新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 1 PERIOD 2 GRAMMAR AND USAGE .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT PERIOD GRAMMAR AND USAGE 新教材 2021 2022 学年 英语 译林版 必修 一册 UNIT
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Period 2Grammar and usage &Integrated skills. 写出标下划线部分在句中所作的成分1. Mr Yang is lecturing. (主语)2. We enjoy watching football match. (谓语)3. We exchanged our ideas. (宾语)4. Peter is from America. (表语)5. Leave the annoyed father alone. (宾语)6. I s
2、aw a male enter the building. (宾语补语)7. The designer is lecturing in the lecture hall. (状语)8. She gave me a cup of tea. (双宾语)9. We should protect the environment. (谓语)10. These students are very wise and hard-working. (表语). 判断并选择句子结构类型(SV SVP SVO SVA SVOC SVOA SVOO 存现句)1. I understand. ()2. That guy
3、got annoyed. ()3. We keep the classroom clean. () 4. The lecture impressed me deeply. () 5. I saw the flag on the top of the hill. () 6. There is a pen and two books on the desk. () 7. Britain and America share a common language. () 8. The female designer made me a beautiful dress. ()9. The story so
4、unds interesting and instructive. ()10. The young man left secretly. (). 根据汉语提示和句型结构完成句子1. 你会成功的。(SV)You will succeed. 2. 他已经设计了一个飞机模型。(SVO)He has designed a model plane. 3. 她的国籍是日本。 (SVP)Her nationality is Japanese. 4. 我爸爸给我买了一本词典。(SVOO)My father bought me a dictionary. 5. 这台机器保持房间温暖。(SVOC)The mach
5、ine keeps the room warm. 6. 也许我们可以在北京见面。(SVA)Perhaps we may meet in Beijing. 7. 我喜欢在实验室做实验。(SVOA)I like doing experiments in the lab. 8. 校园里有许多树。(存现句)There are many trees on campus. 9. 他要求我尽快回来。 (SVOC)He asked me to come back soon. 10. 你能给我们一些建议吗? (SVOO)Would you please give us some advice/suggestio
6、ns? . 语法填空Few people I know seem to have much desire or time to cook. Making Chinese 1(dish) is seen as especially troublesome. Many westerners 2come to China cook much less than in their own countries once they realize how cheap 3can be to eat out. I still remember 4(visit) a friend whod lived here
7、 for five years and I 5(shock) when I learnt she hadnt cooked once in all that time. While regularly eating out seems to 6(become) common for many young people in recent years, its not without a cost. The obvious one is money; eating out once or twice a week may be 7(afford) but doing this most days
8、 adds up. There could be an even 8(high) cost on your health. Researchers have found that there is a direct link between the increase in food eaten outside the home and the rise in 9(weigh) problems. If you are not going to suffer this problem, then I suggest that the next time you go to your mums h
9、ome 10dinner, get a few cooking tips from her. Cooking food can be fun. You might also begin to notice the effects not only on your health but in your pocket. 1. dishes2. who/that3. it4. visiting5. was shocked6. have become7. affordable8. higher9. weight10. for. 阅读理解A话题体裁词数建议用时如何尽快适应高中生活说明文3086分钟(20
10、21银川高一检测)Are you scared about moving up to senior high school? It can be a new experience, but you shouldnt worry. Weve put together a guide on how to survive the first week. Youre not aloneRemember everybody else in your year is in the same boat. They may not realize it, but theyre just as nervous
11、as you are. Moving to senior high school is an opportunity, not a problem. Things are different and all you need to do is be polite and learn the new rules. Teachers are ready to helpIf youre unsure what to do or are worried about anything then you had better ask for help. Teachers are probably the
12、best people to turn to as theyre experienced in helping new students. Some senior high schools also have a “friends system”. If your school has this, then you will be paired with an older student. They will look out for you and help you if you have any problems or questions. All changesThere are lot
13、s of differences between junior high school and senior high school. Youll have a homework diary or a student planner. You will have your lessons with different teachers in different rooms. You will have homework for different subjects on different days, so make sure you get organized. Make sure you
14、have a copy of your school timetable written down so you know which rooms your classes are in and on which days you will have your different subjects. Other pointsIf youve got an older brother or sister at the school then ask them for advice. Be yourself! It sounds simple, but people will know you m
15、uch better if you just act naturally. Having early nights makes a difference and youll find it easier to get up in the morning! 【语篇概述】作者的写作意图是帮助刚步入高中的学子尽快适应高中的学习生活。1. Which of the following is closest in meaning to the underlined sentence? A. Other students have similar feelings to yours. B. Other s
16、tudents have to learn boating with you. C. Other students will help you solve your problems. D. Other students will teach you politeness and new rules. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段 “but theyre just as nervous as you are”可知, 别的学生对高中生活的感受跟你相似, 故推知A正确。2. The new students turn to teachers first when having proble
17、ms because _. A. teachers wont blame them as parents doB. teachers are good at helping solve problemsC. teachers are equal to every studentD. parents are too busy to help them【解析】选B。细节理解题。由第三段“as theyre experienced in helping new students”可知, 老师们经验丰富, 善于帮助解决问题。3. How many of the following are the au
18、thors advice for a new senior high school student? keeping a homework diarymaking a plankeeping a copy of school timetablegetting yourself organizedgoing to classrooms half an hour before the classesA. 2B. 3C. 4D. 5【解析】选C。推理判断题。由第四段可知, 只有不是作者对高中生的建议, 故选C。4. Which of the following is NOT true? A. You
19、 can act in a natural way. B. You should go to bed early enough. C. You must focus on dressing properly. D. You may ask your older brother for advice. 【解析】选C。推理判断题。由最后一段的三点建议可知, 只有C项在文中没有被提及, 故选C。B话题体裁词数建议用时关于青春期的孩子记叙文3056分钟(2021泉州高一检测)She is a cute, quiet girl. As a daughter, she has no secrets fro
20、m her mother, who is very pleased with her. But recently she has become somewhat mysterious, and not so open as before. She has a diary that she keeps under lock and key. Her mother cant help worrying about her: what if she falls in love, which is too early for a girl of her age? After all, she is r
21、eaching the “dangerous stage”. These thoughts have caused trouble in the mothers mind. One weekend the girl came to tell her mother that she was going to the cinema with her schoolmate and would return late. As this was the first time, her mother agreed, but she couldnt help worrying because her dau
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347197.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2017-2018学年高中语文苏教版选修唐诗宋词选读课件:专题四 第二板块 旅夜书怀 咏怀古迹五首(其三)客至 .ppt
