2021新高考英语一轮复习(山东专用)课时作业25 必修5 FIRST AID WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021新高考英语一轮复习山东专用课时作业25 必修5 FIRST AID WORD版含解析 2021 新高 英语 一轮 复习 山东 专用 课时 作业 25 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业25First aid.阅读理解AHow far would you go to make a good impression at a new job? A college student in Alabama walked 32 kilometers in the dark to get to his new job.The story begins with Walter Carrs car breaking down the night before starting a new job at Bellhops, a furniture moving company. Carr
2、 was unable to find a taxi. So he decided to walk from his house to the job in Pelham 32 kilometers away. He left at midnight so that he could make it to the customers house by 8:00 am the next morning.Pelham police saw him walking along a highway at 4:00 am. So, they stopped to see if he needed hel
3、p. After hearing his story, they took him to a restaurant for breakfast and then to a church where he could safely wait until 8:00 am. The police then took Carr to the home of customer Jenny Lamey. Lamey said that even though Carr had just walked the entire night, he refused her offer to rest. He ju
4、st wanted to start working.Jenny Lamey later wrote this on Facebook:“I just cant tell you how touched I was by Walter and his journey. He is hardworking and tough.” She then started a GoFundMe page to help Walter with money to get his car fixed.Walter Carrs story touched many others around the Unite
5、d States. Within a few days, people gave over $73,000 to his GoFundMe page. When the CEO of Bellhops, Luke Marklin, learned of Carrs story, he drove from Tennessee to Alabama to give Walter his own 2014 Ford Escape.Carr has decided to give a part of the donations to the Birmingham Education Foundati
6、on. And he has received more offers for jobs and scholarships for schools.本文是一篇记叙文,讲述了阿拉巴马州的一名大学生沃尔特卡尔在开始新工作的前一天晚上车抛锚了。卡尔决定步行从他家到32公里外的佩勒姆上班。为了能在第二天早上8点前赶到客户家,他半夜就离开了。大家被他的这种行为感动,纷纷伸出援助之手。1What is probably the reason for Carrs walking to his new job?AHe had no money.BHis car was stolen the night bef
7、ore.CHe would like to take some exercise.DHe considered the first day meaningful.答案:D解析:推理判断题。根据第二段中The story begins with Walter Carrs car breaking down the night before starting a new job at Bellhops, a furniture moving company. Carr was unable to find a taxi.可知,他的车坏了,找不到出租,只好步行,因此,A、B、C是错误的;根据第二段中
8、He left at midnight so that he could make it to the customers house by 8:00 am the next morning.可知,他为了能准时到达客户家决定头天晚上半夜离开去上班,由此可推断出,他很看重新工作的第一天。2What did the police do to help Carr?AThey took him to work immediately.BThey went to his customers with him.CThey called his customer to pick him up.DThey g
9、ave him some money to buy breakfast.答案:B解析:细节理解题。根据第三段的The police then took Carr to the home of customer Jenny Lamey.可知,警察带着他去了顾客那里。3Why did Jenny Lamey start a GoFundMe page?ATo help Carr buy a new car.BTo make Carrs story popular.CTo raise money to repair Carrs car.DTo express her admiration for C
10、arr.答案:C解析:细节理解题。根据第四段中She then started a GoFundMe page to help Walter with money to get his car fixed.可知,珍妮拉米创建了一个GoFundMe页面是为了帮助卡尔得到修车的钱。BThe Japanese have always been at the forefront of deploying (利用) robots to perform jobs that are traditionally done by humans. Over the past year, humanoid robo
11、ts have been seen helping customers at the Mitsubishi Bank and even filling in for human science communicators at museums. Therefore, it is not surprising to hear that the country has the worlds first hotel that is staffed almost entirely by the Androids!The aptly (恰当地) named Hennna (“strange” in Ja
12、panese) Hotel which opened its doors on July 17 is located in the Nagasakis Huis Ten Bosch theme park. It is the idea of Hideo Sawada, a Japanese businessman who is fascinated by the possibility of replacing humans with robots. His aim is to have this futuristic hotel be run mainly by the intelligen
13、t humanoids.Guests checking in are welcomed by a familyfriendly Englishspeaking robot wearing a bow tie and bellhop hat. Though experienced in his job, he does request guests not to ask him “a difficult question” since he is, after all, “just a robot”! Those seeking a more “regular” experience can a
14、pproach the humanlike Japanesespeaking robot.When ready, visitors can request the robot “porters” to help carry belongings to their room. Those that need to stow_away valuables can hand them to a helpful robot who will place them inside an individual safe box in exchange for a small fee. A onefoothi
15、gh concierge (服务台职员) is available to provide information about the hotels amenities (便利设施), nearby attractions, and even order a taxi if needed.So how much does it cost to live in this crazily cool hotel? It depends on when you decide to go. During the low season, guests can get away with paying as
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-351925.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
