2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT 1 SECTION 1 WORD版含答案.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语人教选修8配套作业:UNIT SECTION WORD版含答案 2020 2021 学年 英语 选修 配套 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 1Section 请同学们认真完成练案1 .单词拼写1The most popular means (方式)of transportation are bikes and buses.2Professor White is looked upon as an authority (权威) on mathematics.3There are several distinct (明显的;显著的)differences between a house and a home.4In the winter vacation, I went nowhere (任何地方都不;无处), and ju
2、st stayed at home.5A strong man will bear hardship (艰苦;艰难困苦)without complaining.6We have only a small percentage (百分率)of foreign books.7He made a lot of money during the property boom (繁荣)8A new law has been brought into discourage racial (种族的) prejudice.9Nobody noticed the thief slip (溜进) into the
3、house because the lights happened to go out.10He was apparently (明显地 )unconcerned by his failure to gain a university place.完成句子1. 我借助报纸上的一则广告找到了我的自行车。I found my bike by means of a notice in the newspaper.2. 科学家们说, 他们在防治癌症方面开始有所突破。Scientists say they are beginning to break through in the fight again
4、st cancer.3. 彼得说当他第一次来到这个城市时,真的不知道如何适应。Peter said when he first came to the city,he really didnt know how to make a life .4. 我们七月初要去日本。Were going to Japan at the beginning of July.5. 他当演员的梦想终于实现了。He finally realized/achieved his dream of becoming an actor. His dream of becoming an actor finally came
5、 true .6. 保育员尽量让孩子在室外多活动。The nurses keep children out of doors as much as possible .7. 我有一些困难,但是比起你的就算不了什么。Ive had some difficulties but they were nothing compared to yours.8. 该岛人口约78 000。The island has a population of about 78,000.9. 她绝不贫穷。实际上,她相当富有。 By no means is she poor.In fact,she is quite ric
6、h.10. 据说他成为一名教师了。 Its said that hes become a teacher.完形填空Many people do not understand a love of reading.Why bother with reading?Reading books can be an escape.A book is another 1.D you can pretend to live in for a little while.You can have a 2.A into someone elses life and someone elses problems.Fo
7、r the time that you 3.B the book in your hands,you can 4.C from the world for a while.You can choose your other world,be it 5.A or future,male or female,near or far.Any type of world you want to escape to exists in books.You can 6.D just about anything you want from a book.Fiction or nonfiction,both
8、 have something to teach.Nonfiction,of course,can 7.A you facts.There are books with general or specific 8.B ,like biographies and historical accounts.There are books about science,dinosaurs,art,cooking and everything in between.Fiction books,even those not based on fact,can offer knowledge about ot
9、hers lifestyles and thoughts.Reading is a great way to 9.C .It takes your mind off life.It doesnt require much 10.B or preparation though,just picking up a book. 11.C ,it can be done anywhere for any amount of 12.C .If you just need a quick fiveminute break,a book will 13.A .If you have an hour to s
10、pare,you can 14.C for that too.Books are informative,relaxing and can help you escape. 15.B up a book and see if it turns you into a reader!文章大意:本文讲了读书的几点好处。1AroomBspace CstarDworld解析:由后面的定语从句“you can pretend to live in for a little while”可知,这里是把书比喻成另一个“世界”。2Alook Bwalk CtalkDtrouble解析:通过读书可以“看看”别人的
11、生活和问题。3Aclose Bhold CfindDmark解析:此处说的是读书时的动作,应该是手里“拿着”书。4A.come Bdream Cescape Ddrive解析:本段第一句“Reading books can be an escape.”告诉我们,读书能让人“逃离”现实,因此选择escape。5Apast Bold CnewDnear解析:由后面的or future可知,此处所选词汇和future相对,因此选择past,指无论过去还是将来。6Abuy Bfind CseeDlearn解析:由下一句“Fiction or nonfiction,both have something
12、 to teach.”可知,这里说的是你可以从书中“学到”东西。7Aoffer Bthrow CwishDexpect解析:写实作品为你“提供”事实。第三段最后一句中的“Fiction books.can offer.”是提示。8Adoubt Binformation CpaperDexplanation解析:书中包含的应该是“信息”。9Astay Blive CrelaxDstudy解析:根据本段接下来的内容可推知,此处应该是说读书是一种很好的放松方式。10Aeffect Beffort CrelationDprogress解析:由下文just picking up a book可知,读书不
13、需要人为之付出太多努力。11AHowever BLuckily CBesidesDLater解析:前面讲述了读书的好处,下面也是要说读书的好处,因此besides(另外)符合题意。12Aattention Bmoney CtimeDknowledge解析:由该空后面的两句话可知,这里指的是读书不受空间和“时间”的限制。13Awork Bshow CappearDhappen解析:此处指如果你想休息五分钟,读书将会很“有效”。14Awatch Bsing CreadDwrite解析:本句跟上一句并列。如果你要休息一个小时,读书也同样起作用。15AMake BPick CPutDSet解析:总结全
14、文可知,此处是在号召我们“拿起”书来读。.阅读理解Young people in the United States do not have a strong understanding of the world and their place in it.Two US.based groups, the Council on Foreign Relations and the National Geographic, Society commissioned an online survey earlier this year.They wanted to know what young p
15、eople educated in American colleges knew about geography, US. foreign policy, recent international events, and economics.The survey was given to over 1,200 Americans between the ages of 18 and 26 years.All of them presently attending, or having previously graduated from, a 2or 4year college or unive
16、rsity.The average test score, out of 75 total possible answers, was 55 percent.The study identifies a few important problems.For example, only 30 percent knew that the only part of the US.government that can declare war is Congress.Only 60% of those taking the survey could identify Brazil on a world
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-420850.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
