(浙江专版)2021秋七年级英语上册 期末专训 阅读理解课件(新版)人教新目标版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 浙江专版2021秋七年级英语上册 期末专训 阅读理解课件新版人教新目标版 浙江 专版 2021 年级 英语 上册 期末 阅读 理解 课件 新版 新目标
- 资源描述:
-
1、阅读理解专训浙江特色题型期末专训12345BABCDPassage 1123BCCPassage 2温馨提示:点击进入讲评答 案 呈 现123BDBPassage 312345ABACBPassage 4答 案 呈 现12345ABDCCPassage 5Passage 1(开化三中月考卷)()1.Jane is a school girl in a_.A.primary school B.middle schoolC.university D.college【点拨】由短文第一段第一行“She studies at a middle school.”可知选项B正确请同学们看典中点A本第50页短
2、文。B()2.Jane has_ for breakfast.A.eggs and a cup of milk B.eggs and teaC.tea and milk D.vegetables【点拨】根据第一段第四行“For breakfast she has eggs and a cup of milk.”可知A正确A()3.Jane comes home_.A.in the morning B.at noonC.at night D.in the evening【点拨】根据第二段第一行“At twelve she comes home from school.”可知选项B正确B()4.J
3、ane likes to eat_ for lunch.A.hamburgers B.milk C.salad D.eggs【点拨】根据第二段第三行“She likes salad,but she doesnt like hamburgers.”可知答案选CC()5.Jane has dinner with_.A.her mother B.her parentC.her father D.her parents【点拨】根据第三段第一行“At seven she has supper with her father and mother.”可知答案选DDPassage 2()1.From the
4、 poem(诗),we know _ made the sweater.A.the writer B.the writers grandmotherC.the writers mother D.Queen【点拨】根据诗句第三行“My grandma made it when I was three.”可知选项B正确请同学们看典中点A本第50页短文。B()2.The boy is _ years old“now”in this poem.A.three B.four C.five D.six【点拨】根据诗句第八行“But now Im five and much too tall.”可知选项C正
5、确C()3.The word“kittens”in this poem means(意思是)“_”.A.零食B.床C.小猫崽D.玩伴【点拨】“kittens”所在句子为“Queen just had kittens out in the shed.”意思是:皇后刚把小猫放在小屋里。可知kittens的意思是小猫,选项C正确CPassage 3(台州路桥期末考试卷)()1.When can you go to the music party?A.On Friday afternoon.B.On Tuesday afternoon.C.On April 11th.D.On April 12th.【
6、点拨】根据MUSIC PARTY第二行Time:Tuesday afternoon 可知答案选项B正确请同学们看典中点A本第51页短文。B()2.If you want to go to the school trip,you can call Mr.White at _.A.2598783 B.2634741C.2907975 D.2556563【点拨】根据SCHOOL TRIP中第四行“Please call Mr.White at 2556563.”可知选项D正确D()3.Alan lost his keys.He can think about _.A.MOVIE B.FOUNDC.M
7、USIC PARTY D.SCHOOL TRIP【点拨】根据FOUND中第一行“Found:Some school things and a set of keys.”可知答案选BB Passage 4(长兴县期末考试卷)()1.Why is the girls name May?A.Because she was born in May.B.Because she likes the month May.C.Because her mother likes the month May.D.Because her mother was born in May.【点拨】由首段第二行“Becaus
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-356451.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
