分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型七年级阶段检测(全).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:820117
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:33.94KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    年级 阶段 检测
    资源描述:

    1、七年级阶段检测(全)一、单项选择1.Tim is eleven-year-old boy. He likes playing basketball.A./;aB.an;/C.an;theD.the;a2.The socks are very cheap.Ill them.A.giveB.bringC.likeD.take3.Can I have a look at your pencil box?Sure. A.Thank you.B.Im sorry.C.Here you are.D.Thanks.4.Hi, Kate. Is this English book?No. Look! Here

    2、 is Lucys name. Its .A.you;herB.your;hersC.your;herD.you;hers5.What is and eighteen, do you know?I know. Thirty.A.elevenB.twelveC.thirteenD.fourteen6.The boyblack haira big shirt. A.has;hasB.with;inC.has;wearsD.with;wears7.Excuse me, how can I get to the hospital?Walk the street. Take the second tur

    3、ning your left.A.along;onB.along;at C.on;onD.on;at8.Therea small park and some fruit shops in my neighborhood.A.isB.areC.hasD.have9.My grandpa alwaysussports.A.let;to playB.lets;playC.lets;playsD.let;plays10.Do you need shoessports? We have lots of shoesvery good prices. A.for;atB.for;withC.at;withD

    4、.at;for11.The novel was interesting I wanted to read it again.A.such;thatB.so;thatC.too;toD.enough;to12.Of all subjects, I like math best. Its interesting.A.kind of;kind ofB.kinds of;kind ofC.kind of;kinds ofD.kinds of; kinds of13.What animals do you like?I like cats, too.A.othersB.anotherC.elseD.ot

    5、her14.Its today.I think its going to.A.cloud;rainB.cloudy;rainingC.cloudy;rainD.cloudy;rainy15.Which of the following sentences is correct?A.Tim is as stronger as Tom.B.I am reading at 9:00 last night.C.Seen from the mountains, I can see lots of trees.D.If you are unhappy, you can hang out with your

    6、 friends.二、完形填空Lions have been called the kings of the animal world.They can be16 in Africa and India.Lions in Africa can 17 without water for much longer time than lions in other places.Lions are also one of the most 18 animals in the zoos.Almost every zoo around the world has a few lions.It is ver

    7、y easy for people to tell male lions from female lions. A male lion has a long mane(鬃毛)and a large collar of hair around 19 mouth. A female lion doesnt have a long mane.Male lions are also larger than female lions. A male lion usually20 about 200 kilograms.Both male and female lions have very sharp

    8、teeth.They can break the backs of other animals 21 one bite(咬).One lion usually kills between ten and twenty large animals for food each year.Its unusual for lions to kill 22.However,in 1898, two lions killed and ate over one hundred people in Kenya 23 they were shot(击毙)by an Englishman.This 24 beca

    9、me the subject of a Hollywood movie later.Now,the Indian lions are25.Its really necessary to educate the public to care for the animals,or we wont see them some years later.16.A.usedB.foundC.boughtD.fed17.A.travelB.playC.goD.sit18.A.popularB.dangerousC.confidentD.expensive19.A.theirB.herC.yourD.its2

    10、0.A.feelsB.looksC.weighsD.shows21.A.aboutB.onC.withD.from22.A.peopleB.animalsC.birdsD.sheep23.A.beforeB.becauseC.afterD.while24.A.newspaperB.magicC.storyD.job25.A.dangerousB.strongC.activeD.endangered三、阅读理解A(2019河南安阳一模)“In this life, what did you miss?” The wife asked the husband. When he was 25, de

    11、spondently(沮丧地),the husband replied, “I missed a new job chance.”When he was 35, the husband angrily told her that he had just missed the bus.At the age of 45, the husband sadly said, “I missed the chance seeing my close relative before his last breath.”At 55, the husband said disappointedly, “I mis

    12、sed a good chance to retire.”At 65, the husband hurriedly replied,“I missed visiting my dentist.”At 75, the wife did not ask the husband any more, because she was very sick. Remembering the question the wife used to ask him, this time the husband asked the wife the same question. The wife, with a sm

    13、ile and peaceful look, replied, “In this life, I did not miss having you!”The husband was full of tears. He always thought they could be together forever. He was always busy with work and other things. He had never thought of his wife. The husband gave a big hug to the wife and said,“Over 50 years,

    14、how I had allowed myself to miss your deep love for me.”26.Every time the wife asked the husband what he missed in his life, the husband never thought of .A.his jobB.his retirement C.his relativeD.his wife27.From the passage, we know the wife was .A.caring and happyB.nervous and seriousC.loving and

    15、patientD.outgoing and careless28.What did the husband realize at last?A.His wife was too tired.B.His wife loved him very much.C.His wife would die.D.He should ask his wife the same question.29.Which of the following is true according to the passage?A.The husband didnt love his wife at all.B.The husb

    16、ands close relative died when his wife was 45.C.The husband was always busy with his work and other things.D.When people are gone, their loved ones usually have nothing to feel sorry about.30.What does the writer want to tell us in the passage?A.Do many things for our family.B.Treat every day as the

    17、 best day of life.C.Let our loved ones know about our care and love.D.Ask our family what they missed in their life.BDo you have a lucky number?What is it?Many people have a special number. They hope it can bring them good luck. In Chinese culture, some numbers are believed to be lucky or unlucky ba

    18、sed on the Chinese word that the number sounds similar to. For example, the word for the number 8 sounds similar to the words for “making a fortune”. So people consider it a very lucky number. Some people will even spend a lot of money having 8s in their phone numbers or vehicle license plate(车牌照) n

    19、umbers. The opening ceremony of the Beijing Olympics began at 8:08 p.m. on August 8, 2019. The number 9 is also a lucky number because of its connection to the emperors of China. There were nine dragons on emperors robes(龙袍) and Chinese myth held that the dragon had nine children. The number 9 also

    20、stands for“long lasting”. Thats why a man always proposes to a woman with 99 or 999 roses. Whats a “bad luck” number in China?It might be 4. Many Chinese people see 4 as a “bad luck” number because it sounds similar to the Chinese character for “death”. Because of this, many buildings skip the fourt

    21、h floor and simply call it the fifth floor. In Hong Kong, some buildings even skip all floors numbered with 4, such as 4,14,24,34 and all 4049 floors. Some buildings also skip the thirteenth floor, as 13 is considered an unlucky number in many Christian countries. As a result, a building whose highe

    22、st floor is 50 may have only 35 physical floors.31.The lucky or unlucky numbers in Chinese culture mostly come from.A.peoples hope for good luckB.peoples belief in certain numbersC.similar sounds of Chinese numbers and wordsD.Chinese traditions32.Which of the following is NOT true according to the p

    23、assage?A.Many Chinese people like the number 8 because it sounds similar to the words for “making a fortune”.B.Much money is sometimes spent on 8s in peoples vehicle license plate numbers in China.C.The number 9 is a lucky number in Chinese culture for only one reason.D.The number 4 is an unlucky nu

    24、mber because it sounds similar to the Chinese character for“death”.33.What does the underlined word “skip” mean in English?A.Leave out.B.Put out.C.Pick out.D.Point out.34.Why may a building whose highest floor is 50 have only 35 physical floors in Hong Kong?A.Because the people there are dishonest.B

    25、.Because there are some floors under the ground.C.Because people like living in high buildings.D.Because there are no floors like 4,13,14,24,34 and all 4049 floors.35.What is the passage mainly about?A.Numbers around the world.B.Lucky and unlucky numbers in Western culture.C.Meanings of different un

    26、lucky numbers.D.Lucky and unlucky numbers in Chinese culture.C(2019河南实验中学一模)Dining ReviewCafe Roma12 Venice Street, San Francisco6:45 a.m.10 p.m.555-0211FOODPRICESExpensivePLEASANT SIDEChocolate heart-stopping cake is the best in the countryUNPLEASANT SIDESlow service, not enough tablesDining Review

    27、The Miramar2180 Bay Street, San FranciscoNoonMidnight555-1164FOODPRICESInexpensivePLEASANT SIDEFine combination(混合) of Mexican, Spanish, and Peruvian taste, lively guitar shows and dancingUNPLEASANT SIDEToo popular! Get there early or you wont find a seatDining ReviewThe Barbecue Pit2 Clement Street

    28、, San Francisco10:30 a.m.9 a.m.555-7616FOODPRICESneither expensive nor inexpensivePLEASANT SIDELarge kinds of nice drinksUNPLEASANT SIDEFood is boring, sometimes old, no tasteDining ReviewBankok Banquet15 Fourth Street, San Francisco555-7824Lunch:Mon.Fri. 11 a.m.3 p.m.Dinner:Tues.Sun. 5 p.m.10 p.m.F

    29、OODPRICESInexpensivePLEASANT SIDEFriendly service, Spanish dishes are deliciousUNPLEASANT SIDENo normal hours, dishes need a long wait36.The above four reviews are mainly to tell readers .A.what the restaurants are likeB.the prices of the four restaurantsC.how to book a table in these restaurantsD.h

    30、ow to travel in San Francisco37.Where should Jenny go to as a cake lover?A.12 Venice Street.B.2180 Bay Street.C.2 Clement Street.D.15 Fourth Street.38.Which restaurant opens latest?A.Cafe Roma.B.The Miramar.C.The Barbecue Pit.D.Bankok Banquet.39.You want to eat at 12:00 in the morning and try Spanis

    31、h dishes while enjoy performances, you can call .A.555-0211B.555-1164C.555-7616D.555-782440.What reason makes The Miramar the best restaurant?A.Its too popular.B.Many kinds of nice drinks.C.Different tastes are put together.D.They have the wonderful piano show.DTips for Writing Better ArticlesMany o

    32、f us dont spend a lot of time improving our writing skills. This can be a problem when we hand in our articles. Good writing skills will help us improve our grades and benefit us later in life.41.Make good word choices. When were not sure which word is the right one for a sentence, look it up in a d

    33、ictionary. Many of us choose words in a hurry and dont take the time to decide if theyre proper. 42.Check facts. If we want people to believe what we write, we must make sure our facts are true. We should use dependable facts.Rewrite. A common problem is that we dont like to rewrite. In fact rewriti

    34、ng is the best way to find out and correct some mistakes, like grammar and spelling mistakes. 43, though it takes more time and more work.Read aloud. Sometimes its easier to find problems with spelling, word usage, and grammar when we read aloud. Reading aloud helps us not only find out our problems

    35、 but also develop our writing.44. Preparing a list is necessary for writing a good article. Such a list includes:Is there a proper title? Have we explained every point? Are all the parts of the article included? This can help us to make sure that we have covered everything.45. But with a few simple

    36、steps, we can improve our writing skills and learn how to write better articles.根据材料内容,将AE五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、正确,并将其标号填写在题号后的横线上。A.Prepare a listB.The following tips can be helpfulC.Rewriting makes our writing betterD.It is not easy to become a better writerE.Good word choices are necessary for good

    37、 writing41.42.43.44.45.四、词语运用阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。picniclovehaveevenairtheymeetlikeneedbringorbothSummer is here in the UK!We have a perfect excuse to have a picnic outside and enjoy the sun and fresh46. I live in Edinburgh, a great place to go and47friends f

    38、or lunch in the sun. Many people play sports such as football, cricket, rugby or tennis nearby and some people48bring a guitar or some portable(便携式的)speakers and play some music. As you can imagine, the atmosphere(气氛)is great!In the UK, 49are very common among students because everyone can bring som

    39、ething small for the whole group to share. Yesterday I went for a 50 picnic with some friends and I 51 some chopped carrots and pitta bread. This was really popular and everyone helped 52!Other people brought lots of other food, such as potato salad, crisps, nuts and fruits 53 strawberries and grape

    40、s.It is also very common to bring sandwiches54 even, as we did yesterday, a vegetable kebab(烤串)with peppers, tomatoes, mushrooms and halloumi cheese!All you55 to add is a nice summery drink, some friends and (hopefully) some nice weather!46.47.48.49.50.51.52.53.54.55.五、补全对话(2019河南郑州二模)根据下面的对话情景,在每个空

    41、白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。A:What are you going to do this Saturday?B:56.A:Primary school? Why are you going there?B:Because there is going to be a party for the old classmates.A:Wow! That sounds great!B:57.?A:Of course, Id love to. 58?B:Lets drive there.A:Oh, no, wed better not. 59.B:Shall we take a b

    42、us or ride bikes?A:60. The weather report says it will be rainy and windy this weekend.B:OK.六、书面表达如今,微信 (WeChat)正变得时尚且受欢迎,给我们的生活带来了很大的影响。请根据以下要点,写一篇以“WeChat”为题的短文,阐述你对微信的看法。内容要点如下:1.过去我们常常写信、发邮件与他人交流,而现在越来越多的人使用微信;2.微信可以发语音、文本信息、图片和视频 (video);3.微信使大家交友更容易,还能快速分享自己的经历;4.微信也会带来一些困扰,微信聊天影响学习;微信交友并不安全;5

    43、.你对使用微信的态度。注意:词数90左右,短文开头已给出,不计入总词数,可作适当发挥。WeChatNowadays, WeChat is becoming fashionable and popular.It has made a difference to our daily life.答案精解精析一、1.B句意:Tim是一名十一岁的男孩儿。他喜欢打篮球。eleven-year-old是以元音音素开头的,第一空表示泛指,应用不定冠词an;play后接球类名词时不加任何冠词。故选B。2.DA项意为“给”;B项意为“带来”;C项意为“喜欢”;D项意为“买下”。由上句可知袜子很便宜,应该是要买下,

    44、故答案选D。3.C当别人要看某样东西时,我们常说“Here you are.”。4.B根据English book可知第一空要用形容词性物主代词;第二空后没有名词,要用名词性物主代词,故答案选B。5.B由句意可知十二加上十八等于三十,故答案选B。6.D7.A8.A9.B10.A11.B12.B13.D14.C15.D四个选项中只有D项是正确的。A项比较级误用,as.as中间应用形容词或副词的原级;B项时态误用,根据时间状语“at 9:00 last night”可知句子应用过去进行时;C项语态误用,主语I和see之间为主动关系,故Seen应改为Seeing。二、语篇解读本文是一篇说明文,介绍了

    45、狮子的生活习性,同时也呼吁大家关爱狮子。16.B此处指狮子能在非洲和印度被发现。故答案为B项。17.Ctravel旅行;play玩耍;go走;sit坐。此处指非洲狮子比其他地方的狮子在没有水的情况下能走更长的时间。故答案为C项。18.Apopular受欢迎的;dangerous危险的;confident自信的;expensive昂贵的。根据下文可知几乎每个动物园都有狮子,故应是受欢迎的。故答案为A项。19.D此处指雄狮的嘴周围长有一圈毛。故应为its。20.C由设空处后的内容可知应是一头雄狮通常重约多少,故答案为C项。21.Cabout关于;on在上面;with用;from从。此处指狮子能一口

    46、咬破其他动物的背部,故答案为C项。22.A由下文可知狮子吃了100多个人,故答案为A项。23.A此处指狮子被一位英格兰人击毙之前吃了100多个人。故答案为A项。24.C句意:这个故事后来成为一部好莱坞电影的主题。故答案为C项。25.Ddangerous危险的;strong强壮的;active积极的;endangered濒临灭绝的。根据下文内容可知答案为D项。三、A语篇解读本文讲述了一对夫妇之间感人的对话。特别是最后妻子的回答和丈夫的反应让人感受到他们之间真挚的爱。26.D细节理解题。由最后一段中的He had never thought of his wife.可知答案为D项。27.C推理判断

    47、题。由文章中妻子一次次地询问及最后她的回答可推断出答案为C项。28.B推理判断题。由文章最后一段可推断出丈夫理解了妻子对自己深深的爱。故答案为B项。29.C推理判断题。根据文章内容对选项进行排除可知答案为C项。30.C主旨大意题。由全文内容可知作者想告诉我们:让我们爱的人知道我们的爱和关心。故答案为C项。B语篇解读本文是一篇说明文,介绍了中国文化中一些数字的特殊含义,同时也显示出人们都希望自己的生活幸福如意。31.C细节理解题。由文章中的In Chinese culture, some numbers are believed to be lucky or unlucky based on t

    48、he Chinese word that the number sounds similar to.可知答案为C项。32.C推理判断题。由文章中的The number 9 is also a lucky number because of its connection to the emperors of China及The number 9 also stands for “long lasting”.可推断出答案为C项。33.A词义猜测题。由下文内容可知一些和4有关的楼层数字被漏掉了,故可推断出答案为A项。34.D细节理解题。由文章最后三句内容可知是因为删除了与4有关的楼层数字及13这一楼

    49、层数字。35.D主旨大意题。通读全文可知文章是围绕中国文化中幸运与不幸运数字而展开的,故答案为D项。C语篇解读本文是四则广告,有关餐厅评论的。贴近生活。36.A推理判断题。由四则关于餐厅的评论可知是要告诉读者各个餐厅的情况。故可推断出答案为A项。37.A细节理解题。由Cafe Roma中的内容及地址可知答案为A项。38.B推理判断题。由四则评论中的时间可推断出答案为B项。39.B推理判断题。由The Miramar中的内容可推断出答案为B项。40.C推理判断题。由The Miramar中的PLEASANT SIDE内容可推断出答案为C项。D语篇解读本文是一篇说明文。本文就如何写好文章提出了几点

    50、建议。41.B本句起到一个承上启下的作用,前面说到好的写作技巧将帮助我们提高成绩,下文就如何写好文章提了几点建议,故此处选择B。42.E该段落的小标题为“Make good word choices”。所以此题应选E,与小标题内容一致。43.C前面的小标题为“Rewrite”,所以此处应选C,与小标题一致。44.A此处是该段的小标题,后面内容说的是“Preparing a list.”所以此处应选A,与本段内容一致。45.D由空后的内容可知,该段在总结上文,结合转折连词But及备选项可知此题应选D。四、语篇解读本文是篇记叙文,讲述了作者参加英国夏季户外野炊的过程。户外活动的丰富多彩及野炊时的描

    51、述让人感到十分快乐和美好。46.airfresh air新鲜的空气。air为不可数名词。47.meetmeet friends会见朋友,go与meet是并列关系,因在动词不定式符号to后,故用动词原形。48.eveneven甚至,副词。副词修饰动词bring。49.picnics句意:在英国,野餐在学生中是十分普遍的,因为每个人都能为整组带来小食物来分享。50.lovelylovely令人愉快的,形容词修饰名词picnic。51.brought此处指“我带了一些切碎的胡萝卜和填馅面包”,由语境可知此处应用一般过去时,故填brought。52.themselves此处为help oneself的

    52、结构,由everyone可知应填themselves。53.likelike例如,介词。54.oror even甚至。55.needneed to do sth.需要做某事。由上下文可知此处应用一般现在时,故填need。五、语篇解读本对话发生在两个好朋友之间,因小学同学聚会而展开。56.I am going to my primary school/I will/shall go to my primary school.由答语可知是要去自己上过学的小学去。57.Would you like/love to go with me/Do you want to go with me/How/Wh

    53、at about going there with me.由答语Of course, Id love to.可知应是在询问对方是否愿意一起去。58.How shall/will/can we go there/How are we going there.由答语可知是在问交通方式。59.It will be too crowded/Its not good for the environment/Im afraid there wont be enough space to park in the school.联系上下文的内容可知答案。60.Lets take a bus/Wed bette

    54、r take a bus/I suggest taking a bus/I think we should go there by bus.由设空处后的内容可知因天气原因不能骑车,故应为建议一起坐公交。六、写作要点1.微信越来越流行。2.微信的功能。3.微信给人带来的困扰及自己的观点。参考范文WeChatNowadays, WeChat is becoming fashionable and popular.It has made a difference to our daily life.We used to get in touch with each other by sending

    55、letters or emails,but now more and more people are using WeChat.We can send voice and text messages through WeChat as well as pictures and videos easily.By using it,making friends is becoming easier.And we can share our experiences fast.However,there are also some problems. Students use WeChat to chat with others. That is not good for their study.And it is not safe for students to make friends by WeChat.I think WeChat is helpful for us,but we should always be careful.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:七年级阶段检测(全).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-820117.html
    相关资源 更多
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整版.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整版.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整参考答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整参考答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷学生专用.docx人教版五年级上册数学期末测试卷学生专用.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含解析答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷含解析答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含精品答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷含精品答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(黄金题型).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(黄金题型).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(预热题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(预热题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(达标题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(达标题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(轻巧夺冠).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(能力提升).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(能力提升).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(考试直接用).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(考试直接用).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(精练).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(精练).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(突破训练).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(突破训练).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(研优卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(研优卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(满分必刷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(满分必刷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(模拟题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(模拟题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(最新).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(最新).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(新).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(新).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(实用).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(实用).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(完整版).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(完整版).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(夺分金卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(基础题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(基础题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优b卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优b卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优a卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优a卷).docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1