2013高二英语成盘精品课件 广东专用:UNIT1 SECTIONⅠ(新人教版必修5).ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2013高二英语成盘精品课件 广东专用:UNIT1 SECTION新人教版必修5 2013 英语 精品 课件 广东 专用 UNIT1 SECTION 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 1Great scientistsSection Warming Up&ReadingPreparing自学导引新知初探Step One:Words and Phrases.词汇知识1_(n.)特性,特征2_(vt.&vi.)结束,推断出3_(vt.)分析4_(vt.)打败;战胜;使受挫(n.)失败5_(adj.)熟练的,经验或知识丰富的(n.)专家,行家characteristicconcludeanalysedefeatexpert6_(vt.)照顾,护理;出席,参加7_(n.)医生,内科医师8_(vt.)暴露,揭露;使曝光9_(n.)治愈,痊愈(vt.)治愈,治疗10_(n.)
2、挑战(vt.)向挑战11_(vt.)吸收;吸引;使专心12_(vt.)怀疑,认为(n.)被怀疑者,嫌疑犯attendphysicianexposecurechallengeabsorbsuspect13_(adj.)严重的,剧烈的,严厉的14_(vt.)预见,预知15_(vt.)责备,谴责(n.)过失,责备16handle (n.)_(vt.)处理,操纵17link(vt.&n)_18announce(vt.)_19instruct(vt.)_20pollute(vt.)_severeforeseeblame柄,把手连接,联系宣布,通告命令,指示,教导污染,弄脏.重点短语1_ 提出2_得出结论
3、3_使显露:暴露4_将和联系或连接起来5challenge sb.to do sth._6be absorbed into._put forwarddraw a conclusionexpose.to.link.to.挑战某人干某事沉浸于7be to blame _8suspect sb.of sth._9be expert in._10attend school _应受责备怀疑某人做某事在某方面很专业上学Step Two:Fast ReadingScan the text and choose the best answer according to the text.()1What doe
4、s the passage mainly talk about?AJohn Snow was a famous doctor in London.BThe reason that caused the deadly disease cholera.CJohn Snow solved the problem of cholera.DCholera is still a seriously deadly disease.C2What was the original source of disease of“King Cholera”?()AA cloud of dangerous gas.BTh
5、e spreading of virus among people.CWater in a certain pump in London.DA river polluted by the dirty water.D3Why did No.21 Broad Street in London have no death?()AThe people just drank the water from the pump.BThey drank beer as well as water from the pump.CThey didnt absorb the dangerous air.DThey s
6、uffered no germs at all.D4Which of the two theories that John Snow was interested in was true finally?()ABoth.BThe first one.CThe second one.DNeither.D5What do you think the Londoners would do with the unused pumps after defeating“King Cholera”?()AThey would destroy them.BThey would reuse them after
7、 cleaning.CThey would desert them for good.DThey would go on to use them without cleaning.BStep Three:Careful Reading.Read the reading material quickly and then answer the following questions.1 Why couldnt the cholera be under control at first?答案:_ Neither its cause,nor its curewas understood.2Which
8、 theory did John Snow believe in?答案:_3John Snow finally proved the theory he believed by _.答案:(1)_ People absorbed cholera into theirbodies with their meals.gathering information with thehelp of amap(2)_(3)_ Looking into the source of the waterfor Broad Street and Cambridge Street Separatingthose wh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-984112.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
