《金牌学案》2016秋英语外研版必修2练习:第六模块测评 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌学案2016秋英语外研版必修2练习:第六模块测评 WORD版含答案 金牌 2016 英语 外研版 必修 练习 第六 模块 测评 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第六模块测评(时间:100分钟满分:120分)第卷第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AMany people may have watched the film March of the Penguins,which shows a real group of birds in Antarctica.Imagine a group of fat black and white birds walking in a line. Suddenly,one penguin loses
2、 his balance and falls on the ice.Every time penguins fall down people will laugh.The animals are cute!People like the film very much.So much,in fact,that police in England think that it may be the reason behind a crime.A man went to a zoo in London and stole a baby penguin.Authorities think that th
3、e man stole the penguin after seeing the film and believe he wanted to give it away as a Christmas gift.Michel Gauthier-Clerc,an expert studying penguins,thinks that many people like penguins but some people do not understand them.He said in The New York Times,“People love the penguins colours,its w
4、ay of standing straight upright and the way it walks.”These things make penguins seem cute to people,but there are good reasons for all of these things.For example,penguins move from side to side when they walk and may seem to be out of balance.But Doctor Gauthier-Clerc says that the penguins waddle
5、 to save energy.The penguins colours also has a special purpose.They protect the penguins when they are swimming.From below,larger animals cannot see the penguins white underside because it looks the same as the bright sky or ice.And from above,other animals cannot see the penguins black back agains
6、t the dark ocean floor.The penguins colours protect them in nature.But scientists have found that some of these physical details also have an effect on humans.They make animals seem cute to people.Scientists believe that humans are very sensitive(敏感的)to things that are cute,such as a human baby and
7、even objects that may look like parts of a baby.Recent studies show that cute images affect the brain in a special way.A study done at the University of Michigan tested young peoples reactions to images.It found that young people believed messages more if the message was joined by a cute picture.The
8、 researchers showed the young people two messages.One was a simple anti-smoking message.The other showed a cute animal telling them that smoking was bad.The conclusion turned out that the young people trusted the cute message more than the simple message.1.In the film March of the Penguins,.A.a baby
9、 penguin is stolenB.a penguin is sent out as a giftC.penguins are cute and attractiveD.penguins have a bad sense of balance答案:C解析:细节理解题。根据第一段的“Every time penguins fall down people will laugh.The animals are cute!”可知,该片中的企鹅很可爱、很招人喜欢。2.What does the underlined word “waddle” in Paragraph 4 mean?A.Fold
10、wings.B.Swim with wings.C.Stand straight upright.D.Walk from side to side.答案:D解析:词义猜测题。根据第四段的“penguins move from side to side when they walk”可知。3.The University of Michigan carried out the study to show that.A.a simple message is more convincing than a cute messageB.cuteness influences peoples judge
11、mentC.humans react to anything that is cuteD.cute messages mislead people答案:B解析:推理判断题。根据最后一段的“A study done at the University of Michigan tested young peoples reactions to images.”和“The conclusion turned out that the young people trusted the cute message more than the simple message.”可知。4.What is the
12、 best title for the text?A.The Cuteness of PenguinsB.The Science of Being CuteC.The Importance of CutenessD.The Variety of Cuteness答案:B解析:主旨大意题。文章以一部关于企鹅的影片引出本文的主要内容:科学家对“可爱”的研究发现,因此B项适合做标题。BIn the 1930s,an American man named Richard Hollingshead,Jr.thought of an idea that brought together his two f
13、avourite interests:cars and movies.Richard wanted to start a business where people could watch movies from their cars.So in his driveway,Richard first put a machine,called a movie projector,on the hood(折叠式车篷)of his car.Then he tied a sheet(床单)between two trees.The sheet was like the white screen use
14、d in theaters.Richard played a movie on the “screen” using the movie projector.Sound for the movie came from a radio placed behind the sheet.Next Richard wanted to test whether the sound could be heard from the car.He rolled his car windows up and down to find the best way to hear the movie.Finally
15、he used his water sprinkler(洒水器)at the car to test whether a movie could be seen and heard in the rain.Every test he tried was a success.In 1933 he was ready to open the first drive-in movie theater.The theater was as big as a football field.There was enough room for about 400 cars.The screen was 30
16、 feet high and 40 feet wide.Audiences were placed next to the screen so the sound could be heard.Right away,Richards idea of a drive-in movie theater was a hit.The cost to see a movie was just 25 cents per person.Over the years,changes were made to these theaters.By the 1950s there were about 5,000
17、drive-in movie theaters across the country.They remained popular until television came along.Today there are fewer than 800 drive-in movie theaters.People who live near them,though,still enjoy this fun activity.Drive-in movie theaters still give people the same joy as they did more than 80 years ago
18、.5.The second paragraph tells us.A.why Richard liked drivingB.how Richard drove his carC.how Richard tested his ideaD.why Richard wanted to succeed答案:C解析:段落大意题。本段的first,Then,Next,Finally以及Every test he tried等描述了理查德测试他结合汽车和电影的想法的过程,故选C项。6.What can we learn about the first drive-in movie theater?A.It
19、got into deep trouble.B.It was highly thought of.C.Its ticket price was very high.D.It was built on a football field.答案:B解析:细节理解题。根据第四段的“Right away,Richards idea of a drive-in movie theater was a hit.”可知,第一家汽车电影院广受欢迎。7.What would be the best title for the text?A.Go to the MoviesB.Share Your Interest
20、sC.Drive to See MoviesD.Learn to Start a Business答案:C解析:标题归纳题。本文主要介绍了汽车电影院的历史及现状,再根据第一段的“where people could watch movies from their cars”可知,C项作标题最符合本文主旨。CSesame Street is an educational childrens television series designed for preschoolers,and is recognised as a pioneer of the contemporary standard
21、which combines education and entertainment in childrens television shows.Sesame Street uses a combination of puppets(木偶),animation,and live actors to teach young children the fundamentals of reading(letter and word recognition)and arithmetic(numbers,addition and subtraction),as well as basic life sk
22、ills such as how to cross the road safely and the importance of proper hygiene(卫生)and healthy eating habits.Sesame Street was produced in the United States by Sesame Workshop,formerly known as the Childrens Television Workshop.It first appeared on November 10,1969 on the National Educational Televis
23、ion network,and later that year it was moved to the Public Broadcasting Service.Because of its widespread influence,Sesame Street has earned the distinction of being one of the worlds first and most highly regarded educative programmes of young people.Few television series can match its level of rec
24、ognition and success on the international stage.The original series has been televised in 120 countries.However,some educators criticised(批评)the show when it first appeared,claiming that its design would contribute to shortening childrens attention spans.This concern still exists today,although ther
25、es no conclusive proof of this being the case.Boston University professor of education Frank Garfunkel commented,“If what people want is for their children to memorise numbers and letters without regard to their meaning or use,then Sesame Street is truly responsive.To give a child thirty seconds of
26、one thing and then to switch it and give him thirty seconds of another is to develop irrelevance.”8.What CANNOT children learn from Sesame Street according to the second paragraph?A.To recognise numbers.B.To recognise letters.C.To write compositions.D.To form good eating habits.答案:C解析:细节理解题。由第二段可知,芝
27、麻街教孩子们识字母、单词、数字、简单的加减法及一些基本的生活技能,并没有提到C项。9.According to the passage,some educators worry that Sesame Street .A.doesnt teach children any useful skillsB.is not good for childrens long-time concentrationC.is too simple for most childrenD.is a waste of childrens time答案:B解析:推理判断题。根据文章最后两段可知,有些教育家认为该节目不利
28、于孩子长时间集中注意力,而且也不利于孩子对于事物间联系的培养。10.Which of the following statements about Sesame Street is TRUE according to the passage?A.It was designed to entertain children at first.B.There are no live actors in the Sesame Street TV series.C.It was created by the Public Broadcasting Service.D.It has gained a la
29、rge audiences in the world.答案:D解析:推理判断题。根据文章第四段可知,芝麻街已在全世界120个国家播映,说明该节目在世界范围内已拥有很多观众。11.The purpose of this passage is to.A.tell people the disadvantages of Sesame Street B.introduce Sesame Street to peopleC.show the advantage of Sesame Street D.encourage more people to watch Sesame Street 答案:B解析:写
30、作意图题。文章前四段从内容、历史、观众群及收视率等方面介绍了芝麻街这个节目,后两段提到了一些教育学家对这个节目的不同看法,使读者对这个节目有了较全面、客观的了解。DWe are looking for two female lead actresses.They can be from any foreign country,but must be extremely beautiful,university students in London,and aged between 19 and 23.Auditions(试镜)will be held in London on May 26th
31、.Shooting(拍摄)will take place in London for two days at the beginning of June.Aml Ameen,Najan Ward and Jason Maza have been cast(选派扮演)as the male leads.The film will be distributed(发行)to 60 different film festivals across the globe over the next 18 months.It is written and directed by Aml Ameen whose
32、 first Hollywood role is in a film called Red Tail directed by George Lucas.Short introduction to the filmTwo handsome young men get to talk to two pretty girl students in a West End bar.Within 10 minutes the girls ask the men to walk them back home;it turns out to be the beginning of a strong frien
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-795250.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
