江苏省泗阳中学2013届高三英语一轮复习单元检测(MODULE7 UNIT3 江苏牛津版本).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 江苏省泗阳中学2013届高三英语一轮复习单元检测MODULE7 UNIT3 江苏牛津版本 江苏省 泗阳 中学 2013 届高三 英语 一轮 复习 单元 检测 MODULE7 江苏 牛津 版本
- 资源描述:
-
1、Module7 Unit 3The world online时间:30分钟.单项填空1The Smiths can afford a large house with a garage _.Aattached BattachingCto attach Dattach答案A本题考查“with宾语过去分词”结构。attach和garage之间为被动关系,故要用过去分词。2_ after a long walk,Tom called and said he couldnt come to the party.AHaving worn out BBeing worn outCTo be worn ou
2、t DWorn out答案D过去分词短语作状语,表示原因。3He gave up the way of life he had got accustomed to _ to be independent.Alearning BlearnCto learn Dto learning答案Che had got accustomed to是定语从句,修饰先行词the way of life(作to的宾语);因此要用to learn作目的状语,不要错选A。4The advantage human beings can _ the sun is worth researching.Atake of Bh
3、ave onCdo with Dmake of答案Ahuman beings can _ the sun是定语从句,修饰先行词The advantage,能和advantage搭配的应是take of,构成词组是take advantage of,意思是“充分利用”,所以正确答案是A。5After World War ,technological _ in various fields have been made.Aadvances BprogressesCdrawbacks Ddisadvantages答案Aadvance“进步,提高”;句意:自二战以后,科技进步在多种领域都得到发展。6S
4、hes having a lot of trouble with the new computer,but she doesnt know whom to _.Aturn to Blook for Cdeal with Dtalk about答案Aturn to求助于,转向;look for寻找;deal with对付,处理;talk about谈论。根据题意选A,意思是“她还不知道向谁求助。”7More and more people are signing up for Yoga classes nowadays,_ advantage of the health and relaxati
5、on benefits.Ataking BtakenChaving taken Dhaving been taken答案Atake advantage of.和逻辑主语people之间为主动关系,故用动词ing形式。8Im not _ up so early yet,but I have to _ myself to it.Yeah,Just as the saying goes,“An early bird catches the worm.”Aused to getting;adoptBaccustomed to getting;accustomCused to get;adoptDacc
6、ustomed to get;accustom答案B第一空可以用used to getting和accustomed to getting,而第二空要用accustom,意思是:使自己适应,也可以用adapt。所以答案选B。9The university attaches great importance _ social science.Ato Bwith Cinto Dfor答案Aattach importance to为固定搭配,意为“认为重要,重视”,故应选A。10The southern provinces in China were almost struck by the rar
7、e snow at that time,and people there were badly _ food and shelter.Ain need of Bin course ofCin charge of Din possession of答案A根据句意可知灾区的人们急需食物与帐篷,故应选A。11We found his advice _ in solving the problem.Aof greatly value Bgreatly valueCgreat value Dof great value答案D句意:我们觉得他的建议对解决这个问题很有价值。of great valuever
8、y valuable,故应选择D。12_,every teacher will try his best to teach his students.AGeneral speaking BSpeaking generallyCSpeak general DGenerally speaking答案Dgenerally speaking为固定搭配,意为“一般来说,总的来说。”13The boss _ the deadline of the task by one week.Aimproved Bdeveloped Cadvanced Dincreased答案Cadvanced the deadli
9、ne将最后期限提前。14I think it is Tom,_ you,_ to blame.Amore than;are Bless than;who areCrather than;who is Drather than;is答案C句意:我认为是汤姆,而不是你应该受到责备。句子主干为强调句型it is Tom who is to blame; rather than you是插入语。15Being able to speak another language fluently is a great _ when you look for a job.Ahonour Badvantage C
10、chance Dpleasure答案Bhonour荣幸,光荣的事;advantage优势,长处,chance机会;pleasure愉快。由此可知B项符合题意。.阅读理解ASome rain must fall.For many people in the world today those rainy days take the form of financial problems. If you have found yourself in such a position,you may be wondering what you should do in a difficult time.
11、Through this text,you are given some tips and advice that you can use if you are facing some sort of financial problems or difficulties.The first step that you will want to take when you find yourself in a budget crunch(预算短缺) is to make sure that you take the time to contact your money lenders.By ma
12、king contact with your money lenders,you will open up the lines of communication.In this day and age,the typical money lender is going to be willing to deal with you and work with you. As long as you are proactive,you are likely to find that a lender or other creditors will be willing to work out a
13、payment plan that will work for you.The next step that you will want to take is to make a serious budget for the future.One of the reasons that people run into trouble in many instances rests in the fact that they simply do not take the time to budget and plan.By planning and budgeting,you will find
14、 that you will have a better chance of avoiding financial problems and difficulties in the future.A third step that you will want to take when it comes to dealing with a financial crunch is that you should start to eliminate some of your credit cards.Many people do end up facing financial issues bec
15、ause they have collected far too much debt on credit cards.In this day and age,people really do tend to overuse credit cards in many instances.Finally,when it comes to dealing with and resolving a financial crunch,you will want to make sure that you eliminate some of your unnecessary spending at lea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-343151.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
