2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2WORKING THE LAND WORD版含答案 2020 人教版 高中
- 资源描述:
-
1、课时提能练(十七) Unit 2Working the land课时作业A:基础层面.语境语法填空 AThe 1.discovery (discover) of America soon brought Europeans to this continent. The immigrants from the west world were of different 2.nationalities (national) but they had common goals: to seize property and wealth from Native Americans. Their ille
2、gal 3.occupation (occupy) of the arable land left many Native Americans starved to death. Theres still 4.confusion (confuse) about the number of people who died of 5.hunger (hungry) those years. After Columbus landed on America, Native Americans gradually lost their resources, 6.freedom (free) and c
3、ulture. The invaders almost snatched everything!BIn order to rid himself 7.of poverty, Wang Wei borrowed money from the bank and built 8.up his own business, 9.on which he focused all his energy. Thanks 10.to his efforts, his business has turned out to be very good and his wealth is beginning to bui
4、ld 11.up. His fellow villagers often visit him, having a hunger for a position in his factory. This sometimes leads 12.to his being caught in a dilemma,but Wang Wei tries not to disappoint them, thinking that it is his duty to keep them free 13.from/of difficult situations. He has even built in his
5、hometown an apartment where the elderly villagers can live free of charge.CThe conference is to be held at 14.what is called Hilton Hotel as was expected. Over 130 heads of state and government will attend the conference, 15.making (make) it the largest summit ever. I would rather you 16.turned (tur
6、n) up at the summit and, 17.if possible, delivered a speech on how to fight terrorism. Will you please accept our invitation? If 18.so, well make the arrangement ahead of schedule.根据提示补全句子1他们宁愿尝试后不成功也不愿放弃这个计划。They would try and fail rather than give up the plan. (would do. rather than do.)They prefe
7、r to try and fail rather than give up the plan. (prefer to do. rather than do.)They would rather try and fail than give up the plan. (would rather do. than do.)2很多人去了纽约,使之成为美国最大的城市。Many people moved to New York, which made it the largest city in the US.A. (定语从句)Many people moved to New York, making
8、it the largest city in the US.A. (分词作状语)3我们很遗憾地通知您,您的申请未通过。(regret)We regret to inform you that your application has not been successful.4大雨使我们更难按时到达那里。(make itadj.动词不定式)The heavy rain made it harder for us to get there on time.5开始你可能有些困难,如果是这样的话,请给我们打电话。(状语从句的省略)You may have some difficulty at firs
9、t. If so, please ring us.课时作业B:能力层面.阅读理解A(2019山西八校第一次联考)At a farm off Narrow Lane near Lexington, Kentucky, US., oldfashioned houses look over the little red barn(畜舍)The farm is mostly empty now.Jim Mahan and his family, who lived there for generations, have moved to a different plot of land in nort
10、hern Fayette County.As land is sold, houses go up where there once were fields.But during the summer, the barn is filled with city kids who have come to enjoy the farm. Theyre members of the Fayette County Livestock (FCL) Club, which showcases skills as varied as cutting wool. The barn is where they
11、 look after the animals. “A lot of Lexington kids dont know anything about farm life,” said Adria Meier, 17, who has looked after goats and sheep for three years.“There is so much to learn.”The dozen or so children who take care of their goats and sheep at the little red barn must do a sixhour class
12、 before they get an animal. They pay for their own animals but get special club programs, such as one that provides vet(兽医) care.Mahan lets the group use the barn for free, and the kids spend up to three hours a day there during the summer.But as his land gets sold, he doesnt know whether the club c
13、an continue. What makes the FCL Club special is that most of the kids cant just walk out their doors and take care of their animals. Most are driven to the barn by their mothers, who usually hang around and chat as their kids feed and exercise the animals. There are valuable lessons learned along th
14、e way. For instance, dont cut wool off your goat when there is wind, and sheep are social animals and will cry loudly when separated. “Tending to animals helps teach us responsibility. Unlike learning to shoot an arrow, caring for an animal isnt something you can simply abandon,” said Carly Playfort
15、h, 16, of Lexington.【语篇解读】本文是一篇记叙文, 向我们讲述了一群城里的孩子来到乡间农场体验不同的生活,照顾农场动物的故事。1What is the requirement for kids before they get animals?AAttend a class.BPay certain money.CHave varied skills.DGet special club programs.A细节理解题。根据第三段中的“must do a sixhour class before they get an animal”可知, 得到动物之前, 孩子们必须上一节六小
16、时的课程, 这个课程可能是培训孩子们如何照顾动物的。2What do we know about the club?AIt offers services unconditionally.BIt pays for their use of the barn.CIt lets mothers care for animals.DIt allows mothers to push kids.D推理判断题。根据第四段中的“Most are driven to the barn by their mothers”可推知, 该俱乐部让孩子的妈妈督促孩子参与农场活动, 故选D项。3How does Car
17、ly Playforth feel about the experience?ASuspicious.BMoved.CAppreciative.DOpposed.C观点态度题。最后一段首句是段落主旨句,作者引用Carly Playforth的话是为了进一步说明照顾动物教会孩子们的珍贵东西, 比如责任。 由此可知, Carly Playforth对这种经历是赞赏的(appreciative)。4What is the passage mainly about? AKids life on a sold farm.BValuable lessons learned on the farm.CA s
18、pecial club intended for Lexington kids.DA club activity of caring for farm animals.D主旨大意题。根据文章内容可知, 本文重点介绍的是FCL俱乐部借助一个农场举办的活动让孩子们亲自照顾动物, 在这一过程中, 孩子们获益匪浅。 故D项概括最为全面。B(2019昆明高三摸底调研测试)A new study shows that rising levels of planetwarming gases may reduce important nutrients(营养物) in food crops.Research
19、ers studied the effects of carbon dioxide on rice.In the experiment, scientists grew 18 kinds of rice in fields in China and Japan. They set carbon dioxide levels to what scientists are predicting for our planet by the end of the century. Rice grown under high carbon dioxide conditions had, on avera
20、ge, 13 to 30 percent lower levels of four B vitamins and 10 percent less protein(蛋白质). The crops also had 8 percent less iron and 5 percent less zinc than rice grown under normal conditions. However, vitamin E levels increased by about 13 percent on average.The researchers said the effects of planet
21、warming gases would be most severe for the poorest citizens in some of the least developed countries. These people generally eat the most rice and have the least complex diets. That includes about 600 million people in Indonesia, Cambodia, Myanmar, Bangladesh, Laos and other nations, mainly in South
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-427490.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
