分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型寒假作业10 阅读理解特训-【寒假分层作业】2024年八年级英语寒假培优练(人教版)(解析版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:993313
  • 上传时间:2025-12-22
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:2.29MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    寒假分层作业
    资源描述:

    1、限时练习:40min 完成时间: 月 日 天气: 作业10 阅读理解特训 (一)Daniel was always making excuses for forgetting to do things. His usual excuse was “I was too busy.”Daniels parents were worried about him. “He shouldnt go through life making excuses all the time.” his father said. “No one will believe in him to do anything.

    2、He wont be able to keep a job.” “I dont know what we can do.” his mother said. “I have an idea.” his father said. “If this doesnt work, nothing will.” The next day was Daniels birthday. He was really looking forward to getting exciting presents. He woke up, wishing his parents give him a birthday pr

    3、esent. But all the morning what they said was “Good morning, Daniel. Hurry, or you will be late for school.” There were no presents, not even a card. He was really disappointed.“Never mind.” he thought. “Therell be a surprise for me after school.” But there wasnt. Sadly, he said to his parents at di

    4、nner. “Todays my birthday.” “Oh,” his father said. “So it is. I forgot.”“So did I.” his mother said. “How could you forget?” Daniel asked. “There must be a reason (理由).” “Well, yes.” his father said. “We have a really good excuse for forgetting your birthday, Daniel. We didnt remember your birthday

    5、because we were too busy.” Poor Daniel! He never had a stupid excuse for not doing something again.1Why were Daniels parents worried about him?ADaniel couldnt keep a job.BDaniel didnt study hard.CFew people believed in Daniel to do anything.DDaniel always made excuses for forgetting to do things.2Da

    6、niels father had an idea of _.Agiving Daniel a surpriseBteaching Daniel a lessonCsending Daniel exciting presentsDmaking a big dinner for Daniel3The underlined word “disappointed” in Paragraph 5 means _.AunhappyBhelplessCexcitedDafraid4Why was Daniel sad at dinner?AHe was late for school.BHis parent

    7、s forgot his birthday.CHe didnt get the food he wanted.DHe made his parents angry.5What can we learn from the story?ADaniel got a card on his birthday.BHis parents were too busy to remember his birthday.CDaniel wont make any silly excuses any more.DDaniel forgot to do things because of his poor memo

    8、ry (记忆力).【参考答案】1D 2B 3A 4B 5C【语篇解读】本文主要讲了丹尼尔总是找借口不做很多事情,于是他的父母想了一个办法,让他改变。【详情解析】1细节理解题。根据“Daniel was always making excuses for forgetting to do things.”可知,丹尼尔的父母很担心他,因为他总是为忘记做事找借口。故选D。2推理判断题。根据“I have an idea. his father said. If this doesnt work, nothing will.”可知,丹尼尔的父亲想到一个主意,给他一个教训。故选B。3词义猜测题。根据“T

    9、here were no presents, not even a card. He was really disappointed.”可知,没有礼物,甚至没有一张卡片,丹尼尔感到很失望,画线词与unhappy“不高兴的”意思相近。故选A。4细节理解题。根据“Sadly, he said to his parents at dinner. Todays my birthday.”及“Oh, his father said. So it is. I forgot.”可知,晚饭时丹尼尔感到难过是因为他的父母忘记了他的生日。故选B。5推理判断题。根据“Poor Daniel! He never ha

    10、d a stupid excuse for not doing something again.”可知,我们可以从故事中知道丹尼尔不会再找愚蠢的借口了。故选C。(二)HabitsPersonsBe outgoingI am an outgoing person. I like talking to people. I do the right things, though (尽管) no one asks me to do them. For example, I exercise twice a week.BillStudy first, then playI spend my time o

    11、n right things. I say no to things I should not do. I study first. And then I exercise and play games to relax.TinaThink for othersI do not do bad things to others. I think the best way to keep friendship is thinking for others.TomListen before you talkI listen to peoples ideas and feelings. I try t

    12、o think about things in their ways. I listen to others and dont stop their talking. I look at people when Im talking with them.JaneGetting together is betterI think peoples advice is important. I can learn from it. I work well in groups. I need their help when I meet big problems. I can get better i

    13、deas when working with others.Dave6How often does Bill exercise?AOnce a week.BTwice a month.COnce a month.DTwice a week.7What is the best way for Tom to keep friendship?ABeing active.BThinking for others.CStudying first.DGetting together.8Jane _ before she talks.Athinks for a long time.Blistens to o

    14、thersCstops others talkingDlooks at the person9Why does Dave think getting together is better?ABecause he always has problems.BBecause he likes to play with others.CBecause he always needs help from others.DBecause he can get better ideas.10From the passage we know that _.ABill is not a shy person.B

    15、Tina looks at people when shes talking with people.CJane plays games first. And then she studies.DDave doesnt need peoples help when he meets big problems.【参考答案】6D 7B 8B 9D 10A【语篇解读】本文是一篇应用文,主要介绍了五位同学的一些习惯。【详情解析】6细节理解题。根据短文Bill所说的话“For example, I exercise twice a week.”可知,他一周锻炼两次。故选D。7 细节理解题。根据短文Tom

    16、所说的“I think the best way to keep friendship is thinking for others.”可知,Tom认为保持友谊最好的方式是为别人着想。故选B。8 细节理解题。根据短文Jane所说的话“I listen to others and dont stop their talking.”可知,她总是倾听别人说话,不打断别人的话。故选B。9细节理解题。根据短文Dave所说的话“I can get better ideas when working with others.”可知,通过与他人合作他可以得到更好的想法。故选D。10 细节理解题。根据短文Bil

    17、l所说的话“I am an outgoing person.”可知,Bill并不是一个内向的人,A项是正确的。故选A。(三)What will life be like in the future? How will things change? Here are some ideas. Which ones will come true? In the future, a change (变换) of weather wont mean a change of clothes. Well wear a new kind of clothes. Theyll be warm when were

    18、 cold, and cool when were hot. There will be no more light rain or cold wind in spring. The weather will be quite warm or even hot all year round, without heavy rain or wind. The sea level (海平面) will be much higher. We wont travel by bus or by bike any more. Every family will have a small plane. No

    19、more expensive cars itll be cheap to travel everywhere by plane, not only over land, but also over the sea or even into space. Maybe there will be traffic jams (交通拥堵) in the air. Do you like long holidays? Well, youre going to like the future because machines and robots will do all the heavy and dif

    20、ficult jobs, and well only do light and easy work. Working hours will be short so people will have long holidays.11According to this passage, we will wear _ clothes in different weather in the future.AcoldBwarmCdifferentDthe same12In the future, the weather will be _ than it is now.AhotterBwetterCdr

    21、ierDcolder13Where will the traffic jam happen?AEverywhere.BOn the sea.CIn the air.DOver land.14Why will people have long holidays in the future?ABecause they will have no jobs.BBecause robots will do all the easy jobs.CBecause their jobs will be too tiring.DBecause they wont need to work for a long

    22、time.15Which would be the best title?AWork in the FutureBRobots and TrafficCClothes Change in the FutureDLife in the Future【参考答案】11D 12A 13C 14D 15D【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了作者眼里的未来的生活。【详情解析】11细节理解题。根据第二段内容可知,未来的衣服将会随着温度变化而变化,因此我们不需要更换衣服,都穿同样的衣服。故选D。12推理判断题。根据“ The weather will be quite warm or even hot a

    23、ll year round, without heavy rain or wind. ”可知,未来的天气将会没有雨也没有风,全年都会很温暖甚至热的,因此比现在应当是更热。故选A。13细节理解题。根据“ We wont travel by bus or by bike any more. Every family will have a small plane.”和“Maybe there will be traffic jams (交通拥堵) in the air.”可知,未来没有公交车或者自行车,都是小飞机,因此是在天空中的。故选C。14细节理解题。根据“ Working hours wil

    24、l be short so people will have long holidays.”可知,未来有长假期是因为,工作时间将会比较短,也就是不需要工作很长时间。故选D。15最佳标题题。本文主要介绍了作者眼里的未来生活。故选D。(四)Children now usually sit all day and spend their time in front of the screens. Thats not good for their health and growth. They should play more sports because sports are fun and the

    25、y are really important for children. Firstly, playing sports helps children keep healthy. Many children today dont get enough exercise. This is one of the reasons why they are becoming too heavy. Sports are a great way to get kids moving. If a kid likes soccer and takes part in soccer games just twi

    26、ce a week, he or she will be much stronger than those who never exercise at all. Another benefit of playing sports is helping kids to accept failure(失败). Of course it is important to win a game, but if children lose a game, can they learn anything? So its also important for children to accept the fa

    27、ilure. They will understand that they are not born winners, and then they can move on and go farther. Playing a team sport also teaches children how to work together. Knowing how to work as a team is good for kids whole life. Team sports such as football and basketball help improve this skill(技能). C

    28、hildren can learn how to solve problems, and how to work together to make a common goal(目标) come true. In short, sports are one of the key things for children to keep healthy both in body and in mind. Children must play more sports. Its time to turn off the TV or computer, put down the cell phone an

    29、d get them moving!16Why do many children today become too heavy? ABecause they like to eat junk food.BBecause they get too little exercise.CBecause they have bad sleep at night.DBecause they have many problems in schoolwork.17What does the underlined word “benefit” mean in Chinese? A好处B机会C挑战D纪律18Whi

    30、ch sport is good for learning teamwork skills according to(根据) the text? ARunning.BSwimming.CBasketball.DTennis.19What can we know from the text? AIts easier for children to accept loss.BIts important to learn to work with others for children.CPlaying sports can help children get better grades at sc

    31、hool.DPlaying sports is more important for children than for adults.20What is the best title for the text? ASports GamesBHow to Play SportsCChildren and SportsDDifferent Kinds of Sports【参考答案】16B 17A 18C 19B 20C【语篇解读】本文讲述了目前孩子们由于长时间坐着出现了很多问题,因此建议孩子们多运动,并给出运动的很多好处。【详情解析】16细节理解题。根据“Many children today

    32、dont get enough exercise. This is one of the reasons why they are becoming too heavy.”可知,缺乏锻炼是孩子们变重的一个原因。故选B。17词义猜测题。根据上文“Firstly, playing sports helps children keep healthy.”及“Another benefit of playing sports is helping kids to accept failure(失败).”可知,此处也是讲好处的,所以此处画线单词的意思是“好处,益处”,故选A。18细节理解题。根据“Tea

    33、m sports such as football and basketball help improve this skill(技能).”可知,像足球和篮球这样的团队运动有助于孩子们学会团队合作。故选C。19推理判断题。根据“Children can learn how to solve problems, and how to work together to make a common goal(目标) come true.”可知,对孩子们来说,学会与他人合作是很重要的。故选B。20最佳标题题。根据“In short, sports are one of the key things f

    34、or children to keep healthy both in body and in mind.”及全文内容可知,全文讲述了目前孩子们由于长时间坐着出现了很多问题,因此建议孩子们多运动,并给出运动的很多好处,因此C选项“孩子们和运动”符合短文主旨,故选C。 (一)What are you going to do if you are in a burning house? How will you escape (逃走)? Do you know how to save yourself? Please read the following passage. Escaping a f

    35、ire is a serious matter. Knowing what to do during a fire can save your life. It is important to know the ways you can use and show them to everyone in the family, such as stairways and fire escapes, but not lifts. From the lower floors of the buildings, escaping through windows is possible. You hav

    36、e to learn the best way of leaving by windows with the least chance of serious hurt. The second floor window is usually not very high from the ground. It is about the height of an average man. Of course, it is safer to jump a short way than to stay in a burning building. Windows are also useful when

    37、 you are waiting for help. Be sure to keep the door closed, or smoke and fire may be drawn into the room. Keep the window open and keep your head low at the window to be sure you get fresh air rather than smoke that may leak (渗) into the room.On a second or third floor, the best windows for escape a

    38、re those that open onto a roof. From the roof a person can drop to the ground more safely. Dropping onto cement (水泥) might end in injury. Bushes (灌木丛) and grass can help to break a fall.1It is important to _ during a fire.Aput out the fire in the burning houseBkeep the door closedCknow the ways to e

    39、scape the fire2It is possible to escape through the windows _.Aif you have a long rope (绳子)Bif you live on a lower floorCif there are some bushes on the ground3The following escaping ways is right EXCEPT _.Ausing a lift to come down at onceBgoing down through stairwaysCescaping from the windows that

    40、 open onto a roof4Open the window so that _ if the building is on fire.Ayou can get fresh airByou can call for helpCyou can easily jump off5The best title of the passage is _.AWaiting for HelpBSaving Yourself in the Burning HouseCEscaping from the Windows【参考答案】1C 2B 3A 4A 5B【语篇解读】本文主要讲述了遭遇火灾时如何自救。【详

    41、情解析】1细节理解题。根据“Escaping a fire is a serious matter. Knowing what to do during a fire can save your life.”可知,在火灾中知道如何逃离是重要的。故选C。2细节理解题。根据“From the lower floors of the buildings, escaping through windows is possible.”可知,如果住在较低的楼层,通过窗户逃离是可能的。故选B。3细节理解题。根据“It is important to know the ways you can use and

    42、 show them to everyone in the family, such as stairways and fire escapes, but not lifts.”可知,可以从楼梯和消防通道逃离,但不能使用电梯。故选A。4细节理解题。根据“Keep the window open and keep your head low at the window to be sure you get fresh air rather than smoke that may leak (渗) into the room.”可知,打开窗户能够确保你呼吸到新鲜空气。故选A。5最佳标题题。根据“W

    43、hat are you going to do if you are in a burning house? How will you escape (逃走)? Do you know how to save yourself? Please read the following passage.”及全文内容可知,本文主要讲述了如何在火灾中自救。故选B。(二)In the United States, parents usually encourage their children to develop their potential (潜能). They pay attention to w

    44、hat their kids can do, not what they cant. As a result, US boys and girls hope to be actors, athletes and doctors. Many even want to become presidents when they grow up.US parents often encourage their children to take part in all kinds of activities at school. They believe that joining in these act

    45、ivities can make their children mature (成熟). Schoolwork is important, but they think that social skills are important, too.But things in China are different. Chinese parents often tell their children to study hard and pass exams. They think that, for a student, staying away from schoolbooks means wa

    46、sting time. This puts a lot of pressure (压力) on Chinese students, so leaders in Chinas education department have called for less homework at the lower grades. Only healthy kids can become healthy adults.6American parents think that _.Aschoolwork is as important as social skillsBschoolwork is more im

    47、portant than social skillsCschoolwork is less important than social skillsDpassing exams is the most important for their children7According to the passage, we know that many _ children have their dream jobs.AChineseBAmericanCJapaneseDGreek8_ children have more pressure of study.AThe USBThe ChineseCA

    48、ll theDA few9In which column of a newspaper can we most probably find the passage?ALIFESTILE.BEDUCATION.CHEALTH.DSPORTS.10Whats the best title for the passage?AChinas EducationBAmericas EducationCThe Differences Between Chinas Education and AmericasDEducation【参考答案】6A 7B 8B 9B 10C【语篇解读】本文主要介绍了中美家长对于孩

    49、子教育的不同观点。【详情解析】6细节理解题。根据“Schoolwork is important, but they think that social skills are important, too.”可知,美国父母认为功课和社交技能一样重要。故选A。7细节理解题。根据“As a result, US boys and girls hope to be actors, athletes and doctors.”可知,许多美国孩子都有他们梦想的工作。故选B。8细节理解题。根据“This puts a lot of pressure (压力) on Chinese students”可知,

    50、中国学生有更多的学习压力,故选B。9推理判断题。短文主要介绍了中美家长对于孩子教育的不同观点,所以可以在报纸的教育栏目看到这篇文章,故选B。10最佳标题题。短文主要介绍了中美家长对于孩子教育的不同观点,所以C选项符合,故选C。(三)Among all of my teachers, I loved my first-grade teacher most. Her name was Ms. Gross. She had a sweet smile. She was very friendly to us and never shouted at us. We all loved her. My

    51、happiest school memories (回忆) are of the time I spent in her classroom.One such memory is still with me to this day. We were doing math problems that were written on the blackboard. Ms. Gross walked through the classroom, checking on our work. I finished first and looked up as Ms. Gross walked up be

    52、hind me. She looked at my work carefully and smiled. Then she said, “This is great work, Joe. You are a smart boy.” As she walked on, she gently touched (温柔地抚摸) my head. I felt so happy to hear what she said. From then on, I wanted to be as smart as she thought I was. I worked hard to be the best pe

    53、rson I could be.As the poet (诗人) David Whyte wrote, “People are hungry, and one good word is bread for a thousand.” Ms. Gross showed me how much one person could influence (影响) another. Every kind word is a treasure (财富).11What does the writer think of Ms. Gross?AKind.BFunny.CSmart.DBoring.12When Ms

    54、. Gross walked through the classroom, the writer was _.Aeating breadBlooking aroundCdoing math problemsDchecking on his work13Whats the right order of the following things according to Paragraph 2? I finished my work and looked up. Ms. Gross gently touched my head. Ms. Gross walked through the class

    55、room. Ms. Gross looked at my work carefully and smiled.ABCD14The writer worked hard because _.Ahe did badly in his studyBhe liked doing math problemsChe wanted to be a teacherDhe wanted to be the best person he could be15What does the underlined sentence in the last paragraph mean?ABread is good for

    56、 us.BBread is as important as one good word.CWhen we are hungry, we need to eat something.DWhat a person says has a great influence on others.【参考答案】11A 12C 13B 14D 15D【语篇解读】本文主要讲述了作者最喜欢的一位老师,她有着甜美的笑容且很友好,在她的鼓励下,作者努力成为了最好的自己。【详情解析】11细节理解题。根据“She had a sweet smile. She was very friendly to us and neve

    57、r shouted at us.”可知,作者认为格罗斯老师非常亲切友好,从不对他们大喊大叫。故选A。12细节理解题。根据“We were doing math problems that were written on the blackboard. Ms. Gross walked through the classroom, checking on our work.”可知,格罗斯老师穿过教室检查作业时,作者正在做数学题。故选C。13细节理解题。根据“We were doing math problems that were written on the blackboard. Ms. G

    58、ross walked through the classroom, checking on our work. I finished first and looked up as Ms. Gross walked up behind me. She looked at my work carefully and smiled. Then she said, This is great work, Joe. You are a smart boy. As she walked on, she gently touched (温柔地抚摸) my head.”可知,第二段所叙述的事情的发展顺序为:

    59、格罗斯老师走过教室,我做完数学题后抬起了头,格罗斯老师看着我写完的数学题然后笑了,格罗斯老师轻轻地摸了摸我的头。正确的顺序为。故选B。14细节理解题。根据“I worked hard to be the best person I could be.”可知,作者非常努力学习,因为他想成为他能成为的最好的自己。故选D。15句意猜测题。根据画线句子“People are hungry, and one good word is bread for a thousand.”可知,人们饿了,一句好话就是一千人的面包。结合文中的“Then she said, This is great work, Jo

    60、e. You are a smart boy.I felt so happy to hear what she said. From then on, I wanted to be as smart as she thought I was. I worked hard to be the best person I could be.”和“Ms. Gross showed me how much one person could influence (影响) another.”,画线句子想要表达的是“一个人说的话对别人有很大的影响”。故选D。(四)During the Jin Dynasty

    61、, there was a child named Che Yin. He was smart and loved to read. He grew up in a poor family and there was no light for him to study at night.One night, he saw fireflies (萤火虫) outside his house and came up with an idea. He caught many fireflies and put them in a bag. With the weak light of the fir

    62、eflies, Che Yin could see the words on the books, and he spent all of his summer nights reading like this. At the same time, another child named Sun Kang also loved reading. One night during winter, Sun used up all of his lamp oil (灯油) and couldnt study any longer. He was worried and didnt know what

    63、 to do. Suddenly, he found that the snow outside was shining under the moonlight. His first thought was “Oh, I can use the light from the snow to read!” He took out his books and read carefully, even though the weather was really cold. Both of the two kids became very successful when they grew up. P

    64、eople thought they were really hard-working and the Chinese saying nangyingyingxue even came from their stories, which means “to read by the light of bagged fireflies or the moonlight from the snow”. In the past, people had a harder time studying than we do now. The light was not the only difficulty

    65、 in their way. Books were expensive and difficult to get, so they usually had to copy books by hand. They even had to travel over mountains and rivers in order to find a good teacher. However, these difficulties never stopped young people from getting knowledge. 16Why did Che Yin catch fireflies? AB

    66、ecause the fireflies were beautiful.BBecause he could sell them to make money.CBecause he thought it was fun to catch fireflies.DBecause he wanted to use their light to read at night.17What did Sun Kang use to read outside? AA bag of fireflies.BThe light from the fire.CThe light from the snow outsid

    67、e.DAn old lamp borrowed from a neighbor.18What do the two children have in common? AThey invented a Chinese saying.BThey helped other people to study.CThey were hard-working and smart.DThey wasted their time during the daytime.19How many difficulties in studying are there in the last paragraph? AThr

    68、ee.BFour.CFive.DSix.20What might the writer agree with? AThese stories are not real.BThese stories are encouraging.CPeople used to read more books.DHaving a good teacher is important.【参考答案】16D 17C 18C 19B 20B【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章介绍了古代的两个著名的故事来告诉人们读好书,需要刻苦。【详情解析】16细节理解题。根据原文“He caught many fireflies and

    69、put them in a bag. With the weak light of the fireflies, Che Yin could see the words on the books, and he spent all of his summer nights reading like this.”可知,因为他想在晚上借用萤火虫的光看书。故选D。17细节理解题。根据原文“Suddenly, he found that the snow outside was shining under the moonlight. His first thought was Oh, I can u

    70、se the light from the snow to read!” 可知,他借用外面的雪发出的光看书。故选C。18细节理解题。根据原文“Both of the two kids became very successful when they grew up. People thought they were really hard-working and the Chinese saying nangyingyingxue even came from their stories, which means to read by the light of bagged fireflies

    71、 or the moonlight from the snow.” 可知他们既刻苦又聪明。故选C。19细节理解题。根据原文“In the past, people had a harder time studying than we do now. The light was not the only difficulty in their way. Books were expensive and difficult to get, so they usually had to copy books by hand. They even had to travel over mountains and rivers in order to find a good teacher. However, these difficulties never stopped young people from getting knowledge.” 可知,学习的苦难有:缺光线,缺书,缺老师和交通不便,一共四个,故选B。20推理判断题。根据最后一段可知,作者认为古代人都能克服困难,我们也要做好,因此作者认为这些故事是鼓舞人的。故选B。1、是否掌握了阅读理解的方法和技巧?Yes No 2、 今天学习阅读理解的解题技巧,你认为哪一种更适合?_

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:寒假作业10 阅读理解特训-【寒假分层作业】2024年八年级英语寒假培优练(人教版)(解析版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-993313.html
    相关资源 更多
  • 小升初英语专项-数词章节练习.docx小升初英语专项-数词章节练习.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件第五章 第一讲 原子结构与核外电子排布(鲁科版).ppt2014高考化学一轮复习课件第五章 第一讲 原子结构与核外电子排布(鲁科版).ppt
  • 2014高考化学一轮复习课件第8章 第4讲难溶电解质的溶解平衡(四川).ppt2014高考化学一轮复习课件第8章 第4讲难溶电解质的溶解平衡(四川).ppt
  • 小升初英语专项-情态动词.docx小升初英语专项-情态动词.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件第8章 第2讲水的电离和溶液的酸碱性(人教版).ppt2014高考化学一轮复习课件第8章 第2讲水的电离和溶液的酸碱性(人教版).ppt
  • 2014高考化学一轮复习课件第7章 第3讲化学平衡移动(四川).ppt2014高考化学一轮复习课件第7章 第3讲化学平衡移动(四川).ppt
  • 小升初英语专项-形容词、副词章节练习.docx小升初英语专项-形容词、副词章节练习.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件第6章 第1讲化学反应的热效应(四川).ppt2014高考化学一轮复习课件第6章 第1讲化学反应的热效应(四川).ppt
  • 小升初英语专项-名词的数.docx小升初英语专项-名词的数.docx
  • 小升初英语专项-及物不及物动词.docx小升初英语专项-及物不及物动词.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件第10章 第1讲金属矿物和海水资源的开发利用(四川).ppt2014高考化学一轮复习课件第10章 第1讲金属矿物和海水资源的开发利用(四川).ppt
  • 小升初英语专项-助动词动词.docx小升初英语专项-助动词动词.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件9 第2单元物质的检验、分离和提纯(苏教版).ppt2014高考化学一轮复习课件9 第2单元物质的检验、分离和提纯(苏教版).ppt
  • 2014高考化学一轮复习课件8-3(人教版必修).ppt2014高考化学一轮复习课件8-3(人教版必修).ppt
  • 小升初英语专项-动词章节练习.docx小升初英语专项-动词章节练习.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件8-1(人教版必修).ppt2014高考化学一轮复习课件8-1(人教版必修).ppt
  • 小升初英语专项-介词的分类.docx小升初英语专项-介词的分类.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件6-0(人教版必修).ppt2014高考化学一轮复习课件6-0(人教版必修).ppt
  • 小升初英语专项-不定代词.docx小升初英语专项-不定代词.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件6 第2单元化学反应的方向和限度(苏教版).ppt2014高考化学一轮复习课件6 第2单元化学反应的方向和限度(苏教版).ppt
  • 2014高考化学一轮复习课件5-3(人教版必修).ppt2014高考化学一轮复习课件5-3(人教版必修).ppt
  • 小升初英语专项- 基数词.docx小升初英语专项- 基数词.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件4-1(人教版必修).ppt2014高考化学一轮复习课件4-1(人教版必修).ppt
  • 小升初英语专项- 名词的分类.docx小升初英语专项- 名词的分类.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件3-4(人教版必修).ppt2014高考化学一轮复习课件3-4(人教版必修).ppt
  • 2014高考化学一轮复习课件3-3(人教版必修).ppt2014高考化学一轮复习课件3-3(人教版必修).ppt
  • 小升初英语专项- 副词.docx小升初英语专项- 副词.docx
  • 2014高考化学一轮复习课件3-1(人教版必修).ppt2014高考化学一轮复习课件3-1(人教版必修).ppt
  • 小升初英语专项- 冠词章节练习.docx小升初英语专项- 冠词章节练习.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1