分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 4单元测试卷(含答案解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:807791
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:29.13KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册 Unit 单元测试卷含答案解析 人教版 2019 英语 必修 一册 单元测试 答案 解析
    资源描述:

    1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 4 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解Stages of Hurricane: Simple Storms Grow Into Giants A storm progresses through four different stages before it is actually considered a hurricane. First is a tropical disturbance (热带扰动), which has thunderstorms and rotating (旋转) winds. Next i

    2、s a tropical depression (热带低气压), which is similar to a tropical disturbance, but has winds between 23 and 39 miles per hour. A tropical storm is the next level, which has stronger wind speeds between 40 and 73 miles per hour. Once winds reach 74 miles per hour the storm is officially called a hurric

    3、ane. The wind picks up energy from the warm surface of ocean water. As a hurricane crosses over land, it begins to become weaker or break apart and reduce in strength. This is because it is no longer over the warm ocean water that it needs for energy. At this point, a hurricane can still cause a lot

    4、 of damage because of high winds, rain, and flooding. But unless it makes its way back over the open ocean, it is downgraded from a hurricane back to a tropical storm.Whats Your Name, Hurricane? Hurricanes and tropical storms are given names to help people recognize them. Scientists refer to hurrica

    5、nes and storms by name as they track them across the ocean. Before 1953, hurricanes were not given official names. From 1953 through 1978, hurricanes were only given female names, like Isabel, Camille, Claudette, and Wilma. Beginning in 1979, hurricanes were given the names of both women and men. To

    6、day, the names alternate male and female, and they are named in order of letters. For example, in 2010, storms were named as follows: Alex (male), Bonnie (female), Colin (male), Danielle (female), Earl (male) and so on. There are six different lists of names that change, so the same names are used e

    7、very six years. The only way that a new name is added is when a hurricane has been particularly deadly or costly and the name is retired, then replaced with a new one.1. What happens when a hurricane crosses over land?A.It breaks apart and forms tornadoes.B.It returns to the ocean afterwards.C.It mo

    8、ves more quickly.D.It becomes less powerful.2.The underlined word alternate in paragraph 4means _ .A.take turns betweenB.carry onC.come fromD.cause trouble to3.What do we know about the hurricanes?A.Six common hurricane names are often used.B.An old name will be replaced every year.C.Most of them ar

    9、e deadly and costly.D.They didnt have official names until 1953. After an earthquake most survivors can be expected to recover over time, particularly with the support of family and friends. Some families will be able to return to their normal life quickly, while others will have to contend with the

    10、 destruction of their homes, medical problems, and injury to family members. Children especially will need time to recover from the loss of a loved one or a pet or from the closing down of their school. Children often turn to adults for information, comfort and help. Parents should try to remain cal

    11、m, answer childrens questions honestly and remain understanding when they see changes in their childrens behaviour. Children react differently to an earthquake depending on their ages, developmental levels and former experiences. Some will respond by withdrawing(不与人交往), while others will have angry

    12、outbursts(爆发). Parents should remain sensitive to each childs reactions. Parents should spend time talking to their children, letting them know that its OK to ask questions and to share their worries. Although it may be hard to find time to have these talks, parents can use regular family mealtimes

    13、or bedtimes for them. They should answer questions briefly and honestly and be sure to ask their children for their opinions and ideas. Issues may come up more than once and parents should remain patient when they answer the questions again. For young children, parents, after talking about the earth

    14、quake, might read a favourite story or have a relaxing family activity to help them calm down. Parents should also tell children they are safe and spend extra time with them. They could play games outside or read together indoors. Most importantly, be sure to tell them you love them.1. The underline

    15、d phrase contend with in Paragraph 1 can be replaced by _.A. deal withB. make upC. put offD. turn back2. When children ask the same question again, parents should _.A. read a favourite story to comfort themB. ask them to help do some houseworkC. be patient and answer the question againD. take them o

    16、ut to play games3. Which of the following pieces of advice is NOT mentioned in the passage?A. Keep a close watch on childrens behaviour.B. Tell the children they are safe.C. Tell the children you love them.D. Ask educational experts for help.4. What can we know from the passage?A. All people will re

    17、cover from an earthquake quickly.B. Children may need a longer time to recover after an earthquake.C. Children should turn to their classmates for help after an earthquake.D. Children react in the same way as adults do to an earthquake. Last Sunday, an earthquake struck the Napa Valley area of north

    18、ern California. It happened in the middle of the night, becoming the strongest earthquake to strike the Napa Valley in 15 years. No one was killed, but many people were treated in hospitals. I said to my seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan, We have so much, and these poor

    19、 people in trouble now have nothing. Well share what we have with them. I filled a box with foods and clothes. While I was doing this, I advised the boys to choose their toys and donate some of their less favourite things. Meghan watched quietly as the boys took out their old toys and put them toget

    20、her. Then she walked away. A few minutes later she came back with Lucy, her much-loved doll. She put the doll on top of the other toys. Oh, dear, I said. You dont have to give Lucy. You love her so much. Meghan said, Lucy makes me happy, Mummy. Maybe shell make another little girl happy, too. I look

    21、ed at Meghan for a long moment. She taught me a lesson. Its easy to give something that we dont want any more, but hard to give what we cherish (珍爱), isnt it?1. How many children does the writer have?A. One.B. Two.C. Three.D. Four.2. Which of the following is TRUE?A. The earthquake caused many death

    22、s.B. The earthquake is the biggest in history.C. The earthquake happened at night.D. The earthquake hit the city of California.3. What did Meghan take out for the people in trouble?A. A toy.B. Clothes.C. A doll.D. Food.4. Whats the best title of this passage?A. A Family Story B. The Spirit of Giving

    23、 C.A White Night D. A Sad ExperienceHaving lived in California until 1970, my family has felt a number of earthquakes. We have been fortunate, however, to have suffered no bodily harm or property damage. There is a website that lists all California earthquakes recorded from 1769 to the present. The

    24、site lists the dates and times as well as the magnitude (震级) and the exact location of any quake that measured more than 6.0.There are only a few quakes that stand out in my memory and, luckily, none is shown in the website. So, my personal experience with earthquakes might be considered insignifica

    25、nt. There are three earthquakes that are difficult to forget. The first one was in 1955 and our oldest daughter was walking with me in our backyard in Redwood City in California. As the shaking became stronger I held her to me with one arm as I held on to one of our fruit trees with the other. All t

    26、hree of us (my daughter, I and the tree) shook for two or three minutes that to us felt like hours. The second one was in 1963. Our entire family was visiting Disneyland in Southern California. The earth started to shake just as we were beginning to walk from our hotel towards the famous landmark. M

    27、y third experience with an earthquake was a lonely one in California. It was in my sixties and I was alone in an old church. As the building started to shake, I quickly headed for the door to go outside. I remember I said a little prayer-something like, Help me get out of here in time, Dear Heavenly

    28、 Father. Minutes later, I was safe outside.1. The author writes the passage mainly to tell us about _.A. a new film about an earthquake B. how to survive an earthquake C. his three earthquake experiences D. how to save children in an earthquake2. The earthquakes the author has experienced _.A. all c

    29、aused bodily harm B. are all recorded in a website C. all measured more than 6.0D. all happened in California3. When the first earthquake happened, the author _.A. was staying with his daughter B. was planting fruit trees ml C. held on to a tree for hours m D. was in a hotel4. What does the underlin

    30、ed part the famous landmark refer to?A. A church.B. Disneyland.C. A building destroyed by an earthquake.D. The place where the author was born.二、七选五 Earthquake can strike without warning. But many injuries and deaths from this kind of natural disaster can be prevented if people follow these safety t

    31、ips. If youre inside a building, stay there! One of the most dangerous things to do in an earthquake is to try to leave a building._ Drop to the ground. Get under something that is not easily damaged. Hold on to it until the shaking stops. You can also get to a comer formed by two walls with your ar

    32、ms over your head. If youre in bed when the earthquake hits, stay there and protect your head with a pillow._ Dont take shelter under trees, street lights, electric poles or tall buildings. If you are driving, stop as quickly as possible and stay away from overpasses (立交桥), buildings, bridges or any

    33、thing else that might fall or collapse beneath you. _ If you are trapped in ruins, cover your mouth with a handkerchief or a piece of cloth. Use your cellphone to call for help if possible. Dont shout._ Tap on a pipe or the wall so rescuers can find you. Be prepared for after shocks._ However, somet

    34、imes they even happen months later. Therefore, if you are not in a safe place after the first shock, you should move quickly but carefully to a safer place.A.Dont move about or kick up dust.B.If youre outside, go to an open space.C.Shouting can cause you to breathe in dust.D.Dont park your car under

    35、 a tree or any tall object.E.Take a good hold of your cellphone in the building.F.They can happen in the first hours after the earthquake.G.Most injuries happen when people inside buildings try to go out.三、完形填空(15空) It was just after sunrise on a June morning. Nicolo, whose real name cannot be 1 to

    36、the public because of Italys privacy laws, 2 working the whole night at a factory in Turin. As he often did, he stopped by the after work auction(拍卖) run by the Italian police where things found on the trains were sold to the highest bidder. There, among many other things, Nicolo spotted two paintin

    37、gs he thought would look 3 above his dining room table. Nicolo and another bidder 4 until Nicolo finally won the paintings for $32. When Nicolo retired and went to live in Sicily, he 5 the paintings with him. He hung them above the same table he had moved from Turin. His son, age 15, who had 6 an ar

    38、t appreciation class, thought that there was something 7 about the one with a young girl sitting on a garden chair. It was signed(签名) Bonnato or so he thought, but when he 8 it, he only found Bonnard, a French 9 he had never heard of. He bought a book and was 10 to find a picture of the artist Pierr

    39、e Bonnard sitting on the same chair in the same 11 as his fathers painting. Thats the garden in our picture, Nicolos son told his father. They 12 learned that the painting they 13 was called The Girl with Two Chairs. They studied the other painting and learned that it was actually Paul Gauguins Stil

    40、l Life of Fruit on a Table with a Small Dog. The 14 called the Italian Culture Ministry; the official confirmed that the paintings were 15 and worth as much as $50 million.1. A. attachedB. allocatedC. exposedD. submitted2. A. finishedB. delayedC. consideredD. tried3. A. niceB. familiarC. usefulD. re

    41、al4. A. battledB. debatedC. discussedD. bargained5. A. heldB. leftC. registeredD. brought6. A. missedB. failedC. takenD. led7. A. concreteB. unusualC. unappealingD. natual8. A. appreciatedB. touchedC. researchedD. witnessed9. A. painterB. designerC. authorD. actor10. A. expectedB. surprisedC. anxiou

    42、sD. ready11. A. roomB. kitchenC. hallD. garden12. A. apparentlyB. confidentlyC. eventuallyD. temporarily13. A. ownedB. borrowedC. soldD. stole14. A. girlB. artistC. familyD. police15. A. copiesB. originalsC. modelsD. presents四、语法填空 Environment-friendly ideas have been created to supply people with h

    43、elpful _(tip) on how they can help the environment_well as save money. I honestly believe that everyone wants to help the environment, even if they do or do not believe in global warming. With power bills, water bills and all other expenses_(continue) to rise, its very hard for the average worker. N

    44、o matter what your_ (finance) position is, there is always something everyone can do_ (help) save our environment. We are not the only ones that live on this_ (amaze) planet. We also share it_ a wide range of strange and wonderful animals. It would be a great tragedy if they_ (be) not around for our

    45、 future generations to enjoy. Every little bit helps, so please do all_ you can to protect our environment and the environment of these surprising animals. I hope these environment-friendly ideas can help everyone to do_ (they) bit for the environment and to make this world a better place.五、书面表达 假如你

    46、是来自地震灾区的李明,你的美国朋友Tom写信询问你的安全、你家乡的灾后重建情况,以及你的学习、生活情况。请你用英语从以下几个方面写一封回信,内容包括: 1.很多人在地震中失去了家人。幸运的是,在政府和全社会的帮助下,我们已经从废墟中站了起来; 2.现在我们正在新建的教室里上课。经过这场灾难,我们变得更坚强; 3.现在仍然有很多来自全国各地的好心人看望我们,他们给我们带来了爱和信心; 4.我们已决心重建家园,争取使其变得更美好。注意: 1.词数80左右; 2.开头和结尾已给出,不计入总词数; 3.可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Tom, Im so glad to hear from y

    47、ou. Now I want to tell you about my hometown._Yours,Li Ming阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Max works as a security guard at a famous museum. As a security guard, Max watches visitors to the museum as they come and go. He often wonders things about them. Where do they come from? Are they happily marrie

    48、d? What do they do for a living? One day, Max notices a very pretty woman visiting the exhibit he is guarding. He has seen her before. In fact, she often comes to see the rare jewelry exhibitsometimes several times a week. During one of these visits, she starts a conversation with Max. She asks if i

    49、t is difficult to be a security guard and if he ever gets bored. She introduces herself as Maria,a fashion designer. When Maria comes to visit, she often talks with Max. “Maybe she likes me,” he thinks. Max thinks she is very interesting and wants to spend more time with her. During one of their tal

    50、ks at the museum, he finds out that she is studying Italian. He lies and tells her he has always wanted to learn Italian. He is simply using Italian as a trick. And it works! Max and Maria meet every Saturday afternoon in the museum garden to study Italian. During the lessons, they also talk about t

    51、hemselves. Maria shares her dreams of one day showing her fashions in a museum. Max tells her many details about his security job, including the security code and the locations of alarms. He jokes that it would be very easy to rob the museum. Over the passing weeks, they learn more about each other.

    52、 What Max doesnt learn,however,is that Maria is not as innocent as she looks. Maria is actually an international jewel thief! Police from eight different countries have been searching for her in the past two years! Her latest goal is to steal the rare Black Diamond! This diamond is the most valuable

    53、 diamond in the world and it is part of the exhibit that Max is guarding. All her attention on him was a trick to learn more about the museums security system.注意:1. 所续写短文的词数应为150个左右;2. 至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键 词语。Paragraph 1One night after the museum closes,

    54、 Maria appears at the gate of the museum._Paragraph 2As she holds the diamond in her hands,the lights in the museum go on._参考答案阅读一答案:1-3 DAD解析:1.细节理解题.根据文章第二段第一句As a hurricane crosses over land, it begins to become weaker or break apart and reduce in strength.可知,当飓风越过陆地时,它开始变得越来越弱,故选D.2.词义猜测题.根据文章第五

    55、段For example, in 2010, storms were named as follows: Alex(male), Bonnie(female), Colin(male), Danielle(female), Earl(male)and so on. 可知,风暴的名字是按照字母顺序依次选取男子名和女子名的.此句在画线单词所在的句子之后,由此推知画线单词的含义为依次选取. 故选A.3.推理判断题.文章第四段第一句Before 1953, hurricanes were not given official names. (1953年以前,飓风没有正式的名称.)与D项表达一致.故选D

    56、.阅读二答案:1-4 ACDB解析:1.词义猜测题。根据上下文可推知此处的contend with意为处理,与deal with意思接近。2.细节理解题。根据第三段的Issues may come up more than once and parents should remain patient when they answer the questions again.可知答案。3.细节理解题。从文章最后一段可找到有关A、B、C 三个选项的表述,D项文中没有提及。4.细节理解题。根据第一段最后一句Children especially will need time to recover f

    57、rom.可知 B项正确。 阅读三答案:CCCB解析:1.C 细节理解题。根据第二段中的I said to my seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan可知, 作者有三个孩子。故选C。2.C 细节理解题。根据第一段中的It happened in the middle of the night, becoming the strongest earthquake to strike the Napa Valley in 15 years.可知, 地震发生在晚上。故选C。3.C 细节理解题。根据第三段中的she

    58、 came back with Lucy, her much-loved doll. She put the doll on top of the other toys.可知, Meghan把自己最心爱的娃娃送给了灾区的孩子。故选C。4.B 主旨大意题。通读全文可知, 作者让自己的三个孩子给地震灾区的孩子捐赠玩具, 她的小女儿把自己最喜欢的娃娃捐出来, 这让作者明白了赠送自己不喜欢的东西简单, 赠送自己喜欢的东西就很可贵了。作者想表达给予的精神。故选B。阅读四答案:CDAB解析:1. 写作意图题。本文主要向读者介绍了作者经历的三次地震。2. 细节理解题。根据第三段的 The first one

    59、 was in 1955. in California.和第四段第二句以及第五段首句中的in California可知答案为D。3. 细节理解题。根据第三段的All three of us (my daughter, I and the tree) shook for two or three minute可知作者经历这场地震时和女儿在一起。4. 推理判断题。根据Our entire family was visiting Disneyland.可知答案为B。七选五答案:- GBDCF解析:根据空前的两句可知,发生地震时最危险的事情之一是试图从建筑物里逃出来,因此此空应介绍这样做的后果,即容易

    60、受伤.故选G.根据空后的under trees, street lights, electric poles or tall buildings 可知这里说的是室外的情况,因此设空处的内容应该是:要是在室外,去一个宽阔的地方.故选B.前面谈论的是驾驶时发生地震需要如何做,此空承接上句,应该说明不要把车停在树下或高大的物体下面.故选D.本段主要谈论的是如果被困在废墟中该如何做.根据空前的Dont shout. 可知后一句应该是解释大声喊会带来什么后果,故选C.根据空后的However, sometimes they even happen months later. 可知前面要说的是余震可能会在

    61、地震后几小时内发生,故选F.完形填空答案:1-5 CAAAD 6-10 CBCAB 11-15 DCACB解析:1.下文语境题。根据下文中提到的意大利的隐私法可知,此处表示他的真实姓名不能公开(expose)。attach使依附,贴上,系上; allocate分配; submit使服从,提交。2.下文语境题。根据下文中的“after work auction”可知,此处表示做完(finish)了一整夜的工作。delay(使)耽搁,延期,推迟; consider仔细考虑,认为; try试图,尝试。3.下文语境题。根据下文Nicolo最终拍下这两幅画可知,此处表示他认为放在餐桌上方会很好看的(ni

    62、ce)画作。familiar熟悉的; useful有用的; real真实的。4.上下文语境题。根据上文“.were sold to the highest bidder.(被卖给出价最高的人)”和下文until Nicolo finally won the paintings for $32(直到Nicolo最终以32美元的价格竞得了这两幅画)可知,此处表示Nicolo和另外一位竞标人进行了竞争(battle)。debate辩论; discuss讨论; bargain讨价还价。5.下文语境题。根据下文中的“He hung them above the same table.”可知,此处表示他去

    63、西西里岛生活的时候带上(bring)了这些画作。hold拿,握,持有; leave离开,留下; register登记,挂号邮寄。6.下文语境题。根据下文中的an art appreciation class可知,此处表示上(take)艺术欣赏课。miss错过; fail失败; lead引领。7.下文语境题。根据下文中的“It was signed.but when he.never heard of.”可知,此处表示不寻常的事情。句意:一个年轻姑娘坐在花园椅子上的那幅画有点儿不寻常(unusual)。concrete具体的,有形的; unappealing没有吸引力的; natural自然的。

    64、8.上下文语境题。根据上文可知,画的署名是“Bonnato”,或者说他是这么认为的,结合下文他只找到了“Bonnard”,一位他从未听说过的法国画家,由此可知,此处表示他仔细研究(research)了它appreciate欣赏,感激; touch触摸,感动; witness目睹,目击。9.上下文语境题。由上文中的Bonnard以及下文中的find a picture of the artist Pierre Bonnard sitting on the same chair可知,此处表示一位法国画家(painter)。artist与painter是近义词。designer设计师; author

    65、作家; actor演员。10.下文语境题。下文提到他发现了一幅图画,画家Pierre Bonnard坐在与他父亲的画中同一个花园里的同一把椅子上,由此可知,此处表示他非常惊讶(surprised)。expected预期的,预料的; anxious焦急的,焦虑的; ready准备好的,现成的。11.上文语境题。根据上文中的“.with a young girl sitting on a garden chair.”可知,此处表示同一个花园(garden)。room房间; kitchen厨房; hall大厅。12.上文语境题。根据上文Nicolo无意中拍下这幅画可知,儿子的研究最终(eventua

    66、lly)让他们了解到这幅画叫做女孩和两把椅子。apparently明显地; confidently自信地; temporarily临时地。13.上文语境题。根据上文可知, Nicolo在拍卖会上拍下这幅画,所以此处表示他们拥有(own)的这幅画。borrow借; sell卖; steal偷。14.下文语境题。根据下文给意大利文化部打了电话可知,此处打电话的是Nicolo一家(family)。girl女孩; artist艺术家; police警察。15.下文语境题。根据下文中的worth as much as $50 million可知,这两幅画价格不菲,此处表示这两幅画都是真迹(origina

    67、l)。copy复制品; model模型; present礼物。语法填空答案:tips as continuing financial to help amazing with were that their解析:考查名词复数。 tip 为可数名词,其前没有冠词修饰,因此用复数形式。考查固定短语。 as well as 不仅.而且.。考查非谓语动词。 power bills, water bills and all other expenses与continue 之间为主动关系,故用现在分词作宾语补足语。考查词性转换。修饰名词position 应用形容词形式。考查非谓语动词。此处作目的状语,故用

    68、动词不定式。考查词性转换。修饰名词planet应用形容词。 amazing令人吃惊的; amazed吃惊的,惊讶的。 根据句意可知应用amazing。考查介词。 share sth. with sb. 与某人分享某物.考查虚拟语气。此处表示与将来事实相反的虚拟语气, if从句应用一般过去时。考查定语从句。先行词为all, 关系词在定语从句中作do(已省略)的宾语,故用关系代词that。考查代词。修饰名词bit应用形容词性物主代词。作文答案:Dear Tom, Im so glad to hear from you. Now I want to tell you about my hometow

    69、n. Many people lost their families in the earthquake. Luckily, with the help of the government and the whole society, we have gradually recovered from the earthquake. Now we are studying in our newly-built classrooms. Through the disaster, we have become much stronger. There are still many warm-hear

    70、ted people from all over the country coming to see us. They bring us love and confidence. Now we are determined to rebuild our hometown and try to make it a better place.Yours,Li Ming作文续写答案:Paragraph 1One night after the museum closes, Maria appears at the gate of the museum. She enters the building

    71、 quietly using the security code that Max shared with her. When dealing with a beautiful woman, men can be so stupid, she laughs to herself. She sneaks into the .jewelry exhibit and destroys the alarms. Then she walks up to the glass case protecting the Black Diamond and unlocks it with the key she

    72、stole from Max. She laughs, “The Black Diamond is mine!”Paragraph 2 As she holds the diamond in her hands, the lights in the museum go on. Then an alarm sounds and a team of police run in. They have caught her! As a police officer takes hold of Maria, the lead police investigator comes into the room. Her surprise is so strong that she is unable to speak. It is Max. She yells, How could I have been fooled by you, a simple police detective? Max puts his badge back in his pocket and says, You can think about that in prison, and by the way, I speak perfect Italian.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册 Unit 4单元测试卷(含答案解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807791.html
    相关资源 更多
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx人教版地理八年级下教案:第七章第一节 自然特征与农业.docx
  • 人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx人教版地理八年级下册:第十章《中国在世界中》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第9章 青藏地区《高原湿地—三江源地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx人教版地理八年级下册:第8章 西北地区 第二节《干旱的宝地—塔里木盆地》课时练2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx人教版地理八年级下册:第8章 第一节自然特征与农业教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx人教版地理八年级下册:第7章第三节“东方明珠”——香港和澳门 教案2.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第四节《祖国的神圣领土—台湾省》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx人教版地理八年级下册:第7章 南方地区 第二节《“鱼米之乡”—长江三角洲地区》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx人教版地理八年级下册:第6章第二节 “白山黑水”—东北三省教案3.docx
  • 人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx人教版地理八年级下册:第6章 北方地区 第四节《祖国的首都—北京》课时练.docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(3).docx
  • 人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx人教版地理八年级下册 期中检测卷(2).docx
  • 人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx人教版地理八年级下册 9.2高原湿地——三江源地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 9.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx人教版地理八年级下册 8.2干旱的宝地——塔里木盆地预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx人教版地理八年级下册 8.1自然特征与农业预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx人教版地理八年级下册 7.4祖国的神圣领土──台湾省预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx人教版地理八年级下册 7.2“鱼米之乡”——长江三角洲地区预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习检测.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx人教版地理八年级下册 6.4祖国的首都——北京预习案.docx
  • 人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx人教版地理八年级下册 6.3世界最大的黄土堆积区——黄土高原预习检测.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1