15.你认识那个中文非常优秀的姑娘吗?Do you know the girl whose Chinese is excellent?.课文语法填空16.On a freezing cold day in January 1994,Jiesang Suonandajie found 17.what he was looking fora group of poachers who were killing the

    41、endangered Tibetan antelope.In the following battle,he 18.was shot(shoot) and killed.He had given 19.his(he) life to save the Tibetan antelope.By the 1990s the number of the Tibetan antelopes 20.had fallen(fall) to about 50,000.The reason is 21.that the wool of the Tibetan antelope is the most expen

    42、sive in the world.Often working at night,the poachers shoot whole herds of antelopes at a time,22.leaving(leave) only the babies,whose wool is not worth so much.The animals are skinned on the spot,and the wool is taken to India 23.to make(make) shawls.The shawls are exported to rich countries in Nor

    43、th America and Europe.In the 1990s the Chinese government began to take 24.an active part in protecting the antelopes.Since 2019 the antelope population has 25.slowly(slow) begun to grow again.阅读理解A(2019江西丰城中学高二月考)Over the centuries the French have lost a number of famous battles with the British.Ho

    44、wever,theyve always felt superior in the kitchen.France has for centuries had a reputation for cooking excellence,and Britain for some of the worst cooking in the world.But according to a recent survey,that reputation may no longer reflect reality.In the survey,71% of the Britons said they cook at h

    45、ome every day,while only 59% of the French said they cook daily.British home cooks spend more time cooking each week and also produce a greater variety of dishes than French home cooks.The reaction in London was predictably enthusiastic.British food has greatly improved since the 1990s.Once upon a t

    46、ime,the menu for many family meals would have been roast beef,potatoes and over-cooked vegetables,but not now.Home cooks are experimenting with the huge range of ingredients now available in British supermarkets and are preparing all kinds of new dishes,using the cookbooks that sell millions of copi

    47、es every year.As a result,theres much more diversity in British food now,compared to French food,which tends to be very traditional.Some French people say that the survey did not show the whole picture.They agree that during the week French women dont cook as much as they used to because most of the

    48、m work and dont have much time.They tend to buy ready-made or frozen dishes,but many of them make up for it on the weekend.Theres also a difference between Paris and the countryside.Its true that people in Paris dont cook much,but elsewhere,cooking is still at the heart of daily life.For many French

    49、 people,opinions about British food have not changed.When Bernard Blier,the food editor of a magazine,was asked about British food,he replied,“I dont go out of my way to try it.It is not very refined.You can say that Im not a fan at all.”1.According to the passage,nowadays British people .A.cook les

    50、s at home than the French every dayB.no longer eat roast beef and over-cooked vegetablesC.are more willing to try cooking all kinds of new foodsD.buy more cookbooks than French people do答案C解析细节理解题。根据第二段第二句“British home cooks spend more time cooking each week and also produce a greater variety of dis

    51、hes than French home cooks.”可知答案。2.What can we infer from the fourth paragraph?A.French women cook less often now.B.The French prefer ready-made dishes.C.French women seldom cook on the weekend.D.Cooking is at the heart of peoples life in Paris.答案A解析推理判断题。根据第四段第二句“They agree that during the week Fre

    52、nch women dont cook as much as they used to because most of them work and dont have much time.”可知答案。3.What is Bernards attitude towards British food?A.He would love to try it.B.He shows no interest in it.C.He considers it worse than before.D.He considers it better than before.答案B解析细节理解题。根据最后一段中Berna

    53、rd所说的话“I dont go out of my way to try it.It is not very refined.You can say that Im not a fan at all.”可知答案。4.What does the passage mainly talk about?A.The history of British food.B.The history of French food.C.The change in British food.D.The change in French food.答案C解析主旨大意题。本文在第一段点出主题:根据最近的一项调查,英国人

    54、做饭的水平不是过去那样子了。下文进行了具体介绍,故选C项。B(2019山西康杰中学高二期中)How could we possibly think that keeping animals in cages in unnatural environmentsmostly for entertainment purposesis fair and respectful?Zoo officials say they are concerned about animals.However,most zoos remain “collections” of interesting “things” r

    55、ather than protective habitats.Zoos teach people that it is acceptable to keep animals bored,lonely,and far from their natural homes.Zoos claim to educate people and save endangered species,but visitors leave zoos without having learned anything meaningful about the animals natural behaviour,intelli

    56、gence,or beauty.Zoos keep animals in small spaces or cages,and most signs only mention the species name,diet,and the natural range .The animals normal behaviour is seldom noticed because zoos dont usually take care of the animals natural needs.The animals are kept together in small spaces,with no pr

    57、ivacy and little opportunity for mental and physical exercise.This results in unusual and self-destructive behaviour called zoochosis.A worldwide study of zoos found that zoochosis is common among animals kept in small spaces or cages.Another study showed that elephants spend 22 percent of their tim

    58、e making repeated head movements or biting cage bars,and bears spend 30 percent of their time walking back and forth,a sign of unhappiness and pain.Furthermore,most animals in zoos are not endangered.Captive breeding(圈养繁殖) of endangered big cats,Asian elephants,and other species has not resulted in

    59、their being sent back to the wild.Zoos talk a lot about their captive breeding programmes because they do not want people to worry about a species dying out.In fact,baby animals also attract a lot of paying customers.Havent we seen enough competitions to name baby animals?Actually,we will save endan

    60、gered species only if we save their habitats and put an end to the reasons why people kill them.Instead of supporting zoos,we should support groups that work to protect animals natural habitats.语篇解读本文介绍了动物园的一些错误做法,指出了不应该支持动物园,而应当通过保护动物的自然生存环境和停止杀害来保护濒危动物。5.How would the author describe the animals l

    61、ife in zoos? A.Dangerous. B.Unhappy.C.Natural. D.Easy.答案B解析细节理解题。根据第二段中的“Zoos teach people that it is acceptable to keep animals bored,lonely,and far from their natural homes.”和第四段中的“.and bears spend 30 percent of their time walking back and forth,a sign of unhappiness and pain.”可知,动物们被关在动物园里是不开心的。故

    62、选B。6.What does the author try to argue in the passage?A.Zoos fail in their attempt to save animals.B.Zoos are not worth the public support.C.Zoos should treat animals as human beings.D.Zoos use animals as a means of entertainment.答案B解析细节理解题。根据最后一段最后一句“Instead of supporting zoos,we should support gro

    63、ups that work to protect animals natural habitats.”可知,作者认为动物园不值得支持。故选B。7.The author tries to persuade readers to accept his argument mainly by .A.pointing out the faults in what zoos doB.using evidence he has collected at zoosC.questioning the way animals are protectedD.discussing the advantages of

    64、natural habitats答案A解析推理判断题。本文的第二、三、四段介绍了动物园的错误做法,所以作者是通过指出动物园的错误做法来证明自己的观点的。故选A。.完形填空(2019山东枣庄八中高二月考)One Monday evening,I received a direct message from a boy who found a mean message in his locker.He took a picture of it and sent it to me asking for 8 .I asked him to meet me the following morning.A

    65、 few hours later I 9 on the Internet that he had posted the picture of the mean note and asked if anyone 10 who it was.I thought it was 11 of the boy to find it out via social media.The next day the boy came to me and another 12 was with him.The boy showed me another note he had 13 .But this was a b

    66、eautiful,heartfelt 14 .I asked him if he knew who had done it,and the boy who came with him 15 ,“It was me.I dont know why I did it, 16 I know it was wrong and not at all kind.So I wrote him this note.I also wrote 150 notes with 17 sayings and put them in all the lockers.I just 18 to do something to

    67、 make up for my 19 .”My heart felt full of pride and love for this 20 boy.I told him how courageous it was for him to come 21 and how amazing it was that he did something kind in return to try to balance his 22 .I turned to the boy who received both notes and asked him if he also 23 the bravery and

    68、could forgive.Without 24 ,he said,“Yes,definitely.And 25 anyone tries to be mean to him for making a bad choice,I will stand up to him.”These two boys 26 me that coming forward when we need help is important,and coming forward to 27 a wrong is vital.语篇解读文章主要讲述了一个小男孩在做错事情后,勇于承认错误。作者认为当我们需要帮助时,挺身而出是重要

    69、的,而挺身而出承认错误是至关重要的。8.A.support B.moneyC.help D.comfort答案C解析句意为:他拍了一张照片,发送给我向我求助。ask for hep求助。根据句意,故选C。9.A.noticed B.realizedC.concluded D.declared答案A解析句意为:几个小时后,我在网上注意到他已经发布了这张便条的照片,问是否有人知道是谁。 notice注意,故选A。10.A.agreed B.predicatedC.knew D.imagined答案C解析参考上题解析。故选C。11.A.patient B.smartC.honest D.reliab

    70、le答案B解析句意为:我认为这个男孩通过社交媒体查找是聪明的。smart聪明的,故选B。12.A.boy B.teacherC.girl D.advisor答案A解析句意为:第二天,这个男孩与另外一个男孩一起来找我。根据下文的“and the boy who came with him”可知选A。13.A.written B.lostC.received D.selected答案C解析句意为:男孩给我看了他收到的另一张便条。receive收到,故选C。14.A.invitation B.wishC.greeting D.apology答案D解析句意为:但这是一个美丽的、真心的道歉。apolog

    71、y道歉。根据下文的“I know it was wrong and not at all kind”可知小男孩写了这个便条来道歉。故选D。15.A.replied B.addedC.shouted D.argued答案A解析句意为:我问他是否知道是谁干的,和他一起来的男孩回答说:“是我干的”。 reply回答,故选A。16.A.so B.forC.or D.but答案D解析句意为:我不知道我为什么这么做,但我知道那是错的,一点也不友好。but但是。前后句为转折关系,故选D。17.A.simple B.kindC.specific D.cautious答案B解析句意为:我还用善意的话写了150个

    72、便条,并把它们放在所有的储物柜里。小男孩在便条上用善意的语言道歉。kind友好的,善意的,故选B。18.A.wanted B.continuedC.failed D.refused答案A解析句意为:我只是想做点什么来弥补我卑劣的行为。want想要,故选A。19.A.carelessness B.lonelinessC.meanness D.sadness答案C解析参考上题解析。meanness坏心眼,卑鄙。符合题意,故选C。20.A.special B.uniqueC.wise D.brave答案D解析句意为:我心中充满了对这个勇敢男孩的自豪和爱。根据下文“I told him how cou

    73、rageous it was”可知选D。21.A.along B.forwardC.back D.out答案B解析句意为:我告诉他,他挺身而出是多么勇敢,他做了那么友好的事情来弥补他的错误是多么令人吃惊。come forward站出来,挺身而出,故选B。22.A.mistake B.lossC.belief D.value答案A解析参考上题解析。 mistake错误,故选A。23.A.compared B.challengedC.presented D.recognized答案D解析句意为:我转向那个收到了两张便条的男孩,问他是否也认可了那个男孩的勇敢并且原谅他。 recognize认可。故选

    74、D。24.A.difficulty B.doubtC.hesitation D.fear答案C解析句意为:他毫不犹豫地说:“是的,当然”without hesitation毫不犹豫。故选C。25.A.although B.ifC.because D.until答案B解析句意为:如果有人为此而责怪他,我会勇敢站出来反对那个人。故选B。26.A.promised B.warnedC.showed D.informed答案C解析句意为:这两个男孩让我知道,当我们需要帮助时,挺身而出是重要的,而挺身而出承认错误是至关重要的。show展示,表明,故选C。27.A.discover B.conductC.judge D.admit答案D解析参考上题解析。admit承认。根据句意,故选D。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Module 6 Period One.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779109.html
    相关资源 更多
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【新】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【新】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【巩固】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【巩固】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【实用】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【实用】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【完整版】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【完整版】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【夺分金卷】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【夺分金卷】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【基础题】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【基础题】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优b卷】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优b卷】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优a卷】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优a卷】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【名师推荐】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【名师推荐】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【典型题】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【典型题】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【a卷】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【a卷】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案ab卷.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案ab卷.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(考点梳理).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(考点梳理).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(网校专用).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(网校专用).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(精品).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(精品).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(有一套).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(有一套).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(易错题).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(易错题).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(夺冠).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(夺冠).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(夺冠系列).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(夺冠系列).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(名校卷).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(名校卷).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(名师系列).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(名师系列).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(各地真题).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(各地真题).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(历年真题).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(历年真题).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(全国通用).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(全国通用).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(全优).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(全优).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【考点梳理】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【考点梳理】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【网校专用】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【网校专用】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【精选题】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【精选题】.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1