分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 41

类型2022版高考英语一轮复习 组合卷(含解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:347986
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOCX
  • 页数:41
  • 大小:112.49KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022版高考英语一轮复习 组合卷含解析 2022 高考 英语 一轮 复习 组合 解析
    资源描述:

    1、组合卷(一)时间:47分钟分值:53分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。APlanning to get away? Think about passport firstIf youre planning to get away from it all this year, you should think about passport first. Checking you have a valid passport before you book your trip take

    2、s minutes but could save you the trouble and cost of not being able to go.Renewing (使继续有效) your passport before it runs outYou can renew your passport up to 9 months before it can no longer be legally used.Applying for a passport for the first timeOur eligibility (资格) checks mean that it takes a min

    3、imum of one week to issue (颁发) a passport. So make sure you dont leave it to the last minute, and apply in plenty of time.Help is just around the cornerSelected Post Office branches and Worldchoice travel agents offer a Check and Send service that helps you with your application. Its convenient and

    4、you should receive your passport within 2 weeks.If you need to apply for or renew a passport, you can either:Pick up a Passport Application Form at selected Post Office branches and Worldchoice travel agents.Or call the Application Form Request line on 0901 4700 100 or visit www.passport.gov.uk.If y

    5、our need is urgent, call 0870 521 0410 for an appointment at one of our offices. We cant guarantee to see customers without an appointment.From 14th January a guaranteed same day (passport renewals only) or one week service will be available from passport public counters.*Calls will be charged 60p p

    6、er minute and the cost per call should not normally be more than 90p. *Calls are charged at national rates.1.When applying for a passport for the first time, you need to know that.A.passports can be legally used foreverB.passports are issued at the last minuteC.eligibility checks take at least one w

    7、eekD.applications are selected by Post Office branches2.According to the passage, you can meet your urgent need by . A.going to the offices directlyB.making a call for an appointmentC.visiting www.passport.gov.uk for a guaranteeD.getting in touch with Worldchoice travel agents3.What is the passage m

    8、ainly about?A.Certain types of passports.B.Different functions of passports.C.Advantages of holding passports.D.Instructions on applying for passports.答案语篇解读本文为应用文。文章介绍了申请、续签护照的方法。1.C细节理解题。根据第三段第一句Our eligibility checks mean that it takes a minimum of one week to issue a passport. 可知首次签发护照需要至少一周的时间,

    9、故选C。2.B细节理解题。根据If your need is urgent, call 0870 521 0410 for an appointment at one of our offices可知遇到紧急情况需要先打电话预约,因此本题选B。3.D主旨大意题。本文讲了申请护照的具体方法,所以选D。高级语块1.run out 用完;到期2.around the corner 很近;马上到来长难句Checking you have a valid passport before you book your trip takes minutes but could save you the tro

    10、uble and cost of not being able to go. 在为行程预订之前检查自己的护照是否有效会花几分钟的时间,但可以免去你不能去旅游造成的麻烦和花费。动名词短语作主语;before引导时间状语从句。BThe 2018 World Cup was held in Russia. While most soccer fans were enjoying the action from home, this pair of Colombia national football team supporters were attracting public eyes for ho

    11、w they took part in the game.A video of Daza celebrating Colombias victory over Poland with his friend Gallego has been popular online. Gallego lost both his sight and his hearing at nine because of an uncommon disease which often leads to total loss of sight and hearing.Fortunately, Gallego has a f

    12、riend called Daza. The two men met a few years ago and instantly bonded over their love of the sport. Both enthusiastic Colombia national football team supporters, they began attending matches together. Daza taught himself sign language and they developed a series of hand gestures so that Daza could

    13、 communicate with Gallego during games.Eventually, Daza created a board that imitated the layout of a soccer field. With signals for things like “offside” calls, fouls(犯规)and red cards, Daza created a way for Gallego to follow along with the field of play by moving Gallegos hands across the soccer b

    14、oard.They gained media attention last year,but a more recent video of the pair supporting their home team in a group stage match against Poland at the World Cup has officially become popular.In the video, Daza is guiding Gallegos hands across the soccer board as the action plays out on the field. As

    15、 the team scores their first goal,Daza quickly guides Gallegos hands across the soccer board,stopping when he reaches the opposing teams net. From there, the celebration begins. Though Gallego cant see or hear, a hug from his friend is enough for him to realize his team is on their way to victory.1.

    16、Daza and Gallego gained wide attention because they .A.used a special way in celebration of victoryB.went to Russia to watch the 2018 World CupC.experienced the 2018 World Cup in a unique wayD.were in firm support of Colombia national football team2.What resulted in Gallegos blindness and deafness?A

    17、.A birth fault. B.Poor living conditions.C.A serious accident. D.A rare disease.3.What can be known about Daza and Gallego from Paragraph 3?A.They studied sign language together.B.Their friendship started with football.C.They knew each other when they were children.D.Their common interest is develop

    18、ing hand gestures.4.How can Gallego know his team is winning?A.From Dazas hug. B.From Dazas facial expressions.C.From Dazas quick hand movements.D.From the opposing teams broken net.答案语篇解读本文是一篇记叙文,主要讲述丧失视力和听力的Gallego在好朋友Daza的帮助下体验了2018年世界杯足球赛的故事。1.C事实细节题。本题题干意为:Daza和Gallego受到广泛的关注是因为他们。根据文章第一段的“.att

    19、racting public eyes for how they took part in the game”以及最后两段内容可以推断,他们俩获得广泛关注是因为他们以一种独特的方式体验了2018年世界杯足球赛。2.D事实细节题。本题题干意为:是什么导致Gallego看不见并听不见的?根据文章第二段中的“Gallego lost both his sight and his hearing at nine because of an uncommon disease.”可知,Gallego丧失视力和听力是因为一种罕见的疾病,故答案为D项。3.B推理判断题。本题题干意为:从第三段中关于Daza和G

    20、allego我们知道什么?根据文章第三段中的“The two men met a few years ago and instantly bonded over their love of the sport. Both enthusiastic Colombia national football team supporters,they.”(这两个人几年前相识,由于他们都热爱这项运动立刻就成了亲密的朋友。都是哥伦比亚国家足球队的热心的支持者,他们)可以推断出:他们的友谊始于足球,故答案为B项。4.A事实细节题。本题题干意为:Gallego是如何知道他所支持的队要获胜的?根据文章最后一段的“

    21、Though Gallego cant see or hear, a hug from his friend is enough for him to realize his team is on their way to victory.”可知,Daza的拥抱使Gallego明白自己支持的球队快赢了。CEven the biggest and brightest dream can lose radiance(光辉)in the face of self-doubt. Where does self-doubt come from?It results from fear. After al

    22、l, if youre quite confident of your ability to accomplish something you care deeply about, then you wont have doubt. However, without some degree of fear to overcome, confidence can never truly be built. Its a classic chicken-and-egg problem. Confidence comes from, in large part, the experience of o

    23、vercoming scary things and moving past fear.Self-doubt grows larger when we forget, even momentarily, the purpose behind what we are doing. When our purpose is conspicuous, self-doubt will still be there, but it will be kept in its place.When you receive a vaccine(疫苗), you are injected with a weak s

    24、train of a virus, to support the development of resistance to something much more severe that you might meet down the road. Similarly, self-doubt is a process by which you can see opportunities for failure ahead of time, but also the possibilities of facing and defeating it. Self-doubt prepares you

    25、against the things that might ruin you later on.Have you ever noticed that when you doubt yourself, you automatically think of all the little things you need to do to accomplish your goal?You become cautious and careful. Doubt promotes a rundown of your mental checklist to ensure that everything is

    26、taken care of. It produces a greater sense caring about what you are doing and the skills you can apply to get the job done.Self-doubt is a necessary part of personal growth and achievements. Without it, we would make all sorts of unforced errors during the course of achieving our goals. The choice

    27、we have, however, is to approach the barrier of self-doubt as an opportunity for learning, reflection and improvement, and not as a dream killer. 1.What is confidence mainly based on?A.Defeating fear.B.Powerful skills.C.Great determination.D.Making wise choices.2.The underlined word “conspicuous” in

    28、 Paragraph 2 can be best replaced by “”.A.randomB.ambiguousC.urgentD.evident3.How is Paragraph 3 mainly developed?A.By listing examples.B.By making comparisons.C.By making classifications.D.By analyzing cause and effect.4.What can be the best title for the text?A.The Effects of Self-doubtB.The Origi

    29、ns of Self-doubtC.The Benefits of Self-doubtD.Different Attitudes to Self-doubt答案语篇解读本文为说明文。你平时会自我怀疑吗?如果会的话,不必过分担心,自我怀疑未必是件坏事。1.A事实细节题。本题题干意为:自信主要基于什么?根据第一段中的“However, without some degree of fear to overcome, confidence can never truly be built.Confidence comes from, in large part, the experience of

    30、 overcoming scary things and moving past fear.(然而,如果不或多或少地克服一些困难,自信心永远不会被真正地建立自信心在很大程度上来源于克服恐怖的事和抛开过去的恐惧的经历。)”可知,自信主要来源于战胜恐惧的经历,故答案为A项(战胜恐惧)。B:强大的技能;C:巨大的决心;D:做明智的选择。2.D猜测词义题。本题题干意为:第二段中的画线词“conspicuous”最适合被“”替换。根据第二段(当我们忘记,即使是瞬时忘记我们所做的事的目的时,自我怀疑会越来越严重。当我们的目的明确时,自我怀疑仍会存在,但是它会保持在属于它的位置。)可推知画线词“conspi

    31、cuous”的意思是“明显的,明确的”,故答案为D项。A:任意的;B:模棱两可的,模糊不清的;C:紧急的。3.B推理判断题。本题题干意为:第三段主要是以什么方式展开的?根据文章第三段内容尤其是关键词“Similarly”可推知,本段主要采用了比较的写作手法,因此答案为B项。A:通过举例;C:通过分类;D:通过分析因果。4.C主旨大意题。本题题干意为:文章的最佳题目是什么?通读全文尤其是最后三段可推知,本文主要介绍自我怀疑有哪些好处,因此本文的最佳标题是C项。高级语块self-doubt自我怀疑accomplish ones goal实现某人的目标长难句When you receive a va

    32、ccine, you are injected with a weak strain of a virus, to support the development of resistance to something much more severe that you might meet down the road.当你被注射疫苗时,你被注射了某种病毒的弱毒株以支持抵制生活中你可能遇到的更厉害的病毒的生长。本句的主干是:you are injected with a weak strain of a virus;When you receive a vaccine 为时间状语从句;不定式短语

    33、to support the development of resistance to something much more severe作目的状语;that you might meet down the road为定语从句,先行词为something。DA European Union program is letting blind people experience famous paintings for the first time.It uses three dimensional(3-D)printing to re-create famous paintings so th

    34、ey can be touched.One painting printed with the new technology is Gustav Klimts “The Kiss”.It is a popular attraction at the Belvedere Museum in Vienna,Austria.The painting shows a man and a woman standing in a field filled with flowers.They are wearing gold robes and have their arms around each oth

    35、er.The man leans down to kiss the woman.Klimt finished the painting in 1908.Until now,people who had trouble seeing could not appreciate the artwork.But thanks to the reproduction they can touch the piece and feel the ridges and depressions.Andreas Reichinger started making 3-D versions of artworks

    36、in 2010. He said the reproduction was his most difficult project because the couples robes are so detailed.Dominika Raditsch is a blind museum visitor.She touched the reproduction.As she moved her hands around it she said,“Exactly,can you see these? There are so many details.”Raditsch said she could

    37、 imagine what the original painting looks like when she touched the reproduction.“Its somehow round.You can feel it.You can feel it.It comes with it.And in many places its so smooth.And then I think to myself:it probably shines too!” Raditsch said.The Belvedere is not the only museum to have 3-D ver

    38、sions of its artworks.Some of the pieces at the Prado,in Madrid,Spain have reproductions that can be touched.But the piece in Vienna has one special part:It is made with widely available 3-D printing technology.That means one day,blind art fans anywhere in the world could download the source files a

    39、nd print the reproductions themselves.1.What is “The Kiss”?A.A European Union project.B.A popular painting.C.A 3-D technology.D.A famous museum.2.Why did Reichinger say the reproduction was difficult to finish?A.The painting was reproduced detailedly.B.The original artwork was made in 1908.C.Blind a

    40、rt fans cant download the source.D.The 3-D technology is not available.3.How did Raditsch feel when she first touched the reproduction?A.Awkward.B.Puzzled. C.Excited. D.Nervous.4.What is the best title for the text?A.A European Union Program for Museum VisitorsB.3-D Printing Lets the Blind Experienc

    41、e Famous PaintingC.How to Reproduce the World-famous PaintingsD.A Special Museum for Art Fans in Vienna,Austria答案语篇解读本文为新闻报道。有人开发了一种程序,它用3-D打印技术复制一些名画以便盲人可以欣赏。1.B事实细节题。根据第二段第一句One painting printed with the new technology is Gustav Klimts “The Kiss”.可知“The Kiss”为一幅画,故答案为B项。2.A事实细节题。根据第三段中的because the

    42、 couples robes are so detailed可知答案为A项。3.C事实细节题。根据第四段Raditsch触摸到那幅被复制的画时所说的话可知答案为C项(激动的)。4.B主旨大意题。根据第一段第一句可推知本文最佳题目为:3D技术使盲人欣赏名画,故答案为B项。高级语块have trouble (in) doing sth.做某事有困难长难句Raditsch said she could imagine what the original painting looks like when she touched the reproduction.Raditsch说当她触摸到那件复制品时

    43、,她能想象出原作的样子。本句为复合句。she could imagine what the original painting looks like when she touched the reproduction为宾语从句,该从句中包含what引导的宾语从句;when she touched the reproduction为时间状语从句。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。How to Deal with Travel Anxiety AbroadTravelling abroad offe

    44、rs many benefits. But for those suffering from anxiety, travelling in a new country they know little about can be challenging.1Take a notebook. A notebook is the perfect choice to keep your trip organized! It can be used to detail the itinerary (预定行程)and map important locations.2For example, wheneve

    45、r you feel bored, you can find a quiet place to sit and draw as you like.3The biggest travelling fears can be getting lost, losing smartphones or having passports stolen. So to deal with such nerves, think of possible ways in advance for all the situations before travelling.Socialize with strangers.

    46、4But when youre travelling, you have to talk with others.Youll find plenty of people are willing to recommend new places or share their experiences.Be proud of how far youve come. Things are not always going as you like. There is nothing better than some positive words to make yourself calm and conf

    47、ident that things will get better and youre doing the right thing.5Dont ruin all the progress youve been making.All in all, anxiety can strike anytime. Positive thoughts and preparedness can help you go on and get lost in a new cultureyoull be glad you did!A.It is also important to record details.B.

    48、Try to keep your emotions in control.C.It can bring some other benefits as well.D.You may be a person with social anxiety.E.Create plans for some issues ahead of time.F.Fortunately, there are ways of managing this fear.G.These tips will change your opinion about travelling.答案语篇解读文章主要介绍了如何克服国外旅游的焦虑问题

    49、。1.F过渡句。前句But for those suffering from anxiety, travelling in a new country they know little about can be challenging.提出有的人在国外旅游时会出现焦虑,接下来的几段都是提建议,所以此处为承上启下,引出主题。所以F合适。2.C细节句。本段的主题是带笔记本。前句提到带笔记本的两个好处:标记行程,圈画重要位置。接下来应该是进一步介绍它的好处,所以C合适。3.E根据下文So to deal with such nerves, think of possible ways in adva

    50、nce for all the situations before travelling.可知此段主题为提前为某些事情制订计划。所以E合适。4.D此段的主题是和陌生人交流。设空处后句的意思是“但是当你旅行时,你必须要跟其他人谈话”,故设空处表示或许你会有社交焦虑。所以D合适。5.B根据前句There is nothing better than some positive words to make yourself calm and confident that things will get better and youre doing the right thing.可知没有什么事情比积

    51、极的语言更能使自己平静和相信事情会越来越好,你正在做对的事情。因此要试着控制自己的情感,不能让它毁了自己的进步。所以B合适。高级语块suffer from遭受get lost迷失be proud of为自豪长难句There is nothing better than some positive words to make yourself calm and confident that things will get better and youre doing the right thing.没有什么比一些积极的话更能让你平静和相信事情会变得更好,你做的事情是正确的。本句中,that引导的

    52、是一个宾语从句。第二部分完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。In 2017, something was wrong with the relationship between my boyfriend and me, which left me quite upset. What made it worse was that he1 to end our relationship in December, weeks2both my birthday and Christmas.To cheer me

    53、up, my dad3 me some money for the holidays. I could have done a number of responsible things with it, such as4my school loan or adding it to my savings account (储蓄账户), but I didnt.5, I bought myself a cookery course. The five classes in6 cooking were held at a school two miles from my house. Id go t

    54、o the lessons on every Saturday morning. Wed7 with another student and try to make our dishes together, which usually didnt turn out very well.Each week, we would gather to8our dishes, in front of the professional chef (厨师) cooking something that9looked like French dishes.A few months later, I had t

    55、o stop the classes, as I could no longer afford them. 10 the classes didnt turn me into a chef, they gave me a chance to talk to people, helping me11my self-pity. It gave me a(n)12to take it easy on a Saturday morning. And although I cant even cook myself a square meal, Im still glad I got to eat, d

    56、rink and laugh with all those13people.The world can sometimes be very cold, or even14, so every once in a while, we should remember to treat ourselves, cherish people around us and live a15life.1.A.promisedB.agreedC.decidedD.regretted2.A.beforeB.afterC.fromD.to3.A.threwB.savedC.lentD.spared4.A.payin

    57、g offB.putting awayC.giving upD.admitting to5.A.InsteadB.HoweverC.ThereforeD.Though6.A.dailyB.homelyC.ChineseD.French7.A.whisperB.pairC.compareD.chat8.A.tasteB.displayC.enjoyD.exchange9.A.exactlyB.lightlyC.perfectlyD.hardly10.A.OnceB.IfC.WhenD.Although11.A.forgetB.realizeC.deepenD.accept12.A.shockB.

    58、excuseC.intentionD.gift13.A.strangeB.familiarC.niceD.funny14.A.wildB.cruelC.mildD.strict15.A.peacefulB.usefulC.meaningfulD.lively答案语篇解读本文为记叙文。作者学做法国菜,虽然没有成为厨师,但很开心和那些优秀的人在一起。通过这件事,作者认为世界有时会很冷,甚至很残酷,我们应该记得善待自己,珍惜身边的人,过有意义的生活。1.C根据空格后的to end our relationship可知是“决定”结束我们之间的关系。故选C项。A:许诺;B:同意;C:决定;D:遗憾,后悔

    59、。2.A根据下文中的To cheer me up可知,分手是在圣诞节前。故选A项。3.D根据第一段第一句中的something was wrong with the relationship between my boyfriend and me和空格后的some money for the holidays可知,父亲给了作者一些钱去度假。故选D项。A:扔,投;B:节省;C:借出;D:抽出,匀出。4.A根据空格后的my school loan可知,作者本来能还清助学贷款。故选A项。A:还清;B:把收起来;C:放弃;D:承认。5.A作者没有还清助学贷款或者把它存到她的储蓄账户里,而是给自己买了一

    60、门烹饪课程。A:相反,反而;B:然而;C:因此;D:虽然。6.D根据下文9 looked like French dishes可知,作者学的是法国烹饪课。故选D项。A:日常的;B:家常的;C:中国的;D:法国的。7.B根据下文with another student and try to make our dishes together可知,和另一个学生搭档做菜。故选B项。A:低语;B:配对;C:比较;D:聊天。8.B句意:每个星期,我们都会聚在一起展示我们的菜肴,在专业厨师面前做一些看起来不像法国菜的东西。A:品尝;B:展示,表现;C:喜爱;D:交换。9.D根据上文usually didnt

    61、 turn out very well可知,在专业厨师面前做的菜不像法国菜。故选D项。A:精确地;B:轻轻地;C:完美地;D:几乎不。10.D句意:虽然这些课程并没有让我成为一名厨师,但它们给了我一个与人交谈的机会,帮助我忘记了自怜。故选D项。11.A由语境可知,此处表示“忘记自怜”。A:忘记;B:意识到;C:加深;D:接受。12.B句意:这给了我一个在星期六早上放松一下的借口。A:震惊;B:借口;C:打算;D:礼物。13.C根据我很高兴和那些人在一起可知,那些人很友好。故选C项。A:奇怪的;B:熟悉的;C:友好的;D:有趣的。14.B根据上文be very cold, or even可知B项

    62、符合语境。A:野蛮的;B:残酷的;C:温和的;D:严格的。15.C句意:世界有时会很冷,甚至很残酷,所以每隔一段时间,我们应该记得善待自己,珍惜身边的人,过有意义的生活。A:平静的;B:有用的;C:有意义的;D:活泼的,生动的。高级语块1.loan n. 贷款;借款2.turn out 结果是3.self-pity n.自怜长难句What made it worse was that he decided to end our relationship in December, weeks before both my birthday and Christmas. 更糟的是,他决定在12月,

    63、也就是我的生日和圣诞节前几周结束我们的关系。本句为主从复合句。句中What引导主语从句,that引导表语从句。组合卷(二)时间:50分钟分值:55分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AEcobee3 Smarter Wi-fi ThermostatSmart thermostats have become the face of smart home technology for the most part, but depending on what your home is

    64、like, its possible to say ecobee3 is superior.Most of the smart thermostats carry the same benefits, including ecobee3. They can learn your preferences and schedules, and then adjust the temperature accordingly. Theyre better-looking and more enjoyable to use than the basic pieces of plastic that oc

    65、cupy most houses. Their very presence will probably make you more conscious of saving energy. And once youre able to heat up or cool down your house through your phone, without having to get out of bed, you wont want to go back.If you live in a larger household, ecobee3 can be much more convenientpr

    66、ovided you pick up a couple more remote sensors. Yes, it gets pretty expensive at that point, but having those gives you effective control over the temperature in different rooms around your house. In comparison, other thermostats measurements are largely limited to the area in which theyre installe

    67、d (安装).If you live in a smaller place, thats no big deal;ecobee3 still has distinct advantages.It is touch-enabled and more spacious, making it less annoying when you want to enter a wi-fi password, see weather information, and so on.Still, all the smart thermostats are pretty great. Which one is th

    68、e best just depends on whether you need a whole-home solution or a more straightforward one. For now, if its the former, go with ecobee3.Ecobee3 Smarter Wi-fi Thermostat with Remote Sensors, available at all shopping websites.1.What is the function of ecobee3?A.Planning schedules.B.Making decoration

    69、s.C.Adjusting temperatures.D.Storing information.2.According to the passage, one of the advantages of ecobee3 is that.A.it can be operated easily by phoneB.it has different sizesC.it is a product without using energyD.it follows the same pattern3.What makes ecobee3 superior?A.It costs less than thos

    70、e similar products.B.It may work without access to wi-fi networks.C.It is more effective with fewer remote sensors.D.It can control the temperature in a larger area.答案语篇解读本文是应用文,介绍了一款智能恒温器的功能及特点。1.C细节理解题。根据文章第二段前两句Most of the smart thermostats carry the same benefits, including ecobee3.They can lear

    71、n your preferences and schedules, and then adjust the temperature accordingly.可知本题选C项。2.A细节理解题。根据文章第二段最后一句And once youre able to heat up or cool down your house through your phone, without having to get out of bed, you wont want to go back.可知ecobee3可以通过手机轻松调节温度,故选A项。3.D细节理解题。根据文章第三段第一句If you live in

    72、 a larger household,ecobee3 can be much more convenientprovided you pick up a couple more remote sensors.以及第三段最后一句In comparison, other thermostats measurements are largely limited to the area in which theyre installed.可知ecobee3的优势在于能控制大区域的温度,故选D项。高级语块1.for the most part就绝大部分而言,基本上2.be limited to 局限于

    73、长难句If you live in a larger household,ecobee3 can be much more convenientprovided you pick up a couple more remote sensors.如果你住在一个较大的房子里,(使用)ecobee3会更加方便,只要你多买几个遥感器就行了。此句中If引导条件状语从句,破折号后的provided 也引导条件状语从句。BA small family approached. The daughter was young and pretty. Her name was Blair, and she was

    74、obviously leaving. Her parents were not. The three gazed at the crowd and began their wait. Blair was twenty-three, fresh from graduate school with a handsome rsum(简历)but not ready for a career. A friend from college was in Africa as a volunteer for Peace Work, which had inspired Blair to devote the

    75、 next two years to helping others. Her assignment was in eastern Peru, where she would teach primitive little children how to read. She would live in a hut with no modern conveniences, no electricity and no phones, and she was anxious to begin her journey.The flight would take her to Miami, then to

    76、Lima, then by bus for three days into the mountains, into another century. For the first time in her young and sheltered life, Blair would spend Christmas away from home.Luther, her father, was sad that Blair was leaving. The good-byes had all been said.“Are you sure this is what you want?”had been

    77、asked for the hundredth time. Then, the first announcement was made, the one asking those in first class to come forward.“I guess wed better go,”Luther said to his daughter, his only child. They hugged again and fought back the tears. Blair smiled and said,“The year will fly by. Ill be home next Chr

    78、istmas.”Nora, her mother, bit her lip, nodded and kissed her once more.“Please be careful,”she said because she couldnt stop saying it.“Ill be fine.”They released her and watched helplessly as she joined a long line and inched away, away from them, away from home and security and everything shed eve

    79、r known. They turned and got into endless sadness.1.Whats the reason for Blairs decision to help others?A.Her colleges requirement.B.Her friends behavior.C.Her successful career.D.Her parents support.2.What were the family waiting for?A.The flight to Miami.B.The flight to Lima.C.The bus to the mount

    80、ains.D.The bus to another century.3.Which words can best describe Luther and Noras feelings?A.Pleased and appreciative.B.Indifferent and cold.C.Heartbroken but relaxed.D.Understanding but worried.4.What can we infer about Blair in the passage?A.She was twenty-three years old.B.She was tired of city

    81、life.C.She would be in first class on the flight.D.She used to spend Christmas in Peru. 答案语篇解读本文为记叙文。一对夫妇去机场送要去南美洲做志愿者的女儿,他们的内心充满了对女儿的理解和担心。1.B事实细节题。根据第一段中的A friend from college was in Africa.helping others.可知答案为B项。2.A事实细节题。根据第二段第一句可知他们正在等待去迈阿密的飞机,故答案为A项。3.D推理判断题。从最后五段中可以看出Blair的父母对她的决定既理解又担心,故答案为D项

    82、。4.C推理判断题。根据第三段最后一句可推知Blair将坐头等舱,故答案为C项;第一段中“Blair was twenty-three,.”是文章直接给出的信息,不必推断,故排除A项;其他两项均未提及或暗示,故全被排除。高级语块fight back the tears强忍泪水inch away慢慢地走开CIf youve ever had to chop an onion,you probably know that its one of the most annoying cooking experiences.It just fills your eyes with tears.Scien

    83、tists and farmers have been working on a solution to this problem for decades,and theyve apparently come up with a tearless onion.Called the“Sunion”,this new vegetable is the result of a natural cross-breeding program thats been going on farms in Nevada and Washington since the 1980s.Its supposedly

    84、a sweet,mild-tasting onion that doesnt leave that strong,pungent aftertaste,but what really sets it apart from most other onion varieties is that it doesnt cause teary eyes when its chopped.When you cut into a normal onion,it releases a compound called lachrymatory-factor synthase,and when that hits

    85、 your eyes,your body produces tears.Now,the interesting thing about regular onions is that the amounts of lachrymatory-factor synthase increase the longer the vegetables are stored,so the older they are,the more you cry.In Sunions,on the other hand,the levels of that annoying compound drop the more

    86、time goes by,until it no longer has any effect on your eyes when you cut it.Thats what Sunion growers are claiming anyway,but reports from those lucky enough to have tried them seem to confirm these claims.The Huffington Post had three of its reporters chop some Sunions,and apparently,none of them s

    87、hed a single tear.According to The Washington Post,they dont have the pungency of regular onions and are so sweet that you can eat them “like popcorn”. So the good news is that tearless onions are now a real thing.The bad news is that they are currently only grown in Washington and Nevada,and even t

    88、hough they are sold nationwide,they are still in relatively short supply.The first Sunion batches hit the shelves of grocery stores in December,but well probably start seeing them in most grocery shops and supermarkets in the next few years,as more people learn about them.1.What is special about the

    89、 Sunion?A.Its easily chopped.B.Its sweet and tastes strong.C.Its tearless and mild. D.Its grown nationwide in the USA.2.How does the author introduce the Sunion in Paragraph 3?A.By comparison.B.By telling a story.C.By giving examples.D.By asking questions.3.What does the underlined word “pungency” i

    90、n Paragraph 4 mean?A.Round shape.B.Strong smell.C.Special character.D.Medical function.4.What can we conclude from the last paragraph?A.The Sunion has been largely on the market.B.The Sunion is still on trial at present.C.The Sunion will soon be grown worldwide.D.The author is confident about the fu

    91、ture of the Sunion.答案语篇解读本文是一篇说明文。在切洋葱的时候,它散发出的辛辣的刺鼻气味会导致人流泪。最近科学家们培育出了一种名叫Sunion的洋葱,让人感到惊奇的是,在切这种洋葱时,我们不会流泪。1.C事实细节题。根据第二段第二句It s supposedly a sweet, mild-tasting onion that doesnt leave that strong, pungent aftertaste, but what really sets it apart from most other onion varieties is that it doesnt

    92、 cause teary eyes when its chopped可知,Sunion这种洋葱味淡且不会使人流泪。故选C项。2.A推理判断题。根据第三段内容可知,作者先介绍了为什么普通的洋葱会使人流泪,然后介绍了Sunion这种洋葱为什么不会使人流泪。由此可判断出,作者主要通过对比来介绍Sunion这种洋葱。故选A项。3.B猜测词义题。根据第四段最后两句“The Huffington Post had three of its reporters chop some Sunions, and apparently, none of them shed a single tear. Accord

    93、ing to The Washington Post, they dont have the pungency of regular onions and are so sweet that you can eat them like popcorn.”可知,赫芬顿邮报的那三名记者在切Sunion这种洋葱时都没有流泪。由此可推断出,华盛顿邮报报道的是Sunion这种洋葱没有普通洋葱那种辛辣的刺鼻味,它们尝起来有些甜甜的,就像爆米花一样。因此,pungency指的是“辛辣的刺鼻味”。故选B项。4.D推理判断题。根据最后一段可知,虽然目前Sunion这种洋葱的种植面积不大、总产量不是很高,它们的供

    94、应不是很充足,但是作者相信过不了几年人们就可以在大多数超市里买到。由此可推断出,作者对Sunion这种洋葱的未来充满信心。故选D项。长难句When you cut into a normal onion, it releases a compound called lachrymatory-factor synthase, and when that hits your eyes, your body produces tears. 当你切一个普通的洋葱时,它会释放出一种叫做催泪因子合成酶的化合物,当它进入你的眼睛时,你的身体就会产生眼泪。本句为复合句。When you cut into a

    95、normal onion中的When引导的是时间状语从句;called lachrymatory-factor synthase是定语,修饰 compound;when that hits your eyes中的when引导的是时间状语从句。高级语块annoying adj. 恼人的,讨厌的supposedly adv. 据说,据信confirm v. 证实DAmong the things Katerina Kaisaris grandfather left behind when he died was some expensive heart medicine.“My mum wante

    96、d to throw the boxes away,”said Kaisari. “But I wanted to donate them to people who couldnt afford to buy their own medicine.” Although Kaisari was keen not to let the drugs go to waste, she had no idea how to actually follow through with her idea until a friend recommended GIVMED.For those based in

    97、 Athens, where GIVMED is based, people with drugs to donate scan the bar codes of medicine they no longer need using GIVMEDs mobile app. The app then shows which of the 40 listed health care organizations around the city need those particular drugs, letting the user choose whichever donation point i

    98、s most convenient. For donors who live outside the capital, an online map shows the 120 or so donation points across the country.Around the world, people struggle to afford medicine while drugs worth billions of dollars go to waste. There isnt detailed data on what happens to these unused drugs, but

    99、 anecdotal evidence suggests some are thrown in the trash or burnt.In response, a movement of medicine sharing organizations from Greece to the U. S. appears to deal with the problems of waste and unaffordability by redirecting medicine to low-income communities. GIVMED is one of them. The app has s

    100、o far facilitated (促成) $246,000 worth of medicine donations.But some sound a note of caution about medicine sharing. Soon after GIVMEDs launch, the Greek Association of Pharmacists published a letter saying the platform“a serious risk to public health”. Vratimos, GIVMED co-founder, says the non-prof

    101、it only sends donations to health care facilities that have an in-house doctor, he says, qualified to inspect each delivery. While proud of what GIVMED has achieved, what Vratimos really wants is the government can adopt the organizations ideas to create a nationwide system that provides free medici

    102、ne for Greeks who cant pay for their medicine, while making the most of resources that would otherwise be thrown away.1.What did Kaisari probably do with her grandfathers medicine?A.She threw it away. B.She contributed it.C.She gave it to her friend. D.She had to let it go to waste.2.What appears on

    103、 the app after scanning the bar codes of medicine?A.The map of the city of Athens. B.The place to donate the medicine to.C.The production date of the medicine. D.The company that made the medicine.3.What is the attitude of the Greek Association of Pharmacists towards medicine sharing?A.Proud.B.Conce

    104、rned. C.Satisfied.D.Supportive.4.What is the main idea of the text?A.Too much medicine is being wasted. B.GIVMED has developed a mobile app.C.The government should reform the medical system.D.GIVMED matches leftover medicine with the poor people.答案语篇解读本文是一篇说明文。用不完的药品别急着丢,雅典这款app帮它找到了新家。1.B推理判断题。根据第三

    105、段内容可知,Kaisari尽管不想浪费掉这些药品,但是她不知道如何实现自己的想法,直到一个朋友向她推荐了GIVMED,由此推断在她知道了 GIVMED之后,她就可能把药品捐了出去。2.B事实细节题。根据第四段中的The app then shows which of the 40 listed health care organizations around the city need those particular drugs, letting the user choose whichever donation point is most convenient.可知,当扫描药品的二维码后

    106、app上面显示出的是需要这种药品的医疗机构,让人们选择方便的捐赠地点。3.B推理判断题。根据第七段中the Greek Association of Pharmacists published a letter saying the platform “a serious risk to public health”可知,希腊药剂师协会认为这个药物捐赠平台让公众健康面临严重的风险,由此判断他们对此是担忧的。4.D主旨大意题。本文主要介绍了GIVMED致力于解决穷人们对药物的需求和药物浪费之间的问题,人们可以通过GIVMED开发的app把不再需要的、没有用过的药物捐赠给需要的人们,这样GIVME

    107、D起到了一个桥梁的作用。温馨提示1.follow through with将进行到底,完成2.For those based in Athens, where GIVMED is based, people with drugs to donate scan the bar codes of medicine they no longer need using GIVMEDs mobile app.在雅典有一个药品分享平台GIVMED,有药品要捐赠的雅典人可以使用GIVMED开发的一个手机应用程序扫描药品上的条形码。本句的主干为:people scan the bar codes of med

    108、icine。现在分词短语using GIVMEDs mobile app作scan的方式状语。where GIVMED is based为定语从句,先行词为Athens;they no longer need为定语从句,先行词为medicine。介词短语with drugs to donate作people的定语。3.anecdotal evidence suggests.传闻的证据表明4.Vratimos, GIVMED co-founder, says the non-profit only sends donations to health care facilities that ha

    109、ve an in-house doctor, he says, qualified to inspect each delivery. GIVMED的创始人之一Vratimos说这个非营利组织只把人们捐的药品送到医疗保健机构,那里有有资历的医生专门检查每一次递送。主句为:Vratimos, GIVMED co-founder, says the non-profit only sends donations to health care facilities。后面的that have an in-house doctor, he says, qualified to inspect each

    110、delivery为定语从句,修饰先行词health care facilities。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。People who love to spend time in their kitchen know that after having a rough day it helps them to relieve stress. Cooking a favorite meal helps you forget about any of the issues you were fo

    111、cused on during the day.1 Spending time alone in the kitchen after a long day at work allows you to simply recharge and enjoy the solitude of your kitchen.Cooking can be a great way to put off a daily task, and those who love to cook know this all too well. Putting all your effort into making an ela

    112、borate meal or your favorite dessert is a great way to avoid anything that you have been dreading.2 Anyone who enjoys cooking knows that when you share a common interest like cooking with someone from a different culture, you can easily form a bond. They see this as an amazing opportunity to share r

    113、ecipes and dishes and learn from different cooking traditions and customs.Eating out as a cook allows you to taste surprising ingredients in dishes.3 Unusual flavors excite you and unique interpretations of dishes have you asking the waiter exactly what was added to make the food so flavorful. This

    114、might not excite your non-cook friends and family, but for you, its a great way to learn and improve. 45 As a cook, you have learned to add your own personal tastes to recipes through extensive trial and error. There are no limits for you when it comes to putting a new take on a traditional favorite

    115、, because, for you, cooking is all about creation.A.Going out to eat becomes a whole other experience.B.Instead, you concentrate on creating something delicious.C.Cooking is also a universal language.D.Moreover, cooking plays an important role in family life.E.It is also likely to potentially inspir

    116、e you to try to cook the meals in your own kitchen.F.Mastering cooking skills helps you to become creative with food.G.Cooking makes you a happy and popular person.答案语篇解读本文是一篇说明文。作者认为,烹调能减轻工作压力,创造良好的人际关系和生活。1.B细节句。上文讲到烹饪一顿特别受喜爱的美食帮助你忘记白天关注的一切事物。而B项意为“相反,你的注意力会集中在制作美食上”,符合语境。2.C主题句。本段的主要内容是喜欢烹饪可以让你与不

    117、同文化、不同习俗和传统的人分享共同的兴趣爱好,从而形成一种连结。故烹饪是一种全球化的通用语言。3.E细节句。本段讲述外出吃饭的意义。E项“你可能会受到激励,在自家厨房里尝试烹饪饭店里的菜肴”符合本段的主旨。4.A细节句。A项“外出吃饭是完全不同的经历”符合本段的主旨。5.F主题句。本段的主旨是你可以根据自己的喜好在传统美食的基础上创造新的佳肴。而F项符合本段的主旨。高级语块rough adj.艰难的issue n.问题recharge v.恢复精力when it comes to涉及,关于第二部分完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选

    118、出可以填入空白处的最佳选项。In one of my college classes, we were required to do an act of kindness. My project included preparing lunch for an elderly person. When I1the elderly person with the food I cooked, it never2to me that it would result in a new friendship and the discovery of a career path.The person I

    119、visited was Bill, who was unable to3much. A nurse came regularly to help him move to and from the wheelchair because he had no4. Bill said he was delighted to see me and it was a5for him to eat a meal with me because he usually ate alone. He said the food was great, but he enjoyed having6even more t

    120、han the food.Bill had had a7life when working on the railroad and had many8stories to tell about his travels to many places. I was9a trip because of his stories. I had once hesitated about traveling by train. However, I would10be going by train after meeting Bill.Perhaps the biggest11of this project

    121、 was that I suddenly realized that I am12of working with the elderly. Spending time with them is funthey have so much life experience to13. On the one hand, I am a good listener. On the other hand, older people want someone to know their inner world, so it is a perfect14. I decided to focus my studi

    122、es on the15. Hopefully in the future, I will work with them to help even more people like Bill. 1.A.called onB.came acrossC.picked upD.turned to2.A.happenedB.appealedC.occurredD.proved3.A.talkB.eatC.sitD.walk4.A.moneyB.relativesC.neighboursD.time5.A.treatB.fancyC.privilegeD.waste6.A.familyB.companyC

    123、.funD.health7.A.painfulB.hopefulC.peacefulD.colourful8.A.adventurousB.freshC.absorbingD.satisfying9.A.intendingB.pretendingC.allowingD.requiring10.A.unbelievablyB.undoubtedlyC.unexpectedlyD.unhurriedly11.A.aimB.impressionC.problemD.bonus12.A.awareB.proudC.fondD.certain13.A.shareB.discussC.treasureD.

    124、gain14.A.choiceB.dealC.matchD.game15.A.oldB.poorC.disabledD.homeless答案语篇解读本文为记叙文。作者在读大学时,一个项目让作者确定了自己的职业方向,那就是帮助像比尔一样的老人。1.A句意:当我带着我做的饭菜去拜访老人的时候,我从来没有想到这会带来一段新的友谊和对职业道路的发现。call on拜访;come across偶然遇到;pick up接;turn to求助于。2.Coccur to被想到,根据句意可知选C项。3.D根据下文A nurse came regularly to help him move to and fro

    125、m the wheelchair可知Bill走路很困难。4.B由上文A nurse came regularly to help him move to and from the wheelchair可知,护士定期来帮他,由此可知Bill没有亲戚。money钱;relative亲戚;neighbour邻居;time时间。5.A由语境可知,Bill说他很高兴见到我,和我一起吃饭对他来说是一种款待,因为他通常一个人吃饭。6.B句意:他说饭菜很好吃,但与食物相比他更喜欢有人陪伴。根据上文可知他没有亲人,通常独自吃饭,所以更喜欢有人陪伴。7.D根据下文可知Bill在铁路工作时,有着丰富多彩的生活,有很

    126、多故事可分享。painful痛苦的;hopeful有希望的;peaceful和平的;colorful丰富多彩的。8.C根据语境可知,他有许多关于旅行的故事,正因为他的故事我计划进行一次旅行。由此可知他的故事很吸引人,故C项正确。adventurous爱冒险的;fresh新鲜的;absorbing吸引人的;satisfying令人满意的。9.A句意:因为他的故事,我正在打算进行一次旅行。intend打算;pretend假装;allow允许;require要求。10.B句意:然而,我在见过Bill之后,肯定会坐火车去旅行。unbelievably难以置信地;undoubtedly确实地,毋庸置疑地

    127、;unexpectedly出乎意料地;unhurriedly不慌不忙地。11.D根据I suddenly realized that I am 12of working with the elderly可知这是我参加这项活动的意外收获。 aim目标;impression印象;problem问题;bonus意外收获。12.C根据Spending time with them is fun可知此处意为“我突然意识到我喜欢和老年人一起工作”。aware意识到;proud骄傲的;fond喜欢的;certain确信的。13.A句意:和他们在一起很有趣他们有很多生活经验可以分享。share分享;discu

    128、ss讨论;treasure珍视;gain收获。14.C一方面,我擅长倾听;另一方面,老年人希望有人了解他们的内心世界,所以这是一个完美的搭配。choice选择;deal协议;match匹配;game游戏。15.A根据Hopefully in the future, I will work with them to help even more people like Bill.可知我希望将来从事帮助老人的工作,由此判断我决定将学业集中在老年人身上。长难句Perhaps the biggest bonus of this project was that I suddenly realized

    129、that I am fond of working with the elderly.或许这个项目最大的意外收获就是我突然意识到自己喜欢和老人一起工作。本句中主语为the biggest bonus,系动词was后为that引导的表语从句。realized后的that引导宾语从句。组合卷(三)时间:50分钟分值:55分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题:每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ABecome a Volunteer and Make a DifferenceThe First Tee, as an out

    130、standing youth development organization, is always searching for good people that want to volunteer at one of our many Pittsburgh area locations. Were Looking for You!Nationwide, we currently have more than 3,700 coaches as well as volunteers. But you dont have to be a golf professional or even a go

    131、od golfer. With The First Tee Coach Program, we provide the training you need.Developed with input from leading experts in the field of positive youth development, our program focuses on making participants stronger and more confident through decision-making and exploring options, inspiring the golf

    132、ers of tomorrow to look to the future, set goals, and unlock their potential.We also need more volunteers to make The First Tee possible. Opportunities include:Assistant Coach:assist in our weekly golf clinics. All that we request is that you make a 7-week commitment (one day per week), for 2 hours

    133、each week. Each clinic is led by one of our trained staff members who creates a written lesson plan for our volunteers to follow.Database Manager:input data of participants and volunteers and update the data. The database manager is expected to update the data a minimum of every other week.Equipment

    134、 Manager:organize and sort donated equipment, get rid of unfit equipment, and arrange equipment for distribution to participants at least once a week. Greeter:register participants, hand information to parents, greet visitors, answer the phone and provide general program information.Process of Becom

    135、ing a VolunteerBegin by filling out the Google Forms application below. Once Alison Boyle (our Director of Volunteer and Participant Services) receives your completed application, she will contact you for an in-person interview.CLICK HERE to fill out a Volunteer Application via Google Forms.For more

    136、 information, please contact our Director of Volunteer and Participant Services, Alison Boyle, at aboylethefirstteepittsburgh.org.1.The First Tee Coach Program centers on. A.empowering participantsB.training professional coachesC.attracting more visitorsD.looking for golf stars2.If you are good at u

    137、sing computers, you may choose to be a(n).A.greeterB.assistant coachC.database managerD.equipment manager3.To become a volunteer at The First Tee, one must.A.be a good golferB.have an interviewC.consult Alison BoyleD.promise to work 7 weeks答案语篇解读本文为应用文。如果你对做志愿者感兴趣,可以仔细阅读本文。1.A细节理解题。根据Developed with

    138、input.on making participants stronger and more confident.and unlock their potential.可知本题选A。2.C细节理解题。根据Database Manager部分的描述input data of participants and volunteers and update the data. 可知,这项工作需要擅长使用电脑的人,因此选择C项。3.B细节理解题。根据Process of Becoming a Volunteer部分提到的she will contact you for an in-person inte

    139、rview可知本题选择B项。长难句Developed with input from leading experts in the field of positive youth development, our program focuses on making participants stronger and more confident through decision-making and exploring options, inspiring the golfers of tomorrow to look to the future, set goals, and unlock

    140、their potential.借助青少年积极发展领域的专家所提供的信息,我们拟定了计划,该计划致力于通过决策和探索选项让参与者变得更强大、更自信,激励未来的高尔夫球手展望未来、制订目标并挖掘他们的潜能。句子的主体结构是our program focuses on making participants stronger and more confident。Developed with input from leading experts in the field of positive youth development是状语,developed的逻辑主语是our program;thro

    141、ugh decision-making and exploring options是介宾短语作方式状语;inspiring the golfers of tomorrow to look to the future, set goals, and unlock their potential是伴随状语,inspiring的逻辑主语也是our program。BCameron is no ordinary dog, not just because he was born on Valentines Day. To Maggie, a first grader at Burgundy Farm

    142、Country Day School, the dog who spends most days on campus is more like a friend. When Cameron is near, Maggie feels “really, really, happy”.She said, “I feel safe around him.”“Hell lie down and ask me to scratch his tummy,”she added, because Cameron likes Maggie.Cameron is one of a handful of dogs

    143、at Burgundy, a K-8 private day school in Alexandria, Virginia. Dogs started showing up there when the head of the school, Jeff Sindler, brought his clumsy Labrador, Luke, to the main office building where Sindler worked. After Luke died, Sindler adopted Cameron and brought him to campus, too, where

    144、the dog Maggie described as “really cute”became a school favorite.“They dont care if youre good at basketball, or a great reader, or popular,”Sindler said. “They just want to be lovedequal opportunity,”he added. “Cameron and the other dogs on campusare always fastened with a rope and with their owne

    145、rsgo a long way toward improving students social and emotional well-being,” he said. They reduce tension and ease anxiety from students, and inspire them with happy feelings.“They bring out some important emotions,”he said,“and are especially helpful to children and adults who struggle in social com

    146、munication.”Children often came from challenging backgrounds:many lived in poverty, or had to travel through dangerous neighborhoods to get to school, or shared a too-crowded home. When these emotionally needy children met the dogs, they relaxed and were more prepared to learn.Just as important, dog

    147、s on school grounds set a positive, welcoming tone. They help preserve the school climate that is accepting, supportive and curious.“Dogs are one way to hold on to that,”Sindler said, adding that “schools should be fun and exciting, and dogs can be a big part of that”.For Sindler, including Cameron

    148、was all part of an effort to create a safe environment where learning could flourish.1.What makes the dog Cameron really special?A.His rare category.B.His particular birthmark.C.His attractive appearance.D.His companionable nature.2.How do dogs on campus improve students social and emotional well-be

    149、ing?A.By playing fetch together fondly.B.By offering them comfort equally.C.By playing basketball together freely.D.By walking a long way together happily.3.What does the underlined word “that”in Paragraph 5 refer to?A.A positive tone.B.The school grounds.C.A welcoming attitude.D.The school atmosphe

    150、re.4.Whats the purpose of the passage?A.To encourage schools to bring in more dogs.B.To explain why dogs help students with learning.C.To introduce a way to help students grow healthily. D.To explore the possibility to challenge no-dog rules.答案语篇解读本文为记叙文,讲述了有关一所学校养狗而使学生们健康成长的事。1.D推理判断题。本题题干意为:什么使得那条

    151、名叫Cameron的狗很独特?根据文章第一段所给信息“the dog who spends most days on campus is more like a friend”以及“Hell lie down and ask me to scratch his tummy”可推断出 Cameron友善的特性,故答案为D项(它友善的特性)。A:它稀有的品种;B:它独特的胎记;C:它有吸引力的外表。2.B事实细节题。本题题干意为:在校园里的那些狗是如何改善学生们在社交、情绪方面的健康的?根据文章第三段的描述,狗狗们并不在乎你是否是篮球高手,是否喜欢阅读,也不在乎你是否受大家欢迎。它们只想要平等地被

    152、爱,它们减轻学生们的紧张和焦虑,并使他们产生幸福的感觉。B项符合题意,故答案为 B项。3.D猜测词义题。本题题干意为:第五段画线词“that”指的是什么?根据画线词之前的句子 “.dogs on school grounds set a positive, welcoming tone. They help preserve the school climate that is accepting, supportive and curious.”可知:生活在校园的狗营造出了一种积极的、令人感到惬意的氛围。它们有助于保持这种包容的、支持的和好奇的学校氛围。因此可知此处 that 指代上文中的“

    153、the school climate”,故答案为 D项。4.C推理判断题。本题题干意为:本文的写作意图是什么?根据全文内容可知,本文介绍了校园里养狗有助于学生的健康成长这一主题,故答案为 C项。高级语块well-being n.健康,安乐长难句After Luke died, Sindler adopted Cameron and brought him to campus, too, where the dog Maggie described as “really cute”became a school favorite.当Luke死后,Sindler收养了Cameron并也把它带到了校

    154、园,在那里被Maggie描述为“真的很可爱”的这只狗成了学校的宠儿。本句的主干是:Sindler adopted Cameron and brought him to campus, too;where the dog.became a school favorite为非限制性定语从句,修饰campus; Maggie described as “really cute”为定语从句,修饰the dog。CSweden is so good at recycling that,for several years,it has imported rubbish from other countri

    155、es to keep its recycling plants going.Less than one percent of Swedish household waste was sent to landfill last year or any year since 2011.We can only dream of such an effective system in the UK,which is why we end up paying expensive transport costs to send rubbish to be recycled overseas rather

    156、than paying fines to send it to landfill under the Landfill Tax of 1996.Why are we sending waste to Sweden? Their system is so far ahead because of a culture of looking after the environment.Sweden was one of the first countries to carry out a heavy tax on fossil fuels in 1991 and now sources almost

    157、 half its electricity from renewables.“Swedish people are quite keen on being out in nature and they are aware of what we need do on nature and environmental issues.We worked on communications for a long time to make people aware not to throw things outdoors so that we can recycle and reuse,”says An

    158、na-Carin Gripwall,director of communications for Avfall Sverige,the Swedish Waste Managements recycling association.Over time,Sweden has performed a related national recycling policy so that even though private companies undertake most of the business of importing and burning waste,the energy goes i

    159、nto a national heating network to heat homes through the freezing Swedish winter.“Thats a key reason that we have this district network,so we can make use of the heating from the waste plants.In the southern part of Europe they dont make use of the heating from the waste,it just goes out the chimney

    160、.Here we use it as a substitute for fossil fuel,”Ms Gripwall says.1.What can be inferred from Paragraph 1?A.The residents are too lazy to send their rubbish to the landfill.B.Most of the household rubbish is sent to recycling plants in Sweden.C.The Swedish government refused to buy rubbish from othe

    161、r countries.D.There isnt much household waste in Sweden because of its population.2.In Paragraph 2 the author expresses that.A.the UK is a country that exports its rubbishB.the UK has paid a lot of fines under the Landfill TaxC.expensive transport cost in the UK has already been ended upD.expenses o

    162、n the transport of rubbish in England are too high 3.According to Ms Gripwall,Sweden set up the recycling network in order to.A.change the lifestyle of the Swedish peopleB.reduce the amount of rubbish in the landfillC.make good use of the energy from the wasteD.increase the income of the private com

    163、panies4.Which of the following best summarizes the passage?A.Landfills in Sweden.B.Rubbish from abroad.C.Fight against pollution.D.Successful recycling system.答案语篇解读本文为说明文。文章主要介绍了北欧国家瑞典在环保方面尤其是垃圾循环利用上取得的杰出成就。1.B推理判断题。根据第一段第二句Less than one percent of Swedish household waste was sent to landfill last

    164、year or any year since 2011.可推知,在瑞典,大多数生活垃圾都被处理厂加工处理掉了。故选B项。2.A推理判断题。根据第二段We can only dream of such an effective system in the UK,which is why we end up paying expensive transport costs to send rubbish to be recycled overseas rather than paying fines to send it to landfill under the Landfill Tax of

    165、1996.可推知,英国是一个垃圾出口国。故选A项。3.C事实细节题。根据最后一段Thats a key reason that we have this district network,so we can make use of the heating from the waste plants.可知,建立这种垃圾循环利用系统的目的是充分利用废物能源。故选C项。4.D主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了北欧国家瑞典在环保方面尤其是垃圾循环利用上取得的杰出成就。D项准确地概括了文章的主旨。故选D项。高级语块1.import v. 进口2.private adj.私营的,民营的3.under

    166、take v. 承担,负责长难句Over time,Sweden has performed a related national recycling policy so that even though private companies undertake most of the business of importing and burning waste, the energy goes into a national heating network to heat homes through the freezing Swedish winter. 在过去的时间里,瑞典推行了一项全国

    167、性回收政策,这样一来,尽管私营企业承担了大部分垃圾进口和焚烧的业务,产生的能源还是能用于国家供暖系统,在瑞典寒冷的冬天里温暖千家万户。本句是复合句。so that引导目的状语从句;even though引导让步状语从句,意为“尽管”。DHumans have uniquely expressive faces. We laugh, we cry, and we turn red with feeling. Now, scientists report that blue-and-yellow macaws(金刚鹦鹉) may join us in this club of emotionsat

    168、 least,when it comes to blushing.Parrots are known for being clever and chatty. Theyre even skilled enough to make their own tools and occasionally nose their way into human machines like cars. Their curiosity and courage are what make them excellent pets. So its no surprise that they have their own

    169、 range of communication tools. On the whole, birds are no strangers to blushing. Many different kinds of birds have been known to exhibit this behavior. Parrot owners often notice it in their pets. The motivations behind it are still a mystery to scientists, though.To zero in on why macaw faces blus

    170、h, some scientists led by Aline Bertin of the University of Tours studied five captive blue-and-yellow macaws as they interacted with each other and their human caretakers. They were amazed to see that human attention seemed to make the macaws blush. The blushing died down when the caretakers ignore

    171、d the parrots.Facial expressions can be signs of a humans emotional state. Likewise, bird blushing could convey well-being. Its not quite as obvious as smiling. Still, its fairly impressive. After all, these macaws dont have the same facial muscles that we do. The birds are much smarter and kinder t

    172、han they look. They are believed to be as intelligent as monkeys.Bertin and the other scientists believe their work opens the door to further research. One limitation of the study is that no macaws in the natural environment have been observed. That makes it hard to draw conclusions about the birds

    173、as a species. They are also not quite sure what the blushing means. There is still more to learn about these possible expressions of emotion.1.Which of the following best explains“captive”in Paragraph 3?A.Unique. B.Talkative. C.Curious. D.Caged.2.Birds might blush .A.when people ignore them B.to sho

    174、w they are happyC.to show they are hungry D.when something upsets them3.What is TRUE about scientists reaction to macaws blushing?A.They are puzzled by how birds can communicate with one another.B.They are motivated to continue studying how macaws express emotion.C.They are curious about why other b

    175、irds are unable to convey emotion.D.They are interested to study monkeys to see if they blush as strongly.4.What is the main idea of the text?A.Parrots make excellent pets.B.Parrots are skilled to make tools.C.The macaws can communicate with each other.D.The macaws can go red in the face with feelin

    176、g.答案语篇解读本文为说明文,属于科普类文章。科学家发现金刚鹦鹉也像人类一样有面部表情。1.D猜测词义题。本题题干意为:下面哪个词能非常好地解释第三段中的词汇“captive”?根据文章第三段中的“their human caretakers”可知这些鸟是有主人的,结合最后一段与之呼应的“One limitation of the study is that no macaws in the natural environment have been observed.”(这项研究的局限性在于没有观察生活在自然环境中的金刚鹦鹉的情况。)可推知“captive”意为“被关在笼子里的”,故选D项。

    177、2.B事实细节题。本题题干意为:什么时候/为什么鸟儿脸红?根据文章第四段第二句“Likewise,bird blushing could convey well-being.”(同样地,鸟儿脸红可能表示它们很幸福。)可知B项(为了表达它们很高兴)为正确答案。根据第三段最后一句(当照看人不注意它们时,它们脸上的红色便会消失。)可排除A项。C、D两项在文中没被提及。3.B推理判断题。本题题干意为:对于金刚鹦鹉脸红这一现象科学家做出的反应,哪项是对的?根据文章第三、四段内容判断,金刚鹦鹉会脸红这个现象引发了Aline Bertin所带领科研团队的关注和研究,他们进而发现金刚鹦鹉的脸红可能和我们人类一

    178、样,是种情感表达。综合考虑,科学家会继续研究金刚鹦鹉怎样表达情感。故本题答案为B项。4.D主旨大意题。本题题干意为:本文的主题是什么?纵观全文,作者主要介绍了金刚鹦鹉和人类一样会脸红,以及Aline Bertin带领的科学家们对这一现象的研究,所以选D项,此处“go red in the face”就是对本文关键词“blush”的解释。第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。Time after time, I am on different Internet forums, and I end up

    179、 communicating with people who want to start a blog or website and are “going to get started soon”,“thinking about it”,“still going over my options” and so on. While a bit of planning and research will serve you well when theyre starting any project, often months later, these same people are “still

    180、thinking about it”.While there are many reasons that may stop someone from starting a project they have in mind, fear being the most obvious, the idea of perfectionism seems to be the second most. 1There is a proverb,“Tomorrow is often the busiest day of the week.” There is no such thing as the perf

    181、ect plan. In fact, you spend so much time being concerned about getting everything right and perfect but it wears your initial enthusiasm down. 2Yes,you should want to be reaching for excellence, but who starts out with being excellent? Excellence will only come from trial and error.Just make a deci

    182、sion and start following through. Forget trying to be a perfectionist.3It comes from the belief that “anything I do that is less than perfect is not worth doing”. This way of thinking leads to one becoming discouraged and then failing even to start ones project.To start, just begin with something th

    183、at is good enough, and then keep working to improve on it. Make a basic plan, take action, and then start improving the actual results.4Let go of the fear, stop thinking and start doing, and forget starting out with “its got to be perfect”.Ill leave you with the words of an actual doer, who was not

    184、a perfect person, and all his decisions were not perfect. 5 “You dont have to see the whole staircase;just take the first step.”A.In fact, perfectionism is an unhealthy belief.B.Ill provide you with some examples of action.C.Yet the only way to a solution is to start doing.D.However, he is an exampl

    185、e to be followed today.E.Once you begin, its often less painful to keep working.F.Getting started on a project is not a life and death decision.G.The result is that time passes and so does the perfect moment.答案语篇解读如果我们心中有想法,就应该立即行动起来,深思熟虑、精心计划固然好,但经常会让我们犹豫不决以至于失去最初的热情而最终无法将想法付诸实践。1.C细节句。作者开始在第二段呈现自己

    186、的观点:尽管会有种种理由阻止我们将心中的想法付诸行动,但唯一的解决办法就是立即行动起来。故选C项。2.G细节句。此空前文指出人们在有了想法后往往会想要设计完美的计划,花大量时间考虑把一切都安排得妥当、完美,这样就会消磨掉热情,因而此处提出这样的结果便是时间过去了,完美的时机也过去了。3.A细节句。前文提到忘记试图成为一个完美主义者,指出这是不可取的。故A项符合此意。4.F细节句。本段的大意是:立即行动起来,有个初步计划即可,之后慢慢改进。F项“开始一个项目并不是生与死的决定”符合此意。5.D细节句。本段提到一个不完美的“行动派”以及他的话,此处说到“但是现今他值得我们学习”,故选D。高级语块t

    187、rial and error反复试验perfectionist n.完美主义者take action采取行动长难句原句:While there are many reasons that may stop someone from starting a project they have in mind, fear being the most obvious, the idea of perfectionism seems to be the second most.分析:此句为复合句,其主句是the idea of perfectionism seems to be the second

    188、most。前面是由while引导的让步状语从句,从句中that引导的定语从句修饰先行词reasons。fear being the most obvious是一个独立主格结构。译文:尽管有很多理由可能会阻止某人开始实施头脑中的项目,害怕是最明显的,完美主义的想法是第二明显的。第二部 完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。At a beautiful beach a little boy on his knees packs the sand into a bucket. He turns the bucke

    189、t upside down and lifts it. To the1of the little architect, a castle tower is created. He works all afternoon packing the walls, building sentries(哨兵)with bottle tops and bridges with sticks. And a sandcastle will be built.In a big city with 2streets and traffic, a man works in an office. He packs p

    190、apers into piles, holds the phone between his ear and shoulder and3the keyboard with his fingers. Contracts get signed and to the joy of the man, a 4is made. His pension will be sentries and capital gains will be5. An empire will be built.The two builders of the two castles have very much 6. They bo

    191、th7smallness into greatness. They both make something beautiful out of nothing.And for both, the tide will rise and the 8will come. Yet that is where the 9stop. The little boy sees the end of his castle while the man10it. As the dusk approaches and waves near, the child 11to his feet and begins to c

    192、lap as the waves wash away his 12. There is no sorrow, no fear and no regret. He smiles and goes home.The man in his office is not very13like the child. As his empire is fading, he is terrified, trying to protect it. “Its my castle!” he14 at the incoming tide.Go ahead and build your dreams, but buil

    193、d with a childs heart. When the sun15and the tides take place, just applaud. Salute the process of life and go home with a smile.1.A.surpriseB.reliefC.amusementD.delight2.A.lonelyB.busyC.cleanD.empty3.A.fixesB.touchesC.hitsD.checks4.A.profitB.pointC.recordD.wish5.A.bridgesB.toolsC.bucketsD.beaches6.

    194、A.in handB.in commonC.in needD.in total7.A.increaseB.cutC.shapeD.put8.A.awardB.victoryC.futureD.end9.A.similaritiesB.competitionsC.differencesD.changes10.A.followsB.acceptsC.ignoresD.enjoys11.A.jumpsB.strugglesC.sticksD.bends12.A.dreamB.giftC.masterpieceD.memory13.A.wiseB.naughtyC.curiousD.active14.

    195、A.glancesB.staresC.yellsD.points15.A.setsB.shinesC.risesD.burns答案语篇解读本文为议论文。作者通过将男孩建造沙堡和一位男士建设商业帝国相比较,介绍了他们的共同之处,也介绍了他们的不同之处,从而告诫人们要带着一颗童心铸就自己的梦想,要享受生命的过程。1.D由下文“a castle tower is created”(塔楼建好了)可知:这会使小男孩儿很高兴,故答案为D项。to the delight of sb.意为:令某人高兴的是。surprise惊喜;relief解脱;amusement消遣。2.B由本句中的“a big city”

    196、可知街道和交通是繁忙的(busy),此空与第一段第一句中的beautiful形成对比。lonely寂寞的;clean干净的;empty空的。3.C用手指敲击键盘用动词hit。touch的意思为“触碰”,不符合实际,故被排除。fix修理;check检查。4.A合同签字生效,使这位男士高兴的是,一笔赢利(profit)就这样到手了。point点;record记录;wish希望。5.A此句与第一段中的“building sentries(哨兵)with bottle tops and bridges with sticks”进行对比,作者将pension比作 “sentries”,将capital

    197、gains比作“bridges”,故答案为A项。6.B根据后面三句可知作者要表达的意思是:这两座城堡的两个建筑者有许多共同之处。have sth. in common“有共同之处”。in hand在手头;in need需要;in total总共。7.C句意:他们都把渺小的塑造成伟大的。本句中shape为动词,意思是“塑造”。increase增加;cut切;put放置。8.D对于他们两个而言,潮水会涨起,一切都会结束。award奖品;victory胜利;future未来。9.A根据本句中的Yet可知前几句在讲小男孩儿和那位男士的相似之处,而本句为过渡句,表示:然而他们的相似处(similarit

    198、ies)就到此为止。competition比赛;difference不同;change变化。10.C从本句开始作者介绍小男孩儿和那位男士的不同。根据本句中的while(表对比),可知设空处与sees相对比,故答案为C项。句意:小男孩儿看到了城堡的终结,而那位男士却忽略了它。follow跟随;accept接受;ignore忽视;enjoy欣赏。11.A根据下文中的“There is no sorrow”及“He smiles and goes home.”可知当海浪冲走他的杰作时,他一跃而起(jumps to his feet),开始鼓掌欢呼。struggle to his feet意为:挣扎着

    199、起来,不合本题要求,故被排除。stick和bend两个动词不和“to his feet”构成短语,故全被排除。12.C根据第一段对小男孩儿的介绍可知,那座城堡就是小男孩儿的杰作(masterpiece)。dream梦想;gift礼物;memory记忆。13.A根据下文那位男士的表现可知:那位男士不如那个小男孩儿明智(wise)。naughty调皮的;curious好奇的;active活跃的。14.C结合上文及引号里的内容可推知答案为C项。句意:他会对着即将到来的潮水大喊(yells):“那是我的城堡!”glance瞥见;stare盯着;point瞄准。15.A根据倒数第三段中“As the dusk approaches and waves near”(随着暮色临近,海浪临近)可推知答案。set落下;shine闪耀;rise上升;burn燃烧。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022版高考英语一轮复习 组合卷(含解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347986.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT 1 SECTION 1 WORD版含答案.DOC2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT 1 SECTION 1 WORD版含答案.DOC
  • 初中英语译林版七年级上册Unit 1 Grammar Simple present tense of the verb to be(共20张PPT).ppt初中英语译林版七年级上册Unit 1 Grammar Simple present tense of the verb to be(共20张PPT).ppt
  • 初中英语被动语态讲解课件 (共15张PPT).ppt初中英语被动语态讲解课件 (共15张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:第五单元测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:第五单元测评 WORD版含解析.docx
  • 初中英语被动语态讲解及练习(共47张PPT).ppt初中英语被动语态讲解及练习(共47张PPT).ppt
  • 初中英语状语从句(共20张).ppt初中英语状语从句(共20张).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:模块综合测评 WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版八年级上册第1单元Integrated skills 课件(共21张PPT).ppt初中英语牛津译林版八年级上册第1单元Integrated skills 课件(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 5 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版八年级上册U1 Reading 2 课件(共33张PPT).ppt初中英语牛津译林版八年级上册U1 Reading 2 课件(共33张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 4 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版七上Unit1 Integrated skills 课件(共32张PPT).ppt初中英语牛津译林版七上Unit1 Integrated skills 课件(共32张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津译林版 9年级Unit1 Grammar 课件(共23张PPT).ppt初中英语牛津译林版 9年级Unit1 Grammar 课件(共23张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills(共21张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅱ— LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP & LEARNING TIP WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共28张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共28张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 1 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共24张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Study skills (共24张PPT).ppt
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills.ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills.ppt
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills(共36张PPT).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills(共36张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 单元重点小结 .pptx2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 单元重点小结 .pptx
  • 2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx2020-2021学年英语人教选修7课件:UNIT 4 SECTION Ⅳ— WRITING .pptx
  • 初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills (2).ppt初中英语牛津版七年期上册Unit 4 My day Integrated skills (2).ppt
  • 初中英语感叹句PPT (共19张PPT).ppt初中英语感叹句PPT (共19张PPT).ppt
  • 初中英语形容词比较级讲解(共23张PPT).ppt初中英语形容词比较级讲解(共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1