2019_2020学年高中英语Unit2PoemsSectionⅢLearningaboutLanguage.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit2PoemsSection LearningaboutLanguage
- 资源描述:
-
1、 Section Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1We must choose texts that are appropriate for our teaching.2John has put on so much weight recently that his mother has to let out all his trousers to his measure.3However hard you try,it is difficult to lose weight without cutting down th
2、e amount you eat.4Whatever youve found,you must give it back to the person it belongs to.5Although she had tried out every method,Carolina couldnt get the door open.6The performers were delighted by the warmth(warm) of the applause.7The lorry,loaded with bricks,has broken down in the middle of the b
3、ridge.8Many of the big world sports events are_sponsored (sponsor) by wealthy big companies,which hope to advertise their companies or their products.单句改错1Let your child know that you expect him or her to act appropriate towards other people.appropriateappropriately2I promise to keep it secret and n
4、ever let it down.downout3If you worked hard then,you would be in the university now.worked_前加_had4He exchanged his old car to a new model as soon as he won the money.tofor5We can start the habit by write learning summary and recording something impressive and meaningful.writewriting.阅读理解AThe horse I
5、m riding is named Candy, which is appropriate, taking account of her love for eating. As we go our way down the mountain of Big Bend National Park, Texas, Im sweatinghalf due to the hot weather, half due to an effort to stay on the horse. Candy, however, is relaxed and stops to eat cactuses (仙人掌) as
6、 she passes. She is used to the dusty trails through hills and canyons (大峡谷) and ignores my attempts to guide her away from her delicious food. Our ride becomes a battle of will, which Candy wins easily. I comfort myself by admiring the views across Big Bends wide open spaces.Texas only national par
7、k, Big Bend, extends across 800,000 acres of the Chihuahuan Desert, in the deep southwest of the state right along the border with Mexico. It is named after the Uturn that the Rio Grande River makes here. It has seen a lot of fights. The Spanish, AngloAmerican settles, Mexicans, and Apache and Coman
8、che American Indians all fought to rule this place.Our group member, Mike, knows every corner of the park and describes it as “sort of a secret place”. Even some Texans dont know about Big Bend, he says. Other local people describe it as a forgotten national park. Compared with the almost five milli
9、on travellers that descend_on the Grand Canyon every year, only 30,000 make it here.There are six of us in the riding group, all fairly inexperienced, led by tour guides, Linda and Janelle, who keep both us and the horses in line. We trek along the top of an 800foot mountain, with widewinged eagles
10、flying beside us. The air is noiseless.The park is fantastic for hikes and has a variety of marked walking paths. The walk is a fivemile round trip. While the final stretch is rather steep, the views over giant canyons and plains are worth the effort.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者描述骑着马在Big Bend National Park, Te
11、xas旅游的经历。作者在艰难的旅途之后感觉是值得的。1What can we learn from the first paragraph?AThe writer is relaxed while riding.BThe writer wants to punish Candy for not walking straight.CThe writer is good at riding a horse on the mountain.DThe writer can hardly guide Candy away from the cactuses.解析:选D推理判断题。根据第一段中“She i
12、s used to the dusty trails through hills and canyons(大峡谷) and ignores my attempts to guide her away from her delicious food. Our ride becomes a battle of will, which Candy wins easily.”可知,作者很难把Candy从仙人掌旁引开。故选D。2We can learn all of the following about Big Bend National Park EXCEPT that _.Ait is the o
13、nly national park in TexasBit is located right along the border with MexicoCTexans fought to rule this place in the pastDit is described as a “forgotten national park”解析:选C推理判断题。根据第二段中“The Spanish, AngloAmerican settles, Mexicans, and Apache and Comanche American Indians all fought to rule this plac
14、e.(西班牙人、英裔美国人、墨西哥人、阿帕奇人和科曼奇印第安人都为统治这个地方而战。)”由此推知,C项“德克萨斯人过去曾为统治这个地方而战”的说法是错误的。故答案为C。3In the third paragraph, the underlined words, “descend on”, can be replaced by _.Athink highly of it Bpay a visit toCmake an attack on Dpass by解析:选B词义猜测题。根据第三段中“Other local people describe it as a forgotten national
15、 park. Compared with the almost five million travellers that descend on the Grand Canyon every year, only 30,000 make it here.(其他当地人把它描述为一个被遗忘的国家公园。与每年来大峡谷旅游的近500万游客相比,只有3万人能来这里。)”由此推知画线词的意思是“来访,访问”,故选B。4Which word can best describe the authors feelings after the hard journey?AWorthwhile. BUpset.CGr
16、ateful. DTired.解析:选A推理判断题。根据最后一段中“While the final stretch is rather steep, the views over giant canyons and plains are worth the effort.”可知,最能描述作者在艰难的旅途之后感受的词是“值得的”。故选A。BBelow are some comments from the community.Please feel free to add to the list.Some fantasy readers are unhappy with their lives a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423904.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
