分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型《同步测控》2015-2016学年高一英语北师大版必修3同步练习:7.3 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:789042
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:4
  • 大小:35.85KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    同步测控 同步测控2015-2016学年高一英语北师大版必修3同步练习:7.3 LESSON THE SEA WORLD WORD版含答案 同步 测控 2015 2016 学年 英语 北师大 必修
    资源描述:

    1、课时训练Section Lesson 3The Sea World.根据句意及括号内汉语或首字母提示,用适当的单词填空1.If you warm the ice,it will m soon.答案:melt2.They m the room and wrote down the numbers.答案:measured3.If you buy all of the fish in the tank,Id like to give you a 15% d.Then you can save a lot of money.答案:discount4.He should e his son to be

    2、polite.答案:educate5.By means of a clever t,the magician made the card disappear.答案:trick6.Although the (珊瑚) is not moving,it is alive.答案:coral7.He is 5 (厘米)taller than her.答案:centimetres8.He told me he once caught a (鲨鱼),but I knew he was just telling a lie.答案:shark9.All our information is (新的)on the

    3、 computer.答案:up-to-date10.The (男学生)made a face at his teachers back and ran away carrying his big bag.答案:schoolboy.介副词填空1.Liu Qian performed many tricks the audience.答案:for2.These goods will be sold a discount.答案:at3.Watch ! There is a bus coming.答案:out4.He played a trick her and she fell right into

    4、 it.答案:on5.The mother bird is watching her young.答案:over.用所给词的适当形式填空1.Some fish can grow to a (long)of four feet.答案:length2.I dont think Tommys (measure)makes any sense.答案:measurement3.The opportunity to travel is one of the main (attract)of this job.答案:attractions4.Researchers in this field have ma

    5、de some important new (discover).答案:discoveries5.His son is an (energy)child.答案:energetic.阅读理解APoplar Island lies about fifty-five kilometers in the south of Baltimore,in the Chesapeake Bay.People sailing on the Chesapeake Bay often talk about the beauty of the areas water and wetland birds.A large

    6、number of birds have lived in the area for centuries.But by 1990,the island was sinking.Winds,water and time had reduced Poplar Island to only a few pieces of land.All the land together measured only 1.5 hectares(公顷).Sometimes,water threatened to cover all of what remained.Birds lost areas where the

    7、y traditionally lived.Now birds are returning to the island.The island now measures 461 hectares,about the same size as in the 1880s.The birds will have even more space in the future.The island is expected to grow by another 233 hectares.Kevin Brennan leads the Poplar Island project,which began in 1

    8、998.He says the project will cost 667 million dollars.The government has paid most of the money,sharing the cost with the state.Much work has already been done.Flat-bottom boats have carried eighteen million cubic(立方) yards of materials to the island.In June,volunteers planted 76,000 plants in the w

    9、etland area.They made a home for the wild birds there.The volunteers placed the plants about five centimeters into the soil to prevent rising and falling water levels from pulling them out.Volunteers also built barriers(栅栏) to keep hungry geese from eating the plants.Many birds make a home on Poplar

    10、 Island today.Poplar Island shows what can happen when people,organisations and the government work together.1.Why did the birds leave Poplar Island in the early 1990s?A.They had no food to eat.B.The place became too wet.C.Many people came to catch them.D.There was not enough room for them.提示:根据文章第二

    11、段内容可知鸟儿离开该岛是因为岛屿下沉导致它们的生存空间不足。答案:D2.What size is Poplar Island expected to be in the future?A.233 hectares.B.694 hectares.C.461 hectares.D.667 hectares.提示:根据第三段可知现在小岛为461公顷,再根据最后一句可知它有望再增加233公顷,合计为694公顷,故选B项。答案:B3.What did the volunteers mainly do for Poplar Island?A.They carried materials to build

    12、up the island.B.They collected money to protect the island.C.They planted many plants for the wild birds.D.They kept hungry geese away from the island.提示:根据第五段内容可知志愿者主要是为小岛植树和建栅栏。答案:C4.What is the text mainly about?A.A man-made island is being built for wetland birds.B.Young volunteers join in the p

    13、roject to protect nature.C.Wild birds lost their home because of water pollution.D.An island in the Chesapeake Bay was saved from sinking.提示:文章重点说明了一个小岛由于下沉而使小鸟的栖息地缩小,人们正试图通过努力来保护它,使它不至于下沉,故D项全面地反映了文章的主题。答案:DB(2015重庆,D)There are many places to go on safari(观赏野生动物) in Africa,but riding a horse throug

    14、h the flooded waters of Botswanas Okavango Delta must rank as one of the worlds most exciting wildlife journeys.Several safari camps operate as the base for this adventure,providing unique rides twice a day to explore deep into the delta.The camps have excellent horses,professional guides and lots o

    15、f support workers.They have a reputation for providing a great riding experience.The morning ride,when the guides take you to beautiful,shallow lakes full of water lilies,tends to be more active.It is unlike any other riding experience.With rainbows forming in the splashing water around you and the

    16、sound of huge drops of water bouncing off your body and face,it is truly exciting.You are very likely to come across large wild animals,too.On horseback it is possible to get quite close to elephants,giraffes and many other animals.The sense of excitement and tension levels rise suddenly though,as d

    17、oes your heart rate,as you move closer to them.In the evening,rides are usually at a more relaxed and unhurried pace,with golden light streaming across the grassy delta and the animals coming out to eat and drink.Sedate though they are,rides at this time of day are still very impressive.As the suns

    18、rays pass through the dust kicked up by the horses,the romance of Africa comes to life.Back at the camp you can kick off your boots and enjoy excellent food and wine.Looking back on your day,you will find it hard to deny that a horseback safari is as close as you will ever come to answering the call

    19、 of the wild.5.What does the underlined word “They” refer to?A.Flooded waters.B.Wildlife journeys.C.Safari camps.D.Unique rides.提示:词义猜测题。第二段介绍safari camps,第一句说明safari camps的基本行程,第二句说明了safari camps的优势,第三句中的They和前两句的主语内容相同,指代safari camps。答案:C6.What does the author find most exciting about a horseback

    20、safari?A.Seeing and feeling the real African life.B.Enjoying good food and wine at the camp.C.Hunting large animals just as our ancestors did.D.Being part of the scene and getting close to animals.提示:细节理解题。由第三段第三句可知,水花与彩虹相映成趣,溅落在身上的水花声音清脆,画面与声音让人兴奋不已。由第三段最后一句可知,和动物靠得越近越让人兴奋紧张。故D项正确。答案:D7.What does t

    21、he underlined word “sedate” probably mean?A.Wild and romantic.B.Slow and peaceful.C.Hungry and thirsty.D.Active and excited.提示:词义猜测题。由第四段第一句可知,夜晚的马背之旅令人放松、不匆忙,只有B项“缓慢的;宁静的”与此处基调相同,故B项符合题意。答案:B8.The author introduces the riding experience in the Okavango Delta mainly by .A.following space orderB.foll

    22、owing time orderC.making classificationsD.giving examples提示:细节理解题。由第三段中的“The morning ride”, 第四段中的“In the evening”以及最后一段中的“Back at the camp”可知,对奥卡万戈三角洲的旅行介绍是按照时间顺序进行的。答案:B.书面表达某英文杂志正在举办以 “Fancy yourself as an interviewer” 为主题的征文活动,请你以“A Famous Chinese I Would Like to Interview” 为题,写一篇英语短文。 内容包括:1.采访的

    23、对象;2.采访的原因;3.想提的问题。 注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.短文中不能出现与本人相关的信息;4.短文的标题已给出,不计入总词数。A Famous Chinese I Would Like to Interview参考范文:A Famous Chinese I would Like to InterviewThe person I would like to interview is Yang Liwei.I would really like to interview him because he is not only the first Chi

    24、nese to go to space but also one of the greatest astronauts in the world.I have long been interested in space exploration and I believe I could learn a great deal from him about it.If I could interview him,I would ask him what made him an astronaut and how he was trained.I would also like to know how he felt in space and whether space travel is such great fun as I have read.Finally,I would like to ask a few questions about his personal life,which must be very interesting.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《同步测控》2015-2016学年高一英语北师大版必修3同步练习:7.3 LESSON 3 THE SEA WORLD WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-789042.html
    相关资源 更多
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx
  • 人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1