分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型2021版高考北师大版英语大一轮复习能力提升题组训练:UNIT 4 CYBERSPACE WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:354948
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:18
  • 大小:57KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021版高考北师大版英语大一轮复习能力提升题组训练:UNIT 4CYBERSPACE WORD版含答案 2021 高考 北师大
    资源描述:

    1、必修2Unit 4Cyberspace能力提升题组训练(A).阅读China will give the green light to Internet medical services conducted by medical institutions as part of a broader push to promote Internet Plus Healthcare,which was decided at a State Council executive meeting held by Premier Li Keqiang.Medical institutions will be

    2、 allowed to provide online diagnostic services for patients with common and chronic diseases in their follow-up visits to their doctors.The top levels of hospitals will be encouraged to provide online services,including consultations(会诊),reservations and test result inquiries.As China joins the rank

    3、s of middle-income countries,the demand for health services has increased accordingly.Internet Plus Healthcare can help reduce the problem of inaccessible and expensive public health services that have long been a big concern for the general public.One decision coming out of the meeting says the int

    4、elligent review of health insurance will be applied and that the one-stop settlement will be advanced.The real-time sharing of prescription and drug retail sales will be explored as well.“We must waste no time in pushing forward the measures once the decision is made,”Li said.“In recent years,top-le

    5、vel hospitals in major cities have seen steady increases in the number of patients.Medical bills have become a heavy burden on families and high-end medical resources still fall short of meeting the growing demand of the public.”To solve the problem,a two-pronged(双管齐下的) approach must be taken.One is

    6、 to establish medical partnerships to strengthen cooperation between major hospitals and community clinics.The other is to bring forward Internet Plus Healthcare to promote the sharing of quality medical resources.The government will see to it that long-distance healthcare services cover all county-

    7、level hospitals.So more efforts will be made to ensure that high-speed broadband network will be extended to cover medical institutions in urban and rural areas.Dedicated Internet access services will be set up to meet the needs for long-distance healthcare services.1.According to the text,which of

    8、the following services wont a patient enjoy online?A.Receiving a medical operation.B.Asking doctors for advice after the test.C.Knowing their situation about the disease.D.Making an appointment with a doctor in advance.2.What makes the demand for health services increase in China?A.The expense of me

    9、dical care.B.The recognition of health insurance.C.The improvement of peoples life quality.D.The inconvenience of hospital equipment.3.What does Li mean by saying “We must waste no time in pushing forward the measures”?A.The bills are impossible to afford.B.The situations need urgent improvement.C.T

    10、he measures are perfectly worked out.D.The hospitals are unwilling to admit patients.4.What can be the suitable title for the text?A.Modern HospitalsB.Online Healthcare on Its WayC.No More Burden for General PeopleD.Wide Applications of Internet Medical Services语篇解读:本文是一篇说明文,讲述了李克强总理在国务院常务会议上强调中国将大力

    11、推进“互联网医疗服务”的相关情况。答案及剖析:1.A细节理解题。根据文章第二段最后一句“The top levels of hospitals will be encouraged to provide online services,including consultations(会诊),reservations and test result inquiries”可知,病人获得的在线服务包括会诊、预约和检查结果咨询,所以选项B、C、D都是这句话所涉及的内容。故选A。2.C推理判断题。根据文章第三段第一句“As China joins the ranks of middle-income c

    12、ountries,the demand for health services has increased accordingly”可推知,应选C。3.B推理判断题。根据文章第五段中的“Medical bills have become a heavy burden on families and high-end medical resources still fall short of meeting the growing demand of the public”可知,医疗费用已成为家庭的沉重负担,高端医疗资源仍无法满足公众日益增长的需求。故选B。4.B标题归纳题。通读全文尤其是首尾段

    13、可知,本文讲述互联网医疗服务正在发展中。故选B。.七选五Earlier this year I removed all Internet services from my home,which was very upsetting at first,but I have lived that way.1.I was not content with the time I was wastingI felt I could do more purposeful things than spend it on the Internet.If there is something I want to

    14、 research on the Internet,I write it down and use that list when I have Internet access.2. Ill go to the office,the library,the coffee shop,or some other places with free public Wi-Fi,and work on what I need to do online.3. I log on(登录) to watch some videos or laugh at funny pictures,but I go on the

    15、 Internet with the intention of doing these things.Whenever Im on the Internet now,I use it in a deliberate way,a way that benefits me and my life,and a way that adds value.4. I could focus on writing without being disturbed.I have more time to read,to write,to think,to exercise and to walk.Because

    16、Im out of the house and there are people around,I meet new people.Additionally,I have more time for friends and I feel less stressed and my thoughts are clearer.My mind is more focused on important things.5.Plus,I no longer long for the Internet like I once did.It will be upsetting at first,but you

    17、will live,and your life will be better without it.A.I dont have a monthly Internet bill.B.Now the Internet is a tool I use to improve my life.C.Now Im forced to leave the house to get the Internet.D.This doesnt mean I think the Internet is bad or wrong.E.Since I got rid of the Internet at home,Ive f

    18、ound so many benefits.F.Here are some of my tips to use the Internet in a more productive way.G.It ended up being the most productive and wisest decision Ive ever made.答案:1-5GCBEA.完形填空I grew up with two elder sisters.If I wasnt courteous(礼貌) to them,theyd fix me.So courtesy wasnt really 1 in my chil

    19、dhood home.My sisters made the most of every chance to train me how to be a courteous 2.They made me open doors for them or help them into their 3 at dinner.Years later I went away to college.The first time I walked into the library,I noticed a woman walking behind me and I 4 the door open for her.U

    20、nexpectedly,she glared at me,asking loudly,“Do you think that because Im a woman Im not 5 enough to open a door for myself?”She slammed(摔) the door shut,leaving me astonished and 6.My face burned with embarrassment.I decided 7 that there would be no more courtesy!As I stood there,another lady 8 the

    21、door,her arms overloaded with textbooks.Instinctively(本能地)I reached to open the door for her.9 I realized what I had done.I prepared myself for shouts.However,I received a warm smile and a look of 10.“Thanks!” she said brightly.“Its nice to see we still have a few gentlemen around here!”Of course,if

    22、 I were REALLY a gentleman,I would have 11 to help with her books.Despite this,I appreciated the good 12 I got from performing all act of simple courtesy.To do otherwise would be to 13 my lifetime of training.Courtesy brings pleasant,refreshing light to our lives whether we are the giver,the 14 or j

    23、ust an interested observer.Courtesy doesnt 15 change our lives,but it can certainly transform the way we feel about life.1.A.importantB.availableC.delightfulD.optional2.A.colleagueB.assistantC.companionD.gentleman3.A.dressesB.chairsC.dishesD.mouths4.A.answeredB.unlockedC.heldD.forced5.A.strongB.conf

    24、identC.courageousD.experienced6.A.impatientB.speechlessC.anxiousD.desperate7.A.in advanceB.in a flashC.once moreD.by chance8.A.approachedB.passedC.pulledD.entered9.A.UntilB.AlthoughC.In caseD.The moment10.A.doubtB.reliefC.guiltD.curiosity11.A.offeredB.agreedC.promisedD.waited12.A.thoughtB.processC.f

    25、eelingD.advice13.A.correspond withB.lead toC.go againstD.hold on to14.A.judgerB.receiverC.loserD.reporter15.A.necessarilyB.normallyC.casuallyD.naturally语篇解读:本文是一篇记叙文。从小姐姐们就教育作者要有礼貌。作者上大学以后,一次主动为女士拉门,却被责备歧视女性。这让他非常尴尬,但另一位女士对作者的礼貌行为表示感激,让他感觉到礼貌不一定会改变我们的生活,但一定能改变我们感知生活的方式。答案及剖析:1.Dimportant重要的;availabl

    26、e有空的;可以得到的;delightful高兴的;optional可供选择的。前面一句告诉我们如果我对姐姐不礼貌,她们就会惩罚我。所以对我来说礼貌不是可以选择的,而是必需的。故选D项。2.Dcolleague同事;assistant助手;companion同伴;gentleman绅士。根据倒数第三段中的“Its nice to see we still have a few gentlemen around here.”可知,此处指姐姐们想把我训练成一名有礼貌的绅士。故选D项。3.Bdresses衣服;chairs椅子;dishes盘子;mouths嘴巴。根据横线后at dinner可知本空与

    27、餐桌礼仪有关,可推断姐姐们要求我帮她们落座。故选B项。4.Canswered回答;unlocked打开;held握住,保持;forced强迫。当我看见后面有一位女士走进来的时候,我帮她拉住门。故选C项。5.Astrong 强壮的;confident有信心的;courageous 勇敢的;experienced有经验的。由前面一句可知对方指责我歧视女性,认为她自己足够强壮,可以自己开门。故A项正确。6.Bimpatient不耐烦的;speechless无语的;anxious焦虑的;desperate绝望的,渴望的。对方摔门离开,让我十分惊讶也无话可说。故B项正确。7.Bin advance提前;

    28、in a flash瞬间;即刻;once more再一,又一;by chance偶然。在这一瞬间,我决定不再对别人有礼貌了。故B项正确。8.Aapproached靠近;接近;passed通过;pulled 拉;entered进入。根据下文的Instinctively及open the door for her可知,说明对方正走近门。故A项正确。9.DUntil直到才;Although尽管;In case以防;The moment一就。我一意识到自己所做的事情,就准备好接受对方的责备。故D项正确。10.Bdoubt怀疑;relief欣慰;guilt内疚;curiosity好奇。然而我看到的是温暖

    29、的微笑和欣慰的表情。这位女士并没有责备我,反而对我表示感谢。故B项正确。11.A如果我真是一位绅士,我就会主动帮对方拿书。动词短语“offer to do sth.主动提出做某事”,故选A项。12.Cthought想法;process过程;feeling感觉;advice建议。我很感激从简单的礼貌行为中所得到的美好的感觉,故C项正确。13.Ccorrespond with与一致;lead to导致;go against违背;hold on to紧握,坚持,不放弃。如果我不这样做,就违背了我平时生活中所受的训练。故C项正确。14.Bjudger裁判;receiver接受者;loser失败者;re

    30、porter记者。不管我们是给予者、接受者或者只是感兴趣的旁观者,礼貌都会给我们的生活带来快乐。名词receiver与giver构成对应。故B项正确。15.Anecessarily必要地;normally正常地;casually随意地;naturally自然地。固定搭配not necessarily未必,不一定;礼貌不一定会改变我们的生活,但它一定能改变我们感知生活的方式。故A项正确。能力提升题组训练(B).阅读A(2019江西九校联合测试)More than 4 in 10 cancers600,000 in the UK alonecould be prevented if people

    31、led healthier lives,say experts.The population of the UK is about 63,000,000.Latest figures from Cancer Research UK show smoking is the biggest avoidable risk factor (因素),followed by unhealthy diets.The charity advises people to live healthily,limit alcohol intake and do regular exercise.According t

    32、o the figures from 2007 to 2011,more than 300,000 cases of cancer recorded were linked to smoking.A further 145,000 were linked to unhealthy diets containing too much processed food.Obesity contributed to 88,000 cases and alcohol to 62,200.Sun damage to the skin and physical inactivity were also con

    33、tributing factors.Professor Max Parkin,a Cancer Research UK statistician,says,“Theres now little doubt that certain lifestyle choices can have a big influence on cancer risk,with research around the world all pointing to the same key risk factors.”“Of course,everyone wants to enjoy some extra treats

    34、 during the Christmas holidays so we dont want to ban beef pies and wine but its a good time to think about taking up some healthy habits.”“Leading a healthy lifestyle cant guarantee someone wont get cancer but we can stack the odds in our favour by taking positive steps.”Public Health England says

    35、a healthy lifestyle can play an important role in reducing cancer risk.It says campaigns such as Smokefree,Dry January and Change 4 Life-Sugar Swaps all aim to raise public awareness.Its important that we not only continue to make progress in noticing cancer earlier and improving treatments,but help

    36、ing people understand how they can reduce their risk of developing cancer in the first place remains important in dealing with cancer.1.Which of the following is the third biggest avoidable cancer factor?A.Obesity.B.Alcohol intake.C.Unhealthy diets.D.Physical inactivity.2.By saying the underlined wo

    37、rds in Paragraph 6,Professor Max Parkin means we can .A.help othersB.improve our livesC.discover cancer earlyD.decrease our cancer risk3.Whats the main idea of the text?A.Most cancers are caused by smoking.B.Cancer is greatly linked to our lifestyle.C.There are different factors that lead to cancer.

    38、D.Public awareness should be raised to prevent cancer.语篇解读:本文是一篇说明文。专家们认为,如果我们拥有健康的生活方式,那么超过十分之四的癌症是可以避免的。答案及剖析:1.A细节理解题。根据第三段内容可知,可避免的致癌因素中排名第一的是吸烟,第二是不健康的饮食,第三是肥胖,第四是喝酒。2.D句意理解题。根据第四段中的“certain lifestyle choices can have a big influence on cancer risk”可知,生活方式的选择对得癌症的几率有很大的影响。因此健康的生活方式虽然不能确保我们不得癌症,

    39、但可以“降低我们得癌症的几率”。3.B主旨大意题。本文前三段通过数据等说明可避免的致癌因素的前几名都跟生活方式有关,第四、五、六段引用Max Parkin教授的话进一步证明了生活方式与癌症之间的关系,最后一段通过英国公共卫生部的官方发言再一次说明了健康的生活方式可以降低得癌症的几率。B(2019安徽江淮十校三模)For many foreigners who have visited or worked in China,one of their strong impressions is that the country is very safe.Here,you can go out al

    40、one late at night to eat at a food stand without feeling nervous.You can also let your younger children ride on public transport all by themselves without worrying about their safety.This year,2018,marks 40th special anniversary of the launching of the reform and opening up policy,which took place t

    41、wo score years ago in China.Over the past few decades,the country has achieved fast economic growth,while social peace and stability have been maintained(维护) to the fullest extent at the lowest cost.Of course,there are still unsolved problems.However,from the overall aspect,Chinese society remains h

    42、armonious and safe.In my eyes,this should be attributed(归因于) largely to the cultural,economic and political environment of the country.A society can be stable and orderly only when its people can lead a prosperous(繁荣的) life.After the introduction of the reform and opening up policy,China achieved fa

    43、st economic growth and significant scientific and technological progress.In the meantime,the Chinese government has taken various measures such as those to fight corruption,reduce poverty and promote the rule of law,in order to uphold social equity.Thanks to these efforts,the potential factors that

    44、might cause social problems have been greatly reduced.Apart from government departments including the police and judicial(司法的) departments,the general public also contributes much to social governance.The development of information technology has created new ways of linking the police and the public

    45、.By jointly fighting crimes in such ways,the public and the police have developed an ever-increasing level of mutual trust and positive interaction.The safety and stability in China did not come easily.Rather,it should be attributed to the efforts made by over 1.3 billion people.For both Chinese and

    46、 foreigners living in the country,the sense of safety and security is very precious.4.The main idea of the passage is that .A.China has achieved fast economic growth and people are becoming richB.the Chinese government has taken various measures to fight social problemsC.the police and judicial depa

    47、rtments work more effectively to maintain social stabilityD.various factors contribute to the stability and safety of present China5.In which year was the reform and opening up policy launched in China?A.In 1968.B.In 1978.C.In 1988.D.In 2008.6.Which of the following can be concluded according to the

    48、 passage?A.Most foreigners lack a sense of safety when staying in China.B.Government departments rather than the general public play an important role in keeping social peace and stability.C.Peoples prosperous life in a country can lead to a stable and orderly society.D.Five basic reasons are listed

    49、 throughout the passage for Chinas stability and safety.7.What is the tone of the text?A.Negative.B.Positive.C.Humorous.D.Doubtful.语篇解读:本文是一篇议论文。文章主要讲述中国如今稳定和谐的社会现实以及出现这种和谐发展的局面的原因。答案及剖析:4.D主旨大意题。纵观全文可知,第一段通过举例说明中国安定的社会局面;第二段讲述中国经济发展迅速,社会和谐安定;第三段讲述中国政府采取各种各样的措施打击腐败,减少贫困,促进法治,维护社会公平;第四段讲述人民大众和政府相互信任,

    50、共同对抗犯罪;第五段讲述中国的安全稳定是超过13亿人民共同努力的结果。综上所述本文主要讲述当前中国社会安全稳定的原因。故选D。5.B细节理解题。根据第二段首句“This year,2018,marks 40th special anniversary of the launching of the reform and opening up policy,which took place two score years ago in China.”可知,中国在1978年实行改革开放政策。故选B。6.C推理判断题。根据第三段第一句“A society can be stable and orde

    51、rly only when its people can lead a prosperous(繁荣的) life.”可知,一个国家人民的富裕生活能够带来一个稳定、有序的社会。故选C。7.B观点态度题。根据第二段第二句“Over the past few decades,the country has achieved fast economic growth,while social peace and stability have been maintained(维护) to the fullest extent at the lowest cost.”等可知,作者写文章的主笔调是“肯定的;

    52、积极的”。故选B。.语法填空(2019安徽示范高中试题)Proper exercise is beneficial to our health.As the experts say,swimming is an excellent way to work your entire body.An hour of swimming 1. (burn) almost as many calories as running.There are a host of benefits you may gain from swimming 2. (regular).One of 3. biggest ben

    53、efits of swimming is that it truly works well from head to toe.It can not only increase your heart rate without 4. (stress) your body,but also build up your muscles and 5. (strong).Besides,swimming makes your heart and lung strong.It is so good for you that researchers say it may even reduce your ri

    54、sk of death.6. (compare) with inactive people,7. (swim) have about half the risk of death.Some other studies have shown that swimming may help lower blood pressure and control blood sugar.The number of persons 8. experience some level of insomnia (失眠症) is increasing,so this is excellent news the res

    55、earchers conclude that swimming is a potentially powerful way to relieve stress quickly and promote deeper sleep.Swimming is safe for most people.As with any workout,there are certain risks associated with swimming.If you 9. (injure) or have certain medical conditions,be sure to check with your doct

    56、or before swimming.10. general,its a good idea to check with your doctor whenever you start a new exercise program.语篇解读:本文是一篇说明文。游泳运动和跑步燃烧的卡路里相当,经常游泳的人获益良多,如可以增加心率,增强肌肉和力量,并能让心肺功能增强。答案及剖析:1.burns考查时态和主谓一致。该句陈述的是一般事实,故用一般现在时;该句主语为“An hour of swimming”,为第三人称单数,故谓语动词用burns。2.regularly考查副词。空处修饰非谓语动词“swi

    57、mming”,故用其副词形式。3.the考查冠词。根据空后的“biggest”可知,空处应用定冠词the。4.stressing考查非谓语动词。根据空前的介词“without” 可知,空处应用动词-ing形式。该处是说,游泳可以让身体在不紧张的情况下提高心率。5.strength考查名词。根据空前的“your muscles” 可知,空处用名词形式。6.Compared考查非谓语动词。compared with/to表示“和比较起来”,该句的主语和动词compare为逻辑动宾关系,表示“与不活跃的人相比”,故用其过去分词形式。7.swimmers考查名词的单复数。分析句子结构可知,空处为该句的主语,表示“游泳者”,故用其名词形式;swimmer为可数名词,而该处表示群体,故用其复数形式。8.who/that考查定语从句。分析句子结构可知,该句为定语从句,空处应为引导词,在从句中作主语,先行词为persons,故用who/that引导该定语从句。9.are injured考查时态和被动语态。分析句子结构可知,该句主语和动词injure之间为被动关系,且叙述一般情况,故用一般现在时的被动语态。10.In考查固定搭配。in general为固定搭配,意为“总的来说,通常”。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021版高考北师大版英语大一轮复习能力提升题组训练:UNIT 4 CYBERSPACE WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354948.html
    相关资源 更多
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt
  • 体育英语之马拉松的历史.doc体育英语之马拉松的历史.doc
  • 2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1