2014年广东省翁源县翁源中学英语课件 高三复习:U2P2 READING.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2014年广东省翁源县翁源中学英语课件 高三复习:U2P2 READING 2014 广东省 翁源县 翁源 中学英语 课件 复习 U2P2
- 资源描述:
-
1、Unit 2 ReadingSATISFACTION GUARANTEED2014.3.18zxxkw学科网学.科.网The reading passage is a retelling of anIsaac Asimovs science fiction called Satisfaction Guaranteed.This story,about a human-like robot,illustrates(阐明)Asimovs first law for robots:A robot must not injure human beings or allow them to be inj
2、ured.In this case the injury is not a physical one but a psychological one.In following this law,the robot,which is very human-like,causes the main character,Claire,to have some very confusing feelings.Background information Science fiction is often based on scientific principles and technology.Scie
3、nce fiction may make predictions about life in the future.Characteristics of science fictionSkimming to get general ideasThe text mainly tells us _.A.why Claire fell in love with a human beingB.why a robot fell in love with a human being C.a story about a household robot being tested out in a family
4、D.that a robot can save a humanbeing from dangerSkimmingReading Comprehension I学科网1.How many characters are mentioned?2.Who are they?3.What is the relation between them?SkimmingReading Comprehension IILarry Belmont-employed in a company that makes robotsClaire-Larrys wife,a housewifeTony-the robot t
5、o be tested out by Claire in their familyGladys Claffern-the most powerful women around,a woman that Claire enviesCharacters in the story:Scanning to get detail informationzxxkw1.Larry was going to be away from 2.home so he hired a robot to accompany his wife.2.Claire didnt like the idea at the begi
6、nning,but she agreed to it at last.3.Tony could understand Claire when she said she was not clever.4.When Tony offered to help dressing,Claire was pleased to accept it.True or FalsescanningReading Comprehension III5.It was Claire that first decided to invite Gladys and her friends to her house.6.Cla
7、ires guests were filled with admiration when they saw her house was completely changed.7.The company was satisfied with Tonys report because he had successfully made a woman fall in love with him.If you were a robot engineer,what kind of robot would you like to create?Why?DiscussionPost-reading1.Do
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
(新教材)2021-2022学年高中数学人教B版必修第一册练习课件:课时过程性评价1-2-1 命题与量词 .ppt
