2014-2015学年《英语测试报》配套光盘 人教新课标必修1课件 U5 READING 2 U4.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 英语测试报
- 资源描述:
-
1、Unit 5Nelson Mandela a modern hero教学目标 一.掌握本单元重要的生词短语.二.更多的认识Mandela,感受伟人情操,了解伟人所具备的品质.三.掌握课文内容并能够复述.What qualities does a great person have?Use some adjectives you have already learned.Can you answer these questions?I RevisionWhat qualities does a great person have?activehard-workingdeterminedwarm-
2、heartedselflesswisehonestreliablebravegenerousdevotedWho was the first black President(总统)of South Africa?Nelson MandelaHow much do you know about Nelson Mandela?Winner of Nobel Peace Prize (诺贝尔和平奖)Who was the first black President(总统)of South Africa?He fought for the rights of black people for all
3、his life.Todays task:Read a story and learn more about Nelson Mandela.period lawyer guidance legal fee out of work Youth League vote attack violence blow up equalII Pre-readingWord study:Guessing the new wordsWord studyperiod lawyerguidancelegalfeeout of workYouth Leaguevoteattackviolenceblow upequa
4、ln.时期n.律师n.指导adj.法律的n.费用失业青年团v.投票,选举v.攻击n.暴力爆炸adj.平等的_ help and advice given to someone_ not have a job_money paid for going to school_someone whose job is to advise people about laws_ relating to(有关于)law_the same in size,number,degree,status,etcguidanceout of workfeelegallawyerequalCheck your under
5、standing Whos Elias?Where does the story happen?1.Read the first paragraph quickly and find answers to the following questions.A poor black worker.In South Africa.skimmingElias StoryIII Fast ReadingWhats the connection(关系)between Elias and Mandela?A.Strangers B.Friends C.C.Father and son D.D.Teacher
6、 and studentpartPara.Main ideaPart 1Part 21-23-5Elias life before he met Nelson Mandela.The change of Elias life after he met Nelson Mandela and what Mandela did.Elias story2.Read the text quickly.What is the main idea of the story?A.the poor life of black people in South Africa.B.the life of Mandel
7、a.C.how Mandela helped black people.D.how Elias met Mandela.The story is about _.Read it again and answer the flowing questions.IV Detailed ReadingTrue or False 4.Nelson was a black lawyer.1.Elias met Nelson Mandela at school.3.Elias was unable to read or write because he was lazy.2.Nelson helped hi
8、m keep his job.8.Totally,Elias was happy blowing up government buildings.6.Nelson believed that black people were being treated as well as white people in South Africa.5.Nelson thought violence was a good way to help black people.7.The government were happy with Nelson and the ANC.FFFFFFTTEliasA poo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-985544.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
武汉专版2020秋九年级语文上册第五单元思维导图作业课件新人教版.ppt
