分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2019_2020学年高中英语Unit2Robots4SectionⅣGrammar知能演练轻松闯关新人教版选修720200318099.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:423914
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:2.54MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 高中英语 Unit2Robots4Section Grammar 知能 演练 轻松 闯关 新人 选修 720200318099
    资源描述:

    1、Section Grammar 单句语法填空1As is known to all, the 2022 Winter Olympics will_be_held(hold) in Beijing and towns in the neighboring Hebei Province.2In China, the practice of presenting the best food first to the senior members of the family has_been_observed(observe) for generations.3Up to now, a large n

    2、umber of new houses have_been_built(build) in what used to be a wasteland.4The decision to_be_made(make) at tomorrows meeting will affect a lot of people.5His book is said to_have_been_translated(translate) into more than 30 languages since it was_published(publish) in the 1940s.6Your pencil case is

    3、 nowhere to_be_found(find), and I will buy a new one for you this weekend.7The fire is reported to_have_been_caused(cause) by a cigarette end, which was thrown by one tourist.8The best and most beautiful thing in the world cannot be_seen(see) or even touched for it must be_felt(feel)9It is a great h

    4、onor for me to_be_asked(ask) to speak at the meeting on behalf of the whole class.10The kids were_allowed(allow) to go swimming in the river, which made them very happy. 阅读理解We live in a golden age of misinformation. On Twitter, false news spreads further and faster than the truth. In the runup to t

    5、he 2016 US presidential election, the most popular false articles got more Facebook shares, reactions and comments than the top real news, according to a BuzzFeed News analysis.Before the Internet, “You could not have a person sitting in a room and generating conspiracy(阴谋) theories at a mass scale,

    6、” says Luca de Alfaro, a computer scientist at the University of California. But with todays social media, selling lies is too easywhether those lies come from a company like Disinfomedia, which has owned several false news websites, or a crowd of teenagers in Macedonia who got huge sums of money by

    7、 writing popular false news.Most Internet users probably arent intentionally broadcasting nonsense. Information overload and the Web surfers limited attention span arent exactly good at factchecking inspection. Confirmation bias(偏见) feeds in as well. “When theyre dealing with unfiltered information,

    8、 its likely that people will choose something that meets with their own thinking, even if that information is false,” says Fabiana Zollo, a computer scientist in Italy who studies how information circulates on social networks.Intentional or not, sharing misinformation can have serious consequences.

    9、False news doesnt just threaten the equity of elections and wear away public trust in real news. It threatens lives. Rumors(谣言) that spread on WhatsApp, a smartphone messaging system, for instance, led to murder cases in India that left more than a dozen people dead.To help sort false news from trut

    10、h, programmers are building automated systems that judge the truth of online stories. A computer program might consider certain characteristics of an article or the reception an article gets on social media. Computers that recognize certain warning signs could warn human factcheckers, who would do t

    11、he final check. “Automatic liefinding tools are still in their babyhood,” says computer scientist Giovanni Luca Ciampaglia of Indiana University Bloomington.【解题导语】本文是一篇议论文。如今,我们处在一个假新闻充斥网络的时代,本文就假新闻的影响及如何抵御进行了讨论。1What can be learned from the second paragraph?AFalse news is sometimes more popular tha

    12、n the real news.BTeenagers are the main force for spreading fake messages.CThe openness of the Internet provides soil for false news.DSocial media contributes to the loss of peoples social values.C解析:推理判断题。根据第二段中的Before the Internet.selling lies is too easy可知,在过去,大规模的传播假消息是很难的,而如今,网络的发展使其变得十分容易。由此可推

    13、断,第二段想告诉我们的是网络为假消息提供了生存的土壤。2What best explains the underlined word “unfiltered” in paragraph 3?AUnknown.BOriginal.CFalse. DBoring.B解析:词义猜测题。根据上下文语境可知,网络消息的关注度并不能证明它的真实性,因为人们在阅读那些未过滤的信息时,容易根据自己的喜好去选择,即使那是错误的消息。由此推断,画线词意为“未过滤的,原始的”。3Paragraph 4 is mainly about _Athe drawbacks of social mediaBthe negat

    14、ive effects of misinformationCthe disordered Internet market of IndiaDthe relationship between laws and rumorsB解析:段落大意题。根据第四段的内容尤其是第一句可知,本段主要想告诉我们虚假消息的不利影响。4What do we know about the automatic liefinding tools?AThey have been fully developed in the computer program.BThey remind human factcheckers of

    15、 some warning signs.CThey are proved to be good at telling false news from the truth.DThey make up a machinecontrolled system that can do the final check.B解析:细节理解题。根据最后一段中的Computers that recognize certain warning signs could warn human factcheckers, who would do the final check.可知,这个自动识别系统可以帮助人工排查人员

    16、分辨网络信息。 完形填空I came from my home in Italy by overnight train to Vienna to start the second part of my year abroad as an English language assistant. I went to sleep in Italy and _1_ in Austria, to a snowcovered countryside that looked like something out of a tour guide. Although this _2_ scene made me

    17、 excited, I soon _3_ that adjusting to the Austrian world was going to be _4_The first thing was the _5_. I had to switch from talking and thinking in Italian to German _6_. I found myself stumbling over(结结巴巴地说) words and really struggling to _7_ when people spoke to me, especially in Austrian Germa

    18、n which not only sounds different from the German I learned at school but also uses different words! So Ive had lots of _8_ moments in the supermarket and felt rather embarrassed when I used the _9_ word.There are also lots of other _10_ things. One big difference is the _11_. Italy is famous for it

    19、s varied pasta(意大利面食) dishes and delicious pizzas! But in Austria the _12_ food seems to be meat. It also seems that there isnt time for a _13_, relaxed lunch. In Italy I had an hours lunch break from my office job, but when Im _14_ in the schools in Vienna there are just 10 or 15 minutes between le

    20、ssons, which is only _15_ for a quick sandwich.I dont think these are _16_ things, but it will just take time to get used to them. However, there are some things I have immediately _17_, like the very efficient public transportits _18_ to get around and its always on time! I also _19_ the coffee hou

    21、se culture here where you can go to a caf and just sit for hours, chatting and _20_ with friends and a cake or two. In fact, I really love the country and I think I will enjoy my stay here.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者在异国他乡遇到的问题,但是作者仍然希望通过努力能够快乐地生活在这里。1A.stayed up Bdressed upCwarmed up Dwoke upD解析:根据上文的I

    22、 came from my home in Italy by overnight train to Vienna及I went to sleep in Italy .Austria可知,作者睡着的时候还在意大利,但醒来(woke up)时已身在奥地利。2A.familiar BtouchingCbeautiful DfunnyC解析:根据上文的a snowcovered countryside that looked like something out of a tour guide可知,这里的景色很美(beautiful)。3A.realized BguessedCadmitted Dre

    23、memberedA解析:根据下文中对作者在奥地利遇到的问题的描述可知,作者很快就意识到(realized)适应奥地利的生活是比较难的(hard)。4A.hard BboringCmeaningful DinterestingA5A.habit BlanguageCattitude DcustomB解析:根据本段中的I had to switch from talking and thinking in Italian to German可知,首先是语言(language)方面的问题。作者的所说所想都要立刻(immediately)从意大利语切换成德语。6A.patiently Bfinally

    24、Csecretly DimmediatelyD7A.think BunderstandClearn DexplainB解析:根据上文的I found myself stumbling over(结结巴巴地说) words .spoke to me可知,当别人跟作者说话的时候,作者理解(understand)起来很吃力。8A.brief BanxiousCawkward DterrifyingC解析:根据本段中的especially in Austrian German.uses different words及felt rather embarrassed可知,作者在超市里经历过很多尴尬的(a

    25、wkward)时刻,在使用了错误的(wrong)词语后会感到非常尴尬。9A.key BwrongCforeign DhurtfulB10A.different BbasicCwonderful DsillyA解析:根据下文中对意大利和奥地利食物的对比及One big difference可知,在这里生活还有很多其他不一样的(different)地方,其中一项就是食物(food)。11A.restaurant BbillCmenu DfoodD12A.delicious BmainCcheap DfastB解析:根据上文的Italy is famous for its varied pasta(

    26、意大利面食) dishes and delicious pizzas!可知,奥地利的主要(main)食物就是肉类。13A.late BlightClong DhotC解析:根据上文的start the second part of my year abroad as an English language assistant及In Italy I had an hours lunch break from my office job, but .10 or 15 minutes between lessons可知,在维也纳,人们没有很长的(long)时间来享受一顿轻松的午餐。当作者在学校工作(

    27、working)时,每节课之间只有10到15分钟的休息时间,仅仅够(enough)吃一个三明治。14A.struggling BstudyingCsitting DworkingD15A.proper BenoughCconvenient DreadyB16A.bad BsmallCrisky DimportantA解析:根据空后的but it will just take time to get used to them可知,作者并不觉得这些不同是坏(bad)事,只是需要时间去适应。17A.gotten tired of Bgotten close toCgotten used to Dgo

    28、tten interested inC解析:根据本段的like the very efficient public transport可知,作者在奥地利还是很快适应了(gotten used to)一些事,比如高效便捷的公共交通到处走动很容易(easy)而且通常很准时。18A.safe BnecessaryCeasy DpossibleC19A.feel BshareCkeep DenjoyD解析:根据本句的chatting and .friends and a cake or two可知,作者也很喜欢(enjoy)这里的咖啡屋文化,人们可以一连坐在咖啡厅里几个小时,和朋友聊天或者吃些点心放松

    29、(relaxing)身心。20A.relaxing BdreamingCcomparing DcompetingA 语法填空Scientists found that air pollution may be responsible 1._ a big reduction in 2._(intelligent). Research showed that air pollution led to big falls in test 3._(score) for languages and mathematics. The study called “The influence of air p

    30、ollution on cognitive(认知的) performance” 4._(conduct) over four years ago. Researchers analyzed speaking and mathematics tests 5._(take) by 20,000 people of all ages. They said, “Polluted air may do harm to cognitive ability as people become older.”The study is a warning to the rest of the world, 6._

    31、(particular) those in cities. Over 91 percent of the world population live in areas with polluted air, 7._ is the fourth biggest cause of global deaths. Researchers discovered that the 8._(long) people were exposed to polluted air, the greater their cognitive ability went down. They said air polluti

    32、on caused a years worth of lost education. For those aged over 60, this could be several years. A researcher warned, “9._ is no shortcut to solve this issue. Governments really need to take effective measures 10._(reduce) air pollution.”1for解析:考查固定搭配。be responsible for意为“造成的原因”。2intelligence解析:考查名词。

    33、设空处作in的宾语,表示“脑力”,故填intelligence。3scores解析:考查名词复数。score是可数名词,且在此表泛指,故填名词复数形式scores。4was conducted解析:考查动词的时态和语态。由后面的over four years ago可知,设空处所表示的动作发生在过去,应用一般过去时;又因为study与conduct之间是被动关系,故填was conducted。5taken解析:考查过去分词。tests后跟定语,又因为take与tests之间是逻辑上的动宾关系,且take所表示的动作已完成,故填taken。6particularly解析:考查副词。设空处作状语,表示“尤其”,故填particularly。7which解析:考查关系代词。设空处引导非限制性定语从句,补充说明polluted air,且在从句中作主语,故填which。8longer解析:考查副词比较级。“the副词比较级,the副词比较级”表示“越,就越”。9There解析:考查there be句型。句意:解决这一问题并没有捷径。故填There。10to reduce解析:考查动词不定式。政府采取有效措施的目的是为了减少空气污染,故填to reduce。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年高中英语Unit2Robots4SectionⅣGrammar知能演练轻松闯关新人教版选修720200318099.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423914.html
    相关资源 更多
  • 安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 1 LIFESTYLES  (北师大版必修1).ppt安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 1 LIFESTYLES  (北师大版必修1).ppt
  • 安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 19 LANGUAG (北师大版选修7).ppt安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 19 LANGUAG (北师大版选修7).ppt
  • 安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 17 LAUGHTER (北师大版选修6).ppt安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 17 LAUGHTER (北师大版选修6).ppt
  • 安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 13 PEOP (北师大版必修5).ppt安徽省高考英语一轮复习精品课件:UNIT 13 PEOP (北师大版必修5).ppt
  • 安徽省马鞍山市第二十二中学高中英语必修一M1 U3 PROJECTZL 课件 (共39张PPT) .ppt安徽省马鞍山市第二十二中学高中英语必修一M1 U3 PROJECTZL 课件 (共39张PPT) .ppt
  • 安徽省马鞍山市第二十二中学高中英语必修一M1 U2 PROJECT 课件 .ppt安徽省马鞍山市第二十二中学高中英语必修一M1 U2 PROJECT 课件 .ppt
  • 吉林省汪清县第六中学2019-2020学年高一下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.docx吉林省汪清县第六中学2019-2020学年高一下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.docx
  • 吉林省汪清县第六中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语试题 WORD版缺答案.doc吉林省汪清县第六中学2019-2020学年高一上学期期中考试英语试题 WORD版缺答案.doc
  • 吉林省汪清县第六中学2016-2017学年高二上学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc吉林省汪清县第六中学2016-2017学年高二上学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 安徽省舒城晓天中学2014-2015学年高一英语必修1UNIT 1 FRIENDSHIPUNIT1 SECTION Ⅳ GRAMMAR .ppt安徽省舒城晓天中学2014-2015学年高一英语必修1UNIT 1 FRIENDSHIPUNIT1 SECTION Ⅳ GRAMMAR .ppt
  • 安徽省舒城晓天中学2014-2015学年第一学期高一英语课件必修1UNIT 1 FRIENDSHIPUNIT1 SECTION Ⅰ WARMING UP .ppt安徽省舒城晓天中学2014-2015学年第一学期高一英语课件必修1UNIT 1 FRIENDSHIPUNIT1 SECTION Ⅰ WARMING UP .ppt
  • 吉林省汪清县汪清第四中学2021届高三上学期第一次模拟考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县汪清第四中学2021届高三上学期第一次模拟考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县汪清第四中学2021届高三上学期模拟考试(二)英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县汪清第四中学2021届高三上学期模拟考试(二)英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县汪清第四中学2020-2021学年高二第二学期假期验收考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县汪清第四中学2020-2021学年高二第二学期假期验收考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县汪清第四中学2019-2020学年高二上学期第一次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县汪清第四中学2019-2020学年高二上学期第一次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县四中2019-2020年高一上学期第二次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县四中2019-2020年高一上学期第二次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县四中2019-2020学年高二上学期第二次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc吉林省汪清县四中2019-2020学年高二上学期第二次阶段考试英语试卷 WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清县六中2020-2021学年高一上学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc吉林省汪清县六中2020-2021学年高一上学期期中考试英语试题 WORD版含解析.doc
  • 吉林省汪清县2022学年高一英语上学期期中试题.docx吉林省汪清县2022学年高一英语上学期期中试题.docx
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 5 THEME PARKS SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 吉林省汪清六中2022学年高二英语下学期第一次月考试题新人教版.docx吉林省汪清六中2022学年高二英语下学期第一次月考试题新人教版.docx
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR单元质量评估检测卷 3 WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR单元质量评估检测卷 3 WORD版含答案.doc
  • 2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 2 WORKING THE LAND SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2020年人教版高中英语必修四课时作业:UNIT 2 WORKING THE LAND SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 2020年高考英语(人教新课标)一轮总复习课件:第一部分 教材梳理 选修8 (5份打包).docx2020年高考英语(人教新课标)一轮总复习课件:第一部分 教材梳理 选修8 (5份打包).docx
  • 2020年高考英语语法讲解及考点练习 冠词(含解析).doc2020年高考英语语法讲解及考点练习 冠词(含解析).doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1