分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习:UNIT 4 DEVELOPING IDEAS WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:347100
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:84KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习:UNIT DEVELOPING IDEAS WORD版含答案 新教材 2021 20
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十二Unit 4Developing ideas. 单词拼写1. The Story of My Life by Helen Keller is the most influential(有影响力的)book in my life. 2. The goal is to prepare the children to return to their families and civilian(平民的) life. 3. The state of Liberia was fo

    2、rmed a century and a half ago by freed slaves(奴隶) from the United States. 4. If you conceive(构想) a plan or idea, you think of it and work out how it can be done. 5. He has dedicated(致力于) himself to his teaching since he graduated from the college. 6. I will fill my heart with the silence and endure(

    3、忍受) it. 7. Without the communists (共产主义者)in France, the resistance might not have succeeded in World War . 8. Learn to hallow(使神圣)whatever ground we happen to stand on or land on. 9. His bad manners detract(破坏, 损害) from his good character. 10. The cake is big enough to be divided into sixteen portio

    4、ns(部分). . 完成句子1. Day after day she waited in vain(徒劳地) for him to telephone her. 2. He founded the charity in memory of (为了纪念)his late wife. 3. Someone thinks that there is no justification(正当的理由) for society to make extraordinary efforts, especially at a great cost (花费昂贵)in money and jobs, to save

    5、endangered species. 4. The efforts required to bring forth(带来) such little marvels were immense. 5. We have to look to (指望)you to keep your fence in repair. 6. Under the influence of sleeping pill, Jack is deep in sleep(陷入沉睡). 7. Theyve done what they can (他们能够做的)to help her. 8. Ive been dying for(渴

    6、望)a vacation for years. 9. The soldiers were engaged in(忙于) camping the quake victims in tents. 10. The city suffers from(遭受) a shortage of building land. 结合课文主题使用本单元词汇与句型, 根据提示一篇80词左右的短文1. 在美国内战期间, 无数的平民百姓遭受很多苦难。(civil, civilian, suffer)2. 许多年轻人奔赴战场, 为祖国献出了自己的生命。(battlefield)3. 成千上万的人忍受被分离的痛苦。(bitt

    7、erly, endure)4. 战后, 人们渴望平等和自由, 越来越多的人珍惜现在的和平。(equality)_During the American civil war, countless civilian people suffered hardship and suffering. Many young men went to the battlefield of that war and gave their lives to their country. Thousands of people were bitterly separated, which they had endu

    8、red. After the war, people are eager for equality and freedom, and more and more people cherish the present peace. . 阅读理解AFREMONT, Calif. Among a large group of people who are starting Silicon Valley companies and websites, its hard to find one more inspiring than 17-year-old Suraya Shivji. After te

    9、aching herself to program iPhone gaming apps (应用软件) and getting them posted on Apples App Store, the Fremont teen is using them along with a crowd-funding campaign (大众筹资活动) she began this year on her website, Rizikitoto to raise money for African orphans (孤儿). So far, Rizikitoto has helped Suraya ra

    10、ise about 1, 300 dollars for the children, with money from each app given to a particular child. Suraya talked about her plans in an interview. Q: What caused you to want to help these children? A: I went to Africa a couple of years ago, and my sister and I volunteered at an orphanage in Uganda. Mos

    11、t of the children I worked with were 10 and 11. The orphans were really talented and really bright. I just saw the need. I liked the idea that anyone like me could help. Q: What made you think of using your gaming apps? A: I taught myself how to program a few years ago. The apps are great. But I did

    12、nt want them to just sit on the App Store as stupid games. And then I thought of connecting each one to a kid at the orphanage I worked at. So thats how it started. Q: Do you make money by having people pay to download them? A: A couple of them must be paid for but the rest are free with advertiseme

    13、nts. The first ones were free, because I wanted to get things rolling. But Im pretty sure from now on Ill have all of them paid for, because its the best way to grow successfully. Q: How do you see Rizikitoto developing? A: I can see it being pretty big. I want other kids to program apps for the com

    14、pany, so it wont be just myself. Im trying to reach out to other groups, too. And Id like to work on more projects like this. 【文章大意】本文是一则新闻报道。讲述了17岁女孩为非洲孤儿筹集资金的故事。1. Whats the best title for the text? A. Give Kids a HandB. Make Money from AppsC. Apps for African OrphansD. A Special African Teenage G

    15、irl【解析】选C。标题归纳题。文章是一则新闻报道, 第二段中的“program iPhone gaming apps. . . to raise money for African orphans”点明了文章的主旨。故C项作标题贴切。2. Suraya came up with the idea of helping African orphans _. A. because of her trip to UgandaB. under the influence of her sisterC. together with other volunteers in AfricaD. after

    16、she saw the hardship at an orphanage【解析】选A。细节理解题。根据第一个问答的内容可知, Suraya去了乌干达的一家孤儿院, 在那里的亲身感受促使她想要帮助这些孩子。3. The underlined part“get things rolling”probably means “_”. A. make an early startB. make an experimentC. make things begin smoothlyD. make things easy and simple【解析】选C。词义猜测题。根据画线部分前的“The first on

    17、es were free”可知, Suraya因为想在一开始让事情顺利运转起来, 所以才将一些游戏软件设定成免费。4. What does Suraya think of the future of Rizikitoto? A. Worrying. B. Uncertain. C. Challenging. D. Bright. 【解析】选D。推理判断题。根据最后一段中的“I can see it being pretty big. ”以及接下来Suraya希望更多的人参与其中可知, 她对Rizikitoto的未来充满信心, 认为其前景乐观。B(2021铜陵高二检测)The march of

    18、technology may seem unstoppable, but all digital things may have a way to go before they replace the traditional bedtime bookthe paper one. A new study shows that paper books are better than e-books for bedtime reading. The study suggests that the good old printed book, with real pages that you turn

    19、 with your fingers, makes parents and children interact more than they do when reading with an electronic book. Researchers from the University of Michigan studied how 37 pairs of parents and children interacted with e-books and paper books. The researchers found that with electronic books, parents

    20、asked their children fewer questions and shared fewer opinions about the story. The study involved observing parents and children(aged two or three) reading from three different book formats. These were printed books, basic e-books, and advanced e-books with pictures and sound effects. The researche

    21、rs discovered that the parents and children interacted with each other less with both types of e-books than they did with the printed books. A researcher said that when they did speak, they preferred to talk about the device and the technology rather than focus on the story. More often, children wou

    22、ld say things like, “Dont push that button (按钮)” or “Dont change the volume (音量)” instead of asking questions or making observations about the story. 【文章大意】这是一篇说明文。一项新的研究表明, 纸质书更适合做睡前读物 , 它可以让父母与孩子之间拥有更多的沟通与交流, 虽然技术的进步看起来不可阻挡, 但是电子书取代传统的纸质书可能还有很长的路要走。5. What books can make parents and children know

    23、each other better? A. Printed books. B. Basic e-books. C. Advanced e-books. D. Bedtime books. 【解析】选A。细节理解题。根据第一段中的第三句话“The study suggests. . . ”可知, 一本好的纸质书给父母和孩子带来的互动比使用电子书阅读时带来的互动更多。因此, 纸质书可以使父母和孩子更好地了解彼此。故选A项。6. Whats the meaning of the underlined word “interact” in Paragraph 1? A. Communicate. B.

    24、 Compete. C. Disagree. D. Agree. 【解析】选A。词义猜测题。根据第一段的最后一句话可知, 研究人员发现, 有了电子书, 父母对孩子的提问减少了, 对故事发表的看法减少了。这意味着在孩子使用电子书阅读时父母和孩子的沟通互动变少了, 因此interact这个词意为“沟通、交流”。故选A项。7. What can be inferred from the second paragraph? A. E-books are better than paper books. B. The researchers have read various books. C. The

    25、re are three different kinds of books in the world. D. Printed books help people better understand the contents. 【解析】选D。推理判断题。根据第二段的第三句话“The researchers discovered. . . ” 和 “More often, children would say things like, . . . ”一句可知, 与纸质书相比, 使用电子书进行阅读, 父母和孩子之间的互动比阅读纸质书时要少, 即便在交流时, 说的往往不是阅读的内容, 而是将注意力放在

    26、了设备之上。因此纸质书可以帮助人们更好地理解书的内容。故选D项。8. What might a child say if he or she is reading e-books? A. Please turn off the light. B. Please colour the button. C. Dont turn down the volume. D. Dont pass the book to me. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段最后一句话可知, 孩子们更喜欢谈论设备和技术, 而不再关注阅读内容。孩子们通常会说诸如“不要按那个按钮”或“不要改变音量”之类的东西, 而不是问有

    27、关于阅读内容的问题。所以如果一个孩子在看电子书, 他或她会说不要把音量调小。故选C项。. 阅读填句From sports teams to movie characters, we love supporting the weak. While thats inspiring for a film or a story, it can be hard to remain positive when youre experiencing a struggle. Its said that what is most personal is most universal. 1 Here are so

    28、me important reasons why you should share your story of struggles. You can shine a light for others. 2 Sometimes, thats all someone needs to get through a difficult time. You can help even more by applying ideas and solutions creatively to their own problems. 3 Its uncomfortable to admit to others y

    29、our failures, struggles or other moments of weakness. Thats true for everyone, yet opening yourself up to moments of weakness is surprisingly satisfying. It requires courage and being courageous requires practice. People will support you. 4 We all do. So why not share the ways youve faced great diff

    30、iculty and bounced back? If no one knows your struggles then theyll never know to cheer for you or what youve overcome to reach where you are today. Another great aspect of sharing your story is that it helps you remember the lesson you learned. 5 Understanding what happened and how you handled situ

    31、ations can provide you with the ways clearly on how to do things better and move forward. You can also share key experience alongside your story so others can learn too. A. It helps you find your voice. B. You love a good comeback story. C. It allows you to practice courage. D. You can objectively a

    32、nalyze your own past. E. Thats why your story can bring much value. F. Be open with the world about the good and the bad. G. Sharing your story will help them realize they arent alone. 【文章大意】本文主要介绍了与他人分享你的奋斗故事的原因。1. 【解析】选E。承接上文“Its said that what is most personal is most universal”, 并与下文“Here are so

    33、me important reasons why you should share your story of struggles”相呼应可推知, E项“那就是你的故事能带来很多价值的原因”符合语境, 所以选E项。2. 【解析】选G。根据下文“Sometimes, thats all someone needs to get through a difficult time”, 并结合上文“You can shine a light for others”可推知, 分享你的故事有助于他人产生共鸣, 所以选G项。3. 【解析】选C。根据下文中的“It requires courage and b

    34、eing courageous requires practice”可推知, 本段主要讲述的是分享你的故事有助于训练自己的勇气, 所以选C项。4. 【解析】选B。根据下文“We all do. So why not share the ways youve faced great difficulty and bounced back? ”可推知, 人们都喜欢东山再起的故事, 所以不如将你面临很大困难却能重整旗鼓的方法分享给别人, 所以选B项。5. 【解析】选D。根据下文“Understanding what happened and how you handled situations ca

    35、n provide you with the ways clearly on how to do things better and move forward”可推知, 分享你的故事有助于客观地分析自己的过去, 从而总结经验、吸取教训, 所以选D项。【备选语篇】 语法填空If youve ever had trouble 1. (get)your teen up in the morning or youve seen your teen fall 2. (sleep)during the school day, youre not alone. Many teens have difficu

    36、lty in waking up early for school, and thats 3. they sleep late at night. The American Academy of Pediatrics Adolescent Sleep Working Group reviewed studies about sleep in teens. Researchers 4. (study) the harmful effects of not getting enough sleepanything less than 8. 5 to 9 hours of sleep 5. scho

    37、ol nightscould have on young people. They discovered not getting enough sleep may cause poor grades at school. Not getting enough sleep has also been connected to a 6. (high) risk of car accidents in teens. It may seem as though 7. way to solve the problem would be for teens to just go to sleep earl

    38、ier. But researchers say that isnt likely 8. (work). Teens experience physical changes that make falling asleep earlier difficult. Their biological (生物的) clocks just wont allow them to fall asleep at 8 p. m. , even when theyre tired. Studies 9. (show) that just delaying (推迟) school by 30 minutes can

    39、 have a great effect on a teens health and performance. So most researchers suggest the school start time 10. (delay) until at least 8: 30 a. m. for teenagers. 【文章大意】本文主要介绍了青少年的睡眠时间少所带来的一系列问题。研究表明, 要解决这个问题, 推迟半个小时上学是一个好方法, 这对学生的身心有很大的影响。1. 【解析】getting。考查动名词。此处是“have trouble (in) doing sth. ”句式, 意思是“

    40、做某事有困难”, 在介词in后面要用动名词, 即使介词省略了, 也是如此。 2. 【解析】asleep。考查形容词。这里的fall asleep是系表结构, 要用表语形容词作表语。3. 【解析】because。考查连词。句意是“这是因为晚上他们睡觉晚”, 根据语境, 这里要用表示原因的连词because引导表语从句。4. 【解析】studied。考查时态。根据上下文语境, 这里要用一般过去时。5. 【解析】on。考查介词。单纯表示“在晚上”用“at night”, 但是night前面若有修饰语或本身是复数, 前面要用介词on。 6. 【解析】higher。考查比较等级。这里表示与睡眠时间多的青少年相比, 睡眠时间少的青少年出车祸的风险更高。7. 【解析】the。考查冠词。此处的名词way后面有动词不定式 to solve the problem 修饰, 属于特指, 故填the。8. 【解析】to work。考查动词不定式。be likely to do是固定句式, 意思是“可能做某事”。 9. 【解析】have shown。考查时态。根据语境, 这里表示“研究已经表明”, 所以用现在完成时。 10. 【解析】be delayed。考查语态。根据语境“学校的开始上课时间应该推迟到至少上午八点半”, 故用被动语态。关闭Word文档返回原板块13

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习:UNIT 4 DEVELOPING IDEAS WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347100.html
    相关资源 更多
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt
  • 北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt
  • 全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx
  • 全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx
  • 2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx
  • 2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx
  • 2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx
  • 全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx
  • 2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1