2021年高考英语大一轮复习 课时作业26 Module 2 A Job Worth Doing(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高考英语大一轮复习 课时作业26 Module Job Worth Doing含解析外研版 2021 年高 英语 一轮 复习 课时 作业 26 Doing 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、课 时 作 业26.阅读理解(长葛市第一高级中学高三月考)Welcome to Glass of Venice, the number one importer and retailer of authentic Murano Glass in the US and one of the top names among Murano Glass retailers worldwide. We work directly with artisans (工匠) from Murano, Italy to bring you the unique centuries old art rooted i
2、n tradition and skill. Every item is handcrafted with passion using ancient techniques that made Murano glassmakers worldfamous since the 8th century. Now you neednt make a trip to Murano to own an authentic piece of art as beautiful as Venice itself.At the time of massproduced products that carry n
3、o special meaning, Murano Glass gives you an opportunity to express your individuality. Every piece is unique.Murano Glass is 100% handcrafted in Venice. Be a part of the centuriesold Venetian tradition!A piece of the artisans heart and soul is captured in every Murano Glass creation. Crafting Muran
4、o Glass jewelry, vases, sculptures and other functional and decorative pieces is a complicated process from silica, minerals, water, and fire. Venetian artisans create masterpieces. The techniques they use are centuries old, and artisans have been trained for many years in their fathers and grandfat
5、hers, workshops before they can attain a revered status of the true master of the craft.Murano Glass masters are not just artisans; they are artists. Ever since Murano glassmakers guild (公会) was established on this Venetian island in 1291, they have been innovating, seeking new methods of creating g
6、lass, and pushing forward to express new philosophies and artistic visions through glass. This made Murano Glass get its own art form, and it has been recognized at international expositions and top art museums and galleries worldwide. Today the famous glass masters working on Murano Island are firs
7、t and foremost artists, and Glass of Venice is proud to offer artistic masterpieces from top Murano glass workshops.这篇文章主要介绍了“慕拉诺玻璃”举世闻名,每一块玻璃都有独一无二的风格,如此奇特的玻璃出自“慕拉诺玻璃”大师之手。他们使用的技术已经历经几个世纪,工匠们在获得令人尊敬的工艺大师身份之前,已经在他们父辈和祖父辈的工作坊里训练了许多年。1What can be inferred about Murano Glass?AIt is made by using modern
8、 machines.BEvery piece is made in the US.CEvery piece has a special style.DIt was designed in the 8th century.答案:C解析:细节理解题。由第二段最后一句Every piece is unique.可知“慕拉诺玻璃”每一块都有独一无二的风格,故选C。2The underlined word “revered” in Paragraph 4 is closest in meaning to “_”AconsiderateBrelievedCcomplexDrespected答案:D解析:词
9、义猜测题。The techniques they use are centuries old, and artisans have been trained for many years in their fathers and grandfathers, workshops before they can attain a revered status of the true master of the craft.这句话的意思是他们使用的技术已经历经几个世纪,工匠们在获得令人尊敬的工艺大师身份之前,已经在他们父辈和祖父辈的工作坊里训练了许多年。所以“revered”的意思是受尊敬的,故选D
10、。3What were Murano Glass masters devoted to doing according to the text?AExploring ways to develop the creation of glass.BExporting Murano Glass to many foreign countries.CBuilding art museums to show the beauty of Murano Glass.DCreating a special art form to express their philosophies of life.答案:A解
11、析:推理判断题。由Murano Glass masters are not just artisans; they are artists. Ever since Murano glassmakers guild (公会) was established on this Venetian island in 1291, they have been innovating, seeking new methods of creating glass, and pushing forward to express new philosophies and artistic visions thro
12、ugh glass.可知“慕拉诺玻璃”大师们致力于玻璃的创新,故选A。4What is the authors attitude to Murano Glass masters works?ACritical.BAdmirable.CCautious.DAggressive.答案:B解析:观点态度题。由This made Murano Glass get its own art form, and it has been recognized at international expositions and top art museums and galleries worldwide. To
13、day the famous glass masters working on Murano Island are first and foremost artists, and Glass of Venice is proud to offer artistic masterpieces from top Murano glass workshops.可知作者对“慕拉诺玻璃”大师的作品持赞赏态度。故选B。.七选五(山西省孝义市高三调研)It can be truly terrifying to fall through ice on a frozen lake. _1_ In fact, t
14、here is more time to help you survive than you think.As you first hit the freezing water, you will almost breathe quickly at once. Remember to get control of your breathing and not to move around. _2_ This means that it takes about one minute to gain control of your breathing, ten minutes to move be
15、fore you get too cold. The final one is to remind you that it will take one hour before you become unconscious.Take that first minute and fully focus on your breathing. Slow it down, and then look around to see if you can locate the thickest area of ice. When you locate the ice, stretch your arms ov
16、er the surface, and then begin to flutterkick (上下打水) until your body becomes horizontal with the surface. _3_It is possible that you can live for several hours after passing out. This, however, does require some planning. You only have about 10 minutes before your muscles and nerves become too cold
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-350833.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
