分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2021版高考英语一轮复习Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课后达标检测牛津译林版选修6.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:357612
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:2.71MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021 高考 英语 一轮 复习 Unit4Helpingpeoplearoundtheworld 课后 达标 检测 牛津 译林版 选修
    资源描述:

    1、Unit 4 Helping people around the world 课时练 1 2 篇阅读1 篇完形 学生用书 P371(单独成册)阅读理解 A(2020江淮十校联考)I was waiting for my train and on the subway stations floor was a man just sitting there.I looked around and nobody stopped so I just went my way.After a few steps,I turned and asked him whether he needed help.H

    2、e told me his house was one station further and he would only need to take the train there.So I reached for his hand to help him stand up.He wanted to take the stairs but I feared that he would hurt himself since he seemed too weak to walk,so I asked him to take the elevator.Even though my mind was

    3、trying to turn the danger lights on,I put the thought that I should not go alone with a drunken man out of my mind and accompanied him on the elevator.We arrived on the platform with no incidents.The mans knees seemed to soften,so I asked him to rest on a bench.While sitting there,he thanked me,tell

    4、ing me that I saved him.No,I said,I really did nothing;he saved himself as he walked on his own feet.At the next station,we said our goodbyes.Before I knew it,he left 100 dollars and dashed out of the train.There was no way to give him back his money.I wanted to leave it on the seat,but a young woma

    5、n who thought it belonged to me ran after me and gave me the note.My initial reaction to getting that money was of shame and I even felt offended.Then I thought he just wanted to thank me,the best way he knew how.Now,my question iswhat act of kindness shall I do with these 100 dollars?【解题导语】本文是一篇记叙文

    6、。作者在地铁站台看到有个醉汉坐在地上,于是把对方搀扶起来并陪他坐上地铁,临下车的时候对方塞给作者一百美元,作者准备用这笔钱继续帮助别人。1Why was the man sitting on the subway stations floor?ABecause he wanted to go home.BBecause he was seriously ill.CBecause he was drunk.DBecause he was waiting for the train.C 解析:细节理解题。根据第二段第二句中的“I put the thought.with a drunken man

    7、”可知,这个人坐在地铁站的地上是因为喝醉了,故选 C。2Seeing the money left by the man,the author first felt _ Aashamed Bgrateful Cdelighted Dfrustrated A 解析:细节理解题。根据最后一段第一句中的“My initial reaction.was of shame”可知,作者看到这笔钱最初的反应是感到羞愧,故选 A。3How will the author possibly deal with the money?AGive it back.BBuy something favorable.CL

    8、eave it on the seat.DGive it to people in need.D 解析:推理判断题。根据最后一段最后一句“Now,my question is.do with these 100 dollars?”可推知,作者下一步要用这笔钱去帮助他人,故选 D。B(2020合肥第二次质检)A simple project to help a family in need stopped Luke Mickelson in his tracks.In 2012,he and his family were inspired to build and donate a bunk

    9、bed,one bed on top of the other,after learning there were local children who slept on the floor.Shocked to discover how widespread this need was in his community,Mickelson founded Sleep in Heavenly Peace,a nonprofit that builds and delivers beds to children in need.Born and raised in Idaho,Mickelson

    10、,now 41,had a thriving career.He coached his kids sports teams and fished in the nearby river.But when he met children who were sleeping on the floor,his peaceful life changed course.Using safety guidelines and his daughters bunk bed as a model,Mickelson started buying wood and supplies to build bed

    11、s with his own money.He recruited friends and family members to help around the holidays.As the word spread,interest and involvement from his and other communities floodedalong with Mickelsons bunk bed output.“That first project,we built 11 bunk beds in my garage,”he said.“The next year,we did 15.Th

    12、en it doubled every year.In 2017,we built 612 bunk beds.”With the motto“No kid sleeps on the floor in our town”,the nonprofit and its more than 65 branches have built and delivered more than 1,500 free beds to children across America.But along with the rapid growth,Mickelson was faced with a tough c

    13、hoice:advancing his career or his nonprofit.He chose the latter and went from making“great money to zero money”.Hes never looked back.“I found that the need I have isnt financial,”he said.“The need I have is seeing the joy on kids faces,knowing that I can make a difference.”【解题导语】本文是一篇记叙文。Mickelson

    14、为了让自己社区的无床可睡的孩子们能够有床睡觉,成立了一个公益组织“Sleep in Heavenly Peace”。4Why did Mickelson set up Sleep in Heavenly Peace?ATo help the poor children.BTo make a big fortune.CTo inspire his community.DTo get more donations.A 解析:细节理解题。根据文章的第一段,尤其是最后一句中的“Mickelson founded Sleep in Heavenly Peace,a nonprofit that buil

    15、ds and delivers beds to children in need”可知,Mickelson 创建这个非营利组织是为了帮助贫困儿童。5What do we know about Luke Mickelson?AHe had his own fish farm.BHe changed his career from time to time.CHe used to sleep on the floor when he was a kid.DHe originally had a relaxing and pleasant life.D 解析:推理判断题。根据文章的第二段,尤其是最后

    16、一句“But when he met children who were sleeping on the floor,his peaceful life changed course.”可推知,Mickelson一开始过着轻松、舒适的生活。6How did other people react to Mickelsons project?AThey showed little interest in it.BThey were supportive and involved in it.CThey were doubtful about the safety of the bunk bed.D

    17、They volunteered to buy beds with their own money.B 解析:细节理解题。根据第三段中的“He recruited friends and family members to help around the holidays.As the word spread,interest and involvement from his and other communities flooded”可知,Mickelson 的朋友和其他家庭成员都来帮忙,随着消息的传播,更多人参与进来。由此可知,人们对 Mickelson 创建的这个组织非常支持,并且积极参

    18、与。7What is Mickelsons attitude to the nonprofit?AAmbiguous.BDefensive.CCautious.DPositive.D 解析:观点态度题。根据文章最后一段,尤其是“The need I have.make a difference.”可知,Mickelson 想要看到孩子们脸上的喜悦,他知道他在做一些有影响的事。由此可推知,他对这个组织持积极的态度。完形填空(2020广东高三六校联考)Dear teenage boy at the skate park,Youre probably about 15 years old,so I

    19、dont expect you to be very _1_ to want a little girl on your skate ramp(坡道)for that matter.What you dont know is that my daughter has been wanting to skateboard for months.I actually had to _2_ her that skateboarding wasnt _3_ for boys.So when we walked up to the skate park and saw that it was full

    20、of teenage boys who were smoking and _4_,she immediately wanted to _5_ and go home.I _6_ wanted to go too because I didnt want to have to put on my mom _7_ and exchange words with you.I also didnt want my daughter to feel like she had to be _8_ of anyone.So when she said,“Mom,its full of _9_ boys.”I

    21、 calmly said,“So what?They dont _10_ the skate park.”She then went down the ramp in spite of you and your friends _11_ past her.She only had two or three runs before you _12_ her and said“Hey,excuse me.”I immediately prepared to deliver my“Shes _13_ to use this park just as much as you guys”_14_ whe

    22、n I heard you say,“Your _15_ are wrong.Can I help you?”You spent almost an hour with my daughter showing her how to _16_,and you held her hand and helped her get up when she fell down.I know you live nearby and I am proud that you are part of my _17_,and I want to thank you for being _18_ to my daug

    23、hter.Finally she left the skate park with a sense of _19_ and with the confidence that she can do _20_,because of you.Jeanean Thomas,Cambridge【解题导语】作者带女儿去滑板公园学习滑滑板,公园里都是抽烟、说脏话的男孩子,女儿想要回家;作者鼓励女儿,女儿滑了几圈后一个男孩主动提出帮助女儿学习滑滑板,最后女儿带着自豪和自信离开了公园。作者因此特地给男孩写了这封感谢信。1A.loyal Bnaughty Csincere Dconsiderate D 解析:根据

    24、语境可知,作者并没有期望这个才 15 岁的男孩会体贴到想让一个小女孩出现在他的坡道上。故选 D。2A.warn Bremind Cconvince Dinform C 解析:通读下文可知,作者鼓励女儿在满是男孩子的公园练习滑滑板,故此处表示作者让女儿相信滑板运动不仅仅适合男孩子。convince“使相信”。故选 C。3A.just Beven Cyet Dever A 解析:参见上题解析。4A.inquiring Bswearing Cdancing Dnegotiating B 解析:根据句中的“smoking and”和下文小女孩看到这些男孩就想要回家可推知,swear“说脏话”符合语境。

    25、5A.get along Bescape Cturn around Dcompete C 解析:根据上文可知,公园里都是吸烟、说脏话的男孩子,并结合空后的“and go home”可知,看到这样的场景女儿立即想转身回家。turn around 意为“转身”,故选 C。6A.secretly Bexactly Cgenerally Dfinally A 解析:上文提到了女儿想转身回家,本句中的 too 表示作者也想回家,但是下文作者并没有和女儿回家,因此这里表示“我暗自也想回家”,故选 A。7A.look Bvoice Cstatus Dcompetence B 解析:根据句中的“exchang

    26、e words with you”并结合语境可知,此处表示“我不想以母亲的口吻和你争论”。put on my mom voice 这里指“以母亲的口吻”。competence“能力,胜任”。8A.guilty Baware Cscared Dashamed C 解析:根据上文可知,公园里都是吸烟、说脏话的男孩子,由此可推知,女儿对此感到害怕。scared“害怕”符合语境。guilty“内疚的”;aware“意识到的”;ashamed“羞愧的”。9A.skillful Byoung Cquiet Dolder D 解析:根据第一段中的“a little girl”和第二段中的“full of t

    27、eenage boys”可知,这些男孩比作者的女儿大。10A.care Bmove Cmake Down D 解析:根据该句中的“So what?”并结合语境可知,此处表示“那又怎样?他们又不拥有这个滑板公园”。11A.flying Bdriving Cfloating Ddiving A 解析:根据上文并结合语境可知,男孩们滑着滑板从作者女儿旁边飞驰而过,此处用 fly 形容他们的滑速很快。12A.impressed Brecognized Capproached Dencouraged C 解析:根据该句中的“Hey,excuse me”可知,这个男孩走近作者的女儿和她说话。approac

    28、h“走近,靠近”。13A.invited Ballowed Cdelighted Daccustomed B 解析:根据空后的“to use this park just as much as you guys”并结合语境可知,作者想告诉这个男孩,她的女儿也可以使用这个场地。allow sb.to do sth.“允许某人做某事”。14A.speech Bexcuse Cmessage Dcomment A 解析:根据句中的“deliver my”可知,此处应用 speech。deliver a speech 意为“发表讲话”,这里指告诫对方的言辞。15A.feet Btools Cmarks

    29、 Dsenses A 解析:根据语境并结合常识可知,那个男孩说作者女儿的脚不对。16A.react Banswer Cbalance Dcalculate C 解析:根据空后的“held her hand and helped her get up when she fell down”可知,男孩教作者的女儿如何保持平衡。react“作出反应”;balance“保持平衡”;calculate“计算”。17A.story Bmemory Cfamily Dcommunity D 解析:根据句中的“I know you live nearby”可知,男孩也是作者所在社区的一员。18A.fair B

    30、kind Csimilar Dresponsible B 解析:根据上文可知,男孩教作者的女儿滑滑板,故这里表示男孩对作者的女儿很友好。19A.duty Bpride Csorrow Dhumor B 解析:根据下文中的“with the confidence”可推知,作者的女儿离开公园时很自豪,故选 B。20A.nothing Blittle Cenough Danything D 解析:根据语境并结合选项可知,此处表示因为那个男孩,作者的女儿有信心做任何事情。课时练 2 1 篇阅读1 篇七选五 1 篇改错1 篇书面表达 学生用书 P373(单独成册)阅读理解(2020皖南八校联考)My n

    31、eighbor Orlando is a paramedic(护理人员).He and his wife are some of the nicest people I have ever met.A few years back we started this sort of“favor war”,where one of us would do something for the other,such as shoveling(铲)his driveway or helping him build a shed,and next time the other would try to to

    32、p it with another favor.Yesterday morning there was maybe 2 or 3 feet of snow on the ground and I remembered he shoveled my driveway for me last snowfall.So I took out my shovel and took care of both our sidewalks and driveways because it was my turn to do a favor back.It took a while but I finished

    33、 and got into my car for work.What I didnt realize was that Orlando had to work that day too.Fast forward to this morning I got a knock on my door.It was him.He immediately shook my hand and informed me that because I shoveled his driveway and sidewalk for him,he was able to get to work earlier.As s

    34、oon as he started his shift,a call came through that a young boy was in a medical emergency.Luckily he and his partner were only about 2 minutes away,but the next closest ambulance was in 10 minutes.This kid did not have 10 minutes.He barely had 2 minutes.Because my neighbor got to work sooner,the y

    35、oung boy got to live his life.This isnt a brag(吹嘘).This is to inform others that even the smallest favors can have the biggest impacts.It wasnt too much of trouble to shovel his driveway for him,but because I did,the young kid got to see his family again,go back to school again,talk to his friends a

    36、gain and live his life.【解题导语】本文是一篇记叙文。“我”和邻居 Orlando 总是互相帮助,这次下雪,“我”帮助他铲除了道路上的积雪,让他能很快去上班。一个等待急救的男孩在他的及时救治下摆脱了危险。“我”的善举救了孩子一命。1What can we know about the writer and Orlando?AThey once had a conflict.BThey signed a favorable agreement.CThey favor shoveling snow together.DThey are always ready to help

    37、 each other.D 解析:细节理解题。根据第一段第三句“A few years back we started this sort of favor war,where one of us would do something for the other,such as shoveling(铲)his driveway or helping him build a shed,and next time the other would try to top it with another favor.”可知,几年前我们就开始这种“互助活动”,一个人帮助另一个人之后,下一次便由对方提供帮助

    38、;据此可知,作者和 Orlando 总是乐意互相帮助,故 D 项正确。2Who saved the boy before it was too late?AThe writer.BThe boys parents.COrlando and his wife.DOrlando and his partner.D 解析:细节理解题。根据第三段第五句“Luckily he and his partner were only about 2 minutes away,but the next closest ambulance was in 10 minutes.”,并结合该段内容可知,Orlando

    39、 和他的搭档离医院只有大约两分钟的车程,他们很快上班挽救了男孩的生命,故 D 项正确。3What does the writer intend to tell us?ANever ask for trouble.BNo favor is too small.COne cannot always be lucky.DDont lose heart in an emergency.B 解析:写作意图题。通读全文,尤其是尾段第二句“This is to inform others that even the smallest favors can have the biggest impacts.”

    40、可知,本文是为了告诉读者,即使是最小的帮助也能产生最大的影响,故 B 项正确。七选五(2020贵阳普通高中监测)Sleeping well is important to your physical and mental health.However,you might not be able to control the factors that affect your sleep.Here are some habits you can adopt to encourage better sleep.Stick to a sleep schedule.1._.The recommended

    41、 amount of sleep for a healthy adult is at least seven hours.Most people dont need more than eight hours in bed to achieve this goal.Pay attention to what you eat.Dont go to bed hungry or full.In particular,avoid heavy or large meals within a couple of hours of bedtime.2._ 3_.Create a room thats ide

    42、al for sleeping.Often,this means cool,dark and quiet.4._.Avoid long use of screens just before bedtime.Consider using roomdarkening shades,earplugs,a fan or other devices to create an environment that suits your needs.Doing calming activities before bedtime,such as taking a bath or using relaxation

    43、techniques,might promote better sleep.Include physical activity in your daily routine.Regular physical activity can promote better sleep.5._.Spending time outside every day might be helpful,too.AWork out a good plan BStick to a balanced diet CCreate a restful environment DYour discomfort might keep

    44、you up ESet aside no more than eight hours for sleep FAvoid being active too close to bedtime,however GExposure to light might make it more challenging to fall asleep【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍了保证良好睡眠的几个好习惯。1E 解析:根据下文“The recommended amount of sleep for a healthy adult is at least seven hours.”可推知,此处表示所需要的睡

    45、眠时间,与选项 E 呼应,故选 E 项。2D 解析:根据上文可知,要避免睡前饿着肚子或吃得过饱,或是睡前几个小时吃油腻的食物或大餐,这会让人不舒服,自然就睡不好了,与选项 D 呼应,故选 D 项。3C 解析:根据空处所在位置可知,空处为主题句。根据该段内容可知,该段介绍了营造舒适的睡眠环境的重要性,故选 C 项。4G 解析:根据空前一句“Often,this means cool,dark and quiet.”可推知,在灯亮着的情况下是不利于睡眠的,故选 G 项。5F 解析:与上文“Regular physical activity can promote better sleep.”形成呼

    46、应可推知,此处表示睡前太活跃反而不利于睡眠,故选 F 项。短文改错(2020湖北八市联考)Many traditional arts were losing nowadays,because some of whom are being replaced by modern products.I feel extreme sorry about the losing arts.In my opinions,they are classic and their charm will never fade away.Take my grandma for the example.She is be

    47、tter at papercutting which was learnt from her mother.When I found my grandma had this skill,I was so surprised and curious it.I asked my grandma to teaching me the skill.During the process,I found that this art was brilliant,but I was attracted by it.Some traditional arts like papercutting should b

    48、e keeping.答案:Many traditional arts wereare losing nowadays,because some of whomthem are being replaced by modern products.I feel extremeextremely sorry about the losing arts.In my opinionsopinion,they are classic and their charm will never fade away.Take my grandma for the example.She is bettergood

    49、at papercutting which was learnt from her mother.When I found my grandma had this skill,I was so surprised and curious about it.I asked my grandma to teachingteach me the skill.During the process,I found that this art was brilliant,butand/so I was attracted by it.Some traditional arts like papercutt

    50、ing should be keepingkept.书面表达(2020唐山摸底考试)为弘扬中国传统文化,增强青少年的民族自豪感,某中学生英语杂志开设了“中国传统节日”专栏,面向广大同学征集稿件。你想投稿,介绍中秋节,内容包括:1时间;2庆祝方式;3意义。注意:1.词数 100 左右;2开头已给出,不计入总词数;3可以适当增加细节,以使行文连贯。MidAutumn Festival is a very important Chinese festival._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ One possible version:MidAutumn_Festival_is_a_

    51、very_important_Chinese_festival.Falling on the 15th day of the 8th lunar month,the festival is intended to celebrate the harvest and it is also a time to enjoy the moonlight.Usually,each family observes some common practices.Bathed in the shiny moonlight,the whole family will sit together,admiring t

    52、he full moon and enjoying delicious mooncakes.In Chinese tradition,mooncakes stand for reunion,happiness and wellbeing of each family.Children often gather around their parents and grandparents,listening to stories about Change and Yutu with interest.MidAutumn Festival is a festival for family reunion.No matter how far away people are from their hometown,they will manage to get back for a family gettogether.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021版高考英语一轮复习Unit4Helpingpeoplearoundtheworld课后达标检测牛津译林版选修6.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-357612.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1