2019_2020学年高中英语Unit2PoemsSectionⅡWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit2PoemsSection WarmingUp
- 资源描述:
-
1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1Sometimes teasing(tease) is funny,but sometimes it is hurtful.2We appreciate your flexibility (flexible) in dealing with this matter.3I feel so nervous about the National English Speech Competition tomorrow.Take it easy.4Visitors to the exhibit
2、ion came in an endless (end) stream.5She worked so hard that eventually(eventual) she suffered from a serious headache.6The head office of the bank is in Beijing,but it has branches(branch) all over the country.7The company has been_transformed (transform) from a family business into a state operati
3、on.8Having been translated (translate) into many languages,Harry Potter is popular with children and adults all over the world.单句改错1The reason why he hurt his leg was because he fell from a tall tree.becausethat2We went to a nursery,which was made of more than 120 children.made后加up3The passengers wo
4、uld have died if their food and water had been run out.去掉been4Life is like a bus loading with passengers,each man to his destination.loadingloaded5The man was brought in with his hands tying behind his back.tyingtied.阅读理解2019 TFK Poetry ContestCall all poets! Time for Kids has a challenge for you:wr
5、ite a funny,rhyming poem.It must be an original poem that does not copy another poets work.Enter the Time for Kids Poetry Contest! As fewer and fewer children are interested in writing poetry of their own,Time for Kids decides to organize and sponsor such a contest to change the situation.Contest Ru
6、les1How to enterThis contest begins at 1210 am. on March 6,2019 and ends at 1159 pm. on July 24,2019.To enter,mail the following information to 1271 Avenue of the Americas,32nd Floor,New York,New York 10020:(a) an original and previously unpublished poem that is humorous and has a rhyme scheme; (b)
7、entrants first name only and a parents mail address.Limit one entry per person.When entering,entrants promise that the entry is original,and has not been published in any medium and has not won an award.2JudgingAll entries will be judged by poet Kenn Nesbitt,based on the following criteria:creativit
8、y and originality (50%),use of language and rhyme (25%) and appropriateness to the theme of the contest (25%)The length of the entry will not be taken into consideration.3PrizesOur judges will select four semifinalists(参加半决赛的选手) from which one grand prize winner and three finalists will be chosen.Th
9、e one grand prize winner will receive an online class visit from Childrens Poet Laureate Kenn Nesbitt and a signed copy of his newest book of poetry,The Armpit of DoomFunny Poems for Kids,approximately value at $275.The three finalists will each get a signed copy of Nesbitts newest book of poetry,Th
10、e Armpit of Doom:Funny Poems for Kids,and both their poems and that of the grand prize winner will be published at .4Eligibility(参赛资格)Open to legal citizens of the 50 United States and the District of Columbia who are primary school students and are 8 to 13 years old at time of entry.5Winners listFo
11、r names of the winner and finalists,visit (after August 1,2019,available for a period of 10 days)【解题导语】为了激发孩子们写诗的兴趣,Time for Kids决定举办一次诗歌大赛。本文主要介绍了该比赛的一些规则,包括参赛方式、评判标准、奖品设置、参赛资格等。1The purpose of the contest is to _.Aencourage children to learn from other poetsBhelp children realize the dream of poet
12、ry writingCencourage childrens interest in poetry writingDencourage children to read more original poems解析:选C细节理解题。根据文章第一段的最后一句“As fewer and fewer children are interested in writing poetry of their own,Time for Kids decides to organize and sponsor such a contest to change the situation.”可知,比赛的目的是为了激
13、发孩子们写诗的兴趣,故选择C项。2Which of the following characteristics of a poem is valued most in judging?ABeing creative and original.BUsing a proper number of words.CUsing proper language and rhyme.DBeing appropriate to the contest theme.解析:选A细节理解题。根据Judging中的“creativity and originality (50%),use of.of the cont
14、est (25%)”和“The length of the entry will not be taken into consideration.”可知,在评判过程中一首诗的创意和独创性是最重要的,故选择A项。3What can be known about the finalists of the contest?AThey will get a great deal of money.BTheir poems can be read at time .CThey will receive an online class visit from Nesbitt.DTheir poems wil
15、l appear in Nesbitts newest book of poetry.解析:选B细节理解题。根据Prizes的介绍中的最后一句“The three finalists.and that of the grand prize winner will be published at .”可知,参加决赛的选手的诗能在time 上读到。4According to the contest rules,_.Apoems can be sent to the organizers by emailBall the children have the right to take part in
16、 the contestCthe number of one entrants poems to enter the contest is not limitedDthe result of the contest will be unknown before August 1,2019解析:选D细节理解题。根据文章Winners list下的“For names of the winner and finalists,visit (after August 1,2019,available for a period of 10 days)”可知,比赛结果将于2019年8月1日以后公布,故选D
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423902.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
