2021年高考英语调研大一轮复习 课时作业17 Unit 2 Working the land(B卷)新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高考英语调研大一轮复习 课时作业17 Unit Working the landB卷新人教版 2021 年高 英语 调研 一轮 复习 课时 作业 17 land 新人
- 资源描述:
-
1、课时作业17Working the land.阅读理解A(东北育才中学模拟)If you believe in thermometers (温度计), you should believe in global warming. And if you believe in eating fries with your burger, you should worry more about carbon emissions.It wont happen overnight, but as the planets climate changes, the growth cycles of main
2、crops will all be heavily affected. Here are three of the crops that might not beat the heat.The potato actually needs a great deal of beauty rest to develop properly. “They need a cool nighttime temperature in order to start growing the tuber, the part that we eat,” Nelson says.Temperature and alti
3、tude are two primary concerns in coffee growth, and farmers are stuck between a rock and a hard place. “We know that coffee grows in a certain temperature range,” Nelson says. “Theyve been moving up the mountains, but at some point you run out of mountains to move up.” Highergrade strains of Arabica
4、 coffee in Central American regions are at particular risk due to the need for lower growing temperature, especially since diseases and pests are also becoming more of a factor as temperatures rise.Even if youre looking at the direct effects of temperature alone, rice is in trouble. “As nighttime te
5、mperatures go up, the rice is going to have a problem flowering and wont make as many seeds,” Nelson says. In addition to this direct heat consequence, rising sea levels will flood many rice fields and destroy water salinity levels, while droughts will lower production, raise prices, and further sha
6、me westerners who are too clumsy with chopsticks to be able to clear their plates once a new grain is adopted.本文主要介绍的是马铃薯、咖啡和水稻这三种农作物需要凉爽的夜间温度才能够生长得好,如果气温变化太大则不能生存。1What is the closest meaning to the underlined word “emissions” in Paragraph 1?AMixture.BPollution.CGoing down. DLetting off.答案:D解析:词义猜测
7、题。根据前面的global warming可知,吃汉堡薯条时你担忧的是碳排放。emission排放。2What does the potatoes development need according to Nelson?AEnough water and salt.BCool temperature at night.CMuch sunshine and fresh air.DSudden rise of the temperature.答案:B解析:细节理解题。根据第三段中的They need a cool nighttime temperature in order to start g
8、rowing the tuber可知,马铃薯的生长需要凉爽的温度。3The rice is difficult to flower, probably because _.Asea levels go up suddenlyBthe temperature rises at nightCmany seeds cant be producedDboth temperature and altitude rise答案:B解析:细节理解题。根据最后一段中的As nighttime temperatures go up, the rice is going to have a problem flow
9、ering and wont make as many seeds可知,随着夜间温度升高,水稻就很难开花结子。4What is the best title for the text?AHow Does Global Warming Affect Westerners?BHow Does the Cool Temperature Affect Rice?CWhat Is the Real Reason for Crops Growth?DThree Crops That Wont Survive Minor Climate Changes答案:D解析:标题判断题。根据文章主题句Here are
10、 three of the crops that might not beat the heat可知,如果气温变化太大,马铃薯、咖啡和水稻则不能生存。故选D。B(四川成都开发区实验中学检测)My daughter is only two years old right now, but it seems that younger and younger children are being led to formal testing these days. Its hard to picture little kids even sitting still long enough to com
11、plete a written test. Never mind the amount of experiential learning that is missed when everyone is so preoccupied with testing scores. I feel like all of this testing encourages rote memorization (死记硬背) at the expense of critical thinking and creativity, and it worries me.As adults, we havent lear
12、ned our lessons in this way. Some of our most indemand professions require vast creativity along with critical thinking. Most of us are happier when we use our bodies, our creative abilities, and pursue our interests.This leads me to think: what if I raised my kid only for the test?I guess this imag
13、inary toddler test would include something about reading basic words. So instead of spending time with a few friends at the nature center, where my daughter got to pet (抚摸) a live snake, we would be at home reviewing how to identify and spell the word “snake”At the zoo, we wouldnt have had a fivemin
14、ute conversation about why some birds stand on one foot. I would have been too busy asking her about the feeding habits of animals. You know, the pleasures of life can be condensed (压缩) into multiple choice questions.We wouldnt have time for her playgroup, where she has gained a ton of social confid
15、ence and close friendships. Shes learned how to take back a stolen toy, how to let it go if she doesnt care, how to hug her friends goodbye and to generally enjoy the company of others. All the skills are not addressed in a paper exam.We probably wouldnt have spent time making banana bread, doing yo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-351019.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年秋七年级语文上册人教版(安徽专版)习题讲评课件:4(共32张PPT).ppt
