2021春新教材高中英语 UNIT 3 FASCINATING PARKS Section Ⅴ Assessing Your Progress .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021春新教材高中英语 UNIT FASCINATING PARKS Section Assessing Your Progress 2021 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、UNIT 3 FASCINATING PARKSSection Assessing Your Progress & Video Time基础测评. 根据句意及汉语提示写出正确单词1. When he gets bored he likes (闲逛) around the woods.2. Many cities with (禁令) still allow shoppers to purchase paper bags.3. Seeing the children playing happily, he stopped and watched with(愉悦). 4. I was fascina
2、ted by the (雄伟的) hotel.5. Queen Mary started the (时尚) for blue and white china in England. 6. They got to the mountain top, (骑自行车) over 100 miles. 7. The council is expected to (采用) the new policy at its next meeting. 8. Symptoms include a slight fever, a headache and loss of (食欲). 9. It is better t
3、o (伸展) the tight muscles first before taking exercise.10. Last night I heard the sound of the wind (连续猛击) the windows.答案:1. wandering2. bans3. amusement4. splendid5. fashion6. cycling7. adopt8. appetite9. stretch10. buffeting. 单句语法填空1. Learning there are so many homeless people in the country, she s
4、et out(raise) money for them.2. It is my honour to know everyone of you. May you be (bless) with health and happiness.3. Short trips may be tiring, but they are really (reward).4. Thanks to their efforts, the project was finished ahead schedule.5. She cant help laughing at anything she finds (amuse)
5、.6. Our clothes are lightweight, (fashion) and practical for holidays.7. He entertained us for hours his stories and jokes.8. He had a wonderful childhood, (travel) with his mother to all corners of the world.9. (hear) how others react to the book you have just read creates an added pleasure.10. The
6、 people (wait) for the bus are talking with each other loudly.答案:1. to raise2. blessed3. rewarding4. of5. amusing6. fashionable7. with8. travelling9. Hearing10. waiting. 用方框中所给短语的适当形式填空on the move, set out, live off, happen to, appeal to, up to, be familiar with, upside down, in addition to, put on
7、performances1. The thief turned the house before finding some valuable items.2. They find it hard to the money they make.3. The band last Sunday to collect money for local charities.4. Seeing a group of deer , I stopped my car and let them cross the road first.5. Two passers-by be standing by and sa
8、w how the accident happened.6. Ice cream especially children.7. I got a lot of tips my weekly wage.8. She has two years of working experience, so I think she isthe job.9. When on a long walk, remember to wear suitable shoes.10. Having worked in New York for several years, hethe city.答案:1. upside dow
9、n2. live off3. put on performances4. on the move5. happened to6. appeals to7. in addition to8. up to9. setting out10. is familiar with提升测评. 阅读理解AThis past summer I went on a journey to Canadas Arctic with Students On Ice. When I left Calgary I wondered what I would find, what I would learn and who I
10、 would meet. On the trip to Ottawa I was wrapped in a blanket of uncertainty and excitement. But when I first met the group, I knew I didnt have anything to worry about. I was soon part of a big family setting out on an amazing adventurean adventure of a lifetime!When we reached the Arctic I saw a v
11、ast land that appeared untouched and original. I was surprised by its great size and beauty. I stood on the Kapitan Khlebnikov and saw twelve polar bears. They walked in search of seal holes, and patiently waited for a meal. I learned that polar bears are successful only one out of every twenty hunt
12、ing attempts.However, I learned that the Arctic and its people are being threatened by pollution and global warming. I learned that pollutants are carried by the ocean and air and have a bad effect on all Arctic people. I learned that global warming has put polar bears at risk because a warmer clima
13、te means that they have a shorter time to hunt seals on the ice.The trip was a feast(盛宴) for the senses. I have learned more about our environment, and particularly how alive and interesting the Arctic is and why it is so important to take care of it. I learned pollution, ignorance of individuals an
14、d global problems need to be solved. The Arctic deserves to be preserved. My trip with Students On Ice has made me more determined to try to ensure that I do not leave harmful footprints on either Earth or its people.1. What can we learn from the first paragraph?A. The writer was too excited to brin
15、g a blanket.B. The writer was excited and curious before the trip.C. The group was strict with its members.D. The writer found it hard to fit in with the group.解析:细节理解题。根据第一段中的“On the trip to Ottawa I was wrapped in a blanket of uncertainty and excitement.”可知,旅途之前作者很兴奋,对旅途充满了好奇,故选B。答案:B2. Which is T
16、RUE about the polar bears according to the passage?A. Its not easy for them to catch seals.B. They are endangered because the land is vast.C. They prefer a little warmer climate.D. They warmly welcomed the writer and her party.解析:细节理解题。根据第二段中的“I learned that polar bears are successful only one out o
17、f every twenty hunting attempts.”可知,北极熊每20次捕猎尝试中只有一次成功,即北极熊抓捕海豹并不容易,故选A。答案:A3. How did the writer feel about the trip according to the last paragraph?A. Surprising.B. Alarming.C. Disappointing.D. Rewarding.解析:推理判断题。根据最后一段中的“I have learned more about our environment, and particularly how alive and in
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-352507.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
