2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语人教选修7课后习题:UNIT 2SECTION GRAMMAR WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 选修 课后 习题 UNIT SECTION WORD
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家SectionGrammar课后篇巩固提升一、完成句子1.No one likes (被别人嘲笑).答案to be laughed at by others2.Im glad (被给了这次机会) to visit your country.答案to have been given the chance3.(被人爱) is a happy thing.答案To be loved4.The book is said (已被译成了英语).答案to have been translated into English5.He hurried to the theatre
2、(结果被告知票已经卖光了).答案only to be told that the tickets had been sold out二、变式训练1.Ill try my best to make it easy to understand the text.=Ill try my best to make the text easy .答案to understand2.We need to do more work to achieve the final success.=More work needs to achieve the final success.答案to be done3.T
3、he boy asked us to give him an opportunity to try again.=The boy askedan opportunity to try again by us.答案to be given4.Two more bridges will be built here in the coming year.=Two more bridges will be built here in the year .答案to come5.These flowers dont need watering,for it rained last night.=These
4、flowers dont need ,for it rained last night.答案to be watered三、阅读理解ALast year I ruined my summer vacation by bringing along a modern convenience that was too convenient for my own good:the iPad.Instead of looking at nature,I checked my e-mail.Instead of paddling a small boat,I followed my Twitter feed
5、(推特简讯).Instead of reading great novels,I stuck to reading four newspapers each morning.I was behaving as if I were still in the office.My body was on vacation,but my head wasnt.So this year I made up my mind to try something different:withdrawal(退出) from the Internet.I knew it wouldnt be easy,since
6、Im bad at self-control.But I was determined.I started by giving the iPad to my wife.The cellphone signal at our house was worse than in the past,making my attempts at cheating an experience in frustration(沮丧).I was trapped and forced to go through with my plan.Largely cut off from e-mail,Twitter and
7、 my favourite newspaper websites,I had few ways to connect to the world except for the radioand how much radio can one listen to,really?I had to do what I had planned to do all along:read books.This experience has had a happy ending.With determination and the strong support of my wife,I won in my va
8、cation struggle against the Internet,realising finally that it was I,not the iPad,that was the problem.I knew I had won when we passed a Starbucks and my wife asked if I wanted to stop to use the Wi-Fi.“I dont need it,”I said.However,as we return to post-vacation life,a harder test begins:can I cont
9、inue when Im back at work?There are times when the need to know whats being said right now is great.I have no intention of giving up my convenience completely.But I hope to resist the temptation(诱惑) to check my e-mail every five minutes,which leads to checking my Twitter feed and a website or two.I
10、think a vacation is supposed to help you reset your brain to become more productive.Here I hope this one worked.1.What do we know about the authors last summer vacation?A.He was determined to enjoy the beautiful view.B.His iPad ruined his plan of finishing a great novel.C.He felt satisfied that he h
11、ad stuck to his usual timetable.D.He hated himself for acting as if he were working on vacation.答案D解析细节理解题。根据第一段的最后两句“IwasbehavingasifIwerestillintheoffice.Mybodywasonvacation,butmyheadwasnt.”可知,作者对假期不满意,虽然身体在度假,但精神却没有度假。2.What did the author do to keep away from the Internet this year?A.He handed h
12、is iPad to his wife.B.He cut off his cellphone signal.C.He refused to cheat in his house.D.He listened to the radio most of the time.答案A解析细节理解题。根据第二段的最后一句“IstartedbygivingtheiPadtomywife”可知,为了抵制网络的诱惑,作者将iPad交给了妻子。3.When back at work,the author will probably choose to .A.stay away from the Internet f
13、or everB.continue to read more and more booksC.keep control of when and how to use the InternetD.stop checking what is being said right now completely答案C解析推理判断题。根据倒数第二段中的“Ihavenointentionofgivingupmyconveniencecompletely.ButIhopetoresistthetemptation.”可推知,作者并没打算彻底放弃使用网络,但他将努力抵制网络的诱惑。4.What is the au
14、thors opinion of a great vacation in the passage?A.A vacation is having nothing to do but read all day.B.A vacation proves that a life of pleasure is overvalued.C.A vacation is a period of time to do whatever one wishes to.D.A vacation means a change of pace to make one more creative.答案D解析细节理解题。根据末段
15、第一句可知,作者认为,假期意味着重启大脑,让自己更具有创造性。BAs Internet users become more dependent on the Internet to store information,are people remembering less?If you know your computer will save information,why store it in your own personal memory,your brain?Experts are wondering if the Internet is changing what we remem
16、ber and how.In a recent study,Professor Betsy Sparrow conducted some experiments.She and her research team wanted to know how the Internet is changing memory.In the first experiment,they gave people 40 unimportant facts to type into a computer.The first group of people understood that the computer w
17、ould save the information.The second group understood that the computer would not save it.Later,the second group remembered the information better.People in the first group knew they could find the information again,so they did not try to remember it.In another experiment,the researchers gave people
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-420836.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
