2019_2020学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅢGrammar.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit2HealthyeatingSection Grammar
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & Writing随堂巩固.根据汉语提示完成下列句子1.You_(本不必提起) it.2.I_(不得不参加) an important meeting this afternoon.3.You_(一定不能玩) with fire,or youll get burnt.4.He_(本该完成工作)in such a long time.5.You_(不必归还) the book now. You can keep it until next week if you like.6.Something is wrong with my bike. So my bike_
2、 (需要修理).7.Mary_(本不该说) the words, but she wanted to warn you against that man.8.The light is on in his office. He_(一定在工作) there now.答案1.neednt have mentioned2.have to attend3.mustnt play4.ought to/should have finished the work5.neednt/dont have to return6.needs repairing/to be repaired7.shouldnt/ough
3、tnt to have said8.must be working.语法填空(用适当的情态动词填空)The bell for class just rang for the second time, but Tom didnt turn up.He 1._have arrived at school earlier because there would be a math test for the whole class today.He is one of the top students in the class.He usually comes to school on time.“H
4、e 2._be in class now,” thought his master teacher Mrs.Green.“I 3._make sure what has happened to him.”So she went out of the classroom and rang up Tom.“Hi, Tom!You 4._be at school now.Where are you?”“Good morning, Mrs.Green.Im still at home.”“Why?Why dont you come to school today?”“My mother is ill,
5、 so I 5._look after her at home.”“Your father should be at home, so you 6._stay at home to take care of her.”“But my father hasnt got back from work yet.I will go to school as soon as my father gets back.”“OK.But you 7._come here as quickly as possible, or you will 8._take another test if you fail t
6、his one.”答案1.should/ought to2.should3.must4.ought to5.have to/must6.neednt/dont have to7.must/need8.have to限时训练限时30分钟.阅读理解AA car needs gas to run and your body also needs food to work for you.Eating the right kind of food is very important.It can help your body grow strong to take care of what you e
7、at.There are four main food groups altogether.The dairy group has food like milk, cheese and sour milk.The other three groups are the meat and fish group, the fruit and vegetable group, and the bread and rice group.Each meal should have at least one food from all four main groups.With all these food
8、 together, you will be given enough energy during the day.It is easy to get into bad eating habits.You may eat your breakfast in a hurry to get to school on time.Or you may not have time for a good lunch.It may seem easy to finish your supper with fish and chips all the time.But you will find yourse
9、lf tired in these days and you can not think quickly.Watching what you eat will help your body remain healthy and strong.It is also good to take some exercise.It will help you eat more if you take a walk or play games in the open air.Having a good eating habit with some exercise is the key to your h
10、ealth.语篇解读作者告诉我们,健康饮食加上适当锻炼,才能保持身体健康。1.Which of the following diets do you think is the best one?A.Corn, fish, cream and pork.B.Eggs, tomatoes and chicken.C.Milk, bread, cabbages and beef.D.Rice, bean curd, apples, fish and chicken.解析细节理解题。从文中第二段“Each meal should have at least one food from all four
11、 main groups.”这句话可以看出,只有奶类、鱼肉类、蔬菜水果类和米面类四种合理搭配才算是最佳饮食。答案C2.Which of the following is a good eating habit?A.Going to school without any breakfast.B.Finishing your lunch in a very short time.C.Eating fish and chips for supper all the time.D.Having at least one food from all four main groups in each me
12、al.解析细节理解题。文章第二段“Each meal should have at least one food from all four main groups.With all these food together, you will be given enough energy during the day.”表明D项为一种好的饮食习惯。答案D3.In this passage the writer mainly tells us that_.A.the right kind of food with exercise will keep you healthyB.taking ex
13、ercise can keep your body strongC.every person needs food to grow wellD.enough energy helps people think more quickly解析归纳总结题。在文章最后一段中作者告诉我们要注意饮食,加上适当的锻炼,才能保持身体健康。选项B、C、D都不全面。答案A4.The underlined word“dairy”in the second paragraph means_.A.the shop that sells milk and butterB.the food made out of cows
14、 such as milkC.a farm where cows are keptD.a place where milk products are made解析词义理解题。必须从上下文来理解。从第二段的第二句话“The dairy group has food like milk, cheese and sour milk.”可以看出milk, cheese和sour milk都是奶或奶制品。答案BBEven before my father left us, my mother had to go back to work to support our family.Once I came
15、 out of the kitchen, complaining,“Mom, I cant peel potatoes.I have only one hand.”Mom never looked up from sewing.“You get yourself into that kitchen and peel those potatoes,”she told me.“And dont ever use that as an excuse for anything again!”In the second grade, our teacher lined up my class on th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423897.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
