新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 4 PERIOD 1 WELCOME TO THE UNIT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT PERIOD WELCOME TO THE UNIT 新教材 2021 2022 学年 英语 译林版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Unit 4Looking good, feeling goodPeriod 1Welcome to the unit &Reading. 根据句意及首字母或汉语提示完成句子1. Yogurt is a food in the form of liquid that is made by adding bacteria to milk. 2. A slim person has an attractively thin and well-shaped body. 3. S
2、ales have fallen by more than 75 percent in recent years. 4. My fathers death had a profound effect on us all. 5. They hope this new evidence will prove her innocence. 6. Your diet(饮食) is the type and range of food that you regularly eat. 7. Im not a cook myself but I am interested in nutrition (营养)
3、 and all that. 8. The function (功能) of the heart is to pump blood through the body. 9. The book aims to cover all aspects (方面) of city life. 10. I have a bad memory (记忆力) for names. . 单句语法填空1. We went skipping(skip) down the street arm in arm. 2. I remembered her name immediately (immediate) shed go
4、ne. 3. He made a concentrated (concentrate) effort to finish the work on time. 4. My mobile phone is extremely (extreme) useful. 5. As far as I am concerned (concern), you can do what you like. 6. His family then moved to a slightly (slight) larger house. 7. The heart responds well to energetic (ene
5、rgy) exercise. 8. Television is an effective (effect) means of communication. 9. Im frightened (frighten) of walking home alone in the dark. 10. The pressure (press) of work is beginning to get to him. . 翻译句子1. 他感到恶心、眩晕, 然后就昏了过去。(pass out)He felt sick and dizzy and then passed out. 2. 我们需要集中在核心业务上。
6、(concentrate on)We need to concentrate on our core business. 3. 朱迪身体超重, 所以她需要去减肥。(slim down)Judy is overweight, so she needs to slim down. 4. 关心学生的学习是教师分内的事。(be concerned about)Its a teachers duty to be concerned about the students study. 5. 我们必须每天摄入有营养的食物。(take in)We must take in nutritious food ev
7、ery day. . 课文语法填空A teenage girl 1 (faint) yesterday after skipping meals. Jennifer Jones, 15, told 2 (friend) in her class that she was feeling unwell. She then passed 3 in her morning PE lesson and was rushed to hospital. Jennifer was found 4 (have) dangerously low blood sugar levels and was treate
8、d immediately. Her worried parents told the doctor that 5(they) daughter missed breakfast that day and hardly touched her dinner the night before. 6 (Fortunate), she is now out of danger. Her doctor says that she will make a full 7 (recover) in a day or two. Jennifers classmates hope to see her back
9、 at school soon. They say that she has struggled with eating problems for a long time. “Jennifer thought that 8 (skip) meals would be a simple way to reach her target weight, ” her friend Laura Williams told our reporter. “She has not eaten breakfast 9 the last few months. She told me she had troubl
10、e concentrating in class. I warned her 10 skipping meals was unhealthy, but she wouldnt listen. ”1. fainted2. friends3. out4. to have5. their6. Fortunately7. recovery8. skipping9. for10. that. 阅读理解A话题体裁词数建议用时我的老师记叙文3096分钟My teacher, Mr August J. Bachmann, was the most influential teacher I ever had.
11、 I had got into trouble in his class: Another student had pushed me for fun, and I became angry and began to hit him. Mr Bachmann stopped the fight, but instead of sending me to the office, he sat me down and asked a simple question, “Penna, why are you wasting your life? Why arent you going to coll
12、ege? ”I didnt know anything about colleges or scholarships. No one had ever considered that a fatherless boy from the poorest neighbourhood had a future. That day, instead of rushing off for lunch, he stayed and explained possible education options to me. At the end of our talk, he sent me to see a
13、secretary who had a child at a state college. This was in 1962 at Emerson High School in Union City, New Jersey. Well, 55 years have passed, and what have I done with the knowledge he gave me? I gained a PhD from Fordham University when I was only 29. I taught English and social studies and then mov
14、ed up the chain of command from teacher to principal(校长). Ive sat on the board for Magnet Schools of America and represented that organisation at the United Nations. Ive won a number of great educational awards. But where would I be if a truly caring teacher had not taken the time out of his lunch p
15、eriod to speak to me? It was without question only his confidence in me that helped me forward. I have repaid his kindness hundreds of times by encouraging misguided youngsters to aim higher. If I have saved any children, it is because of him. If I have been a successful educator, it is because I ha
16、d a great role model in Mr Bachmann. 【语篇概述】 本文是记叙文。作者在文中记述了一位对自己有深远影响的老师。作者本来是一个没有人关心、不求上进的人, 但巴赫曼老师对他的教导改变了他的一生, 使他最终成为成功人士。1. The writer _before Mr Bachmann talked to him. A. was an active boyB. was an aimless boyC. liked making troubles in classD. would get punished by his teachers【解析】选B。推理判断题。由文
17、章第三段第一、二句“I didnt know anything about colleges or scholarships. No one had ever considered that a fatherless boy from the poorest neighbourhood had a future. ”可知, 在巴赫曼老师和作者交谈之前, 作者是一个没有父亲、对大学和奖学金一无所知的人, 从没想过考大学, 也就是对自己的未来没有任何目标的人。aimless“无目标的”, 故选B。2. Which of the following best describes Mr Bachman
18、n? A. Fair. B. Confident. C. Inspiring. D. Humorous. 【解析】选C。推理判断题。根据第三段中巴赫曼老师与作者的交谈, 以及倒数第二段中“But where would I be if a truly caring teacher had not taken the time out of his lunch period to speak to me? ”可知, 巴赫曼老师激励了作者, 没有他的激励, 作者不会成功。fair“公正的”; confident“自信的”; inspiring“鼓舞人心的”; humorous“幽默风趣的”。故选C
19、。3. How did Mr Bachmann influence the writer? A. He set the writer on the right path. B. He was strict with the writer. C. He helped the writer with his study. D. He tried to set a good example for the writer. 【解析】选A。推理判断题。由文章内容可知, 作者的老师问作者为什么不考大学, 并且让他去见了一位孩子在州立大学上学的秘书, 由此可知, 巴赫曼老师为作者指出了正确的方向。故选A。4
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347222.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
二年级上册语文课件-程门立雪|语文S版(2016) (共20张PPT).ppt
