2022届高考英语一轮总复习 练案32 选修7 Unit 2 Robots练习(含解析)新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022届高考英语一轮总复习 练案32 选修7 Unit Robots练习含解析新人教版 2022 高考 英语 一轮 复习 32 选修 Robots 练习 解析 新人
- 资源描述:
-
1、选修七Unit 2Robots.完形填空(2020河南省高三一轮复习诊断调研联考)Peer pressure leads many high school students to follow the crowd and not do what they believe is right.I was one of them.It took me two years of high school to realize that I was 1.C to stand on my own feet and 2.D the challenge of wrestling.And I have grown
2、 from this experience.Wrestling has a long history in my 3.B .My grandfather and my two uncles wrestled and were 4.D .I can remember my grandpa telling me how he 5.A his championship match and how he felt when his name was announced as New York State Champion.I could never have imagined that 6.C til
3、l the night I won my first match.I never realized the 7.B demand that wrestling took on ones body.The long hours of learning new moves, lifting weights, and the mental preparations needed to prepare for this sport are 8.D .I had to learn to 9.C my time between school, home and friends.Wrestling is m
4、ore of an individual sport, but it also 10.B the help and support of a team to be successful.The coaches taught us to 11.D ourselves and also the opponents we face on the match.At Christmas, we as a team brought toys to Upstate Hospital cancer unit for the 12.C children who could not be home for the
5、 13.C with their families.Here I was able to 14.A the children who never knew if they were able to leave the hospital and live a(n) 15.A life.This made me realize that I need to live each day to the fullest because no one can tell what life has in 16.D for us.Wrestling has taught me I am capable of
6、being my own 17.B .I cannot go back in time to change the past. 18.A , the confidence I have gained allows me the possibility of furthering my 19.B career in college.From this sport, I now know that to be 20.A you must not be afraid to try something new.文章大意:文章主要讲述了自己练习摔跤,变得独立的故事。1A.afraidBpleased C
7、able Dlikely解析:根据前文语境可知,此处表达同龄人的压力使自己从众,不相信自己是正确的,自己也是花了两年的时间才意识到自己能独立地接受摔跤的挑战。afraid“害怕的”;pleased“感到满意的”;able“能够”;likely“可能的”。2A.picking outBpicking upCtaking in Dtaking on解析:根据此处语境可知,自己能够接受挑战。picking out“挑出”;picking up“捡起”;taking in“欺骗,吸收”;taking on“接受(挑战)”。3A.school Bfamily Cmind Dstudy解析:根据后文说自己
8、的爷爷和叔叔都摔跤,可知此处表示自己家里有摔跤的历史。school“学校”;family“家”;mind “思想”;study“学习”。4A.speakers Btrainers Cbelievers Dchampions解析:根据后文爷爷讲述自己的冠军的故事,可知此处表示爷爷和叔叔都是冠军。5A.won Bheld Cattended Ddesigned解析:根据语境可知此处表示爷爷讲述自己是怎么赢得冠军的。won“赢得”;held“举行”;attended“参加”;designed“设计”。6A.action Breaction Cfeeling Dchange解析:根据语境可知此处表示自
9、己无法想象出得冠军的心情。action“行为”;reaction“反应”;feeling “情感”;change“改变”。7A.little Bphysical Cmaterial Deconomic解析: 根据语境可知此处表达作者从来没有意识到摔跤对自己身体的需要。little“小的;少的”;physical“身体的”;material“材料”;economic“经济”。8A.enough Binteresting Csatisfactory Dawesome解析:根据语境可知此处表示摔跤运动前长时间的准备活动真的令人恐惧。enough“足够的”;interesting“有趣的”;satis
10、factory“令人满意的”;awesome“令人恐惧的”。9A.spend Bspare Cmanage Dvalue解析:根据语境可知此处表示自己学会管理在学校,家庭以及朋友之间的时间分配。spend“花费”;spare“匀出时间”;manage“管理”;value“珍惜”。10A.lacks Brequires Cconsults Ddeserves解析:根据语境可知此处表示摔跤是一项个人活动,也需要别人的帮助。lacks“缺乏”;requires“需要”;consults“咨询”;deserves“值得”。11A.prepare Bexpress Ccontent Drespect解析
11、:根据语境可知此处表示教练教会自己尊重自己也尊重对手。prepare“准备”;express“表达”;content“使满意”;respect“尊敬”。12A.clever Bconfident Cunfortunate Dinnocent解析:根据语境可知此文表示我们去医院看望不幸的孩子。clever“聪明的”;confident“信任的”;unfortunate“不幸的”;innocent“清白的”。13A.gifts Bceremonies Cholidays Dtreatments解析:根据前文语境可知他们是在圣诞节期间去看望孩子们的。此处表示他们不能跟家人回家过节。gifts“礼物”
12、;ceremonies“仪式”;holidays“节日;假日”;treatments“处理;对待”。14A.visit Bcure Cthank Dgather解析:根据语境可知此处表示我能看望我不认识的孩子。visit“参观;拜访”;cure“治疗;治愈”;thank“感谢”;gather“聚集”。15A.normalBpositive Cactive Dbrilliant解析:根据语境可知孩子们不知道是否自己能离开医院过正常的生活。normal“正常的”;positive“乐观的”;active“积极的”;brilliant“杰出的”。16A.need Bcase Cadvance Dst
13、ore解析:根据语境可知此处未来会发生什么谁也不知道。此处是固定短语,in store“将要发生”;in need“处于困境”;in case“以防万一”;in advance“提前”。17A.teacher Bindividual Cfriend Dstatus解析:根据语境可知摔跤教会我能够自己独立地生活。teacher“老师”;individual“个人”;friend“朋友”;status“地位”。18A.However BThus CBesides DMeanwhile解析:根据语境可知此处表示虽然我不能改变我的过去,但我却获得了自信使自己能够继续自己的摔跤生涯。However“然而
14、”;Thus“因此”;Besides“此外”;Meanwhile“与此同时”。19A.serving Bwrestling Cguiding Drunning解析:根据语境可知此处表示继续自己的摔跤职业。serving“服务”;wrestling“摔跤”;guiding“指导”;running“跑”。20A.successful Battractive Cbrave Ddetermined解析:根据语境可知此处表示要想成功,你一定不能害怕尝试新事物。successful“成功的”;attractive“吸引人的”;brave“勇敢的”;determined“下定决心的”。.阅读理解(2020广
15、东省汕尾市普高高三质监)Postmates, an American delivery company, has built a robot, called Serve, which was designed to make short-distance deliveries in cities.To know whats going on, Serve has a laser radar (激光雷达)sensor on top, in which spinning lasers let it detect objects around it and know how far away the
16、y are. Also, behind each artificial eye is a camera, with six more imaging devices spread around the robot. Inside it is another sensor that allows Postmates to know if there is a package in there.“One of our key decisions early on was to rely heavily on the robots ability to see the environment,” s
17、ays Ali Kashani, the vice president for robotics at Postmates. Since the sidewalk is “a very chaotic environment”,he points out, the robot needs to be able to take it all in and figure out what to do. This robot, and many like it, also must be able to signal their intentions to the pedestrians. For
18、that,it has a number of approaches. One is using its eyes; another is a colorful light ring that goes around the top. “When it wants to make way for a pedestrian, it will use its eyes and look down,” he explains. It can also use the lights on the top as a turn signal,which is obvious, and also look
19、left and right when its turning left and right.“Using eye movements and other silent signals is a good idea,” says Aaron Steinfeld, a professor on human-robot interaction (互动)Serve is intended for sidewalks and Steinfeld says that environment is challenging. People usually walk fast while staring at
20、 a smartphone. For a robot,thats a lot. “We have active research on robot moving socially around walking people,” he says, “and its really tricky to do this well. ”“Postmates plans to use Serve in Los Angeles at first, and that its intended task is to move small objects over short distances”. The ro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347429.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
