分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型[32409207]2022年高一英语下学期重难题型三“精”(精挑选、精编辑、精讲解)套餐练02.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:785079
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:204.17KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    32409207
    资源描述:

    1、2022届高1(下)精品套餐练02套I. 7选5阅读(2022云南昆明官渡区高一上期末试题)Physical exercise has positive effects on our health. If you are focusing on increasing muscle strength and muscle size, an evening workout may be best. _16_ Understand the pros and cons.First of all, you have eaten throughout the day, and your body has

    2、plenty of fuel and your muscles are warm. Beside, you are less likely to get injured during evening exercise because your muscles and joints have been working all day. _17_ If you have a lot of evening arrangements or are usually tired at the end of the day, it will be hard to find time or energy to

    3、 exercise. Pay attention to how well you seep.Evening exercise helps some people fall asleep. However, it may give others an energy increase. Evening training also help you sleep deeply throughout the night. _18_ If you find that you have trouble going to sleep at night, yoga or stretching exercises

    4、 can help you relax. _19_It takes your body two to three hours to digest a meal and absorb nutrients. Eat a snack before your workout and have dinner when you finish exercise. If you want to eat dinner first, eat earlier than you typically would. Foods such as white rice, pasta, bread, and potatoes

    5、encourage sleep. Eat them at least one hour before you plan to go to bed. If you plan to go to bed at 11:00 pm, you need to eat before 10:00 pm. Do not harm your sleeping time._20_ This will give your body time to cool down. For example, if you plan to go to bed at 11:00 pm, finish your workout by 9

    6、:00 pm. Sleep is as important as exercise and helps your body recover after exercise.A. Adjust your meal time.B. Get ready to have a balanced diet.C. But evening workouts can be easy to give up.D Here are some tips to help you exercise in the evening.E. It is a good idea to join a sports club with y

    7、our close friends.F. Too much training could cause you to be too excited to fall asleep.G. Try to finish your workout two hours before it is time to go to bed.II. 阅读理解(2022云南师专附中高一上期末阅读B篇)Louis Pasteur was born in Dole, France on December 27, 1822. His family was poor, and during his early education

    8、, Pasteur was an ordinary student who enjoyed art and singing. However, when Pasteur was exposed to science as a teenager, he knew he found his career. In 1848, Pasteur went to college to become a science teacher. He then became a chemistry professor at the University of Strasbourg. He got married i

    9、n 1849 and had five children. However, three died young from typhoid fever (伤寒). It was the deaths of his children that drove Pasteur to investigate infectious diseases in order to find a cure. During Pasteurs time, people believed that bacteria appeared due to “spontaneous generation”(自然发生). They t

    10、hought that the bacteria just appeared out of nowhere. Pasteur carried out experiments to see if this was true. Through his experiments he proved that bacteria were living things that came from other living things. They didnt just spontaneously appear. This was a major discovery in the study of biol

    11、ogy and earned Pasteur the title of Father of Microbiology. As Pasteur learned more about bacteria, he began to think they may be the cause of diseases in humans. When the French silk market was threatened by a disease to silkworms(蚕), Pasteur decided to investigate. He discovered that this disease

    12、was caused by bacteria. By killing them from the silkworm farms, he was able to cease the disease and save the French silk business. Today Louis Pasteur is known as one of the most important scientists in history. His discoveries led to an understanding of bacteria and diseases that has helped save

    13、millions and millions of lives.4. After his childrens deaths, Louis Pasteur _.A. became afraid of infectious diseasesB. was frustrated and wanted to do nothingC. decided to find out how to treat the diseaseD. didnt know it was typhoid fever that caused their deaths5. What is implied about Louis Past

    14、eurs discovery in Paragraph 3?A. It supported what most people thought at that time.B. It revealed that bacteria often appeared out of nowhere.C. It attracted the attention of the Father of Microbiology.D. It was a very important discovery in the history of biology.6. What does the underlined word “

    15、cease” in Paragraph 4?A. End.B. Find.C. Develop.D. Spread.7. What is the author intended to tell us in the text?A. A disease that killed children easily in history.B. A great scientist in the field of biology in history.C. Some of the most important scientists in history.D. Some of the most importan

    16、t discoveries in history.III. 完形填空(2022泽林版必修2第4单元尖子生选拔卷)My parents gave me a cell phone as my birthday present. They said, “We got you this because you are doing well in school. We expect you to keep getting good 31 .” Of course I will! I said excitedly. As soon as I got to school the next morning I

    17、 asked everyone for their 32 . It was cool that I got so many contacts(联系人), I wouldnt 33 the teachers because I was too busy on my phone. 34 , I didnt get caught using it. A week later we took a test and I failed. To make matters worse, my mom had to 35 the test. It was 36 to show my mom the test.

    18、Well eventually I showed her and she was angry but most of all, she was 37 . Seeing her like that made me feel 38 .Weeks passed and my dad started to 39 the fact that I had a phone. We would argue every day about why phones are bad for us. I started to wonder what was 40 . A week later I tried going

    19、 a whole day without a cell phone and it didnt go that 41 . That day I had so much 42 because I spent time with my family 43 . From that day, I had a(n) 44 point of view towards cell phones. I will keep using my phone but I have it under 45 now so that it doesnt interfere with(干扰)my real life.31Agif

    20、ts Bfriends Cteachers Dgrades32Awishes Baddresses Cnumbers Dnames33Aput up with Bpay attention toCget along with Dstand up for34ALuckily BFinally CGlobally DEqually35Areturn Bformal Csign Dtake36Astrange Bunique CcuriousDhard37Aashamed Bdisappointed CsensitiveDpositive38Atired Bdetermined CterribleD

    21、surprised39Adislike Brecognize Ccheck Dmisunderstand40Awrong Bclassic Cbusy Dfree41Aobviously Bbadly CquicklyDsecretly42Awisdom Bcourage Cfun Dwork43Aactually Banxiously Cformally Dfluently44Ainteresting Bconfusing Cofficial Ddifferent45Acontrol Bguarantee Cconsideration DpressureIV. 语法填词(2022广西河池市高

    22、一上期末试题)阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。BW Kafe is an unusual-looking cafe in Moscow. BW Kafe first made international headlines last year,_36_ photos of the Sankt Petersburg branch became popular online. Designed by Russian artist Anfisa Toshina, the inside part of the cafe _37_ (look) like a pictur

    23、e drawn with charcoal(木炭)on _38_ piece of white paper. It creats the false impression that you are the only 3D “object” in a two-dimensional(二维)world. Its a pretty nice trick, _39_ one that might seem strangely familiar if you have been on the Internet sometime in the last two years. This whole colo

    24、ring book idea is _40_(actual) nothing new. It _41_ (introduce) in South Korea first, by the designers of Cafe Yeonnam-dong 239-20, but has since been copied by other entrepreneurs(创业者)looking to capitalize(利用)on the _42_ (popular) of the design. We saw similar cafes open in Japan a couple _43_ year

    25、s ago, now Russia, and I believe there are many more all over the world, not to mention official Cafe Yeonman branches. While it may look like a copy of Cafe Yeonnam-dong 239-20, its a pretty well organized one. And for _44_(European) who cant visit the South Korean cafe, its a chance _45_ (enjoy) a

    26、 cup of coffee in a 2D world.V. 读后续写(2022福建龙岩市高一上期末试题)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写一段短文,使之构成一篇完整的短文。Once upon a time, there was a king who had gone to visit neigboring kingdoms. He was gifted a pair of baby parrots by the king of the last kingdom where he was visiting. They were the most beautiful birds he

    27、 had ever seen. So, upon returning to his kingdom, he called for a bird trainer and asked him to train the parrots.The king also arranged a place in the palace garden for the parrots. He often looked at them from his palace window. As time passed, one day the trainer came to the palace and informed

    28、the king that though one of the parrots was flying high in the sky, the other one was not moving from its branch since the day it had arrived.Upon hearing this, the king sent for other trainers from the nearby kingdoms. They all tried their best, but couldnt make the parrot fly! He even asked his co

    29、urtiers to try to find a way to make the parrot fly but they all failed. The parrot was not moving from his branch at all. Finally, after trying everything, the king thought that maybe he needed someone who might be more familiar with natural habitat (栖息地). He asked a courtier to get a farmer from t

    30、he countryside and take him to the parrot to see if he could find out what was the problem.注意:1. 续写词数应为80左右;2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。The next morning, the king was surprised to see the parrot flying high above the palace garden.2022届高1(下)精品套餐练02套答案I. 7选5阅读(2022云南昆明官渡区高一上期末试题)【答案】16. D;17. C;18. F;19. A;

    31、20. G;【解析】这是一篇说明文。主要介绍了一些帮助晚上锻炼的建议。【16题详解】D上文“If you are focusing be best.”(如果你正专注于增加肌肉力量和肌肉大小,晚上锻炼可能是最好的。)说明晚上锻炼很好,空处应给出一些帮助晚上锻炼的建议,D项“这里有一些建议可以帮助你在晚上锻炼。”符合题意。故选D。【17题详解】C下文“If you have a lot of to exercise.”(如果你有很多晚上的安排,或者通常在一天结束时很累,你将很难找到时间或精力来锻炼。)说明有很多原因会导致晚上锻炼无法完成,空处应说明晚上锻炼很难坚持,C项“但是晚上的锻炼很容易放弃。

    32、”符合题意。故选C。【18题详解】F上文“However, it may . increase.”(然而,它可能会给其他人增加能量。)说明锻炼可能会导致能量增加,以及下文“If you you relax.”(如果你发现晚上难以入睡,瑜伽或伸展运动可以帮助你放松。)说明入睡困难时可以采用的方法,所以空处应说明锻炼可能会导致入睡困难,F项“过多的训练会使你兴奋得无法入睡。”符合题意。故选F。【19题详解】A下文“It takes your body two to nutrients.”(你的身体消化一顿饭和吸收营养需要两到三个小时。)说明身体消化吸收食物需要时间,以及下文具体举例说明吃东西的时间

    33、,所以本段主要建议调整用餐时间,A项“调整你的用餐时间。”符合题意。故选A。【20题详解】G下文“For example, if you 9:00 pm.”(例如,如果你计划晚上11:00上床睡觉,那么在晚上9:00之前完成训练。)说明应该在睡觉前两个小时完成锻炼,G项“试着在睡觉前两小时完成锻炼。”符合题意。故选G。=II. 阅读理解(2022云南师专附中高一上期末阅读B篇)【答案】4. C;5. D;6. A;7. B;【解析】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了微生物学之父路易斯巴斯德的个人成长和发展经历,路易斯巴斯德被认为是历史上最重要的科学家之一。他的发现使人们了解了细菌和疾病,帮助拯救

    34、了数百万人的生命。【4题详解】C 细节理解题。根据第二段最后“It was the deaths a cure.(正是孩子们的死亡促使巴斯德研究传染病以找到治疗方法)”可知, 孩子的去世驱使巴斯德的调查传染病从而找到治愈的方法。C选项“decided to find out how to treat the disease(决定找出治疗这种疾病的方法)”为正确选项。故选C项。【5题详解】D 推理判断题。根据第三段“This was a major Microbiology. (这是生物学研究中的一个重大发现,也为巴斯德赢得了微生物学之父的称号)”可知, 这是生物学研究领域的重要发现, 而且使巴

    35、斯德获得了微生物之父的称号。D选项“It was a very important discovery in the history of biology.(这是生物史上一个非常重要的发现。)“故选D项。【6题详解】A 词句猜测题。根据画线后“save the French silk business(拯救法国的丝绸业)”可知cease意为“终止, 停止”。故选A项。【7题详解】B 推理判断题。根据本文最后一段“Today of lives.(今天,路易斯巴斯德被认为是历史上最重要的科学家之一。他的发现使人们了解了细菌和疾病,帮助拯救了数百万人的生命)”和全文来看,本文主要讲述了历史上伟大的科

    36、学家巴斯德的一些生平经历以及其在细菌与疾病等方面的部分发现。B选项“A great scientist in the field of biology in history.(历史上生物学领域的伟大科学家)”为正确选项。故选B项。=III. 完形填空(2022泽林版必修2第4单元尖子生选拔卷)完形填空答案31D;32C;33B;34A;35C;36D;37B;38C;39A;40A;41B;42C;43A;44D;45A;【分析】本文是记叙文。文章用作者在学校用手机的经历为线索,告诉我们应善用手机,做生活的主人。【详解】1.D句意:我们希望你能继续取得好成绩。A.gifts 礼物;B.frie

    37、nds朋友;C.teachers老师;D.grades分数。根据上文的“We got you this because you are doing well in school”可知,我的父母希望我能继续保持好成绩。故选D。2. C句意:第二天早上我一到学校,就问每个人要电话号码。A.wishes愿望;B.addresses地址;C.numbers号码;D.names名字。根据下文的“It was cool that I got so many contacts”可知,我向每一位同学索要他们的电话号码。故选C。3. B句意:我有这么多联系人,真是太酷了,我都没注意到老师,因为我忙着打电话。A.

    38、put up with忍受;B.pay attention to注意;C.get along with与相处; D.stand up for拥护;支持。根据下文的“because I was too busy on my phone”可知,我不再注意老师讲课。故选B。4. A 句意:幸运的是,我没有被抓到使用手机。A.Luckily幸运地;B.Finally最终;C.Globally全球地;D.Equally同样地;平等地。根据下文的“I didnt get caught using it”可知,老师没发现我上课玩手机,所以我是幸运地。故选A。5. C句意:更糟糕的是,我妈妈不得不在测试上签字

    39、。A.return返回;B.formal 正式的;C.sign签名;D.take带走。根据下文的“show my mom the test. Well eventually I showed her and she was angry”可知,我得把试卷拿给妈妈签字。故选C。6. D句意:给我妈妈看测试结果很难。A.strange奇怪的;B.unique独一无二的;C.curious好奇的;D.hard困难的。根据上文的“A week later we took a test and I failed.”可知,让妈妈看我的试卷对我而言是很艰难的事。故选D。7. B 句意:最后我给她看了,她很生气

    40、,但最重要的是,她很失望。A.ashamed惭愧的;B.disappointed失望的;C.sensitive善解人意的;容易生气的;D.positive积极的。结合前文“We expect you to keep getting good _1_.”“A week later we took a test and I failed.”可知,我的考试结果并未实现父母的期望,所以妈妈对我是失望的。故选B。8. C 句意:看到她那样让我感觉很糟糕。A.tired累的;B.determined意志坚定的;C.terrible糟糕的;D.surprised惊讶的。根据上文的“she was angry

    41、 but most of all, she was_7_ ”可知,妈妈对我感到很失望,所以此处指看到妈妈如此不开心,我也感到很难受。故选C。9. A句意:几个星期过去了,我爸爸开始不赞成我有电话。A.dislike 不喜欢;B.recognize认出;C.check检查; D.misunderstand误解。根据下文的“We would argue every day about why phones are bad for us”可知,过了几周,我的爸爸也不赞成我继续使用手机了。故选A。10. A 句意:我开始怀疑到底是怎么回事。A.wrong错误的;B.classic经典的;C.busy忙

    42、碌的; D.free自由的。根据下文的“A week later I tried going a whole day without a cell phone”可知,我开始反思是哪里 出了问题(wrong)”。故选A。11.B 句意:一周后,我试着一整天都不用手机,结果也没那么糟。A.obviously 显而易见地;B.badly糟糕地;C.quickly快地;D.secretly秘密地。结合下文“That day I had so much 12 because I spent time with my family 13 .”可知,此处指我觉得没有手机也并不是糟糕的,故选B。12. C句意

    43、:那天我很开心,因为我和家人真真切切地在一起。A.wisdom 智慧;B.courage勇气;C.fun乐趣;D.work工作。结合下文“because I spent time with my family ”可知,和家人在一起自然是快乐的。故选C。13. A 句意同上。A.actually 真真切切地;B.anxiously 焦虑地;C.formally正式地;D.fluently流利地。根据文中的“That day I had so much_ spent time with my family”可知,我真正的和家人度过了一段时光。故选A。14. D句意:从那天起,我对手机有了不同的看法

    44、。A.interesting 有趣的;B.confusing 困惑的;C.official 官方的;D.different不同的。根据下文的“it doesnt interfere with my real life”可知,从那以后,我对手机有了不同的看法。故选D。15. A句意:我会继续用我的手机,但我现在已经控制住了,这样它就不会干扰我的真实生活。A.control控制;B.guarantee保证;C.consideration 考虑;D.pressure压力。短语:under control“在控制下”,根据下文“so that it doesnt interfere with my r

    45、eal life”可知,在保证正常生活不被干扰的前提下,我会继续有节制地使用手机。故选A。=IV. 语法填词(2022广西河池市高一上期末)36. whose;37. looks;38. a;39. the;40. actually;41. was introduced;42. popularity;43. of;44. Europeans;45. to enjoy;【解析】本文是一篇说明文。BW Kafe是莫斯科一家外观与众不同的咖啡馆,本文介绍了BW Kafe的相关情况。【36题详解】 考查定语从句的引导词。句意:BW Kafe去年首次登上国际头条,其圣彼得堡分店的照片在网上广受欢迎。此处

    46、为定语从句,关系词指代先行词headlines 并在从句中作定语,故填whose。【37题详解】考查时态。句意:咖啡馆由俄罗斯艺术家Anfisa Toshina设计,内部看起来就像用木炭在一张白纸上画的画。设空处在句中作谓语,叙述客观事实,应用一般现在时。主语为the inside part of the caf,主谓一致,谓语动词应用第三人称单数的形式。故填looks。【38题详解】考查冠词。句意见上题解析。a piece of,一张、一块。故填a。【39题详解】考查冠词。句意:这是一个非常好的把戏,如果你在过去两年中的某个时候上网,这个把戏可能会让人感到出奇的熟悉。分析句子的结构可知,“o

    47、ne”指代前面提到的trick,表特指,应用the。【40题详解】考查副词。句意:这个图画书的想法其实并不新鲜。设空处在句中作状语修饰nothing new,应用副词形式,故填actually。【41题详解】考查时态语态。句意:它首先被引入韩国。设空处在句中作谓语;叙述发生在过去的事,应用一般过去时;且主语和谓语之间为被动关系,设空处应为一般过去时的被动语态。故填was introduced。【42题详解】考查名词。句意:但后来也被其他企业家模仿,希望利用这一设计的流行。设空处作介词on的宾语,应用名词形式。故填popularity。【43题详解】考查介词。句意:几年前,我们在日本看到过类似的

    48、咖啡馆。 a couple of 几个。故填of。【44题详解】考查名词。句意:对于不能去韩国咖啡馆的欧洲人来说,这是在2D世界里享受咖啡的机会。设空处前为介词for,设空处应为名词形式。空前无冠词修饰,应用复数泛指。故填Europeans。【45题详解】考查非谓语动词。句意见上题解析。设空处在句中作非谓语,设空处应为动词不定式的形式作后置定语修饰名词chance。故填to enjoy。=V. 读后续写(2022福建龙岩市高一上期末试题)The next morning, the king was surprised to see the parrot flying high above th

    49、e palace garden. Watching the parrot flying freely in the sky, the king couldnt wait to find out what magic the farmer used while all other methods failed. He sent for the farmer, who went to the palace garden immediately. How did you make the bird fly? Upon seeing the farmer, the king asked eagerly

    50、. With his hands folded before him, the farmer answered with great respect, Your Majesty! I simply cut the branch where the bird was sitting.That is it! When there is no branch to sit on, it has no choice but to fly!【解析】本文以两只鹦鹉为线索。从前有个国王,从邻国那里得到了两只鹦鹉,并让驯兽师来训练这两只鹦鹉。经过一段时间的训练,驯兽师告诉国王,其中一只鹦鹉能飞得很高,但另一只鹦

    51、鹉一直站在树枝上,不愿意飞。国王又从邻国请来驯兽师,但是还是没成功。最后国王只能请了一个农民来。第二天,国王很惊讶地发现鹦鹉真的从树枝上飞起来了【详解】1.段落续写:由所给段落第一句话“第二天,国王很惊讶地发现鹦鹉高高地飞在花园上空”可知,本段可以写国王问农民是如何让鹦鹉从树枝上飞起来的,以及农民解释将树枝砍掉了,鹦鹉就飞起来了。2.续写线索:国王询问方法农民解释。3.词类激活:行为类:自由地飞:fly freely/fly with freedom/fly at liberty不得不做某事:has no choice but to do/have no alternative but to

    52、do4.情感类:惊讶的:surprised/open-eyed/amazed/astonished/astounded迫不及待地:eagerly/urgently/in hasten尊敬地:with great respect/respectfully/venerably【点睛】【高分句型1】Watching the parrot flying freely in the sky, the king couldnt wait to find out what magic the farmer used while all other methods failed.(这句话使用了现在分词作状语,以及what引导的宾语从句。)【高分句型2】He sent for the farmer, who went to the palace garden immediately.(这句话使用了who引导的定语从句。)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:[32409207]2022年高一英语下学期重难题型三“精”(精挑选、精编辑、精讲解)套餐练02.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-785079.html
    相关资源 更多
  • 人教版七年级下册生物4.7.3《拟定保护生态环境的计划》【教案】.docx人教版七年级下册生物4.7.3《拟定保护生态环境的计划》【教案】.docx
  • 人教版七年级下册期末课堂检测题 B卷练习题 word版本.docx人教版七年级下册期末课堂检测题 B卷练习题 word版本.docx
  • 人教版七年级下册期中考试专题--单项选择(无答案).docx人教版七年级下册期中考试专题--单项选择(无答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第十章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第十章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第六章实数检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第六章实数检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第六章《实数》单元测试(扫描版无答案).docx人教版七年级下册数学第六章《实数》单元测试(扫描版无答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx
  • 人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx人教版七年级下册数学第八章单元检测试卷(图片版).docx
  • 人教版七年级下册数学第五章课后练习:5.2.2 平行线的判定.docx人教版七年级下册数学第五章课后练习:5.2.2 平行线的判定.docx
  • 人教版七年级下册数学第九章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第九章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学第七章单元检测试卷(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.4 平移.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.4 平移.docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.2 命题、定理、证明.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.2 命题、定理、证明.docx
  • 人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.1 平行线的性质.docx人教版七年级下册数学第5章课后练习:5.3.1 平行线的性质.docx
  • 人教版七年级下册数学期末复习--实数(图片版附答案).docx人教版七年级下册数学期末复习--实数(图片版附答案).docx
  • 人教版七年级下册数学教案:9.1.2不等式的性质.docx人教版七年级下册数学教案:9.1.2不等式的性质.docx
  • 人教版七年级下册数学教案9.3 一元一次不等式组.docx人教版七年级下册数学教案9.3 一元一次不等式组.docx
  • 人教版七年级下册数学教案8.3实际问题与二元一次方程组(第4课时).docx人教版七年级下册数学教案8.3实际问题与二元一次方程组(第4课时).docx
  • 人教版七年级下册数学教案 9.3一元一次不等式组和它的解法 (1).docx人教版七年级下册数学教案 9.3一元一次不等式组和它的解法 (1).docx
  • 人教版七年级下册数学学案10 (2)无答案.docx人教版七年级下册数学学案10 (2)无答案.docx
  • 人教版七年级下册数学学案10 (1)无答案.docx人教版七年级下册数学学案10 (1)无答案.docx
  • 人教版七年级下册数学 5.4平移 教案.docx人教版七年级下册数学 5.4平移 教案.docx
  • 人教版七年级下册平行线的判定教案.docx人教版七年级下册平行线的判定教案.docx
  • 人教版七年级下册小题之完形填空专项练习(无答案).docx人教版七年级下册小题之完形填空专项练习(无答案).docx
  • 人教版七年级下册小题之任务型阅读试题集锦及答案.docx人教版七年级下册小题之任务型阅读试题集锦及答案.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.3《撒哈拉以南非洲》.docx人教版七年级下册地理教案:8.3《撒哈拉以南非洲》.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.2《欧洲西部》.docx人教版七年级下册地理教案:8.2《欧洲西部》.docx
  • 人教版七年级下册地理教案:8.1《中东》.docx人教版七年级下册地理教案:8.1《中东》.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1