分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型江西省贵溪市实验中学2022届高三上学期英语一轮复习训练试题20 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:344916
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:139KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江西省贵溪市实验中学2022届高三上学期英语一轮复习训练试题20 WORD版含答案 江西省 贵溪市 实验 中学 2022 届高三 上学 英语 一轮 复习 训练 试题 20 WORD 答案
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家2021年贵溪市实验中学高考英语一轮复习训练题20一完形填空(共1小题)1The invention of paper greatly contributed(促成)to the spread and development of civilization. (1) its invention, bones, tortoise shells, and bamboo slips were all used as writing surfaces,but as Chinese civilization developed,they proved themselves

    2、 (2) because of their bulk(体积)and(3) . Hemp fiber and silk were used to make paper but the quality was far from satisfactory.(4) , these two materials could be better used for other (5) so it was not practical to make paper from them. Xue fu wu che is a Chinese idiom describing a(n)(6) man. The stor

    3、y behind it(7) a scholar named Hui Shi who lived during the Warring States Period. He(8) five carts to carry his books when he traveled around teaching. (9) at that time were made of wood or bamboo slips so they were heavy and occupied a lot of space.(10) at the time needed not only brainwork but al

    4、so physical(11) . In 105 A.D.,Cai Lun,a man during the Eastern Han Dynasty,invented paper from worn fishnet,bark and cloth. These raw materials could be (12) found at a much lower cost so large quantities of paper could be (13) . The making technique was exported to Korea in 384 A.D. A Korean monk t

    5、hen (14) this skill with him to Japan in 610 A.D. During a war between the Tang Dynasty and the Arab Empire,the Arabs (15) some Tang soldiers and papermaking workers. Thus,a paper factory was (16) by the Arabs. In the 11th century the skill was carried to India when Chinese monks journeyed there (17

    6、) Buddhist sutras. Through the Arabs,Africans and Europeans then(18) the skill. The first paper factory in (19) was set up in Spain. In the latter half of the 16th century, this (20) was brought to America. By the 19th century, when paper factories were set up in Australia, papermaking had spread to

    7、 the whole world.(1)A. SinceB. AfterC. BeforeD. Except(2)A. unsuitableB. unfortunateC. uselessD. valuable(3)A. colorB. weightC. materialD. shape(4)A. BesidesB. ThereforeC. HoweverD. Instead(5)A. designsB. reasonsC. purposesD. inventions(6)A. helpfulB. cleverC. learnedD. influential(7)A. respectsB. c

    8、oncernsC. inspiresD. surprises(8)A. neededB. changedC. damagedD. pushed(9)A. ClothesB. PaperC. CartsD. Books(10)A. WorkingB. TravelingC. TeachingD. Reading(11)A. powerB. abilityC. strengthD. energy(12)A. hardlyB. easilyC. neverD. usually(13)A. producedB. developedC. createdD. spread(14)A. boughtB. s

    9、oldC. equippedD. took(15)A. killedB. caughtC. savedD. met(16)A. set upB. taken upC. fixed upD. picked up(17)A. in favor ofB. in search ofC. in memory ofD. in honor of(18)A. discoveredB. stoleC. followedD. mastered(19)A. AsiaB. AfricaC. EuropeD. America(20)A. techniqueB. equipmentC. secretD. tool二阅读理

    10、解(共2小题)2US private rocket company SpaceX has announced that two private citizens have paid to be sent around the Moon.The mission(任务)is planned for late 2018.SpaceX CEO Elon Musk said, This presents an opportunity for humans to return to deep space for the first time in 45 years. The two unnamed peo

    11、ple will fly aboard a spaceship which is set for its first unmanned test flight later this year.The cooperation of Americas NASA space agency had made the plan possible.Mr.Musk said,The two passengers will travel faster and further into the solar system than any before them. Like the Apollo astronau

    12、ts before them,these individuals will travel into space carrying the hopes and dreams of all humankind,driven by the universal human spirit of exploration. We expect to conduct health and fitness tests,as well as begin initial training later this year.The first mission would be unmanned,and the next

    13、 onewith crewwas expected in the second quarter of 2018, the rich businessman and inventor said, The first passengers are entering this with their eyes open,knowing that there is some risk here.Theyre certainly not childish,and well do everything we can to reduce that risk,but its not zero. The spac

    14、e tourists would make a circle around the Moon,scanning the lunar surface and then going well beyond.However,the mission will not involve a lunar landing.If NASA decided to take part in a lunar flyby mission,then the agency would have privilege, Mr.Musk said.The US has not sent astronauts to the Moo

    15、n since the early 1970s.(1)Which of the following statements is TRUE according to the text? A.The two tourists cant afford to fly around the moon.B.Space travels are rooted in the spirit of human exploration.C.Initial training is expected to be conducted at the beginning of 2018.D.The two tourists a

    16、re expected to fly at a slow speed.(2)The agency has privilege because .A.it needs cooperation with Mr.MuskB.it has previous technical skillsC.it will be able to remove all the risksD.it has to make money for research(3)Where can you most probably read the text? A.In a textbook.B.In a science fictio

    17、n.C.In a travel brochure.D.On a news website.(4)What can be a suitable title for the text? A.The coming Moon trip of two private citizensB.An opportunity to explore space for the first timeC.A paid trip planned by SpaceX to land on the MoonD.Two unmanned missions of circling around the Moon3Jennifer

    18、 Mauer has needed more willpower than the typical college student to pursue her goal of earning a nursing degree.That willpower bore fruit when Jennifer graduated from University of WisconsinEau Claire and became the first in her large family to earn a bachelors degree. Mauer,of Edgar,Wisconsin,grew

    19、 up on a farm in a family of 10 children.Her dad worked at a job away from the farm,and her mother ran the farm with the kids.After high school,Jennifer attended a local technical college,working to pay her tuition(学费),because there was no extra money set aside for a college education.After graduati

    20、on,she worked to help her sisters and brothers pay for their schooling. Jennifer now is married and has three children of her own.She decided to go back to college to advance her career and to be able to better support her family while doing something she loves:nursing.She chose the UWEau Claire pro

    21、gram at Ministry Saint Josephs Hospital in Marshfield because she was able to pursue her fouryear degree close to home.She could drive to class and be home in the evening to help with her kids.Jennifer received great support from her family as she worked to earn her degree:Her husband worked two job

    22、s to cover the bills,and her 68yearold mother helped take care of the children at times. Through it all,she remained in good academic standing and graduated with honors.Jennifer sacrificed(牺牲)to achieve her goal,giving up many nights with her kids and missing important events to study. Some nights m

    23、y heart was breaking to have to pick between my kids and studying for exams or papers, she says.However,her children have learned an important lesson witnessing their mother earn her degree.Jennifer is a firstgeneration graduate and an inspiration to her familyand thats pretty powerful.(1)What did J

    24、ennifer do after high school? A.She helped her dad with his work.B.She ran the family farm on her own.C.She supported herself through college.D.She taught her sisters and brothers at home.(2)Why did Jennifer choose the program at Ministry Saint Josephs Hospital in Marshfield? A.To take care of her k

    25、ids easily.B.To learn from the best nurses.C.To save money for her parents.D.To find a wellpaid job there.(3)What did Jennifer sacrifice to achieve her goal? A.Her health.B.Her time with family.C.Her reputation.D.Her chance of promotion.(4)What can we learn from Jennifers story? A.Time is money.B.Lo

    26、ve breaks down barriers.C.Hard work pays off.D.Education is the key to success.三书面表达(共1小题)4假定你是李华,你想邀请你的英国笔友Tom来你校参加张教授的关于黑洞的讲座。请你写封邮件告诉他本次讲座的情况。内容包括:1.时间和地点;2.内容:学习黑洞的成因以及影响;3.课前准备:简单了解地理学、物理学和天文学知识。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。一完形填空(共1小题)1【解答】(1)C.考查连词及语境理解。A. Since自从;B. After在之后;C. Before 在之前;D.

    27、 Except除了。在它发明之前,骨头、龟壳和竹简都被用作书写,但随着中国文明的发展,它们因为体积和重量被证明不再适合。根据下文 bones, tortoise shells, and bamboo slips were all used as writing surfaces可知是在纸发明之前。故选C.(2)A.考查形容词及语境理解。A. unsuitable不合适的;B. unfortunate不幸的;C. useless无用的;D. valuable有价值的。在它发明之前,骨头、龟壳和竹简都被用作书写,但随着中国文明的发展,它们因为体积和重量被证明不再适合。故选A.(3)B.考查名词及语

    28、境理解。A. color颜色;B. weight重量;C. material材料;D. shape形状。在它发明之前,骨头、龟壳和竹简都被用作书写,但随着中国文明的发展,它们因为体积和重量被证明不再适合。根据下文 so they were heavy and occupied a lot of space可知是重量。故选B.(4)A.考查副词及语境理解。A. Besides除此之外;B. Therefore因此;C. However然而;D. Instead取而代之。此外,这两种材料可以更好地用于其他用途,因此用它们造纸是不实际的。故选A.(5)C.考查名词及语境理解。A. designs设计

    29、;B. reasons原因;C. purposes目的;D. inventions发明。此外,这两种材料可以更好地用于其他用途,因此用它们造纸是不实际的。故选C.(6)C.考查形容词及语境理解。A. helpful有帮助的;B. clever聪明的;C. learned博学的;D. influential有影响力的。学富五车是一个描述有学问的人的中国成语。它背后的故事是关于一个叫惠施的学者,他生活在战国时期。故选C.(7)B.考查动词及语境理解。A. respects尊重;B. concerns关注,关于;C. inspires激励;D. surprises惊讶。学富五车是一个描述有学问的人的

    30、中国成语。它背后的故事是关于一个叫惠施的学者,他生活在战国时期。故选B.(8)A.考查动词及语境理解。A. needed需要;B. changed更改;C. damaged损坏;D. pushed推动。当他四处教书时,他需要五辆手推车来搬运他的书。当时的书籍都是用木头或竹简做成的,所以很重,占了很大的空间。根据下文 to carry his books when he traveled around teaching可知是需要。故选A.(9)D.考查名词及语境理解。A. Clothes衣服;B. Paper纸张;C. Carts手推车;D. Books书籍。当他四处教书时,他需要五辆手推车来搬

    31、运他的书。当时的书籍都是用木头或竹简做成的,所以很重,占了很大的空间。根据上文five carts to carry his books 可知是书籍。故选D.(10)D.考查动词及语境理解。A. Working工作;B. Traveling旅行;C. Teaching教学;D. Reading阅读。读书时不仅需要脑力,还需要体力。故选D.(11)C.考查名词及语境理解。A. power电源,力量;B. ability能力;C. strength力量,强度;D. energy能源。读书时不仅需要脑力,还需要体力。根据上文 needed not only brainwork可知是体力。故选C.(1

    32、2)B.考查副词及语境理解。A. hardly几乎没有;B. easily容易;C. never从不;D. usually通常。这些原材料很容易找到,成本低得多,因此可以生产大量的纸张。故选B.(13)A.考查动词及语境理解。A. produced生产;B. developed发展,开发;C. created创建;D. spread扩散。这些原材料很容易找到,成本低得多,因此可以生产大量的纸张。故选A.(14)D.考查动词及语境理解。A. bought购买;B. sold出售;C. equipped装备;D. took采取。公元610年,一位韩国僧侣带着这种技艺来到了日本。故选D.(15)B.

    33、考查动词及语境理解。A. killed死亡;B. caught抓住;C. saved拯救,保存;D. met遇见。在唐朝和阿拉伯帝国之间的一场战争中,阿拉伯人抓到了一些唐朝士兵和造纸工人。根据上文During a war between the Tang Dynasty and the Arab Empire可知是抓住。故选B.(16)A.考查动词短语及语境理解。A. set up建立,设置;B. taken up占用;C. fixed up固定;D. picked up捡起。因此,阿拉伯人建立了一家造纸厂。根据上文the Arabs (15)some Tang soldiers and pa

    34、permaking workers可知是建立造纸厂。故选A.(17)B.考查固定搭配及语境理解。A. in favor of赞成;B. in search of寻找;C. in memory of为了纪念;D. in honor of为了纪念。在11世纪,当中国僧侣前往印度寻找佛经时,这种技艺被带到了印度。故选B.(18)D.考查动词及语境理解。A. discovered发现;B. stole偷窃;C. followed跟踪;D. mastered掌握。通过阿拉伯人,非洲人和欧洲人掌握了这项技能。故选D.(19)C.考查名词及语境理解。A. Asia亚洲;B. Africa非洲;C. Euro

    35、pe欧洲;D. America美洲。欧洲第一家造纸厂是在西班牙建立的。根据上文 Through the Arabs,Africans and Europeans then(18)the skill.可知是欧洲。故选C.(20)A.考查名词及语境理解。A. technique技术;B. equipment设备;C. secret秘密;D. tool工具。在16世纪后半叶,这种技术被带到了美国。故选A.二阅读理解(共2小题)2【解答】(1)B.细节理解题。根据第二段Like the Apollo astronauts before them,these individuals will trave

    36、l into space carrying the hopes and dreams of all humankind,driven by the universal human spirit of exploration.像之前的阿波罗宇航员一样,这两个人将在全人类探索精神的引领下,带着我们的希望和梦想遨游太空。可知,太空旅行是基于人们的探索精神,故选B。(2)B.推理判断题。根据第二段The two unnamed people will fly aboard a spaceship which is set for its first unmanned test flight later

    37、 this year.The cooperation of Americas NASA space agency had made the plan possible.Mr.Musk said,The two passengers will travel faster and further into the solar system than any before them. 这两名不愿意透露姓名的人将乘坐一艘宇宙飞船,这架飞船将于今年晚些时候进行首次无人驾驶的试飞,美国航天局的合作使这个计划成为可能;第三段We expect to conduct health and fitness te

    38、sts,as well as begin initial training later this year.The first mission would be unmanned,and the next onewith crewwas expected in the second quarter of 2018, the rich businessman and inventor said.我们预计将进行健康和体能测试,并且在今年晚些时候开始初步训练。第一个任务将是无人驾驶,下一个任务是载人预计将在2018年第二季度进行。可知,这个公司有特权是因为它已经掌握了很多以前的相关科学技术,故选B。

    39、(3)D.推理判断题。根据第一段US private rocket company SpaceX has announced that two private citizens have paid to be sent around the Moon.The mission(任务)is planned for late 2018.SpaceX CEO Elon Musk said, This presents an opportunity for humans to return to deep space for the first time in 45 years.美国私人火箭公司Spac

    40、eX宣布,两名私人公民已经支付了绕月飞行的费用,SpaceX首席执行官埃隆马斯克说:这为人类45年来首次返回深空提供了机会。可知,本文是一篇新闻报道,报道两位普通公民将要去月球进行太空旅行。因此,本文很有可能在新闻网站上出现。A.In a textbook在教科书上;B.In a science fiction在科幻杂志上;C.In a travel brochure在旅行手册上;D.On a news website在一个新闻网站上。故选D。(4)A.标题推测题。根据第一段US private rocket company SpaceX has announced that two priv

    41、ate citizens have paid to be sent around the Moon.The mission(任务)is planned for late 2018.SpaceX CEO Elon Musk said, This presents an opportunity for humans to return to deep space for the first time in 45 years.美国私人火箭公司SpaceX宣布,两名私人公民已经支付了绕月飞行的费用,SpaceX首席执行官埃隆马斯克说:这为人类45年来首次返回深空提供了机会。可知,本文是一篇新闻报道,报

    42、道两位普通公民将要去月球进行太空旅行。A项 The coming Moon trip of two private citizens(两个普通公民将要去太空旅行)可以作为本文的标题,故选A。3【解答】(1)C细节理解题。根据第二段After high school,Jennifer attended a local technical college,working to pay her tuition (学费),詹妮弗去了当地的一所技术学院,工作以支付她的学费。可知她自食其力读完技术学院。故选C。(2)A细节理解题。根据第三段 She chose the UWEau Claire progr

    43、am at Ministry Saint Josephs Hospital in Marshfield because she was able to pursue her fouryear degree close to home.She could drive to class and be home in the evening to help with her kids.她选择了威斯康星州马士菲尔德圣约瑟夫医院的UWEauClaire项目,因为她可以在离家较近的地方,她可以开车去上课,晚上回家帮助孩子。可知詹妮弗要在马什菲尔德的圣约瑟夫医院做这个项目,能够更方便照顾孩子。故选A。(3)

    44、B细节理解题。根据最后一段Through it all,she remained in good academic standing and graduated with honors.Jennifer sacrificed(牺牲)to achieve her goal,giving up many nights with her kids andmissing important events to study.在这一切中,她一直保持着良好的学术地位,并以优异的成绩毕业。詹妮弗为了实现自己的目标而牺牲,放弃了和孩子们在一起的许多夜晚,也错过了孩子重要的学习活动。可知詹妮弗为了达到她的目标牺牲

    45、了她和家人在一起的时间。故选B。(4)C推理判断题。本文讲述詹妮弗莫尔因为出生贫穷,自食其力读完技术学院,后来结婚后,又边照顾孩子,边攻读四年制学位,并以优异成绩毕业。告诉我们讴歌道理:努力工作有回报。故选C。三书面表达(共1小题)4【解答】Dear Tom,How are you?Im glad to tell you that there will be a lecture so I am writing to invite you to my school to attend it.【高分句型一】Let me introduce it to you.The lecture is give

    46、n by a famous professor named Mr Zhang next weekend in our school hall.(时间地点)The content of the lecture is about black hole,which is a hot topic among people recently.【高分句型二】So Professor Zhang is going to tell us what caused the black hole and what effect it will result in on the whole world.(内容)In

    47、order to attend the lecture you are supposed to make full preparations for it.For example youd better have a wide range of knowledge such as geography,physics and astronomy.(课前准备)Im looking forward to your early reply.Welcome to my school.Ill meet you at the school gate.Yours,Li Hua声明:试题解析著作权属所有,未经书面同意,不得复制发布日期:2021/9/9 20:57:53;用户:信丰一中;邮箱:xfzxb;学号:40949009- 12 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江西省贵溪市实验中学2022届高三上学期英语一轮复习训练试题20 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-344916.html
    相关资源 更多
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt
  • 北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt
  • 全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx
  • 全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx
  • 2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx
  • 2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx
  • 2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx
  • 全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx
  • 2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1