分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 22

类型人教版(2019)高中英语选择性必修第二册Unit 3单元测试卷(Word版含答案).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:909694
  • 上传时间:2025-12-18
  • 格式:DOCX
  • 页数:22
  • 大小:45.44KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    人教版2019高中英语选择性必修第二册Unit 3单元测试卷Word版含答案 人教版 2019 高中英语 选择性 必修 第二 Unit 单元测试 Word 答案
    资源描述:

    1、人教版(2019)高中英语选择性必修第二册Unit 3单元测试卷第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.What transportation did the man take?A.The bus.B.The taxi.C.The subway.2.Why doesnt the man wear his yellow shirt?A.Its missing.B.He doesnt l

    2、ike it.C.Two buttons are off it.3.What is Cindys bad behaviour in class?A.Sending text messages.B.Arguing with Mr Jackson.C.Talking with her classmates.4.What are the speakers mainly talking about?A.Details of the report.B.The data for the report.C.The use of the report.5.What will the man most prob

    3、ably do tomorrow?A.Go to the party.B.Spend time with Linda.C.Celebrate his 22nd birthday.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.When will the students arrive at the museum?A.At about 8:00 a

    4、.m.B.At about 9:00 a.m.C.At about 10:00 a.m.7.What does the woman expect to do in Banford Park?A.Pick flowers.B.Work out.C.Have a picnic.听第7段材料,回答第8、9题。8.What can make the woman happy?A.Helping people.B.Getting a good job.C.Earning much money.9.What does the woman want to work as?A.A programme hoste

    5、ss.B.A teacher.C.A storyteller.听第8段材料,回答第10至12题。10.What is the relationship between the speakers?A.A couple.B.Co-workers.C.Classmates.11.What does the man ask the woman to do?A.Make a shopping list.B.Do some shopping.C.Clean the computer.12.What will the man buy?A.Cloth.B.Alcohol.C.A mirror.听第9段材料,回

    6、答第13至16题。13.Where will the man work during the summer?A.In San Jose.B.In San Francisco.C.In Mountain View.14.What does the man plan to do?A.Live near the office.B.Take the train to work.C.Study further in Stanford.15.Who has an apartment in Paris?A.The woman.B.The womans cousin.C.The womans grandma.

    7、16.How will the woman spend the summer?A.Visiting museums.B.Working in France.C.Taking a cooking class.听第10段材料,回答第17至20题。17.What do we know about the bands music?A.It is intended for young people.B.It is easy for people to dance to.C.It is much noisier than a disco.18.How many people are there in th

    8、e band?A.Six.B.Eight.C.Twelve.19.How did the speaker get to know the band?A.From a friend.B.From a newspaper.C.From a band member.20.What does the speaker do in the band?A.A guitar player.B.The band leader.C.A singer.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AIf you

    9、really want to go green,heres good news:eating green is good for you.The very foods with a high carbon(碳) cost meat,pork,dairy products,processed snacks also tend to be filled with fat and calories.A green diet would be mostly vegetables and fruit,whole grains(全谷物),fish and lean meats(瘦肉) like chick

    10、ena diet that is good for environment and your figure.Eating green can be healthier and beneficial to the climate.It may be hard to believe that a meal in a fast-food restaurant produces more carbon than your trip to a faraway place.More than 37% of the worlds land is used for agriculture,much of wh

    11、ich was once forested.Deforestation(砍伐森林) is a major source of carbon.The fertiliser(化肥) and machinery needed on a modern farm also have a large carbon footprint,as does the network of ships and trucks that brings the food from the farm to your plate.The most efficient way to reduce the carbon footp

    12、rint of your menu is to eat less meat,especially beef.Raising cattle takes a lot more energy than growing the equivalent(相等的) amount of grains,fruit or vegetables.Whats more,the majority of cattle in the US are fed on grain and loads of it670 million tons in 2002and the fertiliser used to feed that

    13、creates separate environmental problems.Focus on eating lower on the food chain,with more plants and fruits and less meat and dairy.Its simple.We can change today what goes into our bodies for the health of our planet and ourselves.21.According to the passage,eating green will .A.protect the animals

    14、 from being killedB.promote the development of agricultureC.help us lose weight and keep self-confidenceD.be good for our health and make a change for the climate22.What will not lead to carbon in the agriculture?A.Grains.B.Fertiliser.C.Machinery. D.Deforestation.23.In the authors opinion,the most e

    15、fficient way to reduce carbon in our diet is to .A.use less fertiliserB.plant more grainsC.stop raising the cattleD.eat more vegetables than meat24.What is the passage mainly about?A.The change of our menu.B.How to reduce the carbon.C.The benefits of eating green.D.The ways of keeping healthy.BA stu

    16、dy of 27,000 men showed those skipping(不吃) breakfast were at a greater risk of heart problems.The British Heart Foundation said breakfast helped people resist(抵制) sugary snacks before lunch.The men,aged 45-82,were studied for 16 years.During that time there were more than 1,500 heart attacks or case

    17、s of deadly heart failure.However,people who skipped breakfast were 27% more likely to have heart problems than those who started the day with a meal.The researchers took into consideration other lifestyle risk factors(因素) such as smoking and exercise.Researcher Dr Leah Cahill said,“The take-home me

    18、ssage is to eat in the morning when you wake up,preferably within an hour.The results show that something is better than nothing,but its always better to have something healthy and balanced.”She said the timing of the meal seemed to be key and waiting until lunch rather than “having breakfast” may b

    19、e straining(损伤) the body over time.This could be increasing the risk of high blood pressure and fatness which could in turn damage the heart.“Dont skip breakfast,” Dr Cahill suggested.Victoria Taylor,an expert with the British Heart Foundation,said,“These researchers only looked at men aged over 45,

    20、so we would need to see further research to prove that breakfast has the same effect on the heart health of other groups of people.What we do know is that a healthy breakfast can make that mid-morning biscuits less tempting,as well as giving you another opportunity to widen the variety of foods in y

    21、our diet.Cereals(谷类食品) with low fat milk are a good way to start the day.Try a banana or dried fruit on top and youll be on your way to a fine day before youve even left the house.”25.What does the text mainly deal with?A.The effects of snacks on the health of the heart.B.An interview on peoples lif

    22、estyles.C.What a healthy and balanced diet should contain.D.The relationship between breakfast and a healthy heart.26.Dr Leah Cahills suggestion is that we should .A.fix the time for each meal we eat in a dayB.make sure our breakfast is always balancedC.have breakfast within an hour after waking upD

    23、.eat our breakfast immediately after getting up27.The underlined word “tempting” in the last paragraph is closest in meaning to “”.A.attractive B.valuableC.obvious D.familiar28.According to Victoria Taylor,.A.men over 45 are more likely to get heart diseasesB.its healthy to eat some biscuits between

    24、 breakfast and lunchC.fresh fruits like bananas are necessary for a healthy breakfastD.the researchers should have covered other age groups in their studyCFrench fries are served hot,either soft or crispy,and are generally eaten as part of lunch or dinner or by themselves as a snack.They commonly ap

    25、pear on the menus of diners,fast food restaurants,pubs,and bars.They are usually salted and may be served with ketchup(番茄酱),vinegar,or other local specialties,depending on the country.French fries are a very common fast food dish in Europe.But this year,a poor potato harvest in Europe this summer co

    26、uld mean French fries are up to three centimetres shorter than usual.The poor harvest is because of the very hot summer Europe had.There were record hot temperatures in many countries.The heatwave caused a lack of rain,which meant farmers produced a lot fewer potatoes than they normally do.Pierre Le

    27、brun,a spokesman from a potato growers association in Belgium,said farmers grew 25 percent fewer potatoes than normal.The effect of this is that potato prices are up and the average size of potatoes is smaller.Belgium is one country where the French fries are very popular.There are over 5,000 eateri

    28、es which serve and specialise in fries in Belgium.Belgians go there and enjoy themselves at mealtime.They love fries so much that there is a campaign to rename them “Belgian fries” instead of “French fries” because Belgians say the fry was invented in their country.Belgium is one of the largest expo

    29、rters of frozen fries in the world.It exports around 2.3 million tons of them every year.Mr Lebron explained why fries would be shorter.He said,“Generally,to have long fries,we work with potatoes with a diameter of more than 50mm.Then you get fries of 8 to 9 cm.This time,as the potatoes are smaller,

    30、the fries will be shorter.”29.From the first paragraph we can learn French fries .A.can be served only at dinnerB.can be served in different waysC.cant be ordered in a popular barD.cant be served as snacks in Europe30.Why are the French fries shorter than usual?A.The businessmen want to make more mo

    31、ney.B.The cold weather reduced the production of the potatoes.C.People dont like French fries any more for healthier life.D.The high temperatures in this summer made the potatoes smaller.31.The underlined word “eateries” in paragraph 3 refers to “”.A.parksB.restaurantsC.supermarketsD.shopping mallsD

    32、Your house may have an effect on your figure.Experts say the way you design your home could play a role in whether you pack on the pounds or keep them off.You can make your environment work for you instead of against you.Here are some ways to turn your home into part of your diet plan.Open the curta

    33、ins and turn up the lights.Dark environments are more likely to encourage overeating,for people are often less self-conscious(难为情的) when theyre in poorly lit placesand so more likely to eat lots of food.If your home doesnt have enough window light,get more lamps and flood the place with brightness.M

    34、ind the colours.Research suggests warm colours fuel our appetites.In one study,people who ate meals in a blue room consumed 33 percent less than those in a yellow or red room.Warm colours like yellow make food appear more appetising,while cold colours make us feel less hungry.So when its time to rep

    35、aint,go blue.Dont forget the clockor the radio.People who eat slowly tend to consume about 70 fewer calories(卡路里) per meal than those who rush through their meals.Begin keeping track of the time,and try to make dinner last at least 30 minutes.And while youre at it,actually sit down to eat.If you nee

    36、d some help to slow down,turn on relaxing music.It makes you less likely to rush through a meal.Downsize the dishes.Big serving bowls and plates can easily make us fat.We eat about 22 percent more when using a 12-inch plate instead of a 10-inch plate.When we choose a large spoon over a smaller one,t

    37、otal intake(摄入) jumps by 14 percent.And well pour about 30 percent more liquid into a short,wide glass than a tall,skinny glass.32.The text is especially helpful for those who care about .A.their home comfortsB.their body shapeC.house buyingD.healthy diets33.A home environment in blue can help peopl

    38、e .A.digest food betterB.reduce food intakeC.burn more caloriesD.regain their appetites34.What are people advised to do at mealtimes?A.Eat quickly.B.Play fast music.C.Use smaller spoons.D.Turn down the lights.35.What can be a suitable title for the text?A.Is Your House Making You Fat?B.Ways of Servi

    39、ng DinnerC.Effects of Self-consciousnessD.Is Your Home Environment Relaxing?第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Drinking water is so important for good health.When in school,you learned what water is made up of.36 However,what you may not have learned is how much water

    40、 you need in order to be healthy.As we all know,60% to 70% of the body is water.Your body needs water to control body temperature and to carry nutrients to all parts of the body.37 When you are very active,for example,playing football,youll lose more water.If you dont drink water at once,it will do

    41、harm to your health.38 Take your weight in pounds and divide that number in half.That gives you the number of ounces of water that you need to drink per day.For example,if you weigh 160 pounds,you should drink at least 80 ounces of water per day.Twenty percent of your water need will come from the f

    42、oods you eat.39 Water is the best choice.Sodas have a lot of sugar in them,so if you drink sodas,you may take in more calories than you need.40A.Why do you need to drink water?B.The rest should come from what you drink.C.You also learned how important it is to our body.D.How much water do you need t

    43、o drink every day?E.Juices are good because they have lots of nutrients.F.Now lets take a look at where your water need comes from.G.Water can also play an important part in protecting your body.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Several years ago,when I

    44、 was in New York,I decided to get my middle-aged self back into shape.The 41 near my house was tiny.I was the weakest person there and I felt 42 as I did my pull-ups(引体向上).However,nobody really seemed to 43 me.One day,I was on my favourite machine,one assisted pull-up machine that nobody else had ev

    45、er needed to 44.I had just 45 a set when a huge guy walked up to me and asked,“Why are you always doing assisted pull-ups?” I looked at him,embarrassed,searching for a(n) 46.“Because I cant do real ones,” I finally 47.“Yes,you can.You are strong,” he smiled.“Get over here,and Ill 48 you.”We walked o

    46、ver to the “real” pull-up bar,and he 49 how to do it.He watched me carefully.Then he told me to come back the next day and try a real one.So I did.“50 practicing,”he told me.“By the end of the month,youll be 51 to knock out four or five.”After that day,I started to love going there.I was still the w

    47、eakest one there.But I could do pull-ups:first two,then nine.When I stopped 52 looking foolish,I started asking others questions.There were 53 everywhere in that gym,as long as I was willing to ask for 54.By the time I left New York,I could complete ten pull-ups and I had been certified as a persona

    48、l 55,so I could teach other women what Id learned in that gym.41.A.gymB.stadium C.centreD.theatre42.A.out of place B.out of shape C.out of orderD.out of trouble43.A.hateB.understand C.noticeD.believe44.A.purchaseB.consider C.refuseD.use45.A.designedB.finished C.imaginedD.concluded46.A.answerB.aid C.

    49、topic D.chance47.A.agreedB.promised C.noddedD.admitted48.A.persuadeB.show C.contactD.expose49.A.shoutedB.repeated C.explainedD.stressed50.A.KeepB.Avoid C.RiskD.Forget51.A.readyB.willing C.likelyD.bound52.A.talking about B.going on C.worrying about D.depending on53.A.teachersB.friends C.professorsD.a

    50、ssistants54.A.supportB.choice C.challengeD.guidance55.A.trainerB.lawyer C.adviserD.doctor第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Few people I know seem to have much desire or time to cook.Making Chinese 56.(dish) is seen as especially troublesome.Many westerners 57. come to China coo

    51、k much less than in their own countries once they realise how cheap 58. can be to eat out.I still remember 59.(visit) a friend whod lived here for five years and I 60.(shock) when I learned she hadnt cooked once in all that time.While regularly eating out seems to 61.(become) common for many young p

    52、eople in recent years,its not without a cost.The obvious one is money; eating out once or twice a week may be 62.(afford) but doing this most days adds up.There could be an even 63.(high) cost on your health.Researchers have found that there is a direct link between the increase in food eaten outsid

    53、e the home and the rise in 64.(weigh) problems.If you are not going to suffer this problem,then I suggest that the next time you go to your mums home 65. dinner,get a few cooking tips from her.Cooking food can be fun.You might also begin to notice the effects not only on your health but in your pock

    54、et.第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假如你叫李华,你的朋友Jenny来信向你询问如何保持健康。请你给她发一封电子邮件提些建议。内容要点如下:1.注意合理饮食,多吃水果蔬菜;2.保证充足睡眠,至少8小时;3.坚持锻炼身体,多参加体育运动。注意:1.词数80左右;2.可适当增添细节,以使行文连贯;3.邮件的开头和结尾已为你写好,不计入总词数。Dear Jenny,How nice to hear from you!In your letter you asked me how to keep healthy.I would like to give you some adv

    55、ice. Yours,Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。The comebackLaurie sat quietly in the empty dressing room at the ice-skating rink(溜冰场).She had not been skating in any competition since her left knee was badly injured in an accident six months ago.As she waited for her tu

    56、rn to skate,Laurie was very nervous.She knew that today was a very important day in her comeback.“If I can win today,” she thought,“I can skate in the World Cup next year and then maybe I can make it to the Olympics.”Laurie was just told that she had a tough competition this year,a girl from Connect

    57、icut named Jinny Jordan who was really strong in everything.“She is the one you have to beat this year,” the coach said.Minutes later,the door opened and Laurie saw a young woman who was about her age.The young woman put some of her belongings onto a chair.However,the bag fell to the floor.Laurie fe

    58、lt uncomfortable as she looked at Jinny.“So this is my competition,” thought Laurie.“Because of her,I may lose tonight.”“This costume was my mums idea,” Jinny started the conversation,looking down at her red,white,and blue skating dress.“I look like a flag.”Laurie couldnt keep from smiling.She point

    59、ed to Jinnys skating bag.“Some stuff fell out of your bag,” Laurie said.Jinny looked at the clothing and equipment that lay scattered on the floor.As she began to gather her belongings,the door opened.“Jinny,” called someone,“youd better give the tape of your music to the sound engineer right away.”

    60、“I thought I gave him my music tape half an hour ago,” said Jinny.“Tell him its the green box with my initials(姓名首字母) written in white in the right-hand corner.”“He claims you never gave it to him,and he is getting angry.”“Then I dont know what I did with it,” said Jinny,hurrying out.Laurie knew tha

    61、t music was nearly as important to the program as skating itself.If she lost her music tape,she might as well forget about skating.Laurie stood up and walked to the chair to do a few more knee bends.Paragraph 1:Suddenly she saw something small and dark green behind the leg of the dressing table. Par

    62、agraph 2:Feeling relieved,Laurie skated quickly to the centre of the rink after the announcer finally called her name. 答案答案:附:听力原文(Text 1)W:Sorry,Im late.But the buses were all full and I had to take a taxi.M:Im late too.There was something wrong with the underground and I was stuck there for half a

    63、n hour.(Text 2)W:Why dont you wear that yellow shirt that your sister gave you for your birthday?M:I love that shirt very much,but two buttons of it are missing.W:What a pity!(Text 3)W:Cindy is always sending text messages in class!Mr Jackson has talked with her about that several times.M:I know!It

    64、drives me mad as well!(Text 4)W:This is more than enough data to use for our report.We dont want to confuse everyone by focusing on too many details.M:Dont worry.We dont need to use all of the data for the presentation.Its for us to analyse,and then determine what we need and what we dont.(Text 5)W:

    65、Jack,Mum told me to tell you that you shouldnt go to the party tomorrow night.M:Youve got to be kidding me.Im 22 years old.W:Lindas coming tomorrow.Dont you think you should spend some time with her?M:Really?Thats great.I miss her.(Text 6)M:Have you arranged everything for Fridays trip?W:Yes.The bus

    66、 is picking us up here at 8:00 a.m.,and well be in the museum around 9:00.With the museum and bus fare,each student will have to pay 10 dollars.M:And what about lunch?W:Were going to have a picnic lunch in Banford Park,which Im really looking forward tothe flowers are beautiful at this time of year.

    67、And as of today the weather is good so I think everything will work out fine.(Text 7)M:Meg,can you tell us about your future?W:Yes.I want to be happy.I mean,most people talk about jobs and money and that kind of thing.But I dont think money makes anyone happy.I think I can be happy by helping people

    68、.M:Yeah,maybe thats true.But what about making a living?W:Im not sure yet,but I think I want to be a teacher.M:Well,are you doing anything now to help you prepare for that?W:Um,Im a volunteer.On weekends theres a programme where I read stories to little kids.Its fun,and it makes me happy.(Text 8)W:L

    69、ook at our room!It is in a dreadful mess.We must clean it this weekend.M:OK.W:But before that,we should do some preparation first.Could you please buy something after work tomorrow?Such as cloth,alcohol,and.M:Perhaps youd better give me a list.I dont think I could keep them all in mind.W:OK.I will g

    70、ive you a list later.M:By the way,I guess we have alcohol at home,which we bought last month,remember?W:Oh,yes,so we dont have to buy it now.M:As for cloth,do you really need it?W:Yes,its used to clean the screen of the computer and the mirror,of course.We should use special cloth.M:I see.(Text 9)M:

    71、Hi,Janet!W:Hi,Mark!Whats new?M:Well,I just learned Ill be spending the summer in California.W:Thats awesome.Where in California?M:Well,my part-time job is in a company,which is in Mountain View.although it would be more fun to live in San Francisco or San Jose.W:Thats true.But then youd have to take

    72、 the train to work.M:I know.I dont like that,you know.So,Ill end up living as close to the company as possible.W:Mountain View isnt bad.My cousin lived there when he was attending Stanford,which is in next town over.You can always take the train to the city on weekends.M:True.Hey,you should come vis

    73、it me.I can show you around Silicon Valley.W:That sounds great,but Im actually going to spend the summer in Paris.My grandma has an apartment there.M:Cool!Are you going to work while youre there?W:Nope.Ive been saving money all year from my job at the caf.So,now Im free to spend the whole summer in

    74、museums.Id also like to take a cooking class,but I wont have time for it.M:Sounds awesome.Now I wish I could come to visit you!(Text 10)M:My names Bob,and Ive come to tell you about the York Dance Band.Now,if you want to have a good family party,like a wedding or an important birthday,and you want a

    75、ll your guests to dance after dinner,then dont book a noisy disco.Have a live band instead.We play all kinds of dance music,including songs that every age group,from teenagers to grandmothers,can dance to.The band is made up of all sorts of different peoplenone of us are full-time musicians.We have

    76、a doctor,two English teachers,a retired journalist and the band leader who owns a hotel.The band has been together for ten years,but I only joined this year.Now the number has increased from eight to twelve.I was looking for a band to join,and a friend of mine saw an advertisement in the local paper

    77、 and persuaded me to apply.Before I joined,the band didnt have a separate singer,but they realised they needed one.They chose me because Ive always enjoyed getting up and singing in front of an audience,and people say Ive got a good voice.Id been in bands before.I even played the guitar rather badly

    78、 in one,but this band is easily the best.I even enjoy the practices.Now,Ill just play.15 CCABB610 BCABA1115 AACAC1620 ABCAC21.D由第一段最后一句“Eating green can be healthier and beneficial to the climate.”可知,吃绿色食品对我们的健康和环境都有利。22.A由第二、三段的介绍可知,只有谷物不会造成碳排放。23.D由第三段第一句中的“The most efficient way to reduce the car

    79、bon footprint of your menu is to eat less meat,especially beef.”可知选D项。24.C通读全文可知文章主要介绍了吃绿色食品的好处。故选C项。25.D通读全文特别是第二段可知,本文主要探讨早餐对于心脏健康的重要性。故选D项。26.C根据第三段中的“The take-home message is to eat in the morning when you wake up,preferably within an hour.”可知,Dr Leah Cahill认为最好在醒来一小时之内吃早餐。故选C项。27.A由文章第一段中的break

    80、fast helped people resist sugary snacks以及本段tempting之前的less一词可知,吃早餐可以减少临近中午时饼干对自己的诱惑。故推断此处tempting意为“有诱惑力的;有吸引力的”。attractive“有吸引力的”;valuable“有价值的”;obvious“明显的”;familiar“熟悉的”。故选A项。28.D根据最后一段中的“These researchers only looked at men aged over 45,so we would need to see further research to prove that brea

    81、kfast has the same effect on the heart health of other groups of people.”可知,Victoria Taylor认为,为了进一步确切证实早餐对人们心脏健康的重要性,研究者在该项研究中应该对其他年龄群体展开调查。故选D项。29.B通读第一段可知,薯条是热的,或者是软的,或者是脆的,通常是在午餐或晚餐的时候吃的,或者是当点心吃。它们通常是盐腌的,根据国家的不同,可以与番茄酱、醋或其他当地特产一起食用。所以判断出薯条有不同的供应方式。故选B项。30.D由第二段中的“But this year,a poor potato harve

    82、st in Europe this summer could mean French fries are up to three centimetres shorter than usual.The poor harvest is because of the very hot summer Europe had.”可知,今年夏天欧洲马铃薯收成不佳,意味着炸薯条比往常短了三厘米。收成不好是因为欧洲的夏天很热。故选D项。31.B由画线词后的定语从句“which serve and specialise in fries in Belgium”可知,它是提供和专门经营薯条的场所。由此推断下划线一词

    83、指的是restaurants,故选B项。32.B根据文章首句“Your house may have an effect on your figure.”以及下面几个段落中提到的建议可知,本文是关于如何不变胖的,所以那些“关心自己体形的人”会觉得本文特别有帮助。故选B项。33.B根据文章第三段中的“.people who ate meals in a blue room consumed 33 percent less than those in a yellow or red room.”可知,人们在蓝色的房间里吃饭,要比在黄色或者红色的房间里少吃33%的食物。故B项“减少食物摄入量”正确。

    84、34.C根据最后一段中的“When we choose a large spoon over a smaller one,total intake jumps by 14 percent.”可知,应使用较小的汤匙,故选C项。35.A本文主要介绍了墙壁的颜色、房间的亮度、吃饭的速度以及吃饭时使用的器皿大小等都与一个人的身材有关。因此A项“你的房子正让你发胖吗?”最适合做文章标题。3640 CGDBE41.A根据上文的get my middle-aged self back into shape 和下文的 pull-up machine 及常识可推知,作者应是在健身房锻炼。此处应指离作者家不远的健

    85、身房很小。gym“健身房”,符合语境。stadium“体育馆”;centre“中心”;theatre“剧院”。42.A根据空前的I was the weakest person there 及下文的“We walked over to the real pull-up bar,and he.how to do it.”可推知,此处应指作者做引体向上时感觉自己的动作不对。out of place“不得体,不恰当”,符合语境。out of shape“走样的;变形的”;out of order“出故障”;out of trouble“脱离困境”。43.C根据空前的However 可推知,此处指尽管

    86、作者做引体向上的动作不对,但似乎没有人注意到她。notice“注意到”,符合语境。hate“恨”;understand“理解”;believe“相信”。44.D根据上文提到的I was the weakest person there 可推知,此处应指作者在引体向上辅助设备上锻炼,这个设备从没有人使用。故use符合语境。purchase“购买”;consider“考虑”;refuse“拒绝”。45.B结合常识可知,此处应指一个高大的男人走过来时,作者刚做完一组动作。故finish符合语境。design“设计”;imagine“想象”;conclude“得出结论”。46.A根据空前的embarr

    87、assed和常识可推知,此处应指被这个男人这么一问,作者感到非常尴尬,不知道该如何回答。故answer符合语境。aid“帮助”;topic“话题”;chance“机会”。47.D根据作者的回答“Because I cant do real ones.”可知,作者最终承认自己不会做真正的引体向上。admit“承认”,符合语境。agree“同意”;promise“承诺”;nod“点头”。48.B根据下文的“We walked over to the“real” pull-up bar.”可知,此处指这个人对作者说,他可以给作者示范。show“给看;证明”,符合语境。persuade“劝服”;con

    88、tact“联系”;expose“显露;露出”。49.C根据语境并结合选项可知,此处指这个人向作者解释了如何做引体向上。explain“解释”,符合语境。shout“喊叫;呼喊”;repeat“重复”;stress“强调”。50.A根据下文的“By the end of the month,youll be.to knock out four or five.”可推知,此处应是这个高大的男人鼓励作者一直练习。故keep符合语境。avoid“避免”;risk“冒的危险”;forget“忘记”。51.D根据上文这个人所说的“Yes,you can.” 可推知,此处应指这个人鼓励作者坚持练习,他认为作

    89、者到月底一定能做出四五个引体向上。be bound to“一定会”,符合语境。be ready to“准备好”;be willing to“愿意”;be likely to“可能”。52.C根据空后的I started asking others questions 并结合常识可推知,此处应指作者不再担心出丑,开始向健身房里的其他人请教。worry about“担心”,符合语境。talk about“谈论”;go on“继续”;depend on“取决于”。53.A根据上文的I started asking others questions 和下文的 as long as I was will

    90、ing to ask for 可推知,此处指只要作者愿意寻求指导,健身房里到处都是“老师”。故teachers符合语境。54.D根据上文的I started asking others questions可推知,此处指只要作者愿意寻求指导。guidance“指导”,符合语境。support“支持”;choice“选择”;challenge“挑战”。55.A根据空后的so I could teach other women 并结合选项可推知,此处指作者获得了私人教练证书。故trainer符合语境。lawyer“律师”;advisor“顾问”;doctor“医生”。56.dishes57.who/

    91、that58.it59.visiting 60.was shocked61.have become62.affordable 63.higher64.weight65.for写作第一节Dear Jenny,How nice to hear from you!In your letter you asked me how to keep healthy.I would like to give you some advice.As we know,food is of great importance to us teenagers.Since we grow very fast,we are

    92、in need of nutritious food,such as fresh vegetables,fruit,fish,meat and so on.However,I think youd better not eat food with much sugar and fat.And you should get plenty of sleep.It is necessary for you to have at least eight hours of sleep every day.In addition,you should take physical exercise regu

    93、larly.Best wishes!Yours,Li Hua第二节Paragraph 1:Suddenly she saw something small and dark green behind the leg of the dressing table.She pulled it out,and saw the white initials in the top right-hand corner.“Its Jinnys music tape!” She exclaimed.Lauries heart started beating fast.“All Id have to do is

    94、forget that I found this,” she thought.“If Jinny doesnt have her music,she might as well not skate.And then I would win.” Laurie shivered slightly as she thought about this.Then she wondered,“Does winning mean so much to me that Id be willing to cheat for it?” She walked to the door and called Jinny

    95、 loudly.Paragraph 2:Feeling relieved,Laurie skated quickly to the centre of the rink after the announcer finally called her name.The music filled the stadium and she skated gracefully and beautifully.Her left knee was fine and she felt herself gliding on the ice.The audience applauded from time to time,enthusiastically supporting her in her comeback.When she finished,her coach ran up to her and hugged her.“You did it,Laurie!” she said.Laurie smiled and thought about Jinnys music tape.“No one will ever know how close I really came to losing,” she said softly to herself.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:人教版(2019)高中英语选择性必修第二册Unit 3单元测试卷(Word版含答案).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-909694.html
    相关资源 更多
  • 2012年高考政治(新课标人教版)专题复习第4单元:发展社会主义市场经济.ppt2012年高考政治(新课标人教版)专题复习第4单元:发展社会主义市场经济.ppt
  • 天津市第一中学2021届高三下学期第五次月考政治试题 WORD版含答案.docx天津市第一中学2021届高三下学期第五次月考政治试题 WORD版含答案.docx
  • 2012年高考政治(新课标人教版)专题复习第3单元:收入与分配.ppt2012年高考政治(新课标人教版)专题复习第3单元:收入与分配.ppt
  • 2012年高考政治(新课标人教版)专题复习第13单元:生活智慧与时代精神.ppt2012年高考政治(新课标人教版)专题复习第13单元:生活智慧与时代精神.ppt
  • 2012年高考政治(新课标人教版)专题复习第10单元:文化传承与创新.ppt2012年高考政治(新课标人教版)专题复习第10单元:文化传承与创新.ppt
  • 2012年高考政治生活知识综合(新人教必修2).ppt2012年高考政治生活知识综合(新人教必修2).ppt
  • 2012年高考政治三轮复习课件:主观题押题(4).ppt2012年高考政治三轮复习课件:主观题押题(4).ppt
  • 2012年高考政治三轮复习课件:主观题押题(3).ppt2012年高考政治三轮复习课件:主观题押题(3).ppt
  • 2012年高考政治三轮复习课件:主观题押题(2).ppt2012年高考政治三轮复习课件:主观题押题(2).ppt
  • 天津市第一中学2021届高三下学期第五次月考 英语 试题及答案.docx天津市第一中学2021届高三下学期第五次月考 英语 试题及答案.docx
  • 2012年高考政治一轮复习课件:民族区域自治制度.ppt2012年高考政治一轮复习课件:民族区域自治制度.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:文化对人的影响的表现.ppt2012年高考政治一轮复习课件:文化对人的影响的表现.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:文化在继承中发展.ppt2012年高考政治一轮复习课件:文化在继承中发展.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:文化发展的中心环节.ppt2012年高考政治一轮复习课件:文化发展的中心环节.ppt
  • 天津市第一中学2021届高三下学期第五次月考 政治 试题及答案.docx天津市第一中学2021届高三下学期第五次月考 政治 试题及答案.docx
  • 2012年高考政治一轮复习课件:文化创新的源泉和动力.ppt2012年高考政治一轮复习课件:文化创新的源泉和动力.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:文化与经济、政治.ppt2012年高考政治一轮复习课件:文化与经济、政治.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:推动社会主义文化大发展大繁荣(2).ppt2012年高考政治一轮复习课件:推动社会主义文化大发展大繁荣(2).ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:推动社会主义文化大发展大繁荣(1).ppt2012年高考政治一轮复习课件:推动社会主义文化大发展大繁荣(1).ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:弘扬中华民族精神.ppt2012年高考政治一轮复习课件:弘扬中华民族精神.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:处理国际关系的决定性因素.ppt2012年高考政治一轮复习课件:处理国际关系的决定性因素.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:和平外交政策.ppt2012年高考政治一轮复习课件:和平外交政策.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:博大精深的中华文化.ppt2012年高考政治一轮复习课件:博大精深的中华文化.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:人民代表大会制度.ppt2012年高考政治一轮复习课件:人民代表大会制度.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:人民代表大会.ppt2012年高考政治一轮复习课件:人民代表大会.ppt
  • 2012年高考政治一轮复习课件:世界文化的多样性.ppt2012年高考政治一轮复习课件:世界文化的多样性.ppt
  • 天津市第一中学2021届高三上学期第二次月考英语试题 WORD版含答案.docx天津市第一中学2021届高三上学期第二次月考英语试题 WORD版含答案.docx
  • 2012年高考政治一轮复习课件:3.5我国的人民代表大会制度(人教版必修2).ppt2012年高考政治一轮复习课件:3.5我国的人民代表大会制度(人教版必修2).ppt
  • 天津市第一中学2021届高三上学期第二次月考物理试题 WORD版含答案.docx天津市第一中学2021届高三上学期第二次月考物理试题 WORD版含答案.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1