新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 3 (四) EXTENDED READING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 四 EXTENDED READING 新教材 2021 2022 学年 英语 必修 一册 检测 UNIT
- 资源描述:
-
1、Unit 3 课下题型练(四) Extended reading & Project & Assessment.阅读理解Can dogs and cats get along well in the same home?People who are thinking about getting a dog as a friend for their cat are worried that they will fight.A recent research has found that if the cat is taken back home before the dog,and if th
2、ey are introduced when still young (less than 6 months for cats, a year for dogs), it is highly probable that the two pets will get along swimmingly. In twothirds of the homes cats and dogs have a good relationship.However,it wasnt all sweetness and light.There was a reported coldness between the ca
3、t and dog in 25% of the homes,while aggression (侵略,好斗) and fighting were found in 10% of the homes.One reason for this is probably that some of their body languages are just different.For example,when a cat turns its head away it means aggression, while a dog doing the same means submission (顺从)In h
4、omes with cats and dogs living peacefully,researchers found a surprising behaviour.They are learning how to talk each others language.It is a surprise that cats can learn how to talk “Dog”, and dogs can learn how to talk “Cat”Whats interesting is that both cats and dogs have appeared to become smart
5、er.They can learn to read each others body languages,suggesting that the two may have more in common than was expected.Once familiar with each others body language,cats and dogs can play together, and enjoy sleeping together on the sofa.The importance of this research on cats and dogs may go beyond
6、pets to people who dont get along well,including neighbours, colleagues at work, and even countries.If cats and dogs can learn to get along,surely people have a good chance.语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了一项研究结果:如果家里先养猫再养狗或者在狗和猫很小的时候就让它们相处,在以后的生活中它们很可能会相处得很好。这种关系也会给人类一些启示。1The underlined word “swimmingly” in Par
7、agraph 1 is closest in meaning to “ ”AearlyBmostlyCquickly Dsmoothly解析:选D词义猜测题。根据画线单词后一句In twothirds of the homes cats and dogs have a good relationship.可知,上文说的是如果在狗和猫很小的时候就让它们相处,在以后的生活中它们很可能会相处得很好。2What is found surprising about cats and dogs?AThey eat and sleep together.BThey watch each others beh
8、aviours.CThey learn to speak each others language.DThey know something from each others voices.解析:选C细节理解题。根据第三段中的researchers found a surprising behaviour.They are learning how to talk each others language.可知答案。3It is suggested in Paragraph 4 that cats and dogs .Ahave common interestsBare less differ
9、ent than was thought Chave a common body languageDare not so smart as was expected解析:选B推理判断题。根据第四段第二句They can learn to read each others body languages, suggesting that the two may have more in common than was expected.可知答案。4What can we human beings learn from cats and dogs?AWe should learn to get al
10、ong well with others.BWe should know more about animals.CWe should live in peace with animals.DWe should learn more body languages.解析:选A推理判断题。根据最后一段最后一句If cats and dogs can learn to get along, surely people have a good chance.可知答案。.完形填空It is commonly believed that school is where people go to get ed
11、ucation. 1 , it has been said that today children interrupt their education to go to school.The 2 between schooling and education suggested by this is important.Education is 3 , compared with schooling.Education knows no edges.It can take place 4 , whether in the school or on the job, whether in a k
12、itchen or on a tractor.It includes both the 5 learning that takes place in schools and the whole universe of learning out of class. 6 the experience of schooling can be known in advance, education quite often produces surprises.A chance talk with a 7 may lead to a person to discover how 8 he knows o
13、f another country.People obtain education from 9 on.Education, then, is a very 10 and unlimited term.It is lifelong experience that starts long 11 the start of school, and one that should be a necessary part of ones entire life.Schooling, on the other hand, is a 12 experience, whose style changes 13
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347184.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021新高考语文二轮(山东专用)配套课件:复习任务群2 2、散文阅读 任务2 词句含意题——“多看”解表意“多联”挖深蕴 .ppt
