2022届高三英语二轮复习练习:考点分类练(六) 推理判断题——文章出处类 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022届高三英语二轮复习练习:考点分类练六推理判断题文章出处类 WORD版含答案 2022 届高三 英语 二轮 复习 练习 考点 分类 推理 判断 文章 出处 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、考点分类练(六)推理判断题文章出处类A(2021安徽江淮十校第二次联考)Storyland company right now opens the door for new young professionals, artists and passionate drama teachers. We are looking for someone, who is in love with Art, Art Education and kids. Joining this position you will be working on educational art programmes to d
2、evelop students imagination, creativity, and taste for art and beauty. Work with younger students (between the ages of 3 and 5), but also be ready to work with elder kidsBe ready to work with students with varying level of EnglishCandidates wont be teaching English, he/she will be teaching Drama and
3、 Theatre Studies, so make sure you are experienced and professional on that area Caring, passionate, motivated (younger than 40 years old, as you will be joining young growing team)HIGH ENERGY and FlexibilityWilling and ready to commit at least 2 years for the project (with contract signing)Flexible
4、 work hours depending on schedule with no more than 40 hours per weekRequirementsA passionate, warm, and caring personalityGood teamwork skillsExperience on teaching children is a plusWage and Benefits Package18,000-20,000 RMB before tax per month depending on experience7 days paid vacationA working
5、 visa is providedMedical insuranceAnnual company tripsWe are innovative and fast-growing. If you want to share your story and are searching for your dream landJoin Us Now! 1.Who is Storyland working for? A.Young professionals.B.Artists. C.Drama teachers. D.Kids. 2.Which of the following statements i
6、s TRUE? A.Employees will work with kids who can speak good English. B.Employees should be energetic and flexible. C.Employees will get a salary of 18,000-20,000 RMB after tax per month. D.Employees should pay for medical insurance by themselves. 3.Where is the passage most probably taken from? A.A j
7、ob-hunting website. B.A book on art. C.A research paper. D.A news report. B(2021山西太原高三二模)Food Allergy and Special Dietary NeedsOur District will have a School Nutrition Programme which shall provide individualised menus or food preparations for students who are unable to have the meals normally serv
8、ed at our school, as required by their individual education plan (IEP) or health plan. Read the following information carefully so that we are on the same page. PARENTAL ASSISTANCEYou will be asked to: Inform the school principal of any food allergy or special dietary needs related to a disabling co
9、ndition. Provide medical information from a District-approved recognised medical authority(RMA). Offer updated medical information as requested by the District. Participate in any meeting or discussion regarding the students meal plan. Notify the school of any change related to the food allergy or s
10、pecial dietary needs. SCHOOL SITE RESPONSIBILITIESFind out children requiring special dietary change. The principal shall refer students with special dietary needs to special services as required by law. The nurses shall make teachers and students aware of allergy alert identification. Monitor and u
11、pdate the IEP or health plan as needed. DISTRICT NUTRITION SERVICE RESPONSIBILITIESWe will provide food item services and individualised menus for students according to medical need. Menus will not be changed because of personal preference. We will train school medical staff on how to react to food
12、allergies and food-related emergencies and how to change menus. We will maintain special dietary information on each student identified as having special dietary needs and update this information as needed. 4.Who will probably be served with an individualised menu? A.All disabled students. B.Each un
13、healthy student. C.Students with a food allergy. D.Students with a taste preference. 5.Which of the following statements is TRUE? A.RMA is involved in planning students meals. B.Students are required to update the health plan. C.The teachers train students to identify allergies. D.The District provi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-358352.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
