分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型外研版高中英语必修一练习:Module 4 A Social Survey—My Neighbourhood 综合能力测评(四).DOCX

  • 上传人:a****
  • 文档编号:961257
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:33.49KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    外研版高中英语必修一练习:Module Social SurveyMy Neighbourhood 综合能力测评四 外研版 高中英语 必修 练习 Module Survey My 综合 能力 测评
    资源描述:

    1、综合能力测评(四)Module 4本套试卷分为第卷(选择题)和第卷(非选择题)两部分。第卷70分,第卷50分,共120分。考试时间100分钟。第卷(选择题共70分).阅读理解(共两节;满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)AI have a neighbour and we call her Happy. I have never seen her angry at anything and never heard her say a harsh(难听的) word to anyone or about anyone.Happy and her husband Ben, 70

    2、, have a huge garden. They spent many happy hours together working on it. Most of the neighbours watched interestingly as Ben doubled the size of their garden. As the cost of food climbed faster than Bens beans, we all wished we also had such a large garden. As the rest of us spent our dollars at th

    3、e market, Happy could be seen picking beans in her backyard.Last month, Happy and Ben invited most of the neighbourhood over for an “allday foodfest”. We were told to bring gloves and arrive very early in the morning. We didnt know what was about to take place. By 9:00 am, there were nine of us in t

    4、he garden picking tomatoes, beans, okra and squash. By 10:00 am, there was lots of laughter. We shared a lot of stories. By 5:00 pm, everyone was a little drunk from the wine and beer. After dinner, we played games. As we were leaving, Happy and Ben handed each of us a shopping bag filled with the b

    5、ounty(大量给予之物) of the day, already packaged and frozen. What a delightful gift!Well, the point wasnt so much about the food. The true gift was a day of friends enjoying one anothers company. None of it would have happened if it had not been for Happy and Bens garden. Now they have a blog about garden

    6、ing in case we decide to plant a garden. And I am so proud of my tomato plants!1. We can infer that Happy and her husband Ben_A. dont like spending time with othersB. sometimes quarrel with each other来源:Z*xx*k.ComC. seldom live on the food they grow in their gardenD. are a generous and warmhearted c

    7、ouple2. According to Paragraph 2, people wished they also had a garden so that _A. they didnt have to spend so much money on foodB. they could grow vegetables and sell them at the marketC. they could invite their neighbours and hold parties in itD. they could spend happy hours together with their fa

    8、milies in it3. For what purpose did Happy and Ben invite the neighbours to their garden?A. To ask them to attend a birthday party.B. To help them get to know each other.C. To let them enjoy what they grew in the garden.D. To ask them to share some interesting stories. 4. What did the writer most pro

    9、bably think of the time he spent in the garden?A. It was too long.B. It was wonderful.C. It was not as good as he thought. D. It was too terrible.BBill and his family has been living in the sixstorey building for years. All the neighbours got along fairly well with each other until recently.来源:Zxxk.

    10、ComAn old man and his wife used to live on the second floor. Bills mother and the old lady were good friends. Unfortunately the old lady died last month. Her husband could not live alone, so he had his grandson move over and live with him.The grandson has become a problem to all the neighbours, espe

    11、cially to Bills family. The walls of the building are thin and he is noisy. Bill is used to peace and quiet but the young man likes to listen to the radio late at night. Sometimes his friends visit his house and they make a lot of noise. That is too much for Bills family. Bills mother once asked the

    12、 old man politely if he was able to sleep well at night, but obviously the man didnt understand what she meant. If he did and spoke to his grandson, the young man obviously didnt listen to him,since things havent changed any. Everyone in Bills family agreed that something must be done though they di

    13、dnt want to hurt the kind old man.5Bills family got angry because _Athe old lady had diedBa young man moved inCthe old man could not live aloneDthe grandson made a lot of noise6Which of the following statements is TRUE?AThe old man could not live without his wifes help.BThe old man and his wife were

    14、 sometimes making trouble too.CBills mother was kind to her neighbours.DBills mother was the only one who likes the young man.7The best title of the passage is “_”AGood neighboursBAn old mans sad storyCA new problem with neighboursDBills houseCTayka Hotel de SalWhere:Tahua, BoliviaHow much:About $95

    15、 a nightWhy its cool:Youve stayed at hotels made of brick or wood, but salt?Thats something few can claim. Tayka Hotel de Sal is made totally of saltincluding the beds though youll sleep on regular mattresses(床垫) and blankets. The hotel sits on the Salar de Uyuni, a prehistoric driedup lake which is

    16、 the worlds biggest salt flat. Builders use the salt from the 4, 633squaremile flat to make the bricks, and glue them together with a paste(糊) of wet salt that hardens when it dries. When rain starts to dissolve the hotel, the owners just mix up more salt paste to strengthen the bricks.Green Magic N

    17、ature ResortWhere:Vythiri, IndiaHow much:About $240 a nightWhy its cool:Taking a pulley(滑轮)operated lift 86 feet to your treetop room is just the start of your adventure. As you look out of your open windowthere is no glass!You watch monkeys and birds in the rainforest canopy(罩篷). Later you might te

    18、st your fear of heights by crossing the handmade rope bridge to the main part of the hotel, or just sit on your bamboo bed and read. You dont even have to come down for breakfastthe hotel will send it up on the pulleydrawn “elevator”Dog Bark Park Inn B&BWhere:Cottonwood, IdahoHow much:$92 a nightWhy

    19、 its cool:This doghouse isnt just for the family pet. Sweet_Willy is a 30foottall dog with guest rooms in his belly. Climb the wooden stairs beside his hind leg to enter the door in his side. You can relax in the main bedroom, go up a few steps of the loft(阁楼) in Willys head, or hang out inside his

    20、nose. Although you have a full private bathroom in your quarters, there is also a toilet in the 12foottall fire hydrant(消防栓) outside.Gamirasu Cave HotelWhere:Ayvali, TurkeyHow much:Between $130 and $475 a nightWhy its cool:This is caveman cool!Experience what it was like 5, 000 years ago, when peopl

    21、e lived in these mountain caves formed by volcanic ash. But your stay will be much more modern. Bathrooms and electricity provide what you expect from a modern hotel, and the white volcanic ash, called tufa, keeps the rooms cool, about 65 in summer. (Dont worrythere is heat in winter.)8. What do we

    22、know about Tayka Hotel de Sal?A. It is located on a prehistoric lake.B. It should be protected against the rain.C. Everything in the hotel is made of salt.D. You have to cross a rope bridge to the hotel. 9. What is the similarity of the four hotels?A. Being expensive. B. Being comfortable.C. Being n

    23、atural. D. Being unique. 10. What do the underlined words “Sweet Willy” refer to?A. The name of the hotel.来源:1ZXXKB. The name of the hotel owner.C. The building of Dog Bark Park Inn B&B. D. The name of a pet dog of the hotel owner. 11. Which of the hotels makes you have a feeling of living in the fa

    24、r past?A. Tayka Hotel de Sal. B. Green Magic Nature Resort.C. Dog Bark Park Inn B&B. D. Gamirasu Cave Hotel.DI came to work in New York about three years ago. Not long after I came to the city I learnt a good lesson.Im good at making friends. Soon after I came to New York, I made some very good frie

    25、nds. I loved parties, so I often invited my colleagues and friends over. We often had fun together till late night. But people in the building disliked it. I was considered as a black sheep in the building.One night, when I was throwing a big party for some Chinese students in New York, a neighbour

    26、could no longer stand the noise and he called the police. The police came, and many of my neighbours came, too. It was an unhappy night.However, some days later, I found something very unbelievable. My neighbour Sam threw a big birthday party in his apartment. They sang and danced till midnight. But

    27、 nobody went to ask them to stop the party. Feeling confused(疑惑的), I went to Sam the next morning and asked him why he could throw a party for his friends while I couldnt. He didnt say anything. Instead, he took me to a notice board in the hall of the building. It said, “My dear neighbours, Sam livi

    28、ng on the sixth floor will throw a party tonight. About twenty people will come. Well sing and dance. The party will be over around midnight. We may make some noise tonight. Please accept my apology.” He apologized even before the party began.People felt respected in this way. And that was why nobod

    29、y bothered them that night. 12From Paragraph 2, what could we know about the author?AHe didnt love parties at all.BHe never had parties late into the night.CHe didnt get along well with his neighbours.DHe often invited his neighbours to his parties.13What did the neighbour do when he could no longer

    30、 stand the noise?AHe asked the police for help.BHe went to the police station.CHe called the writer at once.DHe called his neighbours for help.14When the writer learnt nobody asked Sam to stop the party, he most probably felt _Ahappy Bworried Cexcited Dsurprised15By writing the story, the writer wan

    31、ts to show that _Athere is a secret to every successBAmericans treat foreign people differentlyCthere is no reason to hold parties at late nightDwe should learn to respect others in a proper way第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Studying longer does not necessarily mean s

    32、tudying better. _16_ Below are some great ways of learning as much as you can without getting too stressed.Find the right place to study.The first thing you need to do is avoid distractions (分散注意力的事物) while studying. _17_ You should keep away from television sets and phone calls. Get all of your stu

    33、dy materials together, so you will not be interrupted in the middle of your session.Break down the tasks into smaller parts.When you have gotten everything ready, list the items you need to study, and arrange them across several hours or days, depending on how big your load is. As a general rule, as

    34、sign (分配) at least one hour to each subject. _18_ By doing this, you will be able to know more easily how long you need for each topic.Schedule study breaks.When you have listed all of your tasks and made a schedule, you should arrange (安排) study breaks. _19_ This will give your eyes some time to re

    35、st, and yourself a chance to go to the bathroom or have some coffee. Scheduled breaks will reduce the need for you to interrupt yourself to the lowest level during the study session.Put your tasks in order of importance._20_ Just in case you run out of time to study, or if you think you do not have

    36、enough time to cover all topics, you should study in an order. AEach break may take about 15 minutes every two hours. BLearn to arrange the subjects in order of importance.CThis means going to one place that will give you peace and quiet.DThe key to efficient studying is following the schedule stric

    37、tly.EYou can find a way to test your knowledge by having a study partner.FIf you have a broad subject, you will need to break it down into smaller parts.GTo make the best use of your time, you need to learn how to study efficiently (高效地).完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)It was time to graduate. Three univer

    38、sity students with _21_ intelligence and backgrounds had appointments to see their _22_counsellor(顾问). The counsellor asked the first student what he expected from the career. “Im a realist(现实主义者). The best I can _23_ is to get a job, and work for the next 40 years until I _24_,”replied the first st

    39、udent. The counsellor asked the second student the same question, who replied, “Im a realist. I believe that I have the _25_ to find a reasonably fulfilling career. _26_ I put my head down and work hard, I should be reasonably _27_” The third student was _28_ asked the question. “I have grand ideas

    40、and _29_. I want to build business, create jobs for others, create creative solutions to _30_, make a difference in the world and make a lot of _31_along the way!” He enthusiastically(满腔热情地) replied. “Is that realistic?” asked the counsellor. “Of course,” he said with a smile.The three students went

    41、 on to graduate with similar marks and _32_their careers. The first student considered himself _33_to get a job offer and worked in the office for the next 40 years. He was laid off a few times, but soon found a similar meaningless job. He finally found his work so dull that he _34_ going to work. T

    42、he second student found an entrylevel job and worked _35_, soon climbing through the ranks to a management job. He _36_ the work and found it reasonably satisfying. The third student followed his dreams. He _37_a fantastic business, went through some ups and downs, and loved every minute of the _38_

    43、They were all realists. When it came to their predictions, they were all _39_. My question to you is “What are you realistic about?” Be careful before you _40_, because what you think is very likely to be your reality.21A. surprising B. different C. poor D. similar22A. health B. marriage C. career D

    44、. life23A. show off B. refer to C. hope for D. know about24A. move B. retire C. escape D. fear25A. ability B. wish C. horror D. advice26A. As B. If C. Though D. Unless27A. bored B. popular C. successful D. happy28A. even B. always C. never D. also29A. experiences B. suggestions C. worries D. dreams3

    45、0A. puzzles B. questions C. problems D. excuses31A. space B. money C. energy D. time32A. started B. missed C. wanted D. changed33A. wealthy B. disappointing C. lucky D. useless34A. began B. considered C. kept D. hated35A. alone B. hard C. frequently D. regularly36A. replaced B. enjoyed C. observed D

    46、. disliked37A. created B. ruined C. lost D. sold38A. travel B. examination C. adventure D. record39A. surprised B. cheerful C. interested D. correct40A. work B. ask C. answer D. think第卷(非选择题共50分). 语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下列短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。One morning, I was waiting at the bus stop,

    47、worried about being late 41._ school. There were many people 42._ (wait) at the bus stop, and some of them looked very anxious and 43._ (disappoint). When the bus finally came, we all hurried on board. I got a place next to the window, so I had 44._ good view of the sidewalk. A boy on a bike 45._ (c

    48、atch ) my attention. He was riding beside the bus and waving his arms. I heard a passenger behind me shouting to the driver, 46._ he refused to stop until we reached the next stop. Still, the boy kept 47._ (ride). He was carrying something over his shoulder and shouting. Finally, when we came to the

    49、 next stop, the boy ran up to the door of the bus. I heard a happy conversation. Then the driver stood up and asked,“ 48._ anyone lose a suitcase at the last stop?” A woman on the bus shouted, “Oh, dear! Its 49._ (I)”. She pushed her way to the driver and took the suitcase thankfully. Everyone on th

    50、e bus began talking about what the boy had done, and the crowd of strangers 50._ (sudden) became friendly to one another.短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每

    51、处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起),不计分。When I first learned to write in English, I run into many difficulties. The main problem was in that I always thought in Chinese but tried to translate everything into Chinese. My teacher advised me to keep diaries. I followed her advices. Happily it worked. S

    52、oon I began to enjoy talk to myself on paper as I was learning to express me in simple English. One day I wrote a short story and showed to my teacher. She liked it very much that she read it to the class. Everyone said the story was the good one. I was great encouraged by their words. .书面表达(满分25分)你

    53、的家乡是一个依山傍水的小镇。过去, 这里的人们生活极其贫困; 现在, 人们生活的各个方面都发生了很大变化。请根据下面的提示, 写一篇100词左右的短文, 介绍家乡小镇的变化情况。1. 人口:约20万;2. 面积:约360平方千米;3. 地理概况:坐落在大山脚下, 前面有一条大河, 有许多新建的工厂、商店、医院、学校;4. 教育状况:10年前只有一所学校, 只有部分孩子可以上学。现在有10所学校, 每个孩子都可以上学;5. 生活状况:生活丰富多彩, 人们工作之余, 可以逛商店、看电影、跳舞、参加体育活动等。_综合能力测评(四).第一节A【文章大意】 本文讲述了Happy 和 Ben夫妇有个菜园,

    54、 并邀请他们的邻居们到菜园里采摘蔬菜的事情。1D推理判断题。Happy跟她的丈夫Ben把邻居请到自家园子里, 并给予他们自己种植的蔬菜, 故可推断Happy和Ben是一对慷慨、热心的夫妇。2A细节理解题。根据第二段的“As the cost of food climbed faster than Bens beans, we all wished we also had such a large garden.”可知, 他们希望有一个园子, 因为这样就不用花费那么多钱买食物了。3C细节理解题。根据第三段的an “allday foodfest” 以及文中让他们在园子里采摘蔬菜的语境可知, Ha

    55、ppy和Ben是请他们去品尝新鲜蔬菜的, 故选C。4B推理判断题。根据第四段中的“there was lots of laughter.”以及末段的“The true gift was a day of friends enjoying one anothers company.”可推断作者在那里玩得很开心, 故选B。B【文章大意】 一位老人的妻子去世后,老人把孙子接来和他一起生活,从而引发了邻居之间的问题。5D推理判断题。由第三段可知,老人的孙子总是制造很多噪声,影响了比尔一家,所以会生气。故选D项。6C推理判断题。从文章最后一段第一句“Bills mother once asked the

    56、 old man politely if he was able to sleep well at night, but obviously the man didnt understand what she meant.”可以判断出,Bill的母亲十分善良,不想让邻居感到内疚、不安。故选C项。7C主旨大意题。根据文章内容可知,在那位老人的妻子去世之前,邻居们相处很融洽,而老人的妻子去世后,老人把孙子接来和他一起生活,从而引发了邻居之间的问题。故选C项。C【文章大意】 本文是一篇广告, 向读者介绍了四家不同特色的旅馆。8A细节理解题。根据Tayka Hotel de Sal 中的“The ho

    57、tel sits on the Salar de Uyuni, a prehistoric driedup lake which is the worlds biggest salt flat.”可知A项正确。9D细节理解题。根据不同旅馆提供的特色服务, 可知它们都很独特。故选D 项。10C词义猜测题。根据“This doghouse isnt just for the family pet.Sweet Willy is a 30foottall dog with guest rooms in his belly.”可知, Sweet Willy是这家旅馆的像狗形状的建筑。故选C项。11D推理

    58、判断题。根据Gamirasu Cave Hotel中的“Experience what it was like 5, 000 years ago, when people lived in these mountain caves formed by volcanic ash.” 可知, Gamirasu Cave Hotel能让顾客体验到5000年前的生活。故选D项。D【文章大意】 作者通过自己的亲身经历告诉我们,适时为我们不恰当的行为道歉,这样可以收到意想不到的效果。12C推理判断题。根据作者经常办聚会至深夜而邻居们并不喜欢这样,甚至有邻居因为忍受不了作者家的噪声而向警察求助,故作者与邻居

    59、们有矛盾, 关系不融洽。故选C。来源:Zxxk.Com来源:Zxxk.Com13A细节理解题。根据第三段的“a neighbour could no longer stand the noise and he called the police.”可知那位邻居向警察求助了。14D推理判断题。根据第四段的“However, some days later, I found something very unbelievable.”可推断作者很 “惊讶”。15D写作意图题。作者通过自己的亲身经历,告诉了我们一个道理,即我们应该学会尊重别人,适时为我们不恰当的行为道歉,这样可以收到意想不到的效果。第

    60、二节1620GCFAB.【文章大意】 三位智力和背景差不多的毕业生, 因为期待不同, 最后的结果也完全不同。21D根据第二段开头的“The three students went on to graduate with similar marks”可知他们的智力和背景都相似。22C后面的那些问题是关于他们的职业的, 故他们去的是职业顾问那里。23C根据“Im a realist(现实主义者)”可知第一位说他最大的期待是找一份工作。24B根据for the next 40 years可知这里是指一直工作到退休。25A第二个人很自信, 他相信自己有能力找到一份不错的工作。26B这里是在对未来的情况

    61、进行假设, 故用if引导条件状语从句。27C根据“I put my head down and work hard”可知第二个人说只要他努力工作, 将来是会成功的。28D根据语境可知他们三人被问了同一个问题, 故第三个人也被问了这个问题。29D根据“I want to build businesses, create jobs for others”可知第三个人是在谈论自己的梦想。30C根据solutions可知是解决难题的方法。31B第三个人想自己创业并且赚很多钱。32A根据“The three students went on to graduate”可知他们毕业了, 开始了他们的职业生涯

    62、。33C第一个人的愿望是找一份工作, 他找到了, 应该觉得自己很幸运。34D根据“He finally found his work so dull”可知第一个人最终讨厌去上班了。35B根据“soon climbing through the ranks to a management job.”可知第二个人工作很努力。36B根据“found it reasonably satisfying”可知第二个人很喜欢自己的工作。37A第三个人的梦想是自己创业, 故这里是指他创办了自己的企业。38C第三个人在追求梦想的过程中虽然经历了很多波折, 但他坚持不懈, 热爱创业冒险过程中的每一分钟。39D这三

    63、个人都是按照自己当初的设想开始自己的职业生涯的, 他们没有偏离自己的设想, 在这方面都是正确的。40C根据“because what you think is very likely to be your reality.”可知作者建议我们要仔细想想再回答。.41.for42.waiting43.disappointed44.a45.caught 46but47.riding48.Did49.mine50.suddenly.One possible version:My hometown is a small town. It has a population of about 200 tho

    64、usand and covers an area of about 360 square kilometres.It is at the foot of a mountain.In front of the town lies a big river.Ten years ago, people there lived a hard life.Great changes have taken place there recently.They have built many factories, shops, hospitals and schools.The school education has also improved.There was only one school ten years ago and only a part of the children can go to school.While now there are 10 schools.Every child can go to school.Peoples lives are colourful.After work they can go shopping, see films, go dancing and have sports.They all live a happy life.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:外研版高中英语必修一练习:Module 4 A Social Survey—My Neighbourhood 综合能力测评(四).DOCX
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-961257.html
    相关资源 更多
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【考试直接用】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2课件:复习课(一) 统计案例 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第2课时 复数代数形式的乘除运算 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【综合卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-2 复数代数形式的四则运算 第1课时 复数代数形式的加减运算及其几何意义 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【最新】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-2创新应用课件:第三章 3-1系数的扩充和复数的概念 第2课时 复数的几何意义 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-3 第1课时 抛物线及其标准方程 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【培优b卷】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第二章 2-2 第2课时 双曲线的简单几何性质 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案【名师推荐】.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-4 第1课时变化率问题、导数的概念 .PPT
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-3 第2课时函数的极值与导数 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案ab卷.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第三章 3-2 导数的计算 .PPT
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案1套.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-3 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及参考答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第3章 导数及其应用3-3-1 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第2章 圆锥曲线与方程2-1-1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第17课时函数的极值与导数( 40张) .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及免费下载答案.docx
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及下载答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:第14课时变化率与导数( 37张) .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升2 .ppt
  • 小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx小学二年级数学《角的初步认识》精选测试题及一套答案.docx
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:章末整合提升1 .ppt
  • 2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt2017-2018学年高中数学人教A版选修1-1课件:1-1-2、1-1-3 .ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1